Коментари - ЧЕЗ продаде активите си на ”Инерком груп” | Днес.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

такива сделки се следят и контролират от много високо, дори по-високо от българия.

Е това е ДЕМОКРАЦИЯ, или греша? На мен повече ми прилича на АНАРХИЯ, но какво пък, в такава в такава обстановка сме принудени да живеем.

При90 0000 активи и 11 000 загуба за година колко години ще устискат преди да обевят ФАЛИТ и духнат с парите събрани от Електропотребителите

Не е съвсем по темата, но какво стана с ТЕЦ-чето във Варна. Последно депутатските дечица дали си го купиха?

Само да попитам: Електрото в София и София окръг, не е ли въпрос за националната ни сигурност? ЧЕЗ иска да се маха и не му пука КОЙ ще му плати дяловете. Но ДАНС спи ли или чака да с събори тавана? Тази Гинка разбира от електричество, колото да намери контакта в стената. Явно е подставено лице на мутри, политици и всякаква мафиотска измет.

че тази Гинка е човека на Сали от Самоков дето е с частното енерго?!

Пазарджик А????Бе то много суджук и балдъзи има там некой отговорен фактор с ,,оставка,,.

Трийте, трийте....няма да бъде завинаги - нали знаете????!!!!!

Ей, на маймуни ни направихте бе. Бах ти идиотите.

Преди време народа обезумя, и отиде да чупи прозорци на ЧЕЗ. После се оказа, че и депутати крадват ток безнаказано, и държавата не защити ЧЕЗ еднозначно. Да не говорим за циганетата, които не плащат. Е, сега вече, като успяхем да ги изгоним, всички ще видим разликата при поддръжката на хиляди съоръжения. Ще пада напрежението, ще се качва, зе го няма, ще гърмят хладилници и телевизори, и така нататък.... Но наистина....простия народ си го заслужава. Аз съм все по-близо до терминала.

Грух, Грух?!

Съпругът ми е немски гражданин и от 2 години живее тук, в България. Подаде документи за регистрация на ЕООД и получи отказ, защото проверяващият '' не е открил неговото ЛНЧ в национална база Население''. В тази база се съдържат само ЕГН-та на български граждани. Получихме потвърждение от Общината, от МРРБ. Все едно - в търговският регистър си седи някаква калинка и си пише...пише. Той се отказа да прави всякакъв бизнес тук...управляващите неграмотници не могат да разберат, че само 10% данък не е достатъчен за да направят привлекателна страната за бизнес и инвестиции. Но виждате колко е просто да се купи ЧЕЗ!!!

по-добре че се е отказал навреме, че после да се е самоубил от нерви

по добре, единствения бизнес е политик в народното сьбрание

И изведнъж се оказва че собственичката има връзки с министъра на енергетиката...

Е,това е пример за СУПЕР КОРУПЦИОННА СДЕЛКА !!! Имаме ли държава ....?????

Само смях....

Някой Шенген ли каза...., да, с три компютъра и два автомобила там не се влиза!

Ето ги парите от КТБ, Доган е зад всичко,има ли съмнение?

Яви ми се на сън свети Петър и ми рече. Два пъти обираш хората. Единия път като взимаш голяма заплата и втори път като не си вършиш работата. Та сега реших поне заплатата да не взимам, след като не работя явно не трябва да я получавам.

България е страната на неограничените възможности, не САЩ! :-) Нали помните, преди няколко години на едно момче на 25г с фирма на 2-3 седмици банка му отпусна 300 мил лева да купи Кремиковци!!! И тук е същата схема!

Страхотна новина! Многото избиратели си получават "ползите" без грешка. И децата им даже. Кой не е учил и мислил на време, че плаща ;) жестоко

собственик - Гинка Върбакова За нея ли писаха, че е обикновена, бедна циганка? Или нещо бъркам?

Джебчийка, най-много телефонна измамница да е

Какво са 90000 лв - едностаен апартамент в София ?? Коя банка ще отпусне 300млн евро на фирма със собственост горния едностаен апартамент???Къде са гаранциите???Къде е националната сигурност?? Къде саслужбите???

Една унгарска банка. Същата, която препра едни пари и отпусна кредит на енерго про. Любопитното е най-вече кой реално е собственика на енерго про :)

Това, което беше изградено с потта и кръвта на нашите родители беше продадено от комунистическите разбойници-безродници на мафиоти срещу тлъсти комисионни, сега се препродава на други мафиоти с цел печалба на гърба на сиромашкия народ, хрантутниците министри, прокурори, дупетати, мълчат, защото са в играта. Време е за революция и нов народен съд с поне 5000 смъртни присъди.

Толко много са се изпотили нашите родители , че и за пенсии не са си изкарали . А Народният съд да започне от такива като теб .

Не сме народ; а мърша, ако утре ни кажат, че ще ни бесят ще питаме дали да си носим въжета.

самосезирай се много бързо.Тука става дума за национална сигурност, не за селски пазар.

И ако това бе е корупцията и шуробаджанащина, здраве му кажи!!! ТОВА Е ТИПИЧНОТО ПОВЕДЕНИЕ ЗА КРАДЛИВИТЕ МУТРИ ОТ ГРОБ ГЕРБ!!! ЗАЩОТО СЕГА МЪЛЧИ ГЛАВАТАРЯ ИМ!?КЪДЕ Е ЦАЦАРОВ, КАК МОЖЕ ДА КУПИШ МЕЗ С 90 000 лева?! КОЙ ШЕ ОТПУСНЕ 300 милиона?! ТАЯ БАНАНОВА ДЪРЖАВИЦА Е БАИСТИНА КОТИЛО И РОДНА СТРЯХА НА МАФИЯТА!!!

Че това е новото име на Мултигруп, създадена от видни комунистически олигарси-русофилистици с братската помощ на кремълското джудже

Значи паднахме до там да ни продава ток някаква пазарджишка гювендия със звучното име Върбакова. Няма да е чудно тази креатура да е от малцинствата, а е от ясно по ясно че е нарочена за купувач от известни мутрокомунистически мафиоти, стоящи зад нея в сянка.

България вместо да осъди ДЪРЖАВНАТА ЧЕЗ за крупен грабеж, й позволи да осъществи печеливша продажба накрая. Семейство Саксофонски и дебилчето Милко Ковачев да бъдат разобличени и осъдени като подбудители и организатори на грабежа срещу нацията. Никаква прошка за предателите и техните ятаци.

Схема, схема, поредна схема!! До кога само измами и измамници в тази България?!

За цял свят това е мафия, корупция, измама. В България ни казват да ''вярваме на институциите". Къде е БНБ и защо позволява банка да отпуска кредити против всякакви правила, рискува финансовата стабилност с безпринципни кредити? Къде е ДАНС и чии интереси обслужва? Колко КТБ-схеми България може да понесе?

Адрес CEZ Praha евреиския квартал KOSHERov улица BAAROV Езотеричното значение на адреса На иврит КОШЕРов-Вьзможен Позволен БААРОВ-на иврит ФИНАНСОВО Изобилие Шеф на бг отдел на ЧЕЗ -Чешкия евреин Петер ДОКЛАДДАЛ/на иврит ДОКЛАД-говорещ за .... ДАЛ-на иврит БЕДЕН мизерен окьсан/точно като клиентите на ЧЕЗ от Северозападнала Бьлгария-НАИ-бедните хора в ЕС по доклад на Евростат/

Идва края на тази държава, вече е частна територия, е защо тогава да плащам данъци.Терминал 2 и всичко да върви на майната си. Вече е пълен абсурд, България ще се затрие от българите, язък че съм българин.

Да не съм лош пророк,но съм забележил,че като стават такива сделки някой сдава багажа!

Не си лош пророк на там отиват нещата и за това се прави. До нова година няма да са Те вече.

не, това не е държава!фирма с 90000 активи! АБЕ ЛАЙНАРИ, САМО ВИЛАТА МИ Е НАД 90000, А СЪМ НАЕМЕН РАБОТНИК БЕ!!!!!!!

Аз може би съм единствения доволен от ЧЕЗ, но и в поддръжката на мрежата бяха добри и в отчитането на електроенергията, за сметка на това не понасям софийска вода и невъзможността да се справи с кражбите, а това как се разпределят разликите между общия водомер на входа и потреблението по апартаменти ми е любимо! Да обобщим ЧЕЗ са/бяха коректни и точни, Софийска вода са гадове! Сега с кака Гинка заминаваме, спасявайте се кой където може, защото тука вече прекалиха...фирмичка с 90 000 лв. капитал, да ти купи ключово дружество с национално значение, тези от КЗК, КФН, ДАНС спят зимен сън, е наистина няма такава държава!

Не мога да сметна едни мижави 10% от 3 милиарда.

Е съвсем обезомяха то бива, бива но това е прекалено. Ти да дадеш на Ковачки и ко 3 мил. потрбителя е това ВЕЧЕ Е СКАНДАЛ ПО ГОЛЯМ ОТ ТОЗИ С КОЙ. Хора......... ехо......

Не плюйте по Кака Нуша - заета е с новия милиарден заем: "БЕХ готви нова облигационна емисия за погасяване на стари задължения През ноември 2018 година е падежът на един от облигационните заеми, чийто размер е 500 млн. евро." За информация - преди около 2 години БЕХ взе мостови заем от 535 млн. евро за да се разплати с америакнските "Марици". А България щяла да получи печалбата си от "сделката" след 10 години...

А кои е шеф на БЕХ 1човек с БИБЛЕСКИ произход и фамилия Жаклен КОЕН Кои хора обичат да дават ЗАЕМИ и са все банкери лихвари-----

Борисов и Цветанов я карат по комунистически ,така както БКП я свърши след 1948г..След като подчиниха прокуратурата,част от съда и медиите ,използваха еврофондовете с поставени фирми ,ГЕРБ се насочиха към крупни финансово икономически сделки ,вчера съмнителното срутване на КТБ , днес ЧЕЗ ,а утре.....

Нинова, ти ли си?....

Кой е купил ЧЕЗ? Словаци, Руснаци, Бойко Борисов, Ковачки, Делян Пеевски? Не знам други предложения има ли?

от едни педераси на други педераси . ТОЧКА.......

Много е ясно коя банка ще даде парите. Тази, в която има депозит в такъв размер. Това в по-малки размери се нарича пране на пари.

Кога ще гоним и другите колонизатори?

Оная комисия по финансовия надзор, шефката на която е със осн. заплата 13161 лв- основна и то месечно, отдавна е в ловешкият музей- на мястото на картините.

Това е очевидна корупция на най висше държавно ниво! Гинка и нейната фирма са зле скроен параван. Това може да се случи само в БГ. Следва драстично повишение на цената на тока!

Значи стрина ти ....Гинка Върбакова е кихнала 600,000,000 лв за за купи ЧЕЗ??? Алоооо, вие съвсем за дебили ли ни взехте? Държава (прокуратера, съд и т.н.) че няма, няма. Къде е ЕС и разните му там "институции", които забраниха да се сече в Беловежката гора в Полша (puszcza bialowieska)??? Европейци, вижте какво става в БЪЛГАРИЯ (членка на EC)!!! Докога Европа ще търпи БЕЗОБРАЗИЯТА и КРАЖБИТЕ на мафиотската групировка "г.рб"??????

Кучетата си лаем по форумите, кервана си върви. Мнооого тъпо племе сме. Няма какво да се правим на ощипани моми, когато ни го казват. Истината си е истина и тя боли. Това ако беше в друга държава, до сега да са ги измели тези крадливи и нагли политици 300 пъти. А тук си ни клатят, стрижат и доят от както се помня. Нито протестираме, нито гък казваме. От време на време излезнем на някой и друг протест да си поиграем хора...и до там. Ударят ни 2-3 палки и ние пак свием гъзери. Някой умен човек много правилно го е казал: Не е луд тоя дето яде зелника/баницата, а тоя дето му я дава.

Щом и групировки започнаха да купуват стратегически отрасли отпиши я тази държава.