Кабинетът на Макрон представи спорния проект за имиграцията

Френското правителство представи днес спорния си законопроект за предоставяне на убежище и имиграция.

Обратно в новината

Коментари - Кабинетът на Макрон представи спорния проект за имиграцията | Днес.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

"Днес се очаква СТАЧКА на няколко френски организации, защитаващи правата на бежанците и мигрантите." Това какво означава- че няма да защитават "правата"? Уплашиха го...

да тръгва незабавно за Африн и да заема позиция като доброволец. Стига ми се е правил на Наполеон(видно от смимката)

от снимката строго забрани днес на Сирия да извършва бомбандировки?! Да де,ама си стои в къщи увит в пенюара на баба си. Като е толкова печен що не яхне един изстребител и да покаже на Башар как става това.

"Най-много молби за убежище са били подадени от албанци..." Да, гражданската война в Албания е една от най-известните в света - хахахаха

всичко под контрол!

"...като им се осигурят повече занимания по френски език и обучение за работа" Добър опит но неуспешен и като резултат и като подход. Първо деислямизация (обучение по гражданско поведение, равенство между половете, изхвърляне на ислямските символи, отричане от исляма) и изпит. При успешно преминаване на деислямизацията, разглеждане на молби за убежище, френски език, професионално объчение. При първи парцал на главата носителката и мъжа й обратно на деислямизация. При втори експулсиране.

чети какво е писал за Франция в "Моята борба" един немец: "Скоро, до 20-30 години в Европа ще има втори Алжир, ако продължава така да прониква във Франция негърска кръв..." (цитирам по памет, но близко към смисъла)

От коза овца не става,както и от джихадист -работник.Вместо да работят ,къде-къде по-лесно е да избиват невинни.

някой знае ли защо има толкова много от Албания, нали сега там било хубаво?

Не е много ясно какво ще стане с Франция. Има части на Париж, където ще се чудиш в Африка ли си или в Саудитска арабия.

Ето тея дето се противопоставят, и особено тея дето щели да протестират, са проблема. Не "бежанците". Ако се отстранят предателите, проблема ще се реши от самосебе си.

Благосклонни към правото на убежище, но същевременно смятат, че в страната им има твърде много имигранти. Нещо като "искам да гласувам, но нямам желание". И тези са тежко раздвоени. Не стават да ни бъдат пример.

а ве скоро май не са ги тероризирали галите