Откриха ген, водещ до непоносимост към алкохол

Учени от Пенсилванския университет в САЩ откриха ген, който може да усили реакцията на организма към спиртните напитки и да ги направи неприятни за човека

Обратно в новината

Коментари - Откриха ген, водещ до непоносимост към алкохол | Днес.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

А нещо, което да прави шопинга в МОЛ-а неприятно?

Това е мечтата на всеки илюминат, да има милиони подчинени, които да не мислят за нищо друго освен а бачкане за да пълнят тлъстия мазен търбух на илюмината.

Горккте хорица, не го пожелавам никому...

Не може народ който се напива с бира да дава акъл на народ, който изтрезнява с бира! Радвам се че имам хубави гени :) Наздраве!

Аз пия само бира !Водка не !Отровна е !

Толкова години се учих да пия без да повръщам, пък сега тия таковаха таковата.

Изверги! :)

Наздраве за новооткрития ген.До дъно.

Аааа, НЕ! Благодаря, нама нужда... :-D

"Учени от Пенсилванския университет в САЩ откриха ген, който може да усили реакцията на организма към спиртните напитки...". Това се знае много отдавна. Ха, ха, ха, но трябва да се оправдае изследователския грант. Болшинството българи имат излишък алкохолдехидрогеназна активност,:)))))))

С алкохола лесно, не е сложно да го спреш, а и е за леваци... С цигарите е по-шибано, защото само воля не помага, заради зависимостта от химията...

И като го спреш ко?

Е те тоя ген на мен не ми действа:) А ако открият ген за непоносимост към мошеници, корумпирани кретени, идиоти, простаци и престъпници, и то присадят на 80% от българите - и всички знаем кои - България ще стане номер едно на света и за пример на всички!

Пратете ни по Еконт един кашон от тези гени, в централата на БФС ;)

а да! За малко да забравя. И 5 кашона уиски пратете.

Да се манете с тоя Ген, че ще ми засегнете здравето.

Алкохола е за слабаците. За тези които им трябва кураж, я за да свалят мацка, я за да се опълчат на някой. За слабаците който искат да забравят загубите си. За тези които искат да се чувстват силни без да са такива. За тези който не могат да се забавляват и им трябва помощ. Същите като наркоманите.

АЙДЕ СПРИ СЕ МАЛКО!

А на останалите "силни" само анабола ѝм помага! хахахах!

Зависи от гледната точка! Особено ако става дума за хубавия алкохол!

БАС ДЪРЖА ,ЧЕ ТЕЗИ ГЕНОМЧЕТА НЕ СА ИЗВЛЕЧЕНИ ОТ НАШИ БРАТЯ ПО ЧАШКА! ЩЕ СПРАТ МЕРАКА ЗА ПЪРЦУЦА И САМОГОН НА БЪЛГАРИНА И РУСНАКА, АМА НА НЕЙСЕ!!

Значи тоя ген е български - който мрази алкохола го унищожава, като го изпива - за да не oстава и да вреди на беззащитните хора без гени :DDDD

Туй ся японски гени! Мани ги тех! Моята балканска ДНК има драгоценен ген, който ме напиня от сутрин на греяна ракия, удържа ме в добра кондиция след литър водка, а вечер ме тегли на ока вино. Те тоз ген требе да се пази и размножава, щото кво ще правим ако попаднем на планета, на която моретата са от алкохол?

Веднага да го унищожите този ген :)))

аз го имам този ген! Затова не мога и веднъж да се напия като хората! Добре че ми казаха, та да престана да се опитвам.

Баси, току що ударих една биричка и се надявам на една глава от колежката!

не понасям пълна бутилка с бира...:)

аз сам един от тези с генните мутации които ненавиждат алкохола така че призовавам всички девоики които искат да имат този ген в децата си да ми се обадят.

Ako един обяд ти дава 300 калории то една чаша ракия ти дава 3000 и от не я не се дебелее. Така че това откритие не е положителна новина, напротив това е безкрайно опасно за човека , защото се спира разграждането на алкохола и се отравяш. Пиенето на алкохол не за лаици, изисква се много знание и стаж.

Не бре, не се отравяш, изпикаваш си го. Значи щом не го усвояваш, начи не ти действа и се изхвърля, като останалите непотребни материали.

Умник, изпикаваш го заедно с черния дроб !

Старите европейски народи имат вродена поносимост към алкохола. От хиляди години по тези земи се пие вино, бира, ракия, уиски и водка.

А "новите" еврогейски народи, не го могат. Даже и аллаха ѝм го забранява. Затова пият по една кока-кола и одат, като пияни да се дзривяват насам-натам!

За разлика от европейците в организма на японците липсва ензим разграждаш алкохола и като се напият ги държи по 3-4 дни !!!