Самоубийствена атака срещу US посолството в Черна гора

Неизвестен мъж хвърли тази нощ взривно устройство по сградата на посолството на САЩ в столицата на Черна гора, преди да се самовзриви

Обратно в новината

Коментари - Самоубийствена атака срещу US посолството в Черна гора | Днес.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

ти на мавзолея на ленин ли си говорител бе русски бастун

всичко тва е провокирано от шпионски саитове кат тоя тука

Безсмислена акция!

Навсякъде по света посолствата им са като бункери. И то силно укрепени. Защото много ги обичат хората! По цял свят!

особено в Бл.Изток!

jingiby

Далибор Яукович, сърбин от Кралево, Сърбия, живеещ в Подгорица, Черна гора. Награждаван от Слободан Милошевич за заслуги към Югоармията. Оказа се вариант 2 - фанатичен русоман, сърбокомунист...

Жалко за човека че не се е справил както трябва...Добри намерения ама лошо изпълнение..

Някой пиян песнак се е натряскал с хубава черногорска ракия и си е показал простотията...като и дръпнал двата щифта наведнъж,а е хвърлил едната бомба...

Грабвай и ти граната и покажи как точно се само-взривяват правоверните.

Жалко за човека, похарчил се е за нищо.

А бе друже Тито, как ще се оправяме ние бе ? Защо бе друже Живков ? Как защо бе, ти с твоите певци и аз с моите крадци Никога !!!

"От мисията препоръчаха на американските граждани да стоят далеч от района." От България също препоръчваме на американските граждани ДА СТОЯТ ДАЛЕЧ ОТ РАЙОНА!!!

Ти к'ъв си че говориш от нейно име?

Ако забележите, където и да е по света мръсотия, там винаги ще намерите американска ръчичка, а в краен случай американско пръстче

Това са си го организирали краварите, готвят провокация.

"Дето ида,мамо,все ма гонят". стара народна песен

А опера не щеш ли? С много фойерверки.

jingiby

Не се съобщава, дали нападателят е крещял "Бог е велик", или "За Родину, за Сталину", но според мен това са двете основни версии. Понеже в Черна гора има албанско и помашко мюсюлмански малцинства, единия вариант е да е някоя откочолка - религиозен фанатик. Лани там имаше зле организиран сърбо-руски опит за прокомунистически преврат, така че това е другата хипотеза. Извършителя да фанатичен комунист, русофило-сърбоман...

Хашим Тачи е кучи син, ама си е нашият кучи син. Това помниш ли го?

Твоите фантазии няма как да помним. Въпросният 'цитат' е на Рузвелт.

като събереш едното с другото - "Путин е велик"

Нищо не е крещял защото е бил зомбиран в някой лагер на ЦРУ.

Боже тия се взривяват от радост , че ги приеха в ОТАН

Бой по сащ-окупаторите!

Не е атака, знак е.

този е герой като ихтамнетите на Вагнер

Единственото спасение за Европа е всички варвари, които се взривяват в името на Аллах и обезверелите мигранти-изнасилвачи да бъдат изселени до един.

Чакай малко да видим какъв е, типично му лепна етикета и точка за теб.

Черногорците са си сърби и обратно, пак да се обединят, да не чакат сащ да се съгласят, особено като се оформя Велика Албания, и никакво нато, ЕС може.Черногорците единствено на балканите пет века отстояваха на турската робия и не се дадоха.

Те никога не са били обединени. Винаги си е имало и Сърбия и Черна гора.

Чета коментарите и ви се чудя. Никой ли не прочете за изказването на Рама, че Косово и Албания ще имат един президент? Никой ли не помни, че Албания и Косово искат една обща армия? Все долари и рубли са ви пред очите, а не виждате кървавия полумесец.

И? Нещо предлагаш ли?

Предлагам: 1. Хората да разнообразяват източниците си на информация. 2. Хората никога да не вярват само на един източник на информация. 3. Хората да се опитват да мислят с главите си, а не да се осланят на лозунги (писани, казани, показани). 4. Хората да помнят повече от три месеца, по възможност поне 10 години. По този начин хората няма да повтарят една и съща грешка по няколко пъти.

"...винаги съм се питал,защо..." Защо гръмнаха като куче руския посланик в Анкара,уж Русия и Турция са авери.Още повече,като авери турците приземиха твърдо един руски изтребител.А защо сирийски бунтовници свалят руски изтребители в Сирия,нападат посолството ,нападат руските базиубиха генерал,изтрепаха музикалните"ихтамнет".Пък уж са поканени на гости.

Американците "уредиха" посланника, а преди това и изтребителя. Простичко е ама некои тролове все така тенденциозно си се питат...

Доказателства за подобна теза имаш ли? Или просто интригантстваш за копейки?

Деньги-те отидоха нахалос - путя пак ще се ръси.

Спокойно. Путя си има тролове. Като теб.

...винаги съм се питал, защо такива самоубийствени атентати стават най-вече пред US посолствата?? Защо американците си мислят, че навсякъде са желани /не от политиците,а от народите/? Тия дни гледах един класически пропаганден щатски филм "Американски снайперист". Заради режисьора - Клинт Иистуд.Мислех,че ще е нещо по-различно, в неговия стил.Уви.Направи ми впечатление една реплика, когато бащата възпитаваше сина си - "Обществото се дели на стадо, кучета и вълци. ти сине, трябва да бъдеш куче, което пази слабите". Ето с тази мисъл се изразява цялото елементарно разбиране на янките за добро и зло.Бащата пропусна да обясни на сина си, че много често в историята, кучетата преминават на страната на вълците и дори са по-зли и опасни от тях. Индианците имат една мъдрост - човек има в главата си два вълка, които вечно се борят, доброто и злото.Кой побеждава?...ами този, който храниш повече.Когато момчето порасна и стана обучен снайперист,тръгна за Ирак."Отивам да защитавам народа си" ?!?! Това беше символ-веруюто му. Ето с такива филми, Холивуд надъхва рейнджърите по поделенията - че там където стъпва американският войник, там е и американския народ.Човечецът изби 180 иракчани /истински случай/за да "защитава" своя народ, ...който е на другия край на Земята. И разбира се го превърнаха в "легенда", в нац.герой.Аз съм против НАТО в този формат, в който е сега. На САЩ му трябва една разединена, пропукана и слаба Европа, за да може янките винаги да присъстват тук като ..."кучета" . Мисля си, как бързо ще се изпусне напрежението, ако американците се изнесат, махнат базите, ракетите и самолетите си.Би трябвало да има Европейски въоръжени сили, нещо от рода на "Обединени атлантически сили", само от армиите на Европа.Човек трябва да е малоумен,за да си мисли, че Путин ще нападне Прибалтика или Западна Европа, ако ги няма янките.Всичко е претекст. Защото някои някъде са решили, че ние трябва да бъдем "стадото".

Да бе. Руския посланик в турция и него го свитнаха пред американското посолство.

Като кърлежи са тия кравари, нямат махане.

Като кърлежи сте вие - платените руски тролове. Междувпрочем, кво стана с твоя колега ДЕТРОЙТА? Нещо му спряха щата май. Що така?

Защото няма свобода на словото затова.

Нищо чудно американците сами да са организирали тоя автоатентат, за да имат повод за нова Либия в центъра на Европа, така, както бомбиха Югославия преди 19 години, обявявайки Милошевич за военнопрестъпник. Те са майстори в това отношение.

е включена тази новина,д а се види облика на руснаците- те се кефят на терористи!Факт! Браво! Така тр да ги разобличаваме, не да спорим с тях!

КЪДЕ Е 6- ИЯ ТРОЛ, ДА МИ УДАРИ -? ЩЕ ЗАГУБИШ НАДНИКА, МОМЧЕНЦЕ! ХАХАХА ПРЕДИ БЯХТЕ 11 - ПУТИН ЯКО Е ОКАСТРИЛ БЮДЖЕТА! НАДНИЦИТЕ СВАЛИ ЛИ?

Интересно ми е, как на такива места, където се случва атентат, винаги много близо има журналист я на Ройтерс, я на CNN, които дори компетентно обясняват случилото се!

Къде го прочете това?

Янките вън от Балканите и Черно море. Бийте мръсните кравари терористи където ги хванете.

Никъде не ги искат тези американски окупатори.

Лошото е, че където се самонастанят доброволно не си тръгват.

ТЕ И РУСКИТЕ ОКУПАТОРИ ТОЛКОВА ГИ ИСКАТ - СЕГА ВСИЧКИ ОТ ЗАПАДНИТЕ БАЛКАНИ ВЛИЗАТ В ЕС И НАТО, САМО И САМО ДА СЕ ОТЪРВАТ ОТ ВАС! ДАЖЕ БРАТСКАТА ВИ СЪРБИЯ.

Смеят ли да не влязат в ЕС, я гледай какво и се случи на Украйна.

а за руските са се разритали

Всички искат руснаците!Странно?

Браво, бой по агресора!!!

Солова акция на отчаян човек. Трябва им още доста време и доста бой докато узреят. Либийците се осъзнаха и изгориха щатското посолство, барабар с посланника вътре.

Някога - Югославия - Тито : Разчет на седмицата: понеделник- почивка след уйкенд вторник- подготовка за върла работа сряда- върла работа четвъртък- почивка след работата петък- подготовка за уйкенд събота и неделя - уйкенд Става мързеливият черногорец: - Друже Тито, сакам да питам - сека среда ли ще работиме ?

То и у нас не беше коренно различно. И все пак се създаде и постигна много повече от колкото за 30-те години псевдодемокрация които ни натресоха САЩ.

Имаше и друг виц ама съм го забравил, спомням си само финала: Докладват на Тито: -Они сакат пари или дупе. Ама пари нема. Тито: -Действай

Един малоумник по-малко. Добре че се е самоубил, да не мърси Земята. А американците от посолството са си го преместили в другия крачол, ха-ха

Поне си е отишъл достоино. А следващия може и да успее. Тогава ще видим на ония от посолството, ще им останат ли крачоли за местене, ха-ха

В какво точно ще успее глупако? Ще убие някое местно студентче чакащо за виза. Вие русофилите сте дебилни убийци.

Жалко и за теб

ЖАЛКО ЗА ЧОВЕКА АКО НЯМА УБИТИ УБИИЦИ.

Кого да убият пред посолството? някой корнелийчо младши чакащ за виза.