Караянчева: БСП върви към диктатура на пролетариата

БСП обръща курса си, започвам да си мисля, че те ще поискат в скоро време диктатура на пролетариата, коментира председателят на НС Цвета Караянчева.

Обратно в новината

Коментари - Караянчева: БСП върви към диктатура на пролетариата | Днес.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Стига с лакардиите, ами вземете прочетете "Българите са в основата на човешката цивилизация" от Евгений Сачев!

Оправя ни само Диктатура на проблетариата и експроприация на експроприаторите/обиране на обирджиите/.Демокрацията е висша диктатура.Капиталистът е робовладелец, работниците са роби, а синдикатите са мафия.Справка: Държавата на мафията-САЩ

Мутролетариата срещу народа(пролетариата).

Сакън , не мое на пролетариато, само на мутролеато.

че пролетариат не остана. Всички сме аристократи.

Не знам към какво върви БСП, но ГЕРБ профанизираха, опростачиха, окрадоха и съсипаха държавата и прокудиха българите от родината им.

време е за избори, много скоро ще има избори,тези муцину са от времето на комунизма и не могат да управляват България. ВСички в ГЕРБ са бивши комунисти, затова трябва да ги забранят със закон!

гербаджиите яко настъпват мотиката... ако се появи нещо алтернативно - ще гледат НС през крив макарон...

Кога станахте калайджии, кога ви почерня гъза! Вчера слезнахте с опинците в градовете, а днес акъл давате който го нямате в повече!

Е, ПО-ГОЛЯМА ДИКТАТУРА ОТ ДИКТАТУРАТА НА ГЕРБ ИМА ЛИ

ПО-ДОБРЕ ДИКТАТУРА НА ПРОЛЕТАРИАТА, ОТКОЛКОТО ДИКТАТУРА НА ОЛИГАРХИЯТА ГЕРБ

Проста, Проста, Кой ти даде поста? даде ми го вожда, дето ни оножда!

Навремето попитали АДАМ Михник--,,Кое е по-страшно от комунизма??....,,. Истинският дисидент отвърнал--,,Това,което идва след него,,..... Прав,много прав е бил...

....... при този феодализъм цветанке, няма начин да се осъществи твоята идея за диктатура на пролетариата. Абе вземи прочети Маркс, четат го навсякъде на запад, вие с вашето първоначално образование проповядвате само разказите за Винету..... скапахте я тази държава, сега и ЧЕЗ продадохте на една пазарджишка циганка нали сте феодали в пазарджик......

Маркс е отдавна прочетен и разнищен - нищо друго освен злобарщина и липса на разбиране на икономиката. По-добре ти се ограмоти... но знам че няма до го направиш защото всички марксисти са с отровен ум

Това в Пекин ли го прочете тъпа патко?!

По добре дитатура на пролетариата отколкото диктатура на кухите ГЕРБ тикви! Разсипали още по вече България за 9 години! Само народен съд ще ви оправи всички негодяи!

Караянчева, след днешните новини около ЧЕЗ .... как да не ти се ...из ....... в ус ..... човек ... а кажи ми каква диктатура какво БСП ....

А, бе, бойче, бе не ги пускай тия тъпунгери: Караянчева, цецко, Делянчо, Цецка да говорят, че виж тук във форумите, какво се получава, пълна антипропаганда, закопават управляващата ОПГ и застрашават коалацията между ОП и Гроб.

след диктатурата на простите, наглите , безскрупулните бивши комунисти, какво очакваш да се случи. Явно си много проста, а това е едно от условията на ГЕРБ, за поста, който заемаш, за да мислиш, че и другите са прости. Вярно, това го каза вожда ти, но той е от едната страна на уравнението "Аз съм прост = и вие сте прости, ще се разберем". Не е по силите ти да се справиш с тази висша математика, затова се обърни към един професор наричащ се математик, Константинов се казва. Втората страна на това уравнение категорично не е равна на първата, просто е притисната до стената от нея, не според Боко и професора математик.

ако можеш да четеш, отговори на Реалист от 13:11 ч. Задаваш ли си въпроса, че си смешна и никой не те взема насериозно? Знаеш ли, че все пак някога ще има възмездие за НАРОЧНОТО ти предателство на българските интереси? Не ми го побира акъла, как от кърджалийския край, можаха да изберат точно ти да ги представляваш, че и да си председател на НС. Отврат.

на ТАТО ТИКВЕНИЧКАТА и тая ми била против ДИКТАТУТА.КАКВА ПО-ГОЛЯМА ОТ ДИКТАТУРАТА НА ГЕРБ.

е, че по-тъпи от тая са началниците й по партийна линия Боко и Цвъки.

Тая, е толкова проста че,никакъв простомер не може да и измере простотията.

Мале тая е уникално проста, явно Б.Б. има прблем с матеряла и в неговото котило...Жалко че са на власт...

Диктатурата на пролетариата, социализмът и тоталитаризмът бяха необходима и единствено възможна политикоикономическа система за разпределение на огромните средства, които се даваха на Българската държава от СССР, задето беше в буферната му зона. С тези средства се хранеха, обличаха, задоволяваха културните, здравни и други потребности 9000000 българи. Приказките за социализъм, справедливост и т. н. бяха за пред тълпата, каквито са сега приказките за демокрация. Истината е, че сега, когато Русия няма нужда от буферна зона, сме в задния двор на Европа и не можем да изхраним и 5000000 души.

На тази леля някой трябва да и напомни кой и изкарва заплатата

Караянчева.. Нали сме Европредседател? Хайде предложете и Народните съдилища в Европа да бъдат обявени за незаконни и престъпни. И там са осъдени хиляди. Такова каране през просото и безхаберие, както и тотално непознаване на историята е чиста малоумщина.

мммммдаааа...Като гледам настроенията има доста желаещи да я опраскат/нищо лично,просто РЕЧНИК НА ЛИДЕРА/!!!!!!!И не задължително да има връзка с мръсното ПОДСЪЗНАНИЕ,нали???

Оооо,затова ЛИ ПРОГОНИХТЕ 2,5 МИЛИОНА БЪЛГАРИ В СТРАНСТВО???!!!!!!зЗа да сте сигурни , че НЕ може да стане това!!!Затова ли мачкате така безогледно???

"Започвам да си мисля"?

катаранчева, кажи им какво си учила и знаеш от Б. Дрангов. лоши хора няма, лоши са ония, що ги търпят.

БСП има шанс начело с НИнова да прогони от редиците на БСП всички нагли престъпници участвали или подпомагали ограбването на БЪлгария преди ис лед 1989 година ..

Дори и псувни да има в коментарите не трябва да ги криете. А що се отнася за лайкучките около Бат Бойко това не е тайна!

защо скривате народната любов

Какво имаш против пролетариата Караянчева? Не ти ли харесват тези, които работят? Ти не искаш да си една от тях, презираш ги нали? Чувствата са взаимни сладурано и то по ваша заслуга.

МНОГО СМЕ СИЛНИ СМЕ. 90 процента има, няма. Достатъчно за да ви ометем завинаги.

напред о роби на труда..... Съд за яловата десница докарала с кражби и чуждопоклонничество народа до геноцид. Мая Манолова премиер. Може и Корни де. Не може 90 процента пролетариат да има само 980 депутата от 240. Искаме справедливост. МВФ им го каза на гробарите - доходите, доходите и пак доходите.

Освен диктатурата на мутрите и мафиотите за друга диктатура не се сещам в момента.

Пекин ли ще местим или целия Виетнам. Щото нещо се разминават. Географски. Дива проста кокошка оглавява парламент. Смях.

Жаблянов не може да говори каквото мисли, а гробарската овца Караянчева може. Тя значи като шеф на парламента може директно да се подиграва на гласоподавателите излъчили 1/3 от депутатите. Пролетариата у нас е 90 процента благодарение на яловата крадлива десница, а излъчва само 1/3 от депутатите. Замислете се. Аз съм се заклел докато не забогатея да не гласувам за десни кръвопийци, защото с гласуването за СДС преди години нанесох вреди на народа си и на семейството си, за което се извинявам.

За всички, подкрепящи мафиотската хунта на ПП ГРОБ, предлагам една мисъл на великия Йохан Волфганг фон Гьоте: "Няма по-безнадеждно поробени от тези, които погрешно смятат, че са свободни."

Къде е пролетариата в РБ , БЕ г-жа пишман Председател на Народното събрание? Бабичките ли ще установяват диктатура?!ГЕРБ отдавна е установил диктатурата.Достойни ученици на Тато!

От СДС насам пролетариата нараства, няма средна класа и в интерес на истоната пролетариат от 90 процента излъчи само 80 депутата от 240. Има какво да се желае в тази насока. Аз като средностатистически българин закотвен още от Костов за пролетариат с поколения напред си гласувам само за леви партии. Тази лъжа, че десницата ще ни направи богати не ми минава. Обратното е. Десницата пролетаризитра наченките на средна класа. Ама то е и световна ренденция. На запад е подобно.