Прокуратурата обвини Стоян Александров за лихварство

Бившият финансов министър Стоян Александров е привлечен днес като обвиняем за упражняване на банкова дейност без разрешение

Обратно в новината

Коментари - Прокуратурата обвини Стоян Александров за лихварство | Днес.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Който е учил в УНСС "Финанси" се е сблъсквал с това недоразумение на природата. По безскрупулен и гнусен човечец от този дотогава не бях срещал. Ама нормално, все пак е и член на високопоставен орден в масонска ложа. Те затова не могат и да го осъдят защото половината съдии и прокурори също са членове в този мафиотски клан.

Ха, сега да видим, какво ще се случи... На кой прокурор или съдия ще напълним джоба или ние сме от една дружинка.. Само приказки и лажане, мазане...

Народен сьд винаги ще има

AbuTalib

Сто хиляди лева беше заплатата му в Демир банк мисля че беше...както и да е. Този казус несъмнено повдига и въпроси за един друг с по-голяма даже от неговата заплата два пъти.И той като Стоянчо Александров е възпитаник на академията в Свищов.Май че трябва тази академия да се закрие и преустрои в нещо съвсем друго, за да не бълва алчни акули.

"Малката секира" е "ИкоМунист", не Икономист. Това Обобщава ВСИЧКО при това Плямпало. ----------------- Това не е новина - това е от доста години - дейност на истинска Мутра. Но знайно защо, се потулиха тогава нещата. А се е занимавал с Мошеничество досущ Мутра.

по икономика и икономисваше? Малката секира ли му викаха, нещо такова. Пък и хубавец той, за пример. Все едни такива нагоре честни и ерудирани ги избират и издигат.

Този трябваше отдавна вече да си е излежал присъдата от поне 10 години за масови и разнообразни финансови престъпления. Сега вече просто ще им се изсмее и ще продължи да си джитка бизнеса

малката секира си е лихварче още от мутренските времена само че тогава още му капеше комисионна като переше червените пари на мафията и не го бараха а сега е останал единствено на лихварство и червените барони нямат нужда повече от селския тарикат

нагласена работа само за да го омаскарят бизнесмени се били оплакали да бе да знаем ги ние тия бизнес-мени

Банкер, финансов министър и лихвар. Това след историята с КТБ, дето някои мавъроподобни лица например някакси успяха да си изтеглят спестяванията точно преди фалита. Няма друга такава долнопробна кочина като тъй наречената българска държава с риещите в калта българопитеци.

Държавата си е ок !1 Просто ние не сме хора ,а гяури!! Щом те са отказа ли от на и не са могли да ни покръстят .......смятам знаеш , какъв гнилоч сме ??? а ??

Че аз това изобщо не го оспорвам! Именно тая овчедушна гнилоч, сполучливо наречена от Славейков "мърша", от Алеко - Бай Ганьо, а от Ботев - пиещи идиоти е държавата, а не бай Боко, ама на бълхарската преклонена главица не й е удобно да го признае, щото иначе ще й лъсне скотският наведен манталитет!

много пари давал. ИМа балъци, които вземат. Не знам обаче още колко такива гадини като Александров има ва тази държава. И дали поне една от тях ще отиде там където и е мястото. Може би в друга държава но ве и България.

НАСИЛА ли им е давал пари...Или те са ги ПОИСКАЛИ...и са се съгласявали с условията... /дали тази дейност е наказуема е друг въпрос/

От , арменският поп !

абе дир - този е на ш8 години. що не му сложите една по прясна снимка, а не тази от времето на любен беров.

сложат ще променили нещо ??? Червената кратуна винаги ще си е червена...мдаа И много алчна !!!

в бг ,всички министри са боклуци и са за съд!!!!

А за Драгалъвския Велик Ман Гел и Хапърцуцуцуцумян никой нищо не говори.Що ли?

Как да не го дават бе.... Гледах по една ТВ как САМ си готви,върти черпака,че му се свидят кинтите да си наеме готвачка....

Бе то хубаво да съдят Малката секира за лихварство, но какво да кажем за защитеното от държавата лихварство, извършвано от всички банки и разни фирми за бързи кредити? Те не променят ли лихви, нямат ли клаузи, граничещи със своеволия и буквален грабеж? Къде е държавата в тези случаи?

Мафията си има Държава!!! но не казвай на никого, за да не разберат и другите ....

А стига бе! Малката секира?!

Банковата мафия не прощава!!! Пази си бизнеса с всички средства... Този дребен лихвар ще го окачат демонстративно на въжето, а фирмите за бързи кредити няма и с пръст да ги пипнат ... нищо че смъкват по 9 кожи от клиентите си. Ама нали ги финансират банките и печелят от това :)))

простако, селянин. забрави,че тои беше ваш кандидат за кмет на софия.

Бас държа,че ще бъде оправдан,като много други БГ - ай дуци. Нали той е писал законите!? Просто му е нужна оправдателна присъда,за да продължи занаята.

Бг е пълна с лихвари,с лиценз,този нямал..Голма работа.

комуняго, а вашите милионери все чистички ха-ха-ха-а-а.

Bсички в сегашното правителство газят закона . Tози спрямо днешните бг еничари е капка в морето

на това твърдение да ви намират?

Един конкурент по-малко. Сега сериозно - Стоян Александров определено не е глупав. Познавам го лично. Наистина е темерут и кофти характер, но не е глупав. Не вярвам да е вършил тези неща.

кво стана сега, то малката секира я виж, искат нещо от него, ама какво? А, онази каката, от Кръджалийското , енджинерчето от рябфака, да не е толкова отворена и ако си пада по груб секс, демек по лютчикя, там шоф.на самолета, или по троийки да си го каже, а не да говори, мазно, мазно!

Стоян Александров е с мярка за неотклонение парична гаранция в размер на 100 000 лева. И този "сгази" закона,както настояваше да се спазва , като министър на финансите.

"А, Стояне, какво ще правим сега? Имаш мигач, ама го не даваш....." Реплика от филма "Рицар без броня".

И пак няма да има никакъв резултат от това.....поради липса на доказателства

Не е невинен, просто всичко е "законно". Според българския наказателен кодекс, некадрен и/или корумпиран прокурор и/или съдия.

Упрвляващ! Ама бивш!

Нещо като бивш алкохолик, бивш наркоман, бивш крадец, бивш изнасилвач.... всеки знае,че съществува, ама никой не го е виждал

Лихварство? Не мога да повярвам! Човечецът изглежда толкова честен. Най-вероятно е събирал дарения за ордена на майка Тереза. На всяка свиня й идва коледата...

ще яде голямата секира която ще се стовари на тъпата му финансова глава.

Бе няма да е точно секира, ама ще бъда цензуриран ако ти кажа...

това просто момче от студентски град беше асистент на голямата секира...Викаха му малката секира... ТЪПО ПАРЧЕ ...но попадна на хора.... и сега е за ..ЗАТВОРА... нека му е...!!! ПОВЕРВА си че е ГОЛЕМА РАБОТА... ХА ХА... ИЗМАМНИК...

Говореше за него, че скъсал на изпит съквартиранта си студент с който беше принуден да ползва обща стая в СГ поради факта че до последно беше Ерген...помня го с белит2 маратонки Ромика как се разхождаше по аудиториите и късаше поголовно всички все едно имаше някакво удешвно удоволствие от това.На третия път се паднах при негжвия асистент...та взех диплома.

МАЛКАТА СЕКИРА СИ БЕШЕ ПЪЛЕН КОМПЛЕКСАР И ЦЪРВУЛ!ТАКЪВ СИ И ОСТАНА!ВСИЧКИ ГО МРАЗИХА В ИКОНОМИЧЕСКИЯ, ДОРИ И КОЛЕГИТЕ МУ! А КОЙТО Е ИСКАЛ КРЕДИТИ ОТ НЕГО, ДА МУ Е МИСЛИЛ О ВРЕМЕ!

които официално рекламират всеки ден по националния ефир не са ли лихварство?!

Това е за сплашване - не се е отчел където трябва.

На всеки дирек в София има обяви за кредити! Като гледа човек че държавата не му създава работа се спасява поединично! А отгоре на всичко и парите в банка не са сигурни!

Нормално е да си пълни джоба извън закона. Другар.

Нормално е, като за капиталист.

разбирай този кинта и двайсет е комунист!

И физиономията му селска и душата му селска.Пълен селяк.

е пълно с лихвари а прокуратурата се сетила за един..

Е той не знае ли, че лихварството е САМО с разрешение. Тогава е богоугодно дело. Иначе е престъпление:-)

Май е наред да гръмне и това бушонче :)

"Малката секира" и тя на дръвника.....на тази държава и трябва един Пиночет,нищо друго