Ердоган: Турция ще разработи безпилотни танкове

Турският президент Реджеп Тайип Ердоган заяви, че страната му ще разработи безпилотни танкове, за да намали рисковете за войниците по време на битка.

Обратно в новината

Коментари - Ердоган: Турция ще разработи безпилотни танкове | Днес.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

voknid

Стига бе, верно ли ще са ЛЕТЯЩИ танкове?

Безпилотни не летящи :)

И зачем?

Явно доста леопарди са изгорели напоследък...........

2 броя

Официално, реално никой няма да каже. Но явно достатъчно за да се замисли пашата...

Тоя съвсем изперка. Реч след реч. Първо евреите го ошамариха когато беше пратил някакъв кораб с помощи за палестинците. Върнаха се като насрани. После свалиха от засада руски самолет и като Путин им показа калъча Ердо нежно го облиза на едно място и клекна. После някакъв измислен преврат и измислени Гюленисти и сега подменя целия елит на Турция. Няма да го бъде ми се струва. Горките орки направо ми е жал за тях.

Май си поговорил с 1900те лешове в Африн

Хептен се побърка тоя тиквеник

Трудно, мнооого трудно ще им е на турската армия. Войничетата се страхуват за живота си и това е нормално. Не им се умира заради безсмислени те амбиции на разни глупаци, искащи да докажат на жените си, колко са велики. Чакайте и ще видите резил на ердоган. Голям го вади, малък излиза. Срамът ще е голям. Кюрдите са фанатици и надъхани, калени бойци. Турските войници, не се различават от нашите, а и мотивацията им е нулева. Ердоган го знае и затова иска да заобиколи субективния фактор, но за това ще му е нужно много време и пари от данъкоплатец.

1900 кюрдски фанатици от инфаркт ли са умрели. Какъв страх от "не мотивирания аскер"!!!

по-правилно е - безкимафен :-)

Гражданската авиация на Израел и Турция наблюдавала и проследила полета на двата руски "невидими" Су-57 на екраните на своите дори не военни радари. В западните форуми, умират от смях. Планината родила мишка. Сега ватенките при всеки полет на видимите Су-57 над Сирия, ще излитат и други 2 самолета , за да го пазят. Да ви шибам и невидимката-макет ссъс стари технологии 4+. Американцы как всегда на 30 лет впереди! Они испытывали F-22 в 1996-м

Веднъж бяхме с дядо на лов. Гледаме лети високо в небето еин орел, ама толково високо, че не се вижда и носи един заек. Дядо - бум и орелът право в чувала. А заека ли? Заекът продължи да си лети, но без да се вижда.:)

е руснаците си имат и те като нашите предатели Горби! Ако в САЩ се бе появил Горби, сега сащ щяха да са само спомен! А и в добавка от 1996 година до сега това са 22 години САЩ успяха да го пуснат в действие и струва над 120 милиарда цялата тая работа !

Тоя от както стана пръв приятел с Путин, много почна да си го вири!

Сигурно молитвите на Ердо са от рода на: - Аллах, пази ме от приятелите - от неприятелите аз сам ще се пазя...!!! :::))) Дааа...!!!

Накрая на техниката и писва да я използват и се обръща срещу създателя и. :D :D :D :D

Ердогане Ердогане нещо много на сериозно се взе и ти като Кадафи, Хюсеин и Бин Ладен и все си мисля че и съдбата ти ще е като тяхната.... Ти ако проектираш безпилотни танкове американците вече ще имат "Железния човек" сигурно.... но пък си вярваш евала!

Добре дошли в царвуля България.

ТОЙ БОКО ДУМАТА ЩЕ Я ЗАБРАНИ БЕ! ЩЕ ЩЕ - ЛЮБИМАТА ДУМА НА КОМУНИСТИТЕ! А ДЕФАКТО...

Този малоумник ще съсипе турците от което ние нямаме загуба.Имат късмет турците,че не останаха в руската зона след втората световна война.Сега щяха да бъдат най-бедната страна в света.

Проблемът на Турция и Китай е,че нямат високи технологии.Едно е да искаш,а друго да можеш

Нямат ли - голям смешник си

шъ изработи въ и моамет шаги вози

Между "ще разработи" и "трябва да сме в състояние" има огромна разлика. И аз "трябва да стана милионер" но едва ли "ше да стана".

Га беше преврато у Истанбул танкиста у Леопарда се побоя да пусне осколочно-фугасен по чалмите на Таксим. С 5/6 откоса с картечницата и два три изстрела на оръдието можеше да разчисти целия калабалък. Ама го достраша. Обаче танка кат е без екипаж нещата се променят. Някой офицер от Гейщаба ще докопа джойстика и тоя път Ердоган няма да са размине само с едни напълнени и ухаещи гащи

Пилот е на самолет, на бърз автомобил, на формула, но не и на танк. Няма как да е безпилотен танка. Механик-водача на танка е кемаф. Следователно превода нещо куца.

А ти откъде знаеш ,че турският танк няма и да лети?

безпилотен самолет,дронове защо да не бıде и танк,браво ердоган скоро ще го има на вıорıжениъе,шестито.

Pesh0

изобщо не е проблем да се произведат такива танкове . Проблема е че противника много лесно ще ти заглуши честотите на които ги управляваш . Пък ако докопа или разкодира сигналите ..... тогава фиаското може да е пълно :) турските безпилотни танкове напуснаха сами хангара и обградиха турския парламент примерно :)

Тоя е прекалил с джиткане на Танковете...

По- ще им прилягат армия от летящи килимчета и въоръжение от брадати лошо гледащи джинове, които ще поразяват целта.

Под "безпилотни" да се разбира, че кадъни ще ги карат ли? (оти они не ги сметат за ора!)

а може би оръжието ще са страшните проклятия, които сипят

А в България ще разработим електромагнитен щит който да покрива цялата ни територия да се пазим от добрите си съседи ;д;д

летящи ли ще са ;д;д

Казват че исляма означава "мир"Значи че е НЕВЕРНИК този фашист.

Ще вземеш от Плейстейшън джойстиците ли? Как няма да правиш безпилотни танкове. По време на пишман преврата танкистите ги обезвредиха цивилни с навити на руло вестници. Една пиратка да гръмне и в танка започвало да мирише на много лошо. Даже направо прави и безпилотни автомати и пушки. Ще спестиш от прах Бинго - няма да има опикани потури.

Ние имаме пилоти без танкове и какво?

Такова Животно като безпилотен танк няма . Ако турците го направят ще е голям смях - най-лесната мишена .Ще се убива лесно и безопасно .Явно турците се бъркат с дрон - летящ обект с голяма подвижност .Но все пак допускам че всичко е възможно и да оставим времето да покаже - може турските инженери да направят някакъв хибрид - Летящ Танк .

Ердоган се Ерчи ... Да не стане - дойде като аслан (лъв) пък си тръгна посран. До 2 години ще има нов преврат и този път ще е истински.

Прехвалените турски танкове АЛТАИ още стоят с разбити двигатели в хангарите до сирииската граница.Кюрдите ги сцепиха с ПТУРСове а германците ОТКАЗВАТ да дадат нови двигатели затурските бракми Ердоган тропа с крачета наМеркел да му дадат лиценза за ДВГ но Меркел жикаИОК рва са много евра за Доич икономока ИОК 5548

Илюзията е там че в момента западния свят си внушава че в Сирия зад напрежението между САЩ и Турция седи Русия. Но, не е точно така. Проблемът е че Китай планира да инвестира близо 300 милиарда долара в Турция по планетарния проект "Коприненият Път", най вече за мега преразпределителен логистически център и MAGLEV'и. САЩ си го знаят но понеже китайците също знаят че самият долар вече е ахиловата пета на САЩ държайки в народната китайска банка 5 трилиона долара, САЩ не могат и да думат нито да мръднат. За това си изостанаха в Сирия и си въртят някакви холивудски филмчета с кюрдите.

Тоя жалък мангал по подобие на САЩ и Северна Корея известира във войни. Не разбра ли, че светът трябва да върви към мир, какво защитава и за какво? Да им даде автономия на кюрдите и да ги оставят сами да си градят живота. Егати жалкия циганин, окупатор.

а руснаците какви са като движат проекта за боен самолет 5-то поколение с елементи от 6-то? Или като не са се спрели да обновяват балистични, не балистични и ПВО ракетни комплекси? Миналата година и нов танк показаха.

Това изказване е за ушите на майките и роднините на онези нещастници, които сега се намират е куполите на тутските танкове в Сирия. Проста политика, никой не го вярва. Танкът не е оръжие за градски бой. И немците, и руснаците са установили това от опит в Сталинград.Само ненормалните турци си мислят, че като вкарат Едни танкове в Сирийските села и кюрдите ще напълнят гащите. Ами има вече толкова много системи за униюожаване на бронирани автомобили, като започнеш с доброто старо РПГ-7. То е СЪЗДАДЕНО да унищожава танкове. Безпилотния танк има друг проблем - дистанционното управление. Леко заглушаване на сигнала, и танкът се превръща в купчина безполезно желязо. Накратко - османски кьорфишеци.

Аве като си толкова толкова юнак защо не отидеш да застанеш пред някои танк в Сирия като супол.

Още един ЩЕ. Гледайте да не се сблъскате двете ЩЕ-та, нейде в далечното бъдеще. Поне този да тури на танковете мигачи.

на този пръстчетата. Скоро същите ще бъдат преместени и завряни в собствнената му халка, за да може да се надуе и свирне с тях.

Както я кара скоро и президенството на Турция ще мине на безпилотно управление

Чепа да гледа да не ядоса Кака Иванка, че тя е строга, но справедлива! Преди време каката отпери здрави щамари на руснаците на едно военно летище, а тези дни го отнесоха бойците на Вагнер!

А кога ще правят летящи чалми?

чувал съм, че вече имат летящи килимчета :)

Еййййййй абе всичкуту вече пилот бе! Днес всички пилоти на 280 в студентски град бяха в график и пилотираха многу внимателно!

Мале, мале. Ердоган, гения на научно-техническия прогрес. Леко да не излетиш в друга галактика.

Тоя прихвана от Путин.

Турците правят "Турски поток", атомни електроцентрали, най-голямото летище, плавателен канал успореден на Босфора и т.н. Турците имат и индустрия. А ние?

И като влезе един такъв танк в циганската махала, какво ще остане от него? Не са страшни руските танкове, а пияният им екипаж.

Тоя все повече заприличва на имитатор на ранен Путин. И той всеки ден щеше да създаваше по нещо "безаналогово". Ама пустата сладка ласт власт иска постоянно да се се говори нещо, за баламите туркопатреоти, да вдигат рейтинга.

Може и безмозъчни клонинги, защо не? Вече ги има. Познават се лесно - следват те накъдето им щракнеш с пръст и реват с пълно гърло срещу когото и каквото им се вмени. Направо напреднала технология.

Тц,тц,тц..Абе Пердоганчо! Та вие туркестанците още собствения си танк Алтай, в който турските части са максумум 30-40% не сте почнали да произвеждате, пък ще правите безпилотни танкове!

Пък ние си имаме БЕЗСАМОЛЕТНИ ПИЛОТИ, БЕЗТАНКОВИ ТАНКИСТИ,БЕЗКОРАБНИ АДМИРАЛИ И БАТАЛЬОН ОТ ГЕНЕРАЛИ БЕЗ...АРМИЯ...

Тоя палячо продължава да разсмива хората,Турция да създаде нещо,хаххахахаааааа. Турчолята могат само да копират и то некачествено,то приказката ,,турско менте не е излязла току така.

А ти какво си направил?

Теб.

Даааа, харесва ми това изказване на Ердоган. На тази база, дали ще е възможно ООН в най-скоро време да разработи безпилотни убийци на самозабравили се диктатори ??

Къде ще е мястото на огняра?

Напрежението между Турция и САЩ расте с всеки ден!

ъхъ! а турскоруската дружба избуява след всеки свален самальот