Кутев призна: Референдум за конвенцията може да е хомофобски

Депутатът от БСП Антон Кутев призна, че референдумът, който партията предлага за Истанбулската конвенция, може да се превърне в хомофобски.

Обратно в новината

Коментари - Кутев призна: Референдум за конвенцията може да е хомофобски | Днес.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Гледайте филма в Ютуб с БГ субтитри : Войната срещу децата . Там ЮНСКО и ООН призовават децата между 0 и 4 годишна възраст да лъскат бастуна или да мастурбират . Призовават децата да правят секс със същият пол. Важното е да приемем Истанбулската конвенция!!!

Ох, и този започна война срещу Нинова, мина на другия бряг.

Референдумите се ползват за броене на електората на партиите. Правилата са такива че никога не се достига до решение от народа а всичко се прехвърля на парламента да взима решения. Опита с последния референдум на Слави го показа. Излезе че не достигат няколко хиляди гласа, и те обориха гласа на повече от 2.5 милиона българи.

да отделят 10 мин. и да гледат в You Tube филма "войната с/у децата...war on the childern"...ДОКУМЕНТАЛНО показано становището на СВЕТОВНИ ОРГАНИЗАЦИИ за сексуалното възпитание на децата....Ще им настръхнат косите какво искат да ни вкарат с ИК...То и без нея вече върви, но ИК ще го направи ЗАДЪЛЖИТЕЛНО...Вижте филма и го разпространявайте...Да не сме само голословни ПРОТИВ...

Хомофобия (от гръцкия префикс ομο-, означаващ еднаквост и думата φόβος страх') е термин, отнасящ се до страх, враждебност или дискриминация срещу хомосексуалността и хомосексуалните. И какво излиза, че другарят Кутев е ЗА ИК...щом се страхува от хомофобия....

Я какво става по света, приел конвенцията: Всички критици на джендърната теория в Канада, официално ги уведомиха от екраните на телевизиите, че на основание закона Бил С-16 канадците, отричащи гендерната теория, могат да бъдат обвинени в престъпления, за ненавист, да бъдат глобени, осъдени на затвор, и ще бъдат задължени да изкарат специално разработено, принудително гейобучение. В КАНАДА, СТУДЕНТИ И ПРОФЕСОРИ, ДРЪЗНАЛИ ДА ОТРИЧАТ ТРЕТИЯ ПОЛ, ИЛИ НЕВОЛНО СЕ ОБЪРНАТ КЪМ НЯКОЙ СТУДЕНТ, С ТРАДИЦИОННОТО ТОЙ ИЛИ ТЯ, ВМЕСТО ВЕЧЕ УТВЪРДЕНОТО НЕУТРАЛНО ОБРЪЩЕНИЕ ТО, ГИ УВОЛНЯВАТ ИЛИ ИЗКЛЮЧВАТ, ЗА ИНАКОМИСЛИЕ

Ти колко студенти в Канада познаваш? Защото аз познавам поне десетина. Да не говорим, че bill C-16 може да се прочете от всеки. Само че такива като теб са го чели толкова, колкото българското население е чело истанбулската конвенция. Има един професор, който се прави на интересен и трима идиоти от Уилфрид Лорие, който се бяха заяли с една асистентка, която беше пуснала телевизионне запис на въпросния професор за обсъждане.

Това, което пише този над тебе е абсолютно верно и ти не можеш да го отречеш. Затова започна и с въпросите колко студенти познавал. И прочее и прочее. Обори го бе трол педерастки! Ама не можеш. Мръсен платен боклук.

Тоя ще да е новия лидер на комунистите !!!

Някой друг път :)), ако искат да се самоубият като партия. То Станишката почти ги довърши.

Първо да се пита българският народ на референдум - България е най - бедна в ЕС, защото българите са най - прости в ЕС, или са най - прости, защото България е най - бедна в ЕС.

Най-прости не сме - виж англичаните. Най-бедни не сме - виж сивата икономика.

е хомофобска. Насочена е против естественото развитие на човека.

Хомофобски или не, референдум е право на народа да си каже думата, което дори и не си помисляйте да отнемете! Ние не сме лакеи на нарастващата група от демонично обладани идиоти целящи да промият мозъците на целия свят и да възстановят Содом и Гомор. Ние сме за традиционното семейство и за 2-та и единствени органични/биологични пола - мъжки и женски.

Кои сте вие и кой ви пречи да си имате семейства от мъж и жена?

А ти кой си бе козел? Бафомет с рогата и с пентаграма над тиквата ли? Докога ще си прокарвате гейщината навсякъде?

Прав е Кутев,да признае, че референдума ще е хомофобски . На всички вече им е ясно , че основното в конвенцията не е за защита от домашно насилие , а за защита и права на хомосексуалисти и мигранти !

Внимавайте, като си измисляте думички! Хомо в латинския е човек, а на гръцки - еднакъв. Не случайно обикновено се употребява цялата дума - хомосексуалист, за да не става грешка. Фобия е страх от нещо или някого. Аз лично не мисля, че се страхувам от тях, а по-скоро се гнуся и възмущавам. Изобщо не става дума някой да се страхува от хора, така че няма хомофобия.

'Що не вземете да пуснете в НС (на голям екран) запис от изказването на германския депутат от Алтернатива за Германия пред Бундестага (излъчиха го по Евроком, ако не се лъжа), където в прав текст депутатът под формата на обръщение към парламента, изреди 35-6 бр. различни джендъри, а те били повече, като това излъчване в родното НС бъде показано в ц.новини на БНТ1 ?! Имате пълното основание да го направитъе, щом това се случва в Бундестага, и никой лицемер не може да би обвини в никаква фобия, а ще отворите очите на заблудения народ.

А то ние нямаме Българска Национална Телевизия. Тази пародия на телевизия е жестоко цензурирана. И по скоро е американска телевизия, частна телевизия на американското посолство. Български е персонала. Господарите са американци. С другите медии положението не е по различно.

Едвали ще правят референдум. Иначе ГЕРБ, джендърите, НПО-тата, Кутев ще се уплашат.

"Най-известният в света защитник на правата на децата, авторът на инструкцията за прилагане на конвенцията за правата на децата в ООН, експертът на UNICEF Питър Нюъл (77 годишен) се оказа хомосексуалист и педофил. Тези дни британски съд го осъди на 6 години и 8 месеца затвор." Това написа във Фейсбук експертът по национална сигурност Боян Чуков. Проверка на Епицентър.БГ показа, че съобщението за осъдителната присъда е публикувано на 16 февруари от Би Би Си.

Кутев, как те търпи още Корнелия? Кога ще оправите Закона за референдумите? Или дай баби да ти разкажа приказка. А като се смени сега астрономическото време с измислено лятно и пак трябва да ставам по тъмно и да пускам печките, тогава ми говорете, че трябвало да се гласува независимо за кого, за да лапате пари от всеки глас, ама друг път.

Какъв референдум бре свини! Резултатът ще е 95% против конвенцията на джендърите и 5% за +недействителни + други; То това е като да искате референдум Трябва ли партиите да вземат най много 1 лев субсидия за глас. - Нали знаете резултата. Също е и да питате народа има ли свине в сградата на НС - 100% знам отговора - защо не пробвате да питате ааа! Едни милиони ще похарчите, голяма работа не вие ще ги плащате - питайте ни : ИМА ЛИ СВИНЕ В НС ?

Когато се опитваш да обясняваш , че цялото население е "хомофобско", че не е право, че е лошо, че хората с прости и прочие е време да СЕ ОСЪЗНАЕШ и да разбереш, че след като много по-голяма част от хората не мислят като теб МАЙ ТИ СИ ТОЯ ДЕТО НЕ Е НАРЕД! Не да обясняваш на всички, че трябва да се съобразяват с теб и съ сила, закони и репресия да накараш хората, да приемат нещо неприемливо! НЯМА ДА СТАНЕ!

Един бивш високопоставен ООН служител на име Andrew MacLeod е заявил, че "служители и сътрудници на ООН са извършили над 60 000 педофилски престъпления, които са били прикрити" За ООН в цял с вят работят над "3000 педофили". Престъпленията и прикриването им е придобило "ендемични размери".

90% от педофилите предпочитата малки момиченца!!!

Ами това не е приемане на Конвенция за високия стандарт ако не си я прочел добре.И да я приемем те пак ще си живеят с високия стандарт , а тук ще започнат идиотиите , които стават в така наречените богати страни.То там се практикува и садомазохизъм , дай сега и за него да направят обучение още от училищата та да я докараме дотам да се пердашим по улицата с камшици без ред.

пренапишете я с ясни и еднозначни понятия - мъж, жена, деца, насилие и тн. никакви двусмислени понятия - тогава съм за. но докато се обяснява за сексуални роли - не на гейовете.

Достатъчно е да сменят опорните точки и готово.

ДА на гейовете! Колкото ти имаш право да живееш нормално и да ползваш подлежащите си права, толкова и гейвете имат!!! Те са около 10% от населението и са пълноценни граждани на това общество. Кой си ти и матрияла като теб да определя на кого какво му се полага? Подобни пароли ти е разрешено да квичиш само пред жена си. Ако те е страх от гейовете, значи не си никакъв мъж!

Шило

Някой да им пречи?

Гейовете трябва да ги убиват с камъни както Бог е заповядъл, ако не Бог ще ги умори с огън и сяра. Същото се отнася за подкрепящите ги.

Маууу.....мяууу....мяуууу.

Махнете подводните камъни от конвенцията и ще видите че не само от референдум няма да има нужда, ами споровете ще спрат.

Аз пък съм сигурен, че конвенцията ще бъде приета въпреки, че ГЕРБ са против, а БСП неистово са ЗА ИК.

Няма нужда от допълнително харчене на пари и губене времето на хората - ясно е, че мнозинството е против ратификацията. НС да поправи същесвуващите закони ако е необходимо, разбира се без джендърски добавки. Проблемът е прилагането на законите - ето там да отива парата,а не в свирката.

ЩЕ Е НАЙ ДОБРЕ ДА ИЗПЪЛНЯВАТЕ КАКВОТО ВИ КАЖАТ ОТВЪН , ЧЕ СТЕ ВСИЧКИ ЕДНО КРАДЛИВО ПЛЕМЕ , ДА ВЗЕМАТ И СЪД И ПРОКУРАТУРА ДА КОМАНДВАТ,ЧЕ МОЖЕ И ДА СЕ ПООПРАВИМ !

От Израел ще ни казвате какво да правим, нали :)))). Толкова време се опитвате да изкарате българите колко сме тъпи и за нищо не ставаме. Явно дошло е времето да се самопредложите вече за новите господари. :))). От кога го чакаме това предложение. Не стана ясно, какво ви провокира точно сега да почнете лека офанзива.

По-полека с коментарите за Израел. Това, че неколцина евреи стоят зад цялото това нещо не Ви дава повод да плюете еврейският народ. Няма да Ви е приятно заради дето на запад ни хулят българите (вкл. и българските цигани) заради пасмината крадливи цигани, нали?!

нали сме хомосапиенс не хетеросапиенс или маймуни. Просто някой са с ментални изменения в кратуната или там няма нищо.

Кутев ги дрънка едни, защото чака приемането на ИК, за да си смени пола. Мъжкото момиче Нинова е против, защото ще я принудят отново да стане жена.

Шило

Айде стига сте преекспонирали тази тема. Стана ясно, че Конвенцията е спорна. Нека да отделят безспорното, което касае насилието и да го транспонират в българското законодателство. А спорното, просто да го забравят. В крайна сметка, управляващите трябва да се съобразяват и с волята на управляваните, че скъса ли се връзката, не се знае докъде ще се докараме.

Транспонират:) Да ти траснпонират малко мозък в празната тъпа червена тиква, недоразумение такова!

Шило

Знаеш ли значението на тази дума "умнико"?

Връзката е скъсана вече почти 30 години. Напсоледък се вижда, че обществото прави някакви напъни да осъществи такава, но все още кукловодите във фасадната ни демокрация не вярват в това, че някога нещо, не ще зависи пряко от тях.

Всъщност от 73 години е скъсана, айде 68 да са, че в началото някой сигурно е вярвал в добрата воля и чистите намерения.

И кое е спорното? Безспорно е обаче, че не мислите с главите си, а се оставяте да ви внушават опорни точки! Конвенцията е ратифицирана (!!!) дори от парламентите на Турция, Албания, Сърбия, Черна Гора и Грузия!!! Как пък те не видяха заплахата от третополови джендъри и "войната" им за смяна на пола на населението!!! Скоро ще бъде ратифицирана и от любимата ви Унгария, с която се аргументирате, когато ви отърва! Любимият ви Орбан сляп ли е, та не видя "спорните" моменти в нея? Просто вас ви подведоха и използваха както винаги. Добре, че бяха патриотите да заквичат първия глас, та да се усети БСП и да подхване втория. Имайте предвид, че инициатор на конвенцията е именнот ПЕС, европейските социалисти и зелени, чийто член е БСП! Корнелия надуши настроенията на матрияла след воя на националистите, разбра, че може да се възползва от тях и за една нощ заклейми конвенция, за която нейната партия и сродните ѝ европейски така горещо пледираха! Матрияла си заслужава кочината!

То по тази гледна точка САЩ и Японния дори не обмислят да я ратифицират, тия да не са по-зле от Грузия?! Забрави "светлия пример", не разбирам защо да ратифицираме нещо, което някой друг ми казва, че е добро. Точно обратното, щом е толкова хубаво, защо иска ЗАДЪЛЖИТЕЛНО да го подшиша.:)

Мдам в страни, където направиш ли опит да покажаш, че си джендър и отиваш на бесилката най-малко. Не ми прави сравнение със страни от третия свят, където ще те убият на площада с камъни, затова, че си жена или си полгледнал чуждо. Аман от джендъри...

Ти пък намери, че примери да ни даваш държави за пример. Сърбия с насадената от горе лисбийка за примиер по наредба отвъд океана ... Турция с прикритите педофили и хомосексуалисти, само погледнете пророкът им ... Ай сиктир от тука!

Само да спомена, че това е международен договор и не може да бъде едностранно изменян. Но спокойно може да не бъде "подписван" /ратифициран/, не е задължително. Това не е регламент или директива на ЕС. Веднъж приет обаче, този договор има задължителен за съответната държава характер. И тогава идва ред на съответните НПО-та, съдът в Страстбург и разни други "активисти". Та така.

Е каквъ да е?! Естествено, че ще е хомофобски, то за това и рефереднум не трябва да има. Просто да се обясни на хората, що е то джендър, а не, тия от 40 години разучаваха джендъризъм, а ние сега ще го подпишем защото така казват. Еми не става, не може да подписваш нещо без да обясниш на хората какво е, пък те ако искат....

Цитирам:"Истинската причина за така наречената теория на пола е да направят съзнание изпразнено от съдържание.Целта е да се създаде множество от индивиди,лесно манипулируеми от институциите и медиите,защото ще бъдат лишени от референнтна идентичност.Ключовата дума е масовизация и една от големите пречки пред този вече в действие процес са страните с хилядолетна култура,дълбоко вкоренена в населението им.Масовата миграция от т.наречените цвенти революции се използва от елита да се променят етническите групи и да се изкоренят местните... още култури,чрез физическа инвазия на нови народности от Африка и Азия Програмата за принудително смесване на старата европейска раса с афро-азиатската цели да се създаде една мултиетническа каша без характер и каквито и да било референтни оригинални стойности.Тези мелези проявяват липса на характер,скруполи,уважение,воля,предрасъдъци и широта на кръгозора....."и още и още.И това ни го налагат българи,наши управници,готови да ни затрият.Ще го допуснем ли уважаеми шепа българи.

Да де, ама виж си гледната точка. Тя е на човек, който осъзнава, че не е свободен. Има някой, който иска да те направи нещо си и ти си му подвластен. Не че не си прав, то си е така откакто свят светува. Обаче смени гледната точка, ако ти е възможно и се замисли, ако всички са равни и свобдони във всеки свои избор, дали всичкото написано важи.

Естествено, че ще е хомофобски. Направихте от една добра конвенция война срещу хомосексуалните. Това нито ПЕС, нито ЕС ще ви го простят. Надушихте хомофобските настроения в опростачения матриял и ги насочихте в своя полза! Българския матриял е оскотял до крайност! Това положение е подарък за престъпната БСП, която властва само за сметка на невежеството и безпросветността на матрияла.

А обтекаемата конвенция,както и това че досега се допускаше публично говорене с открити обиди срещу различните.

Шило

Без крайни заключения, кво ще кажеш?

Знаеш ли, взе да ми писва леко от ЕС, ПЕС и други -ес. Не правят почти нищо смислено, но понеже все някак трябва да оправдаят големите заплати, измислят простотии. А напоследък и направо опасни ненормалщини. Направо надминават СССР. Така, че айде няма нужда те да ми прощават!

Няма нужда от референдум ,просто ИК не трябва да се ратифицира от НС на РБългария !Не приемаме ИК и не ни я натрапвайте ,както и не се опитвайте тихомълком да я ратифицирате !

Другарю Кутев, за съжаление или за радост това човечество си отива .... може би към Марс ......така че трябва да се проведе референдум за ..... промоция на дървения материал, а между другото на запад вече са създали ковчег от отпадни материали а норвежците пълнят Ноевия ковчег за следващата раса. Та това е ослепително светлата демокрация другари джендъри. Те затова и другарите американци изпратиха разузнавателен спътник на ниска орбита около земята ....... за да ни взривява тировете.

Не знам какъв човек трябва да си, за да харесваш поведението на този Кутев, на Симов, на Нинова, на Жеблянов, на Зарков, на Бойчев, на Кечев, на Добрев ... Не знам :(

И кой да харесам ...Борисов ,Цветанов ,Цачева или Караянчева ...голяма част от които са "комунистически тикви"...

иди да се кефиш в Европа, като ти е толкова хубаво. Що стоиш тука при простите отворковци и олигофрени? Или в Европа няма кой да ти плаща да пишеш глупости по форумите?

Българите---не са хомофоби!:)))) Доказателство: Трети път си избират за премиер----Симитлийска Булка!;)))))

Ако я бяхте приели конвенцията без много шум и след 100г никой нямаше да разбере, че сте го направили. Сега се вкарахте във филм и ще трябва да го гледате до края.

Признавам си -не знаех, че Истанбулската конвенция действа от времето на великите географски открития, когато "добре живеещите" днес нации си докарваха с кораби робите и диамантите от колониите си. Не знаех също, че държавите, отхвърлили тази конвенция, като САЩ, Великобритания и др, живеят мизерно. Благодаря, че ме образова!

Кутев призна: Референдум за конвенцията може да е хомофобски ========== заглавието е от гнусно по-гнусно: признания правят виновните ! но да подкараме по същество ========== 1 кутев не е говорител на българския народ 2 не е говорител на партията си която има официална позиция 3 в европата има достатъчно ПЕС-ове които за приемането на нещо антиестествено 4 начело е главното псе серГЕЙ 5 всеки референдум е нещофилски и съответно нещофобски - според това каквото прецени гласувалото мнозинство 6 подобни изказвания подготвят почва за пробутване на престъплението през задния вход 7 СВЕТАТА ПРАВОСЛАВНА ЦЪРКВА рече АНАТЕМА за тия ...

Доста от нашите НПО-та, които лансират ИК, бълват сериозна хетерофобия. Кутев трабва да започне от там.

А аз толкова време се чудих как са го постигнали този стандарт?? А то било чрез третополовите!

За пари сте готови и майките си да продадете! Сега за пари, продавате децата си!

Искам да попитам нашия премиер Бойко Борисов - дали би желал неговите внуци да бъдат просвещавани по джендърни и полови проблеми още от началното училище?Ако иска, нека да подписва тази конвенция.

Аз такова право на Борисов или други не съм дал. Против съм конвенцията и всеки опит да наложат обратните и обезглавят нашето общество. Стани стани юнак балкански, от сън дълбок се събоди. Срещу вражите български ти българите поведи!

Наистина може да се спестят едни пари, ако ГЕРБ престанат с глупавото си упорство! Когато 90% от българите са "ПРОТИВ" Конвенцията, а 10% са "ЗА" нея, РЕФЕРЕНДУМЪТ Е ИЗЛИШЕН! ЗАЩОТО ВСИЧКО Е ЯСНО! Ако обаче, ГЕРБ продължават да упорстват по въпроса ЩЕ ТРЯБВА ДА СЕ ПРАВИ РЕФЕРЕНДУМ, ЗА ДА СЕ ДОКАЖЕ НА ГЕРБ, ЧЕ "ЗЕМЯТА Е КРЪГЛА"! В този случай в канала ще се излеят едни пари, заради каприза на ГЕРБ!

При този отрицателен прираст, при този демографски срив като цяло в Европа, защо е това напористо лансиране на хомосексуализма? Това нещо като ритуално самоубийство на европейците ли е, какво е точно? Защото хомосексуалността не създава деца....!Поне засега!

Да, цялата тази схема се дерижира от една група сатанисти евреи от САЩ. Част от тяхната концепция е тази за "Златният милиард". Или че населението на земята не трябва да бъде повече от 1 млрд. Жители. Разбира се, ясно кой ще го управлява. И работна ръка, безполова и чипирана, възпроизвеждана в епруветки. Контролирано. За това така. Прилага ли са много методи и опити да намалеят човечеството. Провокиране на войни за масово избиване на хора е един от начините, които използват. Не случайно режимът в САЩ след ВСВ е създал и провокирал над 70 войни и военни конфликти. Освен пари, населението намалява.

Става дума за отварянето на един прозорец, през който едни наши пари да текат необезпокоявано към трезорите на Георг Шорош, като възвръщаемост(със съответния процент печалба) на инвестицията му в няколко хомофилски НПО -та. В едно изречение -толкоз!

с усещането, че тези момчета и момичета по върхушките на партиите си мислят, че нещо по въпроса за конвенцията зависи от тях. И се пазарят, както за всяко друго нещо. Случаят не е такъв. Този път независимо кой от "елита" какво ще каже, матряла няма да си смени мнението. Той не иска тази конвенция и който не го разбере навреме, ще изгори. Независимо ГЕРБ, БСП, Воля или някой друг.

Кой референдум до сега , е минал в Бг ?

като гледам как формулират глупаво и объркващо въпросите - Вие против ле сте да..., вместо искате ли да... На практика вместо да кажеш ''Да! съгласен съм или Не! не съм съгласен" трябва да кажеш "Да! не съм съгласен или Не! съгласен съм"

Тозий другар в едно интервю преди време заяви: Гордея се с баща ми, който беше обикновен партиен секретар.

Не всички са като мен, да се отрекът от бащите си!

ли ви е, че един дето не е от БСТ ви показа как се отстоява мнение?

Ти, например, не се ли гордееш, че баща ти е бил фашист?Всеки трябва да се гордее с предците си...!Лошото е, когато се отрече от тях!Става безродник...!