Съдът на ЕС: Полша нарушава стандарите за въздуха

Полша не е изпълнила изискванията на европейските правни норми да се ограничи замърсяването на въздуха, постанови Съдът на ЕС.

Обратно в новината

Коментари - Съдът на ЕС: Полша нарушава стандарите за въздуха | Днес.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Защо Тръмп не подписа споразумението в Париж , за намаляване на вредните емисии в атмосферата ? Защото снощи правих кекс , ли ? И всичко е точно !?

И за това сигурно Бойко е виновен! Мързелаци, не виждате ли, че вие сте си виновни! Кой пак чакате и въздуха да ви изчисти?

Накратко - смърдят.

Кой не слуша е така. Днес въздуха, утре - извивката на краставиците, после - оградата на курника...

Както се казваше в приказката - "мътиш ми не мътиш, ще те ям". Който не играе по свирката на ЕС - намират му цаката. Какво им пречи въздуха на европейците ? Къде е Брюксел, къде е Силезия ...

Ама, защо се пенгявиш? Нали Полша започва да получава ВТЕЧНЕН ГАЗ от САЩ. Въздуха ще им стане най - чист и скъп в ЕС. Докато ние не си даваме Американските МАРИЦИ.

За мачкане на хората и икономиките. Бърз въпрос-от какво се умира по бързо, от глад и студ или от мръсен въздух? Сит на гладен не вярва, само иска да го изяде.

Опааа, ето още едно лостче, с помощта на което, да го наврат отзад, когато не слушаш... Нямало значение, какво - що, съдът не се интересува, той само постановява и наказва... NICE, a? Въпросът обаче Е, ние къде бляхме и спахме, когато трябваше да се подписват тези меморандуми и евро-директиви?! След като е ясно, че екологията е непосилна за по-бедните страни, защо същите не се бориха да изтъргуват поне някакви преференции по въпроса или поне някакви по-нормални рамки и срокове?!... Но, така е и така ще бъде - кой не ни е гепил, той не ни е изпецкал! Карма, к'во да правиш! ;-) Единственото успокоение, както винаги ни е, че не сме единствени... Задоволително и успокоително, наистина...

А може ли,замърсяването на въздуха,да се дължи на тютюнопушенето,и наргиле баровете?

може....защото нищо не се губи само се видоизменя....физичен закон....обаче въглищата, старите коли и мокрите ниско качествени дърва и наи- вече кравите....ле-леееее...много сме зле света като цяло.....