Нов трус в коалицията, Сидеров нападна Симеонов и Цветанов

Напрежението в управляващата коалиция расте - лидерът на "Атака" Волен Сидеров атакува колегата си от Патриотите Валери Симеонов и Цветан Цветанов от ГЕРБ.

Обратно в новината

Коментари - Нов трус в коалицията, Сидеров нападна Симеонов и Цветанов | Днес.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

дистанционно от мАсква...

Предсрочни избори до края на годината. Истинските десни трябва да катализират по-енергично процеса на обединението си, Да България и ДСБ вървят в правилната посока. Има резерв от стотици хиляди хора, ненавиждащи партиите в сегашния парламент и които ще гласуват за дясно и модерно обединение. 10-15 % на идващите избори, като за начало, и почваме да връщаме нормалността в държавата.

Махай ги тия десни недоносчета

на воленчо да му не отпънаха четирикраката маса и сега ходи гологлав

""Г-н Цветанов е овладял тактиката да отклонява важните теми. Това е загуба на парламентарно време. Много обичам бивши комунисти от МВР да разсъждават за комунизъм, социализъм и Народен съд", заяви Сидеров за Цветанов, но по БНТ. " Хахаха, Сидера, както винаги точно в десятката. Ама защо поддържахте досега това престъпно управление, а??? За пари ли? За много ли?

Бягай Волене докато не е станало късно. Още ти се чудя как направи уйдурмата с Валери Симеонов.

На лудия пак са му били рублова инжекция.

Не съм фен на Атака, но като гледам как вървят скандалите в политиката повече от сигурно е, че Атака ще излезе на печалба с едни 2-3% отгоре на следващите избори. А извънредни избори наближават! Бойко ще се стиска и дава мило и драго да се крепи до края на европредседателството, но веднага след него ще хвърли оставка. ВМРО и НФСБ се разпадат електорално, което е пряко следствие от участието им във властта и олигофрениите които твори ежедневно Симеонов. Атака ще им обере електората! Интересно какво ли правителство ще бъде сформирано след извънредните избори, защото резултатите на големите партии ще бъдат почти равни! Марешки естествено няма да се докопа до НС, същото се отнася и до ВМРО и НФСБ. Ще останат ГЕРБ, БСП, ДПС и Атака.

На тоя му отслабнаха хапчетата трябват му нови по силни. Иначе ако политиците искат да помогната на българина трябва да направят две неща да не ги виждаме по телевизията толкова често и да отслабят административния контрол и рекета над народа и така поне десет години. Те нещата сами ще си дойдат

Цицерон нищо не е прочел. Също като Него. Болен чел нещо. Какво е чел - той си знае. Абе образовани хора.

АКО БЕШЕ "ЧИТАТЕЛ", ЩЕШЕ ДА ЗНАЕШ , ЧЕ СИДЕРОВ Е И ПИСАТЕЛ- НАПИСА НЯКОЛКО ЦЕННИ КНИГИ.

рублите,ама...зелените...

Цецо гуменката равен няма в България. Просто Волен вместо да израсне някак си в политиката от онова време , кгато беше кандидатпрезидент и се яви на балотаж с Първанов (ако помните) дръпна назад. Не знам защо. Нямам обяснение. Ама мястото му определено не е до кауна цвък. Теориите и книгитез а колониалния модел писани от Сидеров ги споделям без да съм му фен. Пресния пример е ЧЕС.

Трусове в коалицията още преди края на председателството на Съвета на ЕС. Един министър подава оставка, а други двама сменени. Предсрочни избори през първата половина на 2019 г. или дори по-рано.Това каза астрологът Божидар Караджов преди около месец. Ето че не е сгрешил.

Повръщано!

В момента каракачанина и симеоновоглу обслужват само своите и на другите олигарси интереси.Те вече реално нямат партии защото структурите им се разпаднаха след масово напускане на членовете им.Само Атака има някакъв електорат и сидеров няма да остане в тази коалиция за да потопят и неговата партия.

В последно време се оформиха от публично по-известните политици, които са адекватни и действат с разум няколко политика. Това е Волен Сидеров, Румен Радев и Корнелия Нинова, като за нея още няма добре потвърдени данни дали не играе популистки. Останалите от видимите не струват. А Цветан Цветанов, джендъра, просто е най-черното антибългарско същество.

Са орела, рака и щуката, всеки тегли чергата към себе си, никой от тях не мисли как да подобри живота на одррипавелия и гладен българин, както са и разбойниците от БСП и измамниците от ГЕРБ. На България е нужен един лидер като Ердоган, а не мухльовци като Боко и Радеф, пишман генерали и два пъти по пишман политици, да не говорим за другарката Нинова, която е като манекен на социалистическо ТКЗС

Всичко е театро. Болен много добре знаеше с какви се занимава.

Сидеров усеща, че краят на тези вече идва и гледа да се разграничи от тях и се присламчва към следващите !

Честно казано не харесвам Сидеров. Но още повече не харесвам Цветанов. Но това, че Сидеров е наврял Цветанов на кучето в гардероба, много ми хареса.

погребалното дружество борисов и пет пари недава за неговите хора които сменя като носни кърпи тоз е като самонадеен хвалипръцко които речта му лъха простовата реч и мутренско изражение но важното е че се съгласява с всеки по силен и затова бруксел клоуни го го обичат и тои го знае и умее много добре да се преструва за сметка на българския народ ..........глупав лицемер ...........за конкретния случаи сидеров знае къде стои и в момента само констатира какво се случва фактологично което подкрепям и е прав , цветанов има ораторски способности на кухи фрази на политически офицер на дс и за съжеление по възрасните му вярват кретена му ненормален . ..............

Интелегентен,честен и истински ПАТРИОТ,за разлика от останалите двама ДЮМБЕЛИНА!!! Той всящески се опитва да намери общ език с партиите от народното събрание(В полза на НАРОДА и ДЪРЖАВАТА) НО уви...ПРЕДАТЕЛИТЕ са във всички партии,без една!!! И тя се казва-АТАКА!!! Ако искате ми цъкаъте минуси,все ми е тая! Само едно ще ви кажа сънародници....и през турското робство е било така...и за това светилото Васил Левски е бил хулен и преследван и предаван от такива чорбаджии каквито са и днес!!! Народееееее............????????????

Големи хвалебствия и изобщо " не са" политически!Както и да е,но има очеведна и нагла атака срещу правителството,не казвам,че е от Сидеров!Това са опозиция/руската креатура/ и грандажии които търсят под вола теле умишлено и целенасочено,повтарят едно и също до втръсване,обикновено невярно или от мухата слон за да създават напрежение в коалицията,така,че да пречат да работи по приоритети!!И защо,просто е,да се върнат на власт и кои са те?Известните алчни боклуци от близкото минало!Аларми, кьорфишеци ежедневно,сякаш са избрани не да риботят,а да минава времето в пиар акции ,популизъм и небивалици!

Нищо смисленно не си казал!!! Просто не си в час с нещата в България! Бог с теб.

Работата на тази гробарска власт е крадене. Колкото повече работят толкова повече ще връщаш после бе умник гробарски. Сметката се трупа ама няма да я плащате само тквопоклонниците бокови, а всички. Това е проблем. Ако гроб крадяха само от дебилните си избиратели нямаше да ме е еня.

Очакваше се. чудех се Сидеров що е така мълчалив? Но в случая е прав и много ми харесва как говори. Явно преодолял е наказанието с обществено полезния труд и вече си е върнал самочуствието. Ами прав е.

Аз като бивш атакист много се кефя за разпада на коалицията "Обединени Идиоти". Отиват си трите патерици на Боцко : 1.Винкелът-Бабоблъскач и шалваросваляч, 2.Шкембе Войвода 3.и Белият Бродник. След тях падат самите Боцко и Цвъки...герберите нещо почнаха да увяхват....:)

Театърът е на път да приключи. Боцко постепенно им спира папкането, щото еврогейовете го натискат и му "обещават" ще спрат неговото папкане, ако продължава да управлява със "патеричния"смесен отбор от"фашисти" и "комунисти"...дето са се маскирали на еврогейтаци...Циркът е пълен...Свършиха парите и почнаха кавгите...

"Недей" тъй за наетите от американците бази!Всъщност те са под българско командване ,а тренировки правят там и български военни.Но,бартера е американците да изградят пътна инфраструктура,и това трябва да се провери дали се е случило!Колкото за прословутия лифт в Банско,то беше ясно, че трябва,но стана екобоза от лъжезащитниците.Не, ,че са загрижени,а защото са успели в предходен момент с помощта на швейцарски лобисти(интересно кои са,най вероятно спуснати) да ограничат зимния спорт и туризъм ,нови съоръжения и създадат план който унищожи Витоша.Затова не е маловажно ,което се случва, въпроса с планините е принципен,засяга както планинския туризъм,така и групата срещу него в услуга на чужди интереси от същия бранш.Но чак сега изплуваха явно и е добре да се знаят.

Ave pomijar,ti zashto ne klechish zad nasranijat Guz na tupaka borisOff,shte vi eba putkata majchina i na dvamata?!

О,какви дебили искат да сменят правителството!Опростачени диваци без образование,интриганти, с примитивен манталитет !Пази Боже!

да чуем нещо от Сидеров . Иначе съвсем се загуби в тази коалиция. Мислех, че е получил деменция и е забравил какво е обещавал на привържениците, които струва ми се заради неговото съглашателство все повече намаляват

За всичко казано от Сидеров той е абсолютно прав в случая.

браво на Сидеров, наврял е цвъко където му е мястото и сименов - тоже, така трябва, дори още им трябва, да се надяваме това да е едно добро начало за края на цвъко и подобни боклуци,дерзай Волене, разчитаме и вярваме в теб, припомням как герб организира протестъри да нападнат Сидеров и присмехулното им отвратително поведение, успех Волене

Оставете мръсника да провали напълно гробарите

Сидеров е подводницата на путлер в България. Не съм чул някой от ГЕРБ да го обвинява това. За съжаление може да се сбъдне пророкуването, ЧЕ ако самите ОП не се самосвалят НИКОЙ не може да ги свали!! В крайна сметка НА НИКОЙ НЕ МУ СТИСКА ДА СА ПРАВИ НА ИНТЕРЕСЕН, ЗАЩОТО ЕДИНСТВЕНОТО СИГУРНО Е, ЧЕ НЕ СЕ ЗНАЕ ДАЛИ ЩЕ СЕ ДОКОПА ДО ЗАВЕТНИЯ ПРОЦЕНТ. Особено, ако "десните" намерят начин да се консолидарат!!

Всеки който каже нещо против мен е подводница на Путин и трябва да се преследва. Действай Цвъки!

сидеров е родоотстапник и путинов газолизач.

Е беше,но после Курна реши да лапа ,ходи до Москва да се продава,а за да не и личи пуска колегите си по пързалката,да стават за смях, да обират негативите и излагат!Я виж президента,как го строява, прилича на куче на каишка и,влезе е руската орбита,явно са му бутнали пари и го изнудват!

Това е стратегическа грешка на боко.Дай му едно министерство,секретарки,шифиори,обслужване ,медии,мангизи,уважение бол.И,като свикне с тва му викаш-"Ако не слушкаш, ти ги зимам тия работи и той клека."Сичко е мислене!

Реших,на следващи избори ще гласувам за ДПС.Писна ми от вас,мошенници гадни.

Те не са ли също от котилото? Спомням си Доган на първите митинги в София с подобни борци за демокрация така да кажем ,всички бяха едни опърпани селянчета, погледни сега как изглеждат след толково много години - и все във властта,мазни,охранени,облечени не остаряват и не се махат .. хаха

ако се нервя на герб то е само за това че се коалират все с малоумници,преди беше реформаторски блок,сега обединени патриоти,като прибавим бареков и марешки и всички тези са избрани от други малоумници от народа

Содом и Гомор са били унищожени от МОЩЕН ТРУС Приемането на ИК-Истанбулската Конвенция от главния Содомит от Банкя е своебразен политиески Гомор -следва СЕРИЯ от ТРУСОВЕ до вразумяване на гл.содомит и содомитската шаика ГЕРБ

На Герберастите почва да им пари под петите!

Прав е човека!Набутали са го в кюшето, някакъв тюфлек главсек се мота при него и ще му взима партията, ония се правят на звездобройци....Тва е,като човек да има много пари и да се чуди как да ги оварди от приятели!

Остана малко у копанята ли? Бедния българин е готов да ви нарине още от своята манджа!

Не съм му фен на Сидеров , никога няма да гласувам за него,но всеки забит пирон(даже пиронче) в така нареяената коалицията ме радва.Браво на Сидеров,правилно се е изказал :-) !

явно от Москва са му натиснали главата в земята!

Да си спомним кой отиде на български избори за европейски парламент с руското знаме в ръка. Нищо случайно няма в това, че марионетката е раздвижена отново точно сега. Моментът е съдбовен - Европредседателство, а Македония е на път да се измъкне от мечешките лапи. Следва посещение на "Государя" и пак "здраствуйте братушки".

Да Сянка,прав сте.Всяка спяща клетка се буди от този който трябва тогава когато трябва.Но не се заблуждавайте,че това е против Цветанов,всъщност реално е в подкрепа на сивия кардинал.

Никой не го е грижа за Цветанов. Много по-голям е залогът от грижата за един физкултурник. Важното е да се предизвикват раздори, а това никак не е трудно с такива "управляващи" и "опозиционери". Марионетки на чужди интереси срещу България.

хахаха сидеров направо е направил бившият комунист от мвр със отвратителната космата селска тиква на смешника и лицемера, който той действително е:)

Явно му замириса на избори, както и на Карата и почват да викат срещу ГЕРБ ама така викат че да могат по всяко време да обърнат пак зад-ника към тях. Волен се е доказал като политическа прос-титутка, както и Каракачанов, а Симеонов се предоказа като пълна алчна маст-ия поддържаща статуквото и работещ за личния си интерес. И тримцата са долни псевдопатриоти с цел само да се дкопат до кокала. А ГЕРБ те са национални предатели и ДЖЕНДЪРИ... Та пак гласувайте за тях!

Цветанов е ясен струва ми се-като син на офицера от дс,несменяем бодигард на несменяемия първи заместник министър/МВР на НРБ.За такива беше ясно-подготовка от ранна детска възраст за служба на органите.Вероятно впоследствие по споразумението за конвергенция на агентурата между ЦРУ и КГБ вече изпълнява ролята на двоен,дори троен агент.За компетентните по материята това прозира в действията му като сив кардинал на т.нар.ГЕРБ

Бялата златка прави ход който ясно означава- искам влияние и пари. Това е лошото на коалиционните политики и правителства. Не е огладнял разбира се, но апетитите идват с яденето.

за първата година беше платен с копчета за риза на гумения каун на следващата - със закуска тая година - със закуска и за големите кметове, а за догодина са обещали на кауна, че ще има закуски и за по-малките кметове само ако пак гепят изборите

Воленчо взе да ми харесва

НЕ НА БКП-БСП ДПС И АТАКА!!! НЕ НА ОМРАЗНИТЕ КОМУНИСТИ ЕТНИЧЕСКА ПАРТИЯ И ПСЕВДОПАТРИОТИ!!! ДА НА МЛАДИТЕ ПЕРСПЕКТИВНИ И ДЯСНИ МЛАДЕЖИ!!! ДА НА ГЕРБ ЕДИНСТВЕННАТА ДЯСНА АФТЕНТИЧНА ЕВРОПЕЙСКА НАРОДНА ПАРТИЯ!!!

Хахахахахаха

...... ето така обичам да чета оценки на плуващите във фек...и, да разнасят миризмата да дано нещата най-после си дойдат по местата. Стига парфюмерия, колко било прекрасно, високо жизнено състояние и просперитет на една държава с овластени марионетки от класа...... на изпаднали предатели...

Абе профан. Научи първо правописа и тогава се изхождай във форума. След като казваш "не на БКП-БСП" значи казваш не на ГЕРБ (направи справка колко са били членове на БКП-БСП преди да се пребоядисат). Що се касае до псевдопатриотите мога да се съглася донякъде, но това е друга тема. Учи правописа и ще успееш. Могат да те издигнат на ръководна длъжност.

Единствените те и аФтентентичните поизучите се!

..... ако продължаваш да мълчиш няма да имаш нито един последовател на следващите избори..... Сега така сте се омазали във фекалиите на "сдружението", че или омазваш всички в л..та а ти се измиваш и изплуваш, или ще те натопят в дълбокото и ще вмиришеш държавата.... Всичко на масата. За 30 години ни крачка напред..... само пълнене на сметките в офшорките.....

да постъпи най-подир и да назове нещата с истинските им имена! Браво за куража, но колко ли по-гнили са нещата в действителност, за да се провокира такъв изблик на смелост

сИДЕРА МОЖЕ ДА Е ПРАВ ,НО КРАЙНО ВРЕМЕ Е ДА ВЗЕМЕ ПРАВА ПОЗИЦИЯ - ВЕЧЕ НЕ МОГАТ ДА БЪДАТ ТЪРПЕНИ БЕЗ ПЯКО КАЗВАНЕ В ПАРЛАМЕНТА ЛЪЖИ ЗА- КОНВЕНЦИЯТА ,БАНСКО, КТБ - ДА СЕ ГОВОРИ ПРЯКО и се казват именат а не да се използуват аватари като пеевия вместо доги и мн други .еЙ ЛЪЖИТЕ НИ ВОДЯТ ДО ПОЛОЖЕНИЕТО НА МАКЕДОНИЯ

Правилно е казал Сидеров. Обаче, за да се вдигнат доходите, трябва Правителството да иизгони всички крадци в Държавната администрация- данъчни, митничари, и Съдии, станали такива с ПОДКУПИ. Корумпираните чиновници крадат от цяла БЪлгария , а и са Предатели- готови са да пуснат араби и негри в БЪлгария, ако има дадат накакви пари- СЪщо като Предателя предал крепостта Велико Търново на Турците... После, арабите ще избият предателите и ще им вземат дадения подкуп, но самите предатели са Олигофрени и не се досещат за това.

Както винаги много кал се излива върху Сидеров. Не е задължително да го обичаме, но много моля да ми се каже къде и в какво не е прав Сидеров. Вярно ли е, че задача 1 трябва да е политиката свързана с доходите на българина? Вярно е разбира се! А вярно ли е, че за американските бази не получаваме нито стотинка? Също вярно! За справка; Гърция получава доста солидни суми за това. Говори се за някакви 400 милиона долара годишно. Не знам дали е така. Прав ли е Сидеров за Истанбулската конвенция? Според мен "да", защото и аз съм против приемането и. Искам да съм максимално толерантен, затова ще го кажа така: Сидеров е бил доста време журналист и наистина е прочел доста книги. Не ме разбирайте криво. Не искам да ставам адвокат на Сидеров! Просто малко обективност никога не пречи.

Много си прав, бай Ставри!:)))) ...а когато строго и справедливо вземеш под надзор Бою и Цецо---съвсем ще си прав!:))))))))

Сидера сега ли чак разбра ,че го манипулират и използуват и си играят игрите зад гърба му. Тези ония двамата са играчи и не им мигва окото за българиня и българията . Сидер защо така се излъга и изложи с тези долни мушеници и лъжци!!