Амнести: В България ”кипи” омраза срещу мигранти и роми

Граничната полиция е прибягвала към прекомерно използване на сила и насилствено връщане на бежанци и мигранти, включително непридружени деца.

Обратно в новината

Коментари - Амнести: В България ”кипи” омраза срещу мигранти и роми | Днес.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Връщам се от Брюксел. Това което е там, по улиците тълпи от негри, други тълпи от араби с забрадени жени, бездомни "мигранти" спяха пред входа на хотела, навсякъде смрад и полиция, сирени, лудница. До това доведе кривата им толерантност и добре дошли! Затова факта че ни сочат като ксенофоби е много добре. Трябва тези които идват от Третия свят да бъдат пребивани още на границите и наритвани от там от където са дошли. Иначе ни чака същото. А Амнести е НГО, финансирано от Сорос-същия който финансира и масовата миграция.

Зловредната роля на Амнести и БХК не трябва да се подценява. Искат да създадат омраза между различните етнически и религиозни групи в страната. Попитайте някой турчин, арменец, евреин, руснак, украинец, ирландец, англичанин и др. мразят ли го българите. Няма такова нещо. Но ДАНС , Прокуратурата и даннъчните власти трябва сериозно да се заемат с БХК и Амнести. Имат законно основание и задължение за това.

"и да се извършват престъпления от омраза" Тия нормални ли са - в БГ единствените, които убиват от омраза са циганите. Избиха сума ти възрастни хора. Убитите цигани се броят на пръсти и то при самоотбрана. Ако бяхме нормални щяхме да ги изнесем към Индия, ама стадото си мълчи.

Адвокатите на Амнести да поемат безплатно всички дела за престъпления срещу личността извършени от ромите, ако искат толкова справедливост. Всички ограбени хора по селата, изнасилени възрастни жени, пребити горски и т.н.

Голямата "любов" на ромите към чуждото, кара собствениците на откраднатото да ги мразят!?

Амнести Интернейшънъл са в дълбока грешка. Не бих го нарекла омраза, а нетърпимост това, което кипи в много държави срещу НЕЛЕГАЛНИТЕ икономически мигранти, които буквално презвеха Европа! Ще става и по-лошо ако не се овладее това нашествие.

А в Гейса има срещу българите. Всеки ден новини за робство при ЗАПАДналите.

Ма те сами тичат към границата с Турция като влезнат в бълхарско! Или казват- отиваме обратно, станала е грешка!

А, няма такова нещо! Никой не ги закача в БГ-то! Те сами искат да се гътнат по-бързо тук, да не страдат колкото българите- даже с желание се прощават с живота!

Тези 'Амнести интернешънъл' ще излезнат доста по нагли от 'Хелзинския комитет'.

Ъъъъ , няама такова нещо . Heil Hitler !

Търсим си циганка за съпруга.Няма да плащам данъци,ток,вода,здравно и изобщо каквото и да е за плащане.По избори може да ми дадат и някои лев и кебапчета или изобщо каквото дадат.Най-точен е коментара на Цецка Цачева , че държавата ни най-мразените са останалите българи.Те носят на гърбовете си всички останали като впрегатен добитък.Скоро ще вирнем петалата и няма кои да носи благини за политиците и техния електорат.

ВСИЧКИ НПО -ТА ДА СЕ ИЗГОНЯТ ОТ БЪЛГАРИЯ! Махайте се джендъри!

В грешка си мила,В България най мразени са българите.

от АИ, вие в гъз ли сте правени бе вашата м..а, кой народ като нашия търпи да гладува и мизерува за да живеят от неговия труд такива паразити? Те са основния електорат на ГЕРБ и ако това което твърдите е вярно, задайте въпроса към слънцето греещо над България, явно и на него не му се иска да е еднакво за всички. По му е добре някак си лъчите да се съсредоточават в банковите сметки на най-приближените му. Накрая, ЕПМ и се измитайте от територията все още наричана България.

Електорат са, но на биесиепието

ДА ВЗЕМЕМ ПРИМЕР ОТ ФРАНЦИЯ -НАТОВАРИ ГИ НА САМОЛЕТИТЕ И ХОП... В БЪЛГАРИЯ. ДА ГО НАТОВАРИМ НА САМОЛЕТИТЕ И ХОП...В ИНДИЯ!!!!!! ДО КОГА ЗАПАДНИТЕ ГЛУПАЦИ ЩЕ ОПРЕДЕЛЯТ КОЙ ЩЕ НИ УПРАВЛЯВА, КА ДА ЖИВЕЕМ, ДА СЕ ЦЕЛУВАМЕ ЛИ С МЪЖЕТЕ СИ ИЛИ ДА СЕ БИЕМ..!!!!!! НЕ НА ЕС!!!!!!!!!!!!!!!

Ми да те бие, щом ти е кеф.

Какво друго да "кипи" - обич и гостоприемство ли ?

ЕДНА ЖЕНА КЛЮКАРКА КАЗА.ТОВА СА ВСИЧКИ ОБВИНЕНИЯ НА АМНЕСТИ.НЯКОЙ ВЗИМА ЛИ ГИ НА СЕРИОЗНО? ИЗЛАГАТ СЕ КАТО КИФЛАДЖИЯ БЕЗ КИФЛИ!

"За това заключение Амнести се базира на "много съобщения"И ВСИЧКО ТОВА ЩЕ ГО ПРЕДСТАВЯТ ПРЕД СВЕТА!СМЕШНИ И ЖАЛКИ ТВЪРДЕНИЯ!

ОМРАЗА КИПИ ОТ АМНЕСТИ към всички БЪЛГАРИ.Натрапват ни мигранти, конвенций малтретират българите по най долен начин чрез ЛЪЖИ.КОИ СА ТЕ ТА ДА НИ СЪДЯТ.КРАЙНО ВРЕМЕ Е ДА ГИ ИЗХВЪРЛЯТ ОТ БЪЛГАРИЯ. ЧАШАТА ВЕЧЕ ПРЕЛЯ!

А вие какво ще изкярите, господине. Смотаняците никога не прокопсват. Никой не ви е виновен. Търсете проблема в себе си.

Кой те малтретира, Фифи?

Тия бъркат отношението към мигранти и роми с отношението към тях и други лайняни НПО-та като бхк.

Жалко за такава държава,ако бъдещите жители са цигани и араби.Интересно кой кого ще храни.

Раждай! Кой те спира?

За се га само "кипи", но има гобяма вероятнокт и да избухне. Доказано е през вековете и така се е съхранил българския дух. Не мога да нарека "братя българи"някакви мазни араби или цигани.Съжалявам. Ако бяха добри хора със ценности ОК! Но паразити живеещи на чужд гръб никога. Българите сме толерантни до време, дори прекалено много търпеливи. Но историята доказва че гневът на българина в защита на своята държава,дом,семейство е упостошителен за натрапника. Съветвам разните НПО-та и БХК да не продължават в този дух, за да не усетят балканския гняв.

Я кажи нещо за твоите ценности!

Амнести и БХК насъскват омраза, но засега не им се получава.

НПО тата особено хелзинския комитет насъскват невежите цигани срещу българите! Ние им плащаме социалните и им издържаме децат, които след време също ще тежат на обществото а те ни се присмиват злобно за търпението! Ние им плащаме и градския транспорт!

ДАНО СКОРО БЪЛГАРИЯ ИМА ДОСТОИНО БЪЛГАРСКО ПРАВИТЕЛСТВО КОЕТО ДА ЗАБРАНИ С ЗАКОН ВСИЧКИ Н.П.О. КАТО ОСОБЕНО ВРЕДНИ ЗА БЪЛГАРИЯ.

каква е тая демокрация ако е забранено на нишите духом да мразят някого???

Човекът освен права има и задължения .Арабите не спазват правата на палестинците ,наврели са ги в разни гета от поколения .

Слушай Баьо! Нещо не си в час.Как може,да говориш такива глупости.Арабите уважават палестинците.Виждал съм с очите си как арабите помагат на палестинците.Палестинците в болшинството си са мюсюлмани Живял съм с араби и мога,да ти кажа,че са много свестни хора. Принципа им е "Уважение за уважение"

Когато нямаше подобни "организации"-подлоги, циганите и българите живееха много по-добре. Не може да ми казвате, кого да харесвам. Тези хора нямат ценности, нямат образование, култура, морал. Имат само насъсквана омраза към нас. Тези хора трябва много да внимават, защото българският народ е търпелив, но българският народ още е известен с това, че за броени часове може да бъде обърнат в звяр и да помете всичко по пътя си. Питайте сърбите, гърците, турците и т.н.

Не съм длъжен да обичам циганите и техните покровители! А за отношението към циганите и емигрантите са виновни самите те с поведението и проявите си, несъвместими със съвременните схващания за морал и човешки ценности!

Амнести ме задължава насила да обичам престъпниците, нахлуващи в родината ми, както и умишлено ненаказуемата педофилия у циганите, които Амнести е решила да преименова без наше знание и съгласие в роми! Наистина, както някой тук предлага, трябва да се заведе съдебен иск срещу Амнести, както и с/у Български Хелзинкси Комитет, за поне 100 млн долара за насаждане на омраза и използване на езика на омразата в българското общество чрез невярна информация, за сегрегация и привилегии на една част от обществото срещу друга!

Амнести: В България кипи омраза срещу мигранти и роми. Амнести не сте в час! Ако знаехте каква е умразата към политиците, олигарсите, ЕС и САЩ свят ще ви се завие.:))))

А, аз пък виждам, че в Европа кипи омраза към европейските българи, не само на думи а на дела. Аз пък виждам, че някой иска да подмени европейците с неевропейци, виждам, че някой иска да подмени българите с небългари. Някой иска да подмени една древна култура с примитивната култура на стадото, и действа много усърдно- овън и отвътре, разяжда. Кой ли? Този НЯКОЙ се стреми да остане анонимен, без лице и без име, както крадецът забулен с качулка, както измамникът криещ се зад различни имена. Кой е той ли? Той праща децата ви в изгнание, той праща ви изгнанници на вас, той кара ви да му се възхищавате, той кара ви сами да искате да ставате негови слуги. Кой, кой е той ли? Дух невидим и прокобен, демон мрачен, Сатана? Някой каза: по делата му ще го познаете . . . уви, той раздал е разни очила. За едни делата му са бляскави, красиви, а за други смрад разлагаща души, тела. Нее, По ИНСТРУМЕНТА му ще го познаете: ПАРИ, финансии, финансови ПОТОЦИ. По движението на потоците пари ще стигнете до този дет храни своите слуги. Не си мислете, че толкова е просто. Може да се окаже, че всеки един от нас е зъбчато колелце от неговият пъклен план.

Ех Амнести , Амнисти де да КИПЕШЕ наистина !!!!

Имаме ли свестни сайтове на които човек може да чете про-Български статии, че този се обърна на западен пропаганден канал. Дотегна ми да чета анти-Българска пропаганда тука.

Усещате ли че този и други сайтове май са се продали и служат не на Българския народ, а на джоба си и на враждебни към нас чужди интереси?

Така е. Но идеологическата им пропаганда е толкова елементарна и глупаво проведена, че резултатите от нея са точно обратни :) Хората все повече се интересуват, съмняват и мислят със собствените си глави. Остава единствено да бъдат по-активни и да не се оставят да ги сготвят.

това заключение Амнести се базира на "много съобщения".Та правя съобщение, че границата на Република България е неприкосновена и незаконното преминаване е престъпление. Използването на сили и средства за защитата и е законно и задължително!

Амнести Интерн. е проект на ЦРУ. Това е достатъчно, за да преценяме всяко тяхно изявление за кого работи.