Плевнелиев: България допринася за сигурността на ЕС и НАТО

Президентът (2012 – 2017) Росен Плевнелиев изнесе реч пред Военния комитет на Европейския съюз в Брюксел - най-високият военен орган в рамките на Съвета.

Обратно в новината

Коментари - Плевнелиев: България допринася за сигурността на ЕС и НАТО | Днес.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

С НАТО ОТ 28я ИКОНОМИКА СТАНАХМЕ 128я така е с всички ночленки на ЕС САЩ са доволни най много от Украина - от 3та ик-ка сега са последни в Европа - съдете сами какво е това нато

Срещу добър хонорар от нас данъкоплатците!Ах,как ни е гот!

плевенската епопея излезе от дупката и каза .....идвам от на маика си ..п.................к................та.

Плевнелиев не.

джендър недоебан продаде Държавата ни мръсно нищожество

Е.га ти Военния комитет, който иска акъл от бг-плювчото!

в публичното пространство?! Твоето вече граничи с болестно състояние след като целокупният народ те мрази и всяко твое появяване предизвиква буря от хули по твой адрес?!

Тоя плазмодий като какъв е поканен там? Предполагам като господин Никой, да си дрънка тъпотии, понеже никой не ни иска мнението изобщо в този комитет... Явно им е трябвал палячо да ги забавлява...

Нервозно "шамарче" за Радев и менторката му - да поканят Плевнелиев! Голям таш.к!

Борисов в съвета на старейшините..и Цара ще изнася такива сказки и Рампой ще ни представлява и Пьотеринг.... За плащането...май пак сме ние.

ама не съвсем - не са 80%, къде 95% са

БЪЛГАРИЯ - ВЪН ОТ НАТО И ЕС ! ПЛЮВНЕЛИЕВ - В ЗАТВОРА !

хапчета няма открити. Тя е бронирана здраво в гърдите

на баба ти хвърчилото! България не я бръснат за слива нито в Европейския съюз нито в НАТО.

НЕ НИ интересува мнението на проваления Плевнелиев ! НЕ СЕ хабете да му публикувате дрънканиците , щото те не струват ПУКНАТА ПАРА и само дразнят и без това достатъчно опошлелия Българин ! Да си търси аудитория някъде зад океана ... Тук НЕ ГО искаме !!!

колкото само да му тегля една...

Гледам, 80 процентовите се вълнуват, докога президента Плевнелиев ще говори като президент! Отговорът е, до края на неговия живот!

А дано е по-скоро!!!

този е пълен боклук и срам за България!

Плевнята кога ли ще спре да дриска словесно????! Позор!

С двата си танка и двата самолета сме стожер на мира и сигурността в региона! НАТО и ЕС спинкат спокойно...! А сега сериозно-абе тоя льольо докога ще ме срами из Европа?!

Страната ни е проевропейска и допринася за сигурността на ЕС и НАТО", казал танкиста Роско :( А бе, Хороскопаджията защо не си гледа новото семейно предаване?!

Този навлек пък какъв е?

На това нещо, да не би синоптичката вече да му би шута? Няма ли кой да му напомни, че вече не е Президент?

Плювньо допринася? С банярите в Афганистан ли?

Тоя мушморок пак се появи

Наакал се от кеф този презрян предател! Кой знае какви глупости е чел на хората в Брюксел?! Ние си го знаем що за стока е, нека ходи да запознава западняците с интелекта и културата си!

Че що бе, глупак е чел на глупаци и няма нищо лошо в това. България допринася за своето унищожение и всички са доволни.

Това посмешище още излиза на бял свят и дава наставления. Ей г-н Банов ходи се скрий нищожно ГРОБАРСКО създание. До кога ще ни разваляте вечерите с изказванията на този психо болен човек. Този мрази собствения си народ продаде се за жълти стотинки на САЩ и ЕС и застана против собствения си народ.

Да целува ръце и крака само да е със силните на деня Може и ду пе!

През 1991 година, Плевнелиев бе инсталирал в ГУМ Благоевград, едно чучело. Задаваш му рождена дата, месец, година и ти дава лист с това, какъв си бил в предишния живот. За вас майтап, за мен истина. Прочете, че е упражнявал на-древната професия. Как позна този вражалец?

Допринасяме, да. С двата самолета, дето ако се блъснат в муха и ще паднат.

президент на България е Румен Радев

ще го отсвири тоя продажен пудел

Всички тия които го приемат Офшорко ,човек на шефа -Агнешки глави , са като него , психично болни и с изцапани нослета като шефа си на НАТО ! Кой Българин ще тръгне да се бие срещу Русия ,вие сте Тикви !

Не България, а националните предатели които ни управляват допринасят за ЕС и БЛАТО! Ако зависеше от българите, отдавна да сме се махнали от ЕС и БЛАТО!

Този Плевел е като циганите! Дето ги срешнеш,удри му един,все има защо!

"В своето изказване президентът Плевнелиев.... Поканата към президента да направи изказване е голяма чест за България" Тъкмо се бях поуспокоил, че президентът ни вече се казва Румен Радев.

Този комунист кога ще го приберат в ЦСЗ! Путин и той е путьо,защо не го ,,дислоцира"в Сибир? Деси Курвентеси Синоптичкова защо не го отсвири като вреден дивеч? Бате Боце великия вожд защо не се дистанцира от джендърчев! Тази Росица джендър колкото повече я плюеш ,по хубаво и става!

Всяка отрепка изритана от Управлението на България от Народа на България Умишлено ни спомняте за него ! Това не е сериозно ! Този е един пладнешки крадец ,Унищожител на България ! Ако умре или някой го смачка даже няма и да си спомня за него !

Търсим си белята! Нито имаме силна армия, нито можем да се опрем на каквато и да било агресия. Най-много да пострадаме първи, ако, недай, Боже, нещо в Европа се обърка. Особено опасна е русофобията, на която този господин е радетел. Дали се сеща, че с нея нищо не постига, а поставя страната на фронтовата линия?

Ти чак сега ли разбра, че това е целта и на ЕУ и на НАТО?

Смешник, с какво ще допринесе България ако НАТО тръгне срещу Русия. Едва ли ще са много ,,българите ", които ще тръгнат против нея.

явно нормална държава, щом един психично болен човек продължава да шета по света и да ни излага с глупостите си.Все пак е бил нещо като президент, вземете мерки, медици, помогнете на човека.

Абе хайде престанете да ми го навирате тоя в лицето! Не искам дори да чувам за този фалшив герой, за този клоун, за вуду куклата на банкянския мутрафон!

Мафиозо Тапети Плевиозо да му туримо кол в гъзиозо!!

Военния клуб на Нато да не използва този дебил да ръси глупости,а да му даде една пушка,и да го праща да се бие с Русия. И затовасигурно не става,но може да опитат.

Би било чудесно Плевнелиев да обедини опозицияра.

Докато у нас тече процедура по отнемане на лицензите на енергийните монополи, тъй като отказват да изплатят дължимите 347 млн. лева на НЕК, президентът Росен Плевнелиев се срещна тайно във Виена с изпълнителния директор на EVN Щефан Шишковиц и втори човек в австрийския концерн, съобщава "Телеграф". Рандевуто беше в четвъртък предобед в австрийската столица. Там държавният глава кацна сутринта на работно посещение под претекста, че ще се срещне с федералния президент Хайнц Фишер и ще прочете на следващия ден лекция за развитието на Югоизточна Европа. От "Дондуков 2 дотолкова се стараха да прикрият разговора му с енергийния монополист, че той дори не бе включен в програмата му, дадена за съгласуване с изпълнителната власт у нас, отбелязва "Телеграф и твърди, че на тайното рандеву е лъснало задкулисието около президента Росен Плевнелиев. Ето какво се описва в репортажа от Виена. Визитата на Плевнелиев стартира по-малко от 24 часа след завръщането му от посещението му в Лондон. Пътуването до Австрия беше пазено в тайна до последно от медиите, като от президентството информираха за него чак в сряда вечерта с кратко съобщение, в което срещата не фигурираше. Дотогава информация за визитата имаше само в блога на българите, живеещи в Австрия, като там също нямаше данни за рандевуто. Пишеше обаче, че сред организаторите на форума, на който Плевнелиев ще изнесе лекция в петък, е и Виенският икономически форум. В неговия борд е и EVN.

Плевнелиев призна за тайната си среща с шефа на EVN в Австрия

Лъжеца си е лъжец! Каза, че се оттегля от политиката по лични причини(Бойко не го подкрепи), а сега всеки ден в новините!

"Президентът (2012 2017) Росен Плевнелиев изнесе реч" Нищожество, долно, и т.н.

Благодарение на него половин България се изнесе, та една реч ли ще му се опре.