Пускат предсрочно шофьора, прегазил малкия Петьо

Софийския градски съд одобри искането за условно предсрочно освобождаване на бизнесмена, прегазил 6-годишния Петьо Гевечанов преди 3 г. в Панагюрище.

Обратно в новината

Коментари - Пускат предсрочно шофьора, прегазил малкия Петьо | Днес.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Бащата вместо да реве по новините, да го причака пред вратите на затвора и да действа, после 2-3 години да си ги излежи, може и предсрочно да го пуснат.

Аз щях този да го претрепя още на местопроизшествието. Нещастния баща е очаквал да има правосъдие що сме разбираш ли правова държава... Сега какво излиза... ми той е много добро момче всъщност че и бизнесмен... абе само веднъж без да иска бе душа човек е в колко награди има в панделата.

Искам да мога на всеки три години да прегазвам по един като този от снимката, да ме съдят условно и после пак!

Айде стига плюхте по съда и съдията - не той е виновен, А ЗАКОНЪТ!!! Когато онез 240 в парламента променят закона и отпадне тази възможност, тогава няма да има и такава несправедливост. Но явно на някой това не му изнася. И само да ви кажа - ако съдията не беше спазил изискванията на закона (колкото и да е лош е закон), щеше да има жалба до съдя в Страсбург и ха познайте какво щеше да реши тамошния съд и на колко хиляди щеше да осъди България.

Как може да недоволствате от съдията!! Той е интелигентен, образован и честен човек, т.е. той и такива като него са цвета на нацията. Чудя се, защо този Народен съд, дето сега се говори за него е осъждал хора, които са били "цвета на нацията". Как може такива справедливи и честни хора ( съдии, адвокати), да са били осъждани толкова несправедливо. Направо недоумявам.

то ясно, съвест нямат тия съдии ама поне страх нямат ли че някой родител ще ги посети???

полицаите, съдиите, прокурорите и прочее.... са инструктирани да не закачат престъпниците, защото ако ги вкарат по затворите икономиката съвсем ще се срине. какво ще ядят застрахователите, сотаджиите, ключарите, производителите на автомобилни аларми, бодигардовете, късачите на билети по паркингите... а кажете на батка си: ако няма престъпност ще си сложите ли сот? ще се застраховате ли? а? сладури

Дано да са го били и изнасилвали в затвора

този тип убийци не ги държат в килиите, а в затворнически общежития. все едно си на студентска бригада по бай тошово време

Ние сме новата земя на неограничените възможности за всички тъмни елементи - плащаш и не лежиш!

Не знам как се коментира подобна новина... Нещо трябва да се промени, но аз лично не съм оптимист, че каквото и да се направи справедливостта ще възтържествува...

Какво да се промени? Територията е точно такава, каквато искат обитателите й.

когато много хора се присламчват към бг управници и бизнесмени от интересчииство... вместо да ги игнорират поне... жалко...

признал си престъплението,неоспоримо доказано че е виновен,осъден само на толкова години и на всичко отгоре и предсрочно ще излезе.какво е туй бе кво става в таз държава този трябваше най малко на 20 години без право на помилване да е осъден.

абе бизнесмени, НАЕМАЙТЕ СИ ШОФЬОРИ! каква е тая мания да карате и то все над закона! щом си бизнесмен най-лесно е да отделиш два пъти МРЗ на месец и да оставиш отговорността в ръцете и краката на истинския шофьор. всеки инцидент за бизнесмени и публични личности става с един куршум два заека - хем си виновен за ПТП-то, хем ти удрят и бизнеса или работата

Бизнесмени на хартия - те да не са си купили бързи автомобили, за да им ги кара някой друг?! Ако действително имаха работа, времето им щеше да е пари, ама... Така, ама не съвсем!

демек, сиреч, нещо средно между крадец, шушуминга и селски тарикат. хак им е тогава. следващия път да попадне на някой който лично ще го тунингова

И аз отвивам да газя наред.... То после нищо не става...

дано кола блъсне тоя съдия

Този наглец като го гледам .......скоро отново ще е по- измислените медии!! Типичен селски нахалник ,без чуства , а с това шики -мики якенце тип монклер- вижте ме направо е като печат за наглост! Психологично погледнато ! С този цвят на якенцето ,тип убити детски мечти .........за съжаление уби и други мечти на цялото семейство!!

Такъв булгаристански бизнес-наглец скоро го очаквайте на нова Джипара ! Отрепки като този ,не са научени да ходят пеша! И какво правик като го видят да е отново водач на мпс след някой и друг месец?

то явно че правосъдие в татковината ни няма, та остава само надеждата за възмездие. или закона на капитан уилям линч!

От 14 април 2015 г., когато е згазено детето, досега 22 февруари 2018 г. са минали по-малко от 3 години. Как при четиригодишна присъде ще излезе 5 месеца предсрочно?

Ако работи му се зачитат 2дни лежано фактически за 3 такива.

Тогава да напишат, че ще лежи по-малко от 3 години от определените му 4 години наказание. Защото е работил в затвора и защото е имал добро поведение. Така ще излезе 1 година предсрочно.

"Делото бе разгледано по реда на съкратеното съдебно следствие, след като бизнесменът призна фактите и обстоятелствата по обвинителния акт и наложеното наказание се редуцира с една трета" ... и после го донамалили с още 5 и нещо. Така, като си го сметне човек ... този изобщо не е лежал в затвора, само си е направил една прилична почивка в общежитието от "тежкият бизнесменски живот"!

Другаря Десислав Любомиров пусна другаря комунобизнесмен - който има и десетки други нарушения

тоз бизнесмен, адрес има ли си?

Не се ли страмувате,за какви награди говорите в затвора? Няма държава,няма свестни съдии и прокурори,няма правосъдие!!!!!

защото селекцията при тея, дето си ги изброил, става на роднинско-партиен принцип и накрая толкова им е и капацитета на "професионалисти"...так е навсякъде, много е зле положението с качеството заради тази роднинско -мафиотска система навсякъде по сужбите - и държавните и частните...

роднино - партиен в БГ да се разбира за съдебната сисема роднино-комунистически

Браво на СГС. Дали съдиите ще спят спокойно сега или ще се оглеждат кой гнусен тип ще ги сгази тях или децата им? Явно съдиите са подкупени. Това е България на Бойко.

Аз съм за предсрочното му освобождаване. Година повече или по-малко няма да променят наглата му мутра. Каквото му се е случило в затвора е минало. Отвън поне има шанс да му се случи същото каквото той причини.

за тази една година предсрочно колко деца още може да убие този, като му гледаш така самодоволната физиономия

убиецът поискал предсрочно освобождаване..то и детето, което е убил, е искало да изживее живота си, ама този дал ли му е тазо възможност

Престъпник , до престъпника !

вземе та блъсне детето на съдията? Или на адвоката? Как , впрочем, в затвора се преценява, че "рецидивиста в нарушения по пътя" се бил поправил? Той и в затвора ли кара кола?

Единственото спасение остана Терминала на летище София. Че те вече се подиграват с хората.

А защо си мислиш, че навън е по-различно. Тези неща с намалените присъди, отмененото смъртно наказание и прочие са ни наложени именно от там!

Не така! Той в затвора е бил много послушен и примерен! Даже там бил изразил съжаление, че не бил прегазил детето още по-нежно и с още по-голяма любов и състрадание! И в бъдеще е обещал да гази деца много по-внимателно и в рамките на допустимата от закона скорост.

Този трябва да лежи доживот в затвора !

Идеята, не е да го храним, обличаме и осигуряваме хотел доживот на такива типове. Държайки ги в затвора. А да предпазим обществото от тях. Т.е. да не убиват повече карайки кола. Добре е, че му се забранява да кара автомобил 7 години, ако наруши тази забрана тогава трябва да му издадат доживотна присъда. И да му конфискуват имуществото, като оставят все пак нещо на децата и жена му.

Първо си признаваш вината за очевидното нарушение и присъдата се "редуцира" с една трета! После излежаваш повече от половината и те освобождават! За какъв чеп тогава, въобще е посочен размер на наказанието в закона! То и размерите са едни такива..."От 5 до 15 години" или "затвор ДО 5 години", което ще рече , че затвора може и да е "0" години! Както и често става!

Сложени са такива граници от 5-15 за да може съдията да получи хубав рушвет. Кой с колкото може. Ако платиш повече ще лежиш 5, ако платиш по-малко 6 до 14. И ако нямаш пари или не се сещаш какво да направиш 15 години. Просто като бобена чорба!

За да научиш хората да обичат справедливостта, трябва да им покажеш резултатите от несправедливостта. Адам Смит

В младостта си мислиш, че най-малкото, което можеш да очакваш от другите, е справедливостта. В зряла възраст се убеждаваш, че това е най-голямото. Мария фон Ебнер-Ешенбах Вместо да се възпитава уважение към закона, по-добре да се възпитава усет за справедливост. Хенри Дейвид Торо

като му видиш ехидната физиономия на този, и е ясен! Адвоката му поискал и да ну върнат книжката?! Какво, има и други деца за убиване ли? А защо адвоката му не поиска и да го наградят?

Пълна ревизия на съдия Десислав Любомиров!

Подигравка с близките на детето! Подигравка с всички нас! Съдията не носи цялата вина, но има такава. А Парламента може точно за 1 седмица да се обсъди и промени закона, да бъде по-строг. Те обаче са заети с други далеч "по-важни" неща. Заплатите си, какво да откраднат, кой е комунист и кой по-голям комунист!

Тези съдии смърдят на корупция. Антикорупционния орган няма ли да почне проверки на съдиите?

Стига бе, нали казаха, че усещането ни е нараснало!

Бойко Борисов да го посрещне с мед и питка пред затвора и да се снима с него!!!!

Родителите, посрещнете го пред затвора на излизане и каквото е заслужил...друга справедливост няма да има и няма да получите!

Все се чудя - ако някой при същите условия, прегази детето на бизнесмен/политик/магистрат, дали ще се отърве толкова лесно?

Няма начин техните деца не ходят по улицата ... тях ги пазят и возят .

Да бе, има го и тоя момент наистина.

А ми прекрасно! В територията именувана Република България се случва следното: в следствие грубо, тотално и безцеремонно нарушаване правилата за движение "бизнесмен" убива дете и .... получава по наказателен кодекс 4г. затвор. Излежава с "примерно" поведение половината и го пускат!?!? ПЪЛНО БЕЗОБРАЗИЕ без никакъв възпитателен и възпиращ характер. А властимащите се ""борят"" да спрат войната по пътищата!?!? КАК? Наказателния кодекс, а оттам и съдилищата обслужват само и единствено престъпниците и нарушителите, а "рабочий клас" ... Да са ни честити евроатлантическите ценности (каквито и да са те)!

Ами сега бащата на загиналото момченце да го отстреля. Предполагам и на него ще дадат 4 години и след 2 години ще е излежал присъдата. Чета че в Истанбул на таксиметров шофьор, измамил турист му искат 10 години ???

Да друже, ама в Турция има стабилна държава и управление!

Бащата на малкия Петьо да го прегази случайно,заслужава си да полежиш две години затова

Защо се подигравате с народа ?

нямам думи и тъй като сме от близки на загинал невинно млад човек от такъв изрод и знам как боли и как 10 години нищо не се промени в тази държава пожелавам на съдията и на всички от които зависи промяната в закона за по строги наказания да им се случи същото и да усетят болката -непоносима и разсипваща живота поне на 10 човека около жертвата стига с тези пари ,бе господа

вместо да им пожелаваш направи нещо, недей стой като мишка в ъгъла

че няма тЪкавЪ държава?Ако това не е СРАМ за ,,правосъдието''-ТОГАВА КАКВО Е?

Хайде да не виним само съдиите за тази простотия! Не че са цвете за мирисане, ама те съдят според законите, НАПИСАНИ И ПРИЕТИ ОТ НАРОДНОТО СЪБРАНИЕ. Депутатите са за е...не. След това прокуратура, следствие, полиция и съд.

От един дол дренки....... /Има ли ПРАВ ПЪТ за КРИВО колело ?/

Не съм съгласен. Нека съдиите да стачкуват за лоши закони. Те са компетентните юристи са в пряк достъп до потърпевшите и виновните.

Написах, че не са цвете за мирисане, меко казано.

вчера -ще пускат рецидивист на пътя, убил малко дете и полежал 2,5 годинки от 4 присъдени -6 години затвор заплашват човека от чуждестранния легион, защото превъртял и стрелял сватбарски в къщата си вече не търся в "правото" морал и съвест. но поне някаква минимална логика няма ли да има, сравнете двете деяния и двете присъди просто като числа! що за дивотия???!!!

Даже днес за да се оправдаят, казаха че убил и един кон. А циганите дето убиват редовно магарета и коне за кюфтета, за тях това не се отнася.

циганите редовно убиват ЧОВЕЦИ!!! ако проследим присъдите им след тези скотщини, ще стане страшно! оня скот, дето уби Вероника в Горна Оряховица, беше "излежал" няколко годинки за убита зверски преди това българка и беше излязъл на свобода. за да убие отново!!!