Футболист отрича вина за побоя над 18-годишния ученик

21-годишният Радостин Нгуен - бивш играч на "Локомотив - София", който беше издирван за побоя над 18-годишен ученик от Бургас, заяви, че самият той е жертва.

Обратно в новината

Коментари - Футболист отрича вина за побоя над 18-годишния ученик | Днес.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Това момче правилно се е ориентирало към футбола, защото за писател и разказвач на истории не става.

които лъже да го размажат и да спре да лъже .

И този заговори като другите подобни му. Явно е подучен от адвоката. Сега и жертвата ще я изкарат виновен и болен от сърце. И го пуснали в къщи. Браво на съда.

родителите му са го научили така,коя е майка му ,разберете и ще разберете

Денке,кажи си ,тъй ли възпитаваш синковеца

Обаче,забележете всичките тези 20 годишни бабаити ,като нагазят лука навсякъде ходят до фустата на мама!!!

Бе ти ела в затвора пък ще видиш как се става Нгуенова ОХАААА да ти пръсна пърдюхата!

ТЪПАК!

Тия, ако ги слуша човек, като да са били в две различни дискотеки?! Ами гардовете нищо ли не са видели -кой кого е бил, кой първи е нападнал, кой чакал такси, кой удрял Илия, който явно е с травми, при това много сериозни? Много лъже Радостин, вижда се дори от този кратък текст, но разследващите трябва много сериозно да си свършат работата, и всички свидетели да бъдат намерени и разпитани! Става дума за живота и здравето на едно момче на 18 години, хора! И за наличието на бияч, който за нищо може да смаже лицето на човек с два удара и да го прати в кома! Такъв не трябва да се разхожда свободно и да се нерви от какво ли не ... и да трепе наред! Да го вкарват в затвора да си помисли по въпроса за спорта, за нервите и за дискотеките в ранни зори ...

Ккаъв футболист може да бъде този наркоман а?И каква е тази агресия между младите,от наркотиците и хапчетата екстази ще да е,и сега има някакъв нов наркотик викат му някакъв си чай,ужас тровят децата ни под носовете ни и ние не го забелязваме,но трябва да внимаваме като следим състоянието на децата си,ако станат по агресивни,и започнат да отдговарят и да се държат странно,значи взимат от тези хапчета,един вид се друсат,и трябва незабавно да ги заведем на лекар да им се направи пълна кръвна картина като им се вземе кръв,да се види какво има във кръвта като наркотик.

Нещо страшно е. Ако не си изберем някой като Родриго Дутерте, ще загинем като нация. Но не виждам такъв :((

А ученикът е много свестен, нали? До 5 ч. на дискотека, от 8 ч. на училище.

Е, някой със сигурност лъже в тази ситуация. Ако има съобщения, с които го изнудват значи има истината в думите му, но ако не може да ги покаже...

Изнудват го, защото са го видели да бие и знаят ,че ако не си плати -ще свидетелстват! Иначе защо да го изнудват?

Невинна овчица на приказки!Тоя е способен и по дебелашки лъжи да ни пробута!Нагло и нахално същество само по поглед,а по душа-не ми се мисли! Жалко за пострадалото момче,дано да се оправи!

На тоя баща му ли е бежанец или майка му? Избрали сте му доста бяла снимка, у фейсо човеко е малко по-цветен.

този ще е с баща виетнамец - нгуен и виетнамско име

Не е проблем че баща му или майка му е виетнамец/ка. Щом е отрасъл тука, говори български, чувства се българин, значи е българин. Но пиянски сбивания - да си носи отговорност. Ако се е защитавал, ще го пуснат. Ако е нападнал - да го съдят. Не е малък вече !