18-годишен шофьор помете коли пред забавачка

18-годишен шофьор с лек автомобил "Хюндай" сътвори зрелищна катастрофа в Казанлък, като помете две паркирани пред детска градина коли.

Обратно в новината

Коментари - 18-годишен шофьор помете коли пред забавачка | Днес.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Аман от самонадеяни и нафукани, но полуграмотни и неможещи да мислят дупета в коли !

Ако някога на някой му се наложи да шофира из град Казанлък ще бъде повече от шокиран от уменията на шофьорите и шофьорките.Подаването на мигач е почти непознато,а преминаването на жълт светофар е просто задължително.Пешеходна пътека "какво е това"?Просто се чудя и мая,кой им даде книжки на тези малоумници,що за КАТ е този казанлъшкия?

Поредното леке Поредното Ла*но Поредното комплексарче

То, куцо и сакато взе книжка. Щом си плащаш, може и магаре да получи книжка, дори и диплома за висше образование, без проблем.

Трябвало е още там да му дочупят носа на Турлаков. Както и още някои неща, така, че вече да не си и помисля да сяда на шофьорското място на автомобил...

Преди не повече от 100 години ... младежи-студенти са се връщали от Европа за да станат доброволци във войската, най-личните моми на София са ставали милосърдни сестри ... какво прави, какви са ценностите и желанията,и накъде се е запътила тази част от съвременните младежи???

Пак тогава България печели 3 войни ... и плаща репарации и отнемат от земята . Но ,,елита не е виновен " .

Така ще бъде докато не се изчистим напълно от комунягите. Смърт на комунизма и свобода на народа. Жаблянов...мама ти мръсна,педал гнусен

Смени си дилъра бе гробарско зомби,или поне редуцирай дозата..Ще вземеш да гушнеш букета от напъване,но пък загубата за човечеството от такова нищо като теб,едва ли би била значителна...

Яж ми уя...спермояд

Пруссссстакккк!

В Булгаристан е пълно с турлаци.

та затова мислят да пуснат още 17 годишните, без книжка по пътищата! Луда държава!

Това момче е нечий син. син, чиито родители го смятат за добро и умно дете. Кой го е възпитал да се държи като дебил? Кой го е възпитал да не мисли за отговорността когато шофира?- същите тези, които го смятат за добро и умно момче. А докато го смятат за такъв, той мачка коли! Би смачкал хора, деца, ако тъкмо се бяха качили... Кой е виновен за това? Борисов, или Нинова,,,? Виновни сме ние- с нашето ИДИОТСКО възпитание! Никой друг!

От кой да се уча? Нали точно тези са ми за еталон?

Възпитателите на този полуидиот си имат имена. Не сме ние, всичките вкупом. Ако аз го бях възпитавал щеше да е другояче. Не приемем формулировката "ние" защото това размива отговорността на родителите и те веднага си казват:ето виждате ли, не сме САМО НИЕ отговорни, а и всички други около нас.

Вече няма нужда от книжки. Че, за кво са им, те и без туй без книжки карат, а и тия, дето ги имат, си ги купуват.

Нека му вземат книжката за една година и после да иде на проверочен . Застрахователите да му вдигнат застраховката, както е в нормалните държави , че да се замисли другия път дали ще кара с превишена скорост .

не знаеш ли, че тези неща важат само заи хюндаи не могат да си купят, макар че са най евтините коли. обикновените хора? А те нов

това копеле е опасно! следващия път ще убие някой на пътя, но на кой му пука в тая държава

В БЪЛГАРСКИТЕ СЕЛА- ВИСОКИ СКОРОСТИ, ГОНКИ И ПАК ВИСОКИ СКОРОСТИ! БЪЛГАРСКА СЕЛЯНИЯ И СЕЛСКИ КОМПЛЕКСИ.

Филиповски михлюзин!

Тъпако, вместо да се ообиждаш, се замисли /ако има нещо в това, което носиш на раменете си /- кой и защо е възпитал така това селско лайно.. Защото утре /дано не се случва/ , но друго лайно- като това, може да осакати твой близък- детето ти, жена ти... Не бъди дребнообидчив, когато ти казват истината в очите, а се замисли малко. Трябва нивото на мислене на хората да се вдигне, да се върне чувството за самосъхранение, което дори животните имат. Но, ако ти е по- лесно- обиждай се!

да и във Враца е така - прелитат джигити със 70-80 км пред детската градина......но искате ли да ви споделя,че в Италия сутрин - когато децата отиват на училище и градина и вечер когато се прибират има по двамина карабинери които контролират движението .......и джигити НЯМА !

При такива инциденти при които няма пострадали обикновено не изпращат полиция. Обаждаш се на 112, дават ти някакъв номер, че е заведен инцидента и търсиш застрахователя. Този номер се вписва в протокола, описват се щетите и чакаш да ти платят. това е. По темата са писали селяндури дето освен магарешка каручка друго не са карали.

Абе шматка, кой ще вземе проба от участниците в ПТП-то? Застрахователя?

Стига бе! Верно ли ?

Защо коментираш нещо, от което хабер си нямаш? Изглеждаш тъпо, вместо по друг начин. Когато се ударят повече от две коли, ЗАДЪЛЖИТЕЛНО ИДВА ПОЛИЦИЯ!!!! Набий си това в празната тиква! Когато има пострадал човек при удар, ЗАДЪЛЖИТЕЛНО ИДВА ПОЛИЦИЯ!!!!! Когато двама ударили се спорят чия е вината- ЗАДЪЛЖИТЕЛНО ИДВА ПОЛИЦИЯ!!!!! В другите случаи се звъни на 112, попълва се двустранен протокол и кой от къде е. А догодина виновният за такова ПТП ще плати Гражданска поне с 50% отгоре и ще е щастлив! Като не знаеш, не се обаждай! А какъв съм и кой съм- не ти и трябва да знаеш!

Загубил управление друг път! Правил си е кефа като в компютърна игра!

Хлъзгава настилка и се е хлъзнал. Случва се на всеки. Понякога успяваш да овладееш колата, понякога не.

Tи, се доказваш, като непоправим Tъп!!;))

Твърде тъпо изказване, Ото ли си, какъв си. Погледни колко са смазани колите и се замисли, дали бясната скорост или хлъзгавата настилка са криви за ПТП-то. Не търси под вола теле, защото единственото, което ще намериш там са две топки. Твои са! Тъпанар!

Три таратайки заминали при автомобилният Господ. Нищо особено. Ще си купят други а застрахователят ще плати. Младежът ще отнесе глоба за несъобразена скорост и някоя и друга точка. Не виждам за какво се пените.

Пеним се, защото по една щастлива случайност щетите са само материални. А ако имаше ранени или убити хора, а?!? Само преди няколко дни дрогиран изрод, син на полицай, убил жена на тротоар и с цялата си наглост казал, че никой нищо няма да му направи!!!

Познава законите. А който не ги познава, да си плаща!

ами щом отказал транспот до боницата не е употребил алкохол значи е употребилмарихуана на такива келеши книжките да се вземат завинаги той утре ще помете по вече коли и ще има по вече пострадали

За наркотици също има тест. Ако беше положителен щяха да съобщят. Обикновена липса на преценка за обстановката на пътя. Такива катастрофи в София според статистиката стават по 180-200 на денонощие. В повечето случай когато се обадиш на 112 ти казват направо да търсиш застрахователя и не изпращат полиция.

Турлаков, имаш късмет, че не са ти избили зъбките.

Ако му бяха избили зъбките щеше да ги осъди и да му платят едни дебели кинти.

Такива идиоти не трябваше ли да карат с придружител според закона?! Добре, че кретенчето не е убило или пребило някой друг!

Нещо за бързо производство и превенция!? Или знаем на кои хора е и само продуцираме новини.

Възрастта няма значение,на19 въртях руля на ракетен катер, движещ се с 42 възела.и на всяко плаване получавах награди.но,главата е много важна

Ето за това във Англия, на тия 18 годишните, застраховката им започва от 4-5 хил. Нямат избор, могат да карат, само ако мама или тате ги запише, като 2-ри шофьор към полицата си. Ама ако се треснат на мама или тати полицата става космическа. във БГ обаче измислиха новото 20 застраховката да е на колата а не на водача. Пак вратички за синчетата на мафията да има...

"...помете коли пред забавачка." Надявам се, че забавачката все пак не е пострадала, горката жена. Кого ли е забавлявала насред улицата? "Журналисти", кой използва думата забавачка вместо детска градина? Аз лично не познавам хора, които биха я употребили.

тези млади гъзлета ще шетат по улиците по най-идиотски начин и с таралясниците си ще предизвикват огромни щети, често и със смъртен изход. До 23 години да нямат право да карат кола без придружител!!! Те и тунингованите свирки със силиконови цици и джуки са убийците на пъгя!