Българки държат Улицата на проститутките в Брюксел

Знае се, че „мадам” са бивши жрици на любовта минали в пенсия, но вече има по-различен профил на съдържателките на публични домове.

Обратно в новината

Коментари - Българки държат Улицата на проститутките в Брюксел | Днес.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

А бе уж имат ; Истанбулската конвенция ;и едновременно робини. Значи има нещо гнило във конвенцията!

Sm3hurk0

"..като "мадам" работи и нейната снаха, бивша учителка." Като се сетя, че подобна разпоретина преподава на децата ми - косата ми настръхва ! Не знам как се чувстват останалите родители, като четат новината...., но в моята глава почват да се пораждат едни съмнения.... охх... дано да са само съмнения.

Вместо да ни прочетат ейяпопейя от Адам и Ева да се легализира това занимание и в България . Нали , сифият сектор не плаща данъци и други облаги ...

Това е то. В "цивилизованата" Западна Европа, към която се пънат да ни приобщят си процъфтява позорната търговия с женска плът, легална е и държавата си прибира данъците от това. И това в 21 век, в Брюксел, в сърцето на Европа. От това по-голям цинизъм здраве му кажи.

Аааа, и още нещо. Междувременно се съчиняват конвенции като как да бъдат "защитени жените" от домашно насилие и се налагат насила на "дебилни" нации като нашата, които не искат да ги приемат. Голяма е "грижата" за жената на еврогейтаците направо колосална.

Какво е това "мадам", все си мислех, че се казва "маман" и това е обикновено собственичката или управителката на публичния дом. Голям смях ... бедни, отрудени и смачкани от живота български пенсионерки, които чистят и правят кафе - "маманки" и лидерки на престъпни групи. А собствениците и сводниците ... бизнесмени-визионери???

То кво излиза за великите и древни българи. Българките - проститутки. Пък от дебатите за джендъра разбрахме , че по света не са учили в бългатско училище и не знаят за великите българи , а от името българин произлиза най-разпространеното име за хомосексуалист по света - bugger . Дали македонците не постъпиха по-добре като си смениха етническото име, не че ще станат различни , пък и Александър е бил педал, но някак е по-престижно. Безспорно Циганите са виновни за всичко

След българско образование, кво може да да практикуваш по белия свят.

Стани програмистка ! Целият интернет те чака .

студентка в Хамбург писа: с този занаят станах вишистка и си направип в София 2 апартаманта- в единият живея, а от другия си вземам висок наем - като пенсия е!

Курацава снимал в началото на 60-ите филм the Bad sleep well . Завистливи сме , че на другият край от нашето демократично общество спечелят със честен легалин труд повече , отколкото ние с престижните си професии и постове в лостовата машина на българската власт . Другият нюанс се състой в това , те знаят как да харчат , да управляват парите си , докато в България някой да ти го продиктува в каузата на някой българския казуз . Така че , вземай WRIGLEYS и дъвчи !

става дума са курвалък , за честен курвалък. Ти какво си помислил, тя си е следвала иси е изработвала германиците с коремчетата /пише тя/.

Когато искат да ни еб*т не питат дали сме шенгенки или не. Тогава сме добри европейци. А когато поискаме поне да ни чуят: А, неможе! вие неШенген, вие още работите и чакате! Само Бойко и Роско тупаме по рамо, булгарки тупаме по дупе

Интересно, защо пък у нас на такива "мадам" им казваме "дърти корви"!?

Много неграмогно написана и куха статия с минимално количество информация. Някоя мадам чистачка я е писала най вероятно?!

Хайде сега няколко си проститутки и вдигаме врява. В БГ е по страшно, отворете сайта Адам и Ева и има над 5000 обяви от кукли.

цялата статия е някакви мътни глупости и още повече-някакви мътни полуистини. сега, като поплюхме по българките, нека си поговорими за ИСТИНСКИТЕ проблеми в брюксел. така наречените ноу-гоу зони, където полиция влиза само след поредния кървав атентат, като дивашкия квартал МОЛЕНБЕК и други подобни дивашки квартали. да си поговорим какви живеят там, какво правят, как се издържат, как ги контролират, колко са "лошите българи и българки" там и други такива неща... чистачките в бордея са им проблема, видиш ли.

И к'во разбрахме от тази "важна" новина, освен, че има неща, в които сме добри и че обикновено тези "неща" не са хвалба...

хаха ами те са там вече 20 години... сега ли с сетихте. наи комичня спомен е понеже висчките гледат телевизя булгарска на витрините и една ме игнорираше като и чуках щото гледашебоико по новините

Боци нали Албания -а? в Ес задължително баце.Как клиента европеец така лесно ще си свали гащите ако няма кокаин или хероин пред мадам.Албания -Албания защо няма албански момичета?

за тези уважаващи професията си труженички е нужна истамбулската конвенция

ВСИЧКИ МАДАМ СА ОТ БЪЛГАРСКИТЕ СЕЛА. НЯМА НИТО ЕДНА ОТ СОФИЯ. МОРАЛЪТ НА БЪЛГАРСКАТА СЕЛЯНКА Е СВЕДЕН ДО НУЛА.

Aйде комплексарчета, дава ви се картбланш да пишете и плюете срещу българите на воля , само че това което става не е в България, а е центъра на Европа-Брюксел. Европа и Америка не са това , което гледате по филмите, съветвам ви първо да пообиколите света, да се посблъсквате там с местните нрави и обичаи и тогава да ви чуя какво ще пишете за България. Това което се описва в статията аз съм го видял с очите си преди 27 години, интересно защо медиите през тези години правят абсолютна медийна завеса и не осветяват тъмните петна в западната "култура".

Просто е смешно. 70г жена в публичен дом е "лидер на престъпна група", а сводникът - обикновен бизнесмен с редовен лиценз за публичен дом... Айде, стига глупости, до къде го докарахме бабите с над 30г трудов стаж да трябва да ходят да чистят на проститутките и накрая да ги изкарат и престъпнички.

Отдавна трябваше да легализират проституцията. Защо трябва този бранш да се държи от албански мафиоти, след като може да си има легални хотели със стаи на час и легално работещи проститутки с всички необходими медицински прегледи. Публичните домове могат да си имат сайт с нормални снимки (не порнографски) и ясен ценоразпис. Ефектът - платени данъци и осигуровки, по-малко болести, по-малко нелегални робини.

И повече легални робини... Просто прекрасно!

Е, ти нелегални ли ги предпочиташ?!

на улица "Скот" - скотска работа! А що се отнася до възпитанието - при някои го има само в режим на диктатура!

76 годишна "маман" !? Тая е възпитавана в епохата развития социализъм , откърмена в идеите на другарите Ленин , Сталин и Тодор Живков , и сега оползотворява наученото , и вместо да пише като червен трол в Дир би джи , изкарва пари в сферата на платената любов ! Тавариши тролове , взимайте пример от вашата наборка , и ако не ви се нрави Западна Европа - палете ЗАЗ -ките към Москва и Анадола , че да се спуснете и вие в бизнеса с платени ласки !!!

Що бе, ти не сили възпитан в епохата на зрелия социализъм, дисидент ли си бил или просто си сополанко роден след 1989 ?

кратуната

да продължаваш да работиш... жената заслужава уважение, срамна работа няма

Не подкрепям морално проституцията, но.. утолява човешка потребност, точно както гладният има нужда от храна. След като има достатъчно пропаднали жени и мъже, да продават достойнството си, какъв е проблемът да направят някого щастлив? Коментарът на самите белгийци по повода е, че нивата на изнасилванията след легаризирането на проституцията са паднали рязко. Проститутките, не се залъгвайте, са дори и белгийки- които не желаят да си усложняват живота и търсят лесни пари. Не всички правят избора, поставени пред крайна нужда. Всеки има индивидуална представа за собствения си живот, какви избори, алтернативи и компромиси е готов да направи. След като има търсене, ще има и предлагане. Въпросът е дали ще се правим на моралисти и ще си заравяме главите в пясъка, че "аджиба у нас такова животну нема".. или ще се погрижим избралите това начинание да имат поне някакви минимални условия и безопасност и да допринасят финансово за обществото, от което така или иначе са част..какго и клиентите им.

Не сте прав. ОСновното правило за легализиране на проституцията е, че трябва да бъден НАПЪЛНО свободен избор. И тук в правно отношение дори изтъква какво значи напълно свободен - човек да не бъде принуден от мизерията да жертва достойнството си. За белгийките това е така, изборът им е свободен, но за момичетата от Изт Европа не е. За тези баби на 78г, изборът не е свободен. За болната от рак жена, изборът не е свободен. Брюксел и подобните му финансират търговията с плът и си затварят очите пред простичкия факт, че тези момичета ако можеха да имат доходи от по 1 000 - 2 000 евра в България и Румъния, никога нямаше да идат там. До тук с легализацията и кой колко е щастлив на гърба на мизерията на другите.

"... се оказва, че българки са на средно мениджърско ниво...' Страхотно написно...някак си престижно звучи :)

Не, не и не. Това е провокация. Не може българки и то голям брой да проституират. При това организирано и доброволно се трудят като стахановки. Голямо откритие. Подръжниците им и морално-нравствените ориентири обикновено с високомерие и темперамент заклеймявали рускини - разсадници на аморално поведение. А сега как?

Тази "мадам" много прилича на Татяна Буруджиева - от комитета на президентчето. Да,всички "мадам" са с партиен билет от някоя компартия - само комунистите искаха всички жени да са общи. Така и живяха доскоро. Анякоя жена нямаше деца,те казваха,че веднага ще и напфравят.

когато сатаната е доволен и Бог мълчи !

Българио, драга, мила, земя пълна с добрини, земя, що си ме кърмила, моят поклон приемни!

Това дали учудва някого? Политиците ни какво ли не направиха, за да стигнат хората до това положение? Отделно през комунизма във всеки завод и отрасъл си имаше звена, където се селектираха елитни метреси за нуждите на партията. Познавам много такива жени, които са вече пенсионерки и разказват как трудовият си стаж са го изкарали с половите си органи. Не са виновни самите хора, а системата която ги принуждава да бъдат такива. Нека човек да има избор и тогава нещата ще се променят. Да, ама не.

поне имаше заводи и отрасли, сега останаха само половите органи

системата се прави от хората ,когато се нагаждат към нея и си я плащат до дупка ,вместо да търсят ВСЕВЪЗМОЖНИ начини за пречистване те усъвършенстват порочността . ако искам да ми е чисто започвам първо от себе си ,а не от другите !

Хич не разбрах, какво точно е "мадам", според автора на статията. Жената е била чистачка, на 76 години, болна от рак. Собственика е Албанец, проститутките са там доброволно, никой не ги насилва. Собственикът на заведението плаща данъци и е официално регистриран. Къде точно е престъплението?

Брюксел подписал ли е ИК или проституцията е ОК според феминистките и трансджендърски НПО-та ?

Булгаристан - страната на евтините проститутки и авто-джамбазите. За нещо повече - няма акъл нито въображение

А като се върнат в България се уреждат като калинки на всевъзможни измислени служ би на държавна издръжка .все умни и красиви

В крайна сметка не се разбра от сатията тази жена "мадам" ли е или чистачка в публичен дом ?

Меринжей прикрит като чистачка. Собственикът е някой албанец. Тях никой не ги закача.

ех,как сме си ги прегърнали тия либерални ценности ,като в Божествената комедия ...колко погубени душички заради безхаберието .

А някои още твърдят че от ЕС и от брюкселските зелки полза нямало. Я колко работни места, какви перЕспективи са блеснали пред нас...

винаги съм казвал,в европа българка значи евтина проститутка,българин=дребен крадец джебчия

....Боже,колко мъка има по този Свят...и заблуди.... Къде остана ЛЕГЕНДАТА за 40-те девойки,сплели косите си и се хвърлили от скалите на величественият нос Калиакра.... ДАЛИ СА БИЛИ....БЪЛГАРКИ ??? За съвременните ,,легенди" за...,,ДЕМОКРАЦИЯ"...,,ПРОСПЕРИТЕТ"...,,ЕВРОЦЕННОСТИ"....да не споменавам....

Това ни е в кръвта. Освен ние българите, руснаците, някой азиатци украйнците и латиносите няма други толкова меркантилни и продажни хора!

Проституцията и леката дрога не могат да се изкоренят - те са като алкохола и цигарите! Против тях съм, но е по-добре да се легализират и да се контролират - така ще генерират по-малко престъпност!!! И данъци ще има за държавата, а не за престъпността!!!

Яко, не само афориъм ще е че си даваме гъ.вете. И касови бележки ще дават.... хахаха

и какво от това?

От 25 години питам - КОГА НАЙ-СЕТНЕ ЩЕ СЕ ГЛАСУВА ЗАКОНА ЗА ПРОСТИТУЦИЯТА???????, за да може и тези жени да бъдат едни коректни данъкоплатци към ТАЗИ ДЪРЖАВА!Сега вече съм абсолютно убеден, че работодатели на тези жени се явяват и лица - членове на Правителство и Парламент!!!!!!

''Мадам'' всъщност е собственичка на публичен дом, която купува (в миналото) или пък наема момичета за проституция, уговаря цената с клиенти и определя заплащането на момичетата Бабетките в случая настаняват клиентите, правят им кафе и чистят стаите - кое точно им е мадамското, не разбрах? Кой да прави кафета, мутракът-собственик ли?

Kato е легално там, Бенатова какво теле търси под вола???? Правят тъпи репортажи и след това, да не станат зян, се пробват да ги превърнат в сензация!

Бати падението! Срам ме е да казвам, че съм от Бг, сега още повече. Къдетои и да отидем, като кажем, че сме българи, ни гледат с подигравка. Синоним сме на продажници и евтини хора без достойнство и национална гордост. В този случай, жените не са виновни, виновни са политиците, защото сме докарани до това дередже

Ти като се чувстваш без достойнство и ценности - така те й посрещат. Мен никъде не са ме посрещали по такъв начин, защото имам достойнство, имам и ценности, както и самоуважение. И за това да нямаш достойнство не са виновни политиците, а ти самата

те може да са те посрещнли с усмивка, но зад гърба ти са те смятали за ниска топка, ако ще да имаш най голямото достойнство на света. просто политиците са направили така, че колкото и да си свестен, да пристъпват към теб с недоверие и отвращение, защото си българин

преди много години някой написа,че не сме народ ,а мърша за хлебарките !

Emilia

с такива приказки никога няма да се почувстваш човек, а ще хленчиш като роси, колко я било срам и дрън дрън..

Emilia

Глюпости! Че какво му е толкова лошото на професия Мадам? работа като работа, даже винаги са ме кефили такива, а тук разликата е, че тези не са Мадам изобщо. Иначе и аз доста кръстосвам по света, никъде не те гледат с насмешка ако си стойностен човек и не си хленцало без достойнство и самочувствие. Я по-гордо главата горе, има с какво да се гордеем като нация, хората от нищо правят национална гордост, а ние едни срамежливи такива.. ай стига вече!

С две думи - то пък взе че ми хареса и останах!

ТУК ЧАС ПО СКОРО ТРЯБВА ДА СЕ ЛЕГАЛИЗИРА А ПАРИТЕ ОТ ДАНЪЦИ ДА ОТИВАТ ЗА ВРЪЩАНЕ НА СТАРАТА ПЕНСИОНА СИСТЕМА И ГОДИНИТЕ ДА СЕ ВЪРНАТ КАКТО БЯХА ПО РАНО.