Държаните под ключ момичета са на 14, 15 и 19 г.

Трите момичета, които са били държани под ключ от родителите им в София, а дядо им бе убит, са на 14, 15 и 19 години.

Обратно в новината

Коментари - Държаните под ключ момичета са на 14, 15 и 19 г. | Днес.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Отврат държава!

"Стефан за последно е чут от съседи да вика за помощ на 11-и февруари, докато дъщеря му Мария се е заканвала, че ще го убие. Дошлите на място полицаи са си тръгнали, след като никой не им е отворил вратата на жилището" ЖАЛКА БУЛГАРИСТАНСКА КАРТИНКА! На полицаите никой не им отворил и те си тръгнали били, без да порверят, дали някой се нуждае от помощ! Примерно МОЖЕ ДА ИЗВИКАТЕ ключар да отвори вратата, може да извикате пожарна, за да влезете през прозореца! Тези хора не преминават ли през някакво обучение бе? Не сте ли ги научили, какво работи един полицай и как трябва да реагира един полицай? Иначе все за пари протестират!

"Дошлите на място полицаи са си тръгнали защото вратата е била заключена"-и тези ли некадърни пагонести гадове сега искат увеличение на заплатите си!?

Защо се чудите , че сме на това дередже в България. Видяли ли сте досега някой да протестира организирано против насилието, против циганските грабежи, против никаквото здравеопазване (опазил ни Господ вече), против пошлото образование и насилието в училище (учителите вече са битите, а учениците никой не може с пръст да пипне, камо ли да ги изгони от час). Има ли общество в България- няма. Я вижте гърците как си оправят нещата. има ли нередност, накърняват ли им се интересите- до един са навън. а ние -овце които не блеят даже когато ги колят. затова сме на това дередже.

Ма ноо си се разприказвала ма, от компа. Ко праиш на компа, а. Аре на улицата да протестираш, то тека от компа секи може, а най-ного ти, да плуеш.

Стига с това православие, всяка религия е вредна: православие, католици, будисти, ислямисти, фашисти, комунисти, социалисти, всичките са антихристи!

Хората са чули викове за помощ, а полицаите дошли и си тръгнали, защото никой не им отворил. От това по-голяма простотия не бях виждал. Какво очакват? Човек, който крещи за помощ, но не излиза от жилището, защото явно не може да им отвори вратата? Или просто са решили, че така е по-добре и не се отваря работа. Полицаите в случая са си абсолютни съучастници. Абсолютно безполезни.

Абсолютно прав сте! За какво хрантутим полиция!

Мизерията и извращенията са гарантирани от Демократизма.

Чудно ми е как така съседите не са разбрали нищо толкова години, или по-лошо, знаели са, но си мълчат. Трябвало е да сигнализира далеч по- рано, но на хората и на институциите не им пука. Трябва някой да умре, за да се задействат. В що за общество живеем?!?

Забелязали са и са сигнализирали. Оттам-нататък има институции, които не са си свършили задълженията.

Крайно време е да си признаем, че живеем в една ненормална държава и че нещо вече не ни е наред!

политиците ни побъркаха

Не прехвърляй вината върху политиците, защото те са еманация на т. нар. народ, който не желае да носи отговорност за нищо, обаче за сметка на това е отворил алчните си устенца и би погълнал целия свят, ако му се отдаде възможност.

в това отношение е много по-зле...Никой не си познава съседите, не общуват помежду си,не се поздравяват...Тази пълна незаинтересованост се прехвърли и насам...Но КАК да сигнализираш като искаш да помогнеш, а могат да те пребият...Ето-дядото се е престрашил и са го утрепали, и то своите...

или как се раждат темерути

Така е,много е кофти като няма закон кави действия да предприемеш,щом подобни жизофреници се барикадират,и не допускат никой.Винаги става така,имахме един комшия който от време на време превърташе,колко сигнала имаше срещу него във полицията,и какво се случва,идват звънят му,но той не им отваря и те си тръгват,а защо е така?И после казват роднините да се оправят със този болен човек,или да бъде приет за лекуване във психиятрия,но трябваяло да има прокорорско разпореждане,защото Боният винаги нямало да влезе доброволно да се лекува,и винаги ще твърди че е здрав,и че други искат да го убият щом искат да го вкарат за лечение във психодисоансер.

Не им отворили на полицаите и си тръгнали. Да им се увеличат незабавно заплатите на тия безхаберници. Вътре може някой да те е нападнал, да те коли, но ако не е така добър да отвори, те ще си отидат поживо поздраво. Кьорав полицай не се вижда по улиците, при това живея на централен булевард. Иначе данъците ни растат.Кога на 80-те процента ще им светне, че тази партия, сбириток от кръстовища, в която баш титанът на мисълта е Цвета с най-високата длъжност в страната, не става и за чеп за зеле...Кога бе, дебилчета?

Ако искаш наистина смислен отговор, то...никога!!! Точно затова сме и на това дередже, на което ни обричат една камара търтеи, които само ядат, серат и се...помежду си, тези три неща, нищо друго!!! Лошото е, че има поне милион други, които са готови да им правят свирки, само и само да са добре покрай тях, това е тъжната истина, за съжаление!!!

Поредните жертви на проклетата " демокрация ".

АРЕ КУМАНЯГИТЕ СТИГА СТЕ ПРАВИЛЕ ПРОПАГАНДА. ТОВА СЕ СЛУЧВА ,ЗАЩОТО НЕ БЕШЕ НАПРАВЕНА ЛУСТРАЦИЯ И НЕ БЕХА МАХНАТИ КУМАНЯГИТЕ ОТ ВЛАСТ, И СЕГА СИ УПРАВЛЕВЪТ СЪЩИТЕ ИМЕНА И ХОРА.

ТАКОВА НЕЩО НИКОГА НЕ СЕ Е СЛУЧВАЛО В БЪЛГАРИЯ.......ЛЪЖА, ТОВА Е ЕЖЕДНЕВИЕ, УГЛАВНИ УБИЙСТВА, БЕЗХАБЕРИЕ ОТ ВСИЧКИ ИНСТИТУЦИИ , А ПОСЛЕ, ЗАЩО НЕ ПРИАМАТ БЪЛГАРИЯ В ЕВРОПА, ПАРДОН "ШЕНШЕН"

Ама нямаше свобода на словото и затова всичко се криеше, а в лагерите на смъртта пращаха само онези с дънките и с татуировките, както и политически опоненти (дисиденти). Още ли има вярващи на тези глупости?

А задържани ли са дъщерята и зетя,нищо не се споменава?

Задържани са, в други сайтове пише.

И как така тези 3 момичета не са ходили на училище поне 12 години ?? Къде са отговорните служители ???? А полицаите, дето не им отворили врата и са си тръгнали ??? МУТРАФОНСКА държава сме!! Само се чудят от какво да откраднат пари и грам смислена работа не вършат!!!!!

Само аз ли забелязах, че на покойкия дядо му беше през к...за внучките? Парите му бяха проблем - не децата. Замислете се, че жената е израстнала с меркантилен баща и не се знае какво е видяла от него. Не адвентистите са я подлудили, а най-вероятно баща ѝ. Аз не видях у него и грам загриженост за тези момичета, които са и негова кръв; той си знаеше - "МОЯТ апартамент".

Съдейки по оценката дотук, само шестима освен мен са забелязали.

За да няма секти, трябва да има истинско силно православие и католицизъм - това са традиционните християнски вероизповедания у нас.Църквата е добре да присъства в реалния живот на всяко семейство, а защо не и в училище.Най-лесно се ловят от сектантите отчаяни хора и такива без вяра.Тук е ролята на свещениците, но не такива с лъскави коли и разкошен живот, които просто отиват да си измрънкат нещо в църквата, а хора наистина отдадени на добродетели, които да познават всяко семейство от енорията си и да го приканват към вярата със собствения си пример!Защо не се чува за толкова сектанти при мюсюлманите в България?Вероятно и при тях има, но явно и служителите отговорни за религиозното им възпитание са по-читави в дейността си.

очевидно си леко некомпетентен. повече от вероизповеданията които ти наричаш секти са си съвсем легитимни - както католицизма и православието. това че от време на време някои от тяхните среди се самоубива или нещо ставе с него не значи че вероизповеданиеото им е виновно. когато някои православен или католик се самоубие що не мислите че веоризповеданието е виновно? всеки ден се самоубиват православни или католици. на православните и католиците също не им ходят децата на училище що не обвинявате че православните или католиците са виновни за това?

забъркаш ли се със сектите винаги накрая има някой умрял,самоубит и изчезнал

"Стефан за последно е чут от съседи да вика за помощ на 11-и февруари, докато дъщеря му Мария се е заканвала, че ще го убие. Дошлите на място полицаи са си тръгнали, след като никой не им е отворил вратата на жилището." ??? Какво по дяволите? Полицията има право да влиза навсякъде, без прокурорско разрешение, ако могат да подотвратят престъпление.

В България нямаше домашно насилие ,когато персонално отговаряха за него само трима души- Шахо Циганина,Димо Пора и Благо Магарето-герои, спасили хиляди тормозени родители и деца !Нямаха офиси,секретарки,заплати и компютри а само подкована с цинтари тояга! Сега паразитна 50 хилядна армия от хранутници - социални,милицоинери и психолози не може да накара една психопатка да си гледа децата!А вчера беше друга!

Два дена не са минали и всичко се знае за случея . За Жоро Павето някой нещо да знае ?

Аз лично съм писала за него преди така наречената демокрация, хайде стига с манипулациите на полуграмотни тролове. Разликата е, че тогава всички знаеха за него, а днес хората капят като мухи ежедневно и вече не прави впечатление. А колко случая и не знаем. Скрий се в дупката си и не дрънкай глупости.

Три осакатени живота за цял живот. След тези години асоциален живот никога няма да компенсират годините. За жалост ще си останат на това ниво

Типично поведение на сектанти.

Сатаната е реален и многооо силен. Неговите слуги са навсякъде и на най-неочаквани места. За пример ще Ви дам само хороскопите, с които е пълна буквално всяка медия! Сатаната освен, че е реален и много силен е и много хитър.

липса на държава и общество!

Сектите са страшно нещо, ама в България не се говори за нахлулите след демокрацията секти, които се целят най-вече в децата ни тинейджъри и после в лабилни хора поради житейски проблеми. Жертвите По възможност да са с имоти и финансови възможности. В крайна сметка и без нищо ще приемат жертвата. Следете за промяна в поведението /вегетарианство/ и мирогледа.

Ако не знаете сектата на адвентистите са вегетарианци.

Адвентистите не ядат месо и риба.

Глупости. По-скоро не ядат само свинско защото то е обявено за нечисто в Библията. Ама православните си похапват ако и да се бият в гърдите, че "право славят Бога" ;-)

За такива психясали кучки-отцеубийци навремето отговаряше бригадата с тоягите на Шахо Циганина в Белене- децата са нахранени,образовани и обути,а джендърките ,лезбийците,феминистките,кучкарките и адвентиските - безследно изчезнали!

Май си пропуснал само вегетарианците !

а гейските скандали в БПЦ и папа Гуси, влезте по манастирите да видите за какво иде реч

vasil

И накрая Шахо Циганинът е погребан служебно на държавни разноски,защото никой от многобройната му рода не е искал и да чуе за него.

Бе кой живее в пълна изолация в Люлинска панелка бе? Там се чува през 3 етажа кой пърди. Даже мирише.

Цялата работа е, че отново социалните и полицията не са си мръднали пръста. Там докато няма смъртен случай никой дори не те поглежда. А ако има...идват телевизиите, бълват 5 дни репортажи и толкова. Нещата си остават същите. Стабилност яко!

Три деца родила, грижила се за тях, от развращаване се опитвала да ги спаси, а те така да постъпват, нехуманно с нея! Ако бяхме ратифицирали конвенцията, сега маичката им щеше да разкатае на всички насилници на горката жена, воглаве с тоя, Георги Игнатов (с микрофона). Ама като не я искате, нека страдат, нека патят, горките жени!

Ти с ирония пишеш, ама я отиди да видиш какъв разврат има по училищата. Отделно колко насилие. Даскалите ръце са вдигнали.

Те вече ги водят почти изпуснати или изпуснати в училището, още от първи клас. Не приемат малкото искащи да станат учители младежи, затварят училище след училище, след като ги разграбят, а на учителите - най-много по 400-500лв. Няма как.

Попаднал си на точния човек. Прав си за насилието, КОЕТО МЕДИИТЕ ДЕМОНСТРИРАТ в училищата. Има такива училища, има и такива учители, има и такива директори. По важното е, че има такива родители и такива деца в училище. Не лъжат от телевизора. Но... Медиите показват скандали -те продават. Повечето директори се справят добре с подобни добичета -просто самите те не са преследвани от НПО та

Прави са родителите да не харесват образуванието. Но все пак е необходимо. Дори и лошото българско образувание е по-добро от пълната липса на образувание. Не само социалните служби са на самотек, но и образуванието, правораздаването и всичко у нас е на самотек. Това идва от избиратели на самотек. Ако ние избирателите сме "нормални", няма да търпим ненормалната ни държава и политици. Да управляващите ГЕРБ са лоши, но "опозицията" БСП и ДПС са е още по-лоши. Вече го видяхме, когато те ни управляваха. Според мен трябва да се изметат от постовете им всички досегашни депутати, министри и висши държавни чиновници. Не че няма и няколко свестни между тях, но са много малко. Трябват ни нови хора. Със стари кви нов бдак не може да се прави.

Добре, но прави разлика между "образОвание" - това, за което говориш в поста си, и "образУвание" !

Пише се образование , а не образувание. Явно не знаете правописа на тази дума щом четири пъти в поста си сте сбъркали.

Ами че как да харесват българското училище, когато там не се изучават престъпленията на комунизма и учениците знаят за комунизма от червените си бабички...

Пълна (и много удобна за мързеливия полицаи) лъжа е, че не могат да разбиват врати и да влизат. Могат, законът им го позволява. И, ако си напънеш малко паметта, ще се сетиш за не един случай, когато са го правили и никой не е протестирал... Та като казах протестирал, тези 'адвентисти' са толкова християни, колкото и алахакбаровите главорези в Сирия. Нито ни зачитат нас, православните, нито дори протестантите, които ги подслоняват и им дават пари, ги зачитат за християни. Но са удобни, защото разбиват с лъжите си православието. всички 'адвентисти' се кълнат, че са православни. но това е лъжа - не зачитат нито православието, нито православния брак, нищо.

Да сещам се за Лясковец, когато убиха 2 барети. Имаше и случй, когато полицията беше разбила и нахлула в грешния апартамент. И оковала и натръшкала на земята обикновени хорица работещи и плащащи данъци, а не престъпници.

всички секти трябва да се закрият, но разбирасе това няма да стане защото всички идват от америка и поради това са над закона.

включително и джендърските, като джемини, бхк, отворено общество и други ЛГБТИ култове.

Като взема едно дърво .... че всички наред адвентисти помияри социални (ако наистина са знаели от 5 години) полицаи .... и те така !!!

Който е бил шеф на Социално подпомагане преди 5 години - сега той да ги отглежда за наказание! Знаели за случая , но нищо не направили!!! Типични български служители -НЕКАДЪРНИЦИ!!!

В тази държава всичко е на самотек, институциите не работят, никой не може да те защити, ако имаш нужда, -баси полицията, отишла си е, когато не са отворили вратата.... направо тръпки да те побият, нека всички млади хора изчезнат от тук, да се затрие скапаната държава, а за да е такава, значи и хората са такива, та всичко накуп.

Кой е убил дядото? Истеричната майка, православният баща, който се води по акъла на жена си, или внучките?

Самоубил се e!

100 коментара написа, че бащата е бил православен! А е ясно, че и двамата родители са сектанти, разбирам, че адвентистите сте загрижени за репутацията си, но е грях да се лъже, пък било и то мв опит да си лъснете имиджа.

Еми самия той казва че е православен в предаването. Гледай го първо пък пак говори.

Сега изгледах предаването. Религията няма нищо общо тук. Тази просто е за психиатрична клиника.

Е кой тогава, я е подлудил така, ако не религията?

Излез навън и виж колко луди се разхождат. По твоята логика всички са религиозни.

Ето какво позволява демокрацията!

а къде пише, че "не-демокрацията" го забранява? това, че не си чул(а) не значи, че не се е случвало... за аварията в Чернобил разбрахме от чуждите радиостанции 2 седмици по-късно.

Това е домашно насилие. Полицията няма право да се бърка. В къщи управлява най-синият. Това е положението.

и при държавното насилие е същото-в държавата управлява и насилва по-силния

"адвентистите" получават пари там, откъдето ги получават и джендърите. пари, адвокати, подкрепа...

Не е вярно, че няма право да се меси, а къде трябва да се меси според вас? За какво е полиция? Да седят полицайте тъпаци по кафенетата и да гледат като олигофрени? А пари искат....

баси шибъните изруди?! Тия секти трябва се забранят със закон и емисарите им от САЩ на кладата.

както и нпо -тата ката бхк, америка за България, отворено общество и други извергски организации тровещи нашето общество трябва да бъдат изгонени от България като няко и и да влязат в затвора за подривна и анти народна дейност

оставка за проверяващите полицаи и за началницине им до министъра включително, за неизпълнение на служебните им задължения да предотвратят престъпление-убийство,при данни ,че се извършва.Страхлива и мързелива паплач,не полицаи.

Преди прочетох, че социалните от Люлин знаели от 5 г за случая, но не могли да влязат във връзка с родителите.

такива случаи ще зачестяват, понеже всяка година държавата се разпада.

не се разпада всяка година- разпадна се преди много години

Няма държава, и колкото по рано го осъзнаем, толкова по-добре за децата ни. Цари тотална посредственост и пълно безхаберия навсякъде. Само да вметна, че полицията тук има най-малка вина. Забележете, старецът отива в телевизията да търси помощ. Когато бях на 7 години, кварталния полицай знаеше как се казвам и кои са родителите ми. Знаеше къде живея. Познаваше съседите ми! Пак повтарям в БГ няма работещи институции, всичко е на "самотек". Сега медиите отново ще ни насочат към проблема със сектите, да, но не това е проблемът в случая. Насочиха проблема и с майката с недохранените близнаци към родителска грижа, да, ама не!

Бащата бил православен.Ама как бе, БПЦ нали е срещу ИК и домашното насилие. БПЦ подкрепя патриархалното общество и силните на деня. Днес си насилник, утре си дядо и жертва.

браво на този дядо! загинал е заради внучките си. мир на праха му.

тъй, тъй, 19 години гледал как ги държат заключени, на никой не казал и сега решил геройски по телевизията да разкаже, вместо в полицията! много геройска и умна постъпка!

ти да не мислиш, че е лесно да се бориш с роднини?

Пак и отново се е действало навреме...

Чл. 83. (1) Полицейските органи могат да извършват проверки в помещения без съгласието на собственика или обитателя или в тяхно отсъствие само когато: 1. следва да се предотврати непосредствено предстоящо или започнало тежко престъпление; 2. са налице данни, че в помещението се укрива лице, извършило тежко престъпление; 3. е необходимо оказване на неотложна помощ на лица, чийто живот, здраве или лична свобода се намира в опасност или са налице други случаи на крайна необходимост. (2) След приключване на проверката полицейските органи са длъжни да съставят протокол, в който се посочват: 1. името и длъжността на служителя и неговата месторабота; 2. самоличността на собственика или обитателя; 3. основанието за проверката; 4. времето и мястото на извършването й; 5. резултатите от нея. (3) Протоколът се подписва от полицейския орган, от един свидетел и от собственика или обитателя на помещението, когато той присъства. Отказът на собственика или обитателя да подпише протокола се удостоверява с подпис на свидетеля. (4) Копие от протокола се предоставя на собственика или обитателя на помещението. (5) За извършената проверка незабавно се уведомява съответният прокурор. (6) Редът и условията за извършване на проверката по ал. 1 се определят с инструкцията по чл. 81, ал. 3.