Мъж пламна като факла при взрив в леярна

Мъж е с тежки изгаряния след взрив в леярски цех в индустриалната зона на Враца, съобщиха от полицията в града.

Обратно в новината

Коментари - Мъж пламна като факла при взрив в леярна | Днес.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Хора, не се хващайте да работите на такива позиции ако виждате че ви ръководят некадърници и безхаберници.Абсолютно не си струва!Здравето никой никога няма да ви го върне.Учете и знайте правилата за безопасност от книги или по-опитни колеги и не се оставяйте да ви прецакват и да ви тикат в огъня разни келеши от офиси и кабинети.Казвам ви го като металург със стаж.Не разменяйте безопасност за пари!

Ми случва се. Добавяли са старо желязо, а вътре някъде е имало събрана вода... една чаша вода стига, при тази температура се взривява като бомба.

Ако си беше стоял в къщи на дивана пред телевизора вместо да работи за български измамници нямаше да се запали като факла.

За безопасност и безаварийност трябва да се влагат пари, което намалява печалбата на работодателите. А те искат да стават все по-богати за все по-малко време.

да не си помислите ,че в тая фирма управляват некадърници - няма такова нещо - изпълняващият управител Цветелин Григоров е специалист (преводач)и специалист (ХВП)-хранително вкусова промишленост.Преди години ме накараха да изкопая яма до леярната - за пожарен хидрант......в дъното на ямата имаше тръба PVC за вода - ПОЛОВИН ЦОЛ !! Страшно е! Ако се търси буквата на закона тази фирма ще бъде затворена веднага.Съжалявам за колегата......

Някой не е спазил процедурите за безопасност.

Процедури по безопасност в България няма от 1989 год. Всичко е вече свободни съчинения и пари.

!!!

ами не е. сигурно не е носил каска и за това се е получил взрива. от сега се знае заключението на Инспекцията по труда.

Бог да го прости !

И като си помислиш, сигурно се е радвал че има работа и носи пари в къщи за семейството си.

Да бачкаш в леярна за има няма хиляда лева .да ти ....... и работодателите и све

Жалко за човека.Отишъл да блъска за единия хляб а го постигнало такова нещастие.Разбира се виновни няма да има а да не говорим за парични компенсации.Дано оживее ако това е живот...