Папагал рецитира ”Аз съм българче” (видео)

3-годишният папагал Джоко посреща гостите във великотърновски хотел, като рецитира "Аз съм българче" от Иван Вазов.

Обратно в новината

Коментари - Папагал рецитира ”Аз съм българче” (видео) | Днес.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Браво на стопаните! Добри хора!

Хаджи Иванчо Хаджипенчовичкото пишлеме много харесва това СМИ.

да му връчи български паспорт.

Голям сладур....

Ето така се става и червен професор с плагиатство.На готова къща комин слага и тръби"Аз я построих".

Ау, къде сте бе патрЕоти, Валерка, Каракачанов, Сидеров? Утре да почвате да го учите на химна!

от българо-съветските тролове, защото прави причинно-следствена връзка.

ако не му създаваш работа на папагалския мозък става като джендърския закърнял тъп ха ха и това е така !

Това с третополовия папагал и националността му, малко звучи като: Крокодилът е доста по-дълъг, отколкото е зелен. Връзката с главния мозък?

тоя папагал има повече IQ от повечето ученици в момента...

Кирчо Трафикантчето : Комунист е моя татко, комунист ще съм и аз. Ех,само да порастна пък вижде ме тогаз. Ще мачкам аз кат татко, партийни врагове за да стигна като него партийни върхове. Аз съм комунистче,обещавам, на партията-майка аз да служа и от нея кариера и власт да получа. Аз съм комунистче,още обещавам,руски интереси да защитавам,на товарищ Путин вечно да се отблагодарявам. Аз съм комунистче и народа заблуждавами троха не му давам. Аз съм комунистче в свят на синьо-червена мъгла аз живея, всичко българско и родно-плюя,псувам и отричам. Аз съм комунистче и живуркам,в дни мъгливи, в крадливо време, карам БМВ-то смело, пълня банковите сметки, а народа да ми лиже червените подметки.

Бойко - Каратистчето: Комунист е моя татко, комунист ще съм и аз. Ех,само да порастна пък вижде ме тогаз. Ще мачкам аз кат татко, партийни врагове за да стигна като него партийни върхове. Но пораснах, танах демократче, обещавам, на държавата-майка да служа и от нея кариера и власт да получа. Аз съм демократче, още обещавам, хамерикански интереси да защитавам, на диър Тръмп вечно да се отблагодарявам. Аз съм комунистче и народа заблуждавами троха не му давам. Аз съм комунистче в свят на синьо-червена мъгла аз живея, всичко българско и родно-плюя,псувам и отричам. Аз съм демократче и живуркам,в дни мъгливи, в крадливо време, карам БМВ-то смело, пълня банковите сметки, а народа да ми лиже премиерските подметки.

Умно е птичето защото го хранят с ябълки,орехи и просо ,а не с тиквени семки.

Голям сладур. Браво на стопаните

AbuTalib

Има и то доста папагали в НС, които не мислят какво пеят като химн.Ето последният текст на този химн-http://archivek-p.org/%D0%BD%D1%80%D0%B1-%D1%81%D0%B8%D0%BC%D0%B2%D0%BE%D0%BB%D0%B8

Трябва да накарат Цв Цв.да рецитира стихотворението ,та да видим кой е по-голям папагал!

Какво да прави горкият папагал след като не останаха българчета !?

Да заменим депутатите с папагали!Ще съберем повече интелект на една място. :)

Подкрепям! На всичкото отгоре знае повече от 1000 думи и ги изговаря правилно!;) Много от депутатите не могат да се похвалят с това!;)

+ И ще ни излязат евтино - семки, ябълки и пуканки;) Че сега не можем да ги вдигнем от кьорсофрите и все на суджуци налитат!

Джоко премиер.

БОКО в клетката!

Е, чак пък...;) Ама Баце може да го взема при международните си посещения - папагалчето скромно ще каца на рамото му и ще му подсказва изрази на английски - чува се на записа, че "говори английски";)))

Добре, че са научили папагала! Брано! То не останаха българчета 1-3 клас, които да го рецитират. Сайде индо-българи, помачор и арменец.

Ба си, дори и папагалите се оказаха по-умни от някои българи, и визирам такива като бригадката путинофили тук например! Този папагал ще да е някой хомосексуален, като котката на генерал Деси, или соросоид... Или поне джендър!

а ти си тъп на сороски плондер

Не е задължително да си джендър, за да бъдеш родоотстъпник, но в твоя случай- помага. И не забравяй - от всеки джендър соросоид не става.

Щука

Колко пари взема един такъв трол като теб? Кажи ми и кой ги дава, да кандидатствам! Изглежда добре изкарвате, щом не млъквате тук, скопени джендъри такива!

Добре, че не е обучаван от ром- иначе щеше да повтаря- ...асан българче стана........

Голям сладур!)))

Браво! Много приятна дикция!

Браво