БСП: С промените в ЗОП, ГЕРБ ще крадат от оградата

БСП иска ГЕРБ и ОП да изтеглят внесената поправка в Закона за обществените поръчки, която вади ремонтите и поддръжката на оградата по границата от този закон.

Обратно в новината

Коментари - БСП: С промените в ЗОП, ГЕРБ ще крадат от оградата | Днес.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

БСП: С промените в ЗОП, ГЕРБ ще крадат от оградата, както при санирането на жилищни блокове.

За кой ли път са пак на погрешна позиция , ама те си знаят това де , ама само пушек вдигат!

За съжаление е права !

Права като кол от оградата!

и тая селска пръчка се има за юрист!?!! вменява престъпление за в бъдеще! герб ЩЕ крадат??! ми утре герб може да не са на власт, нали? а може пък да не искат да крадат точно от оградата! а може и да не успеят!

Абсолютно неадекватна позиция на БСП по проблема! Ще чакам аз примерно два три и понякога много повече време за да се определи фирма която да поправи оградата..., ами те така могат фирмите да подават жалби в съда и нещата да се разтакават с месеци , а може и година! През това време оградата пада!

й "отнела много"? Ама то си личи и без да го каже !

Значи ша ма триете, като се оплакваме на кака Корни, да спре тия от герб да не крадат жицата от оградата. А ми тя го разкрила и мисли за нас, че нищо няма да остане и ще измрем от глад.

Русия и Азербайджан са единствените членове на Съвета на Европа, които не са подписали конвенцията. За разлика от България, където ще се провалят. Конвенцията на Съвета на Европа за превенция и борба с насилието над жени и домашното насилие ще бъде ратифицирана от България. Така, както е ратифицирана от: Албания Андора Австрия Белгия Босна и Херцеговина Кипър Дания Естония Финландия Франция Грузия Германия Италия Малка Монако Черна гора Холандия Норвегия Полша Португалия Румъния Сан Марино Сърбия Словения Испания Швеция Швейцария Турция

ЯКО КРАДЕНЕ Е С ТАЯ ОГРАДА

БСП са в кома вече се заяждат като децата - не сте ремонтирали оградата - защо ремонтирате оградата

Мая Манолова ще е следващия шеф на БСП - по умна, по работлив, по красива и най важното по уравновесена!

да не излезе прав цветанов че има заявка за лидерското място, но засега не от жаблянов

е всеки ден надневен ред ч червеносвинчувският свинарник...дир.бг изглежда забърква всекидневната помия

без промени за да може вие да крадете по-лесно. То асъл едно време без ЗОП се крадеше най-бързо.

Брей големи хайдуци са тия от ГЕРБ и Патриотите бре!Ами да си приемат закон за отчисление от бюджета на "право на власт" и директно да им се привеждат в офшорни зони!Пак няма да им стигни и пак ще крадат ..безбожници!

Ти пак не си разбрал какво се приема и за какво се приема. За да не реват от БСП, че части от оградата стоят с месеци неоправени се приема ремонтите да се извършват без дългите процедури на обществени поръчки. Ако това е корупцията при ГЕРБ да крадат от ремонт на два квадратни метра ограда с мед да ги намажем. Иначе мога да ти говоря цял ден за корупцията и милиарди откраднати при БСП и за капак гласуван закон да не им се търси отговорност!

Абе що за странни хора сте, бре? Под носа ви крадат, вий пак се натискате да им отваряте джобовете си! Е, гепиха голяма част от тия над 200 милиона за тоя плет на границата, но не им беше достатъчно, сега ще гепят и за ремонти. И тези "ремонтиращи" ще бъдат същите, дето си оставиха ръцете там...Дет викаше един в казармата "Днес едни, утре други, все едни и същи..."

Кой го казва това, че са гепили голямата част от 200 милиона? Нинова ли? Само дебили могат да вярват на всичко което казва Нинова!

Абе писна ми от тия глупости. Няма ли някакви лекарства за истерични жени? Баси и медицината...

Елена Йончева обикаля студията да показва ''падналата ограда'' как НЕ СЕ РЕМОНИТИРА С МЕСЕЦИ . Сега Нинова обяснява, че ако се ремонтира ВЕДНАГА, щяло да се краде! НА ТЕЗИ ДВЕТЕ ДАЛИ ИМА НАЧИН ДА СЕ УГОДИ, ИЛИ ВЕЧЕ СА ...НА ВЪЗРАСТ...?!:)))

Остави две жени преди менопауза и им гледай сиира. БСП-то от месеци се излагат!

Веднага?:))))) ...ама към наште суджуци!:)))) ...`а прочети проекта им , герберунгел заслепен!:))))

възраст са ама стават за нодене...та покрай тях ще върви и Пройчо ... ха ха ха

Пускам отново целят пост. Повдигат отново темата за оградата, за да ударят Валери Симеонов. Руските агенти от БСП, ВМРО, Атака и ДПС плюс послушкото Радев се готвят по знак от Кремъл да дестабилизират държавата и да заграбят властта. Единствен явно Симеонов не е съгласен с това!

....И като погледна в гащите си----там злото жуже от Кремъл ти рупа пичите въшки, комуняга проклет!:))))))))))

За първи път виждам да се изрязва и редактира пост тук. Обикновено направо се трие и заличава. Ей дир.бг вие съвсем започнахте да се излагате!

Герберски суджуци, Забравете "Оградата"---като източник на тлъсти пачки!:))))))) ...когато кака ви Елена Йончева интервюираше на място Шамил Басаев-----тогава вие, суджучета милиционерски още си стискахте партийните книжки от БКП, като шефа ви----Бою Симитлията!:))))))

госпожо Караянчева след 9 години герб на власт по всички възможни статистики се равняваме с африканските държави.

По всички възможни статистики се равняваме с африканските държави, което е достатъчен повод да сме притеснени като общество и като държава, че нещо не е наред, че не се развиваме в правилната посока, че не се развиваме въобще.

Повдигат отново темата за оградата, за да ударят Валери Симеонов.

Преди WC премиера, стоят интересите на БЪЛГАРИЯ и охраната на границата й.

Браво на Нинова и Йончева,че посочват огромните далавери за оградата! Това е и смелост. Като чета форума под статията, разбирам защо сме след Уганда по свободата на словото и напредък. С новото решение на герб и на патриотите не им пука от никой- светкавично прибиране на мангизи.

И ние така мислим за Нинова и Йончева!

А нещо за това че милитаризират Черно Море и САЩ въряват към конфликт с Русия което е най малкото нещо от което се нуждаем днес ще кажете ли ... или единствено важно е да отнемате силите на народа докато другите си прокарват техните политики.

Покритото мляко котката не го лочи. Американските кораби са тук, за да разбере Русия, че млякото е покрито. Пък и няма нищо общо с темата за оградата.

"Оградата вече е завършена и възникват въпроси с поддръжката й"- колко години е ГАРАНЦИОННИЯ СРОК, че не си спомням?

другарките Нинова и Йончева да ги зачислят на оклад към гранични воиски.

е в цялата работа другарят Ангел Найденов, съпруг на Мая Манолова? Строежът на оградата започна той, докато беше министър на отбраната в кабинета на Орешарски. Беше я построил толкова качествено, че второто правителство на Борисов, освен да продължи строежа, трябваше да ремонтира и готовата вече ограда. Или беше построена нарочно калпаво, за да минават орките безпрепятствено, а другарите да реват в синхрон с руските опорни точки за мигрантите и че спасението от тях е Путин?

А защо не проведохте процедура по Зоп за поддръжка още докато се строи или веднага след построяването и? Мислехте че няма да се наложи поддръжка ли? Чакате до последния момент и после променяте закона аргументирайки се със спешност...Не може така, никой не може да черпи права от собственото си неправомерно поведение.

Тъй како,тъй.Ама нали си от наште,влайнка.Кълни ма како,кълни."Пет метра бодлива тел ядеш,таралежи раждаш".

Жабов,другарке...!

За оградата не питайте Нинова а местните хора от граничните райони.Те всичко знаят,кой строи,как строй ,даже и кражбите се виждат с просто око.Прокуратурата от там трябва да потърси доказателства,но иска ли?

спри,се малко,бе!

Не вярвам на госпожа Лъжа.

Как ще вярваш като си извършвал далаверите с боко дето е обещал да не се разкрият..Толкова нагло и крадливо властване в България не е имало

БСП са изпечени крадци, те станаха милионери само от кражби и сега съдят по тяхните кражби ! Знаят от къде се краде и как се краде !

Въпроса формулиран по правилния начин е не колко са откраднали от оградата, а колко Нинова и олигарсите на Нинова са загубили , от загубата на тази поръчка. Нинова колко пари загубихте от оградата?Да не намаля мигрантския трафик и да губите пари от това ?

законите за обществените поръчки, приемани на няколко пъти досега са калпави. Правилата в тях са почти невъзможни за спазване и същевременно не са в състояние да спрат кражбите. Но пък са задължителни. Така че, ако извадят от обхавата им не само оградата, но и други обекти, може и да е по-добре. Друг е въпросът, че в България през последните години всичко се прави в угода на конкретни джобове.

Оградата е единственото човешко творение което се вижда от космоса. ВИжда се от Луната, Венера и...Позитано 20.

Били крали от обществени поръчки. Сега щели да крадат без обществени поръчки. От дупки в оградата? Че, ако искат да крадат могат да си го правят и с поръчки и без поръчки. За какво им е тогава промяна на закон за крадене от дупки в ограда. Корнелио, Корнелио. Само кражби са ви в главите, само за кражби мислите. Цяла година занимавате българите с някаква дупка в мрежата. Внимавайте. докато се взирате в дупките по огадата да не паднете в собствената си дупка, защото зейва все повече

Друго си е да те занимават по-цял ден с Меркел, тайпи, официални закуски, свръх успешното и ползотворно прецедателство, санирането, тоалета на президентшата, и разбира се краля слънце от Банкя.

Корнелия Нинова да се обърне към Гинес да впишат Българската Гранична Ограда като най-скъпия Строителен Обект построен в Света !

Нинова говори от грижа за Народа недейте така , Костов открадна 30 милиарда, но Нинова обяви за най голямата кражба в Българската история строежа на оградното съоражение по границата, тя говори от любов .

като крадохте с мъжа ти не рева, сега ревеш. и ограда не оставихте тогава. крадливите прасета.

Да се разберем ,докато не ни е хванала ичкията! Досъдебно производство се образува,когато има достатъчно данни за извършено престъпление от общ характер.Това,че има вероятност да е образувано срещу неизвестен автор е друга бира!

преследване трябва за сегашни анти държавни деиствия , нито Нинова е права да връща миналото нито някой друг , бъдещето е мир и Нинова трябва да бъде съдена затова че с еопитва да върне миналото , когато в бг се е леяла кръв Нинова е за затвор , за анти държавна дейност