Прокуратурата отказа на БСП материали за оградата

Прокуратурата отговори на БСП докъде е стигнало разследването за оградата по границата с Турция, като изтъкна, че не може да й даде материали от доклада на ДАНС

Обратно в новината

Коментари - Прокуратурата отказа на БСП материали за оградата | Днес.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Аз лично вече съм убеден, че всичко, което е станало след 10 ноември 1989 година трябва да се обяви за нелегитимно, незаконно и да се отмени, ЗАЩОТО ОЧЕВИДНО Е ПЛАНИРАНО И ОСЪЩЕСТВЕНО ОТ ОРГАНИЗИРАНА ПРЕСТЪПНА РЕЦИДИВИСТИЧНА ГРУПА! И трябва да се започне отново, С АНТИМАФИЯ ЗАКОНОДАТЕЛСТВО, като закона Рико например в САЩ за борба с мафията!

Една дума не вярвам на Броящият куршуми по трупове Цацаров, НА ЕДНА ДУМА! Всъщност аз се питам някой изобщо може ли на подобен висок пост да събере близо 100 %, тоест 94 % недоверие!?!? (6 % доверие, което означава самият Цацаров, мафията и шайката му, и евентуално близките и роднините му, но май не дори и те всичките). Само помислете - можете ли дори и да искате, да хвърлите всички сили да постигнете подобен световен рекорд на този и такъв пост!?!? Аз наистина се съмнявам, че това изобщо е възможно при някой друг, където и да е по света, в УЖ демократична държава!

Анатема !!! Всички участници в строително инвестиционния процес включващ проевктиране -изпълнение и приемане да се разследват. Първо проектът требва да отговаря на изискванията на Еврокодове 0,1,2,3,7 8 т.е за натоварвания за основи за фундиране за бетон за стомана за земетръс и др и основно на ч. 169 от ЗУТ - ЗАКОНА ЗА УСТР НА ТЕРИТОРИЯТА .вЪПРОС - КАК И С КАКВИ МЕРКИ СЕ ПРЕМИНАВА Т ОВРАЗИ ДЕРЕТА И ДР ОТ ПОДОБНИ СЪОРЪЖЕНИЯ !!!!!! Иска се знаене!

В еврокодовете има една норма фундира се по дълбоко от зоната на замръзване, къде го видяхте това на снимките фундаментчета по около 40 см дълбочина ,Защо несе назначи една комисия от европейски специалисти по строителство да видите какво ще стане- ще има затвор за изпълнителните поради нарушение на всички изисквания на строителните Еврокодове. И изпълнители и проектанти и приемащи ще са в панделата и лишени от правоспособност.

Кои ли ще са обвиняеми по досъдебното производство ?

На боко в глаеата има дамо 3 неща: 1. Шенген 2. Европредседателство 3. Симитли ... бонус - колко е събрал в ошфорната си сметка, която според ЗюдДойче Цайтунг вече е набъбнала на 5 млд евро. А БГ народа мизерува.

Някой форумец като каже комунист, визирам ББ, ЦВ.ЦВ, Цецка, лилето и ред други баш червени калинки.

Цацаров НИКОГА няма да подведе ББ и НПО Герб, защото боко лично го назначи. В България няма реален, надпартиен, честен, независим, обективен, ефективен съд. Всичко е пародия създадена от НПО Герб.

"..ТИ СИ ГО ИЗБРА !.."..:))))) ..Кокинов към Борисов в кенефа му в Банкя и придържайки с две ръце увехналия МУ симитлийски палавник!:))))))))

комунистите търсят под вола теле , ето това е по този "проблем"! И затова пак ще останат за пореден път валат!

В случаят под вола има крава. Наближава времето когато под телето ще има вол.

ако имаш малко акъл няма да искаш такива данни ама нали не се познават нещата от другарката и тя си мисли че всички трябва да и докладват когато си поиска тя! Смешни искания!

От това разследване няма да излезе нищо , защото няма такива нарушения или по точно има в главите на комунистите!

В България дори и курник да построиш с държавни или общински пари, има далавера и кражба...!Нарича се корупция!Затова сме на първо място по корупция!

Е как ли пък няма да данни на БКП/БСП , това си е намеса в работата на прокуратурата и то от политическа партия!

Платените тролове тест за тъпост ли минавате, за да ви дават възнаграждение? Един приятел пита.

Калинката, като теб с умоблъсканиците които плещиш, никога няма да отлети на пазар. Чакай помията, иначе ще умреш от ГЛАД.

много червена гнида тази вечер във форума.

тоо гробарската сган е не по малко във форума

НЯМА ЛЯВО ,НЯМА ДЯСНО. КОЙТО Е НА ВЛАСТ САМО ЗАВИШАВА ЦЕНИТЕ.ТО ЗАТОВА ,,БОРБАТА Е БЕЗМИЛОСНО ЖЕСТОКА ,,ЗА КОЙ ДА Е НА ВЛАСТ.Досега да има един политик осъден за кражби.Прокуратурата е ,,сляпата Вайша,,

Това не е Удар срещу БСП и Нинова , а е гръмък шамар срещу това Общество което е останало в България ! Няма да се учудя ако започнат арести срещу желаещи да знаят истината за прословутата Гранична Ограда ,Златна с Платинови Колове ! Смятам че ако запознаем Юнкер със Случая ,може да узнаем 20 % от истината ! Някой си помислиха след Молитвена Закуска при Доналд Тръмп ,макар и агитирал преди изборите против Тръмп , да е сигурен дори при многомилионни кражби в България ще бъдат прикрити който и да е от Правителството !

нищо, де, радев ще намери начин да им ги набави тия материали. примерно, ще наложи вето върху забраната да се размятат за щяло и нещяло такива документи.

правиха пресконференция и циркаджийски изпълнения за Костинбродската афера,бяха независима българска прокуратура.Сега станаха прокуратурата на Бойко и Пеевски,щото не се водят по акъла на махленката Курни Лъжата и Лудото Ленче.

за Костинброд нарочно дрънкаха по пресконференции, за да замажат следите, защото "акито" беше много голямо! Пък и някой навреме подшушна на Прокуратурата, че ако далаверата цъфне наяве, щеше да излезе, че и Плевньо е нелегитимно избран!

Ленчето Граничарката.Това не е мрежа на границата.Едно време другарите какви мрежи опъваха в концентрационните огради,пиле не може да прехвръкне.И евтини,евтини,един метър с цената на един литър боза и с ангария труд на лагеристите и затворниците.

Прокуратурата отказа на БСП материали за оградата Естествено , че прокуратурата "пази" нашата национална сигурност.Как така ще се развяват разни "материали" за този стратегически обект от Европейско значение. Както се казва- нашата ограда ни пази.

Ще се отече като Костинбродската!Там излезе виновна чистачката на министерството! Тук, за оградата, ще се окаже виновен най-много горския в Странджата!

Е не е точно така. Нали договорката бе, Манолова спираш да жужиш и ставаш ОМБУДСМАН.

Цацата е юмрука на ББ. Не си губете времето да искате нещо от него ако мойе да злепостави патрона му.

Абе на изборите 2013 г.,Цацаров бе взел страната на Меди Доган.

Е да де.Те шайката ГРОБ и ДПС нали са си коалиция...Умира от страх Винету да не го свържат с Доган,обаче то и децата вече разбраха,че са си ортаци мнооого отдавна!

Спокойно! Всичките мизерии на "шайката" /не съм го казал аз/ ГЕРБ ще излязат наяве ... почакайте само малко да паднат в канала и ще ви се изправят косите от това което ще чуете и видите .... само изявленията на Борисов около кражбата КТБ да излязат пак и ще разберете че не е само за съд ....

спокоен съм. точно колкото излязоха наяве мизериите на "не-шайката" и бяха наказани мизерниците й-сапард, заменките, техноимпекс, белене, батки и братки, застрояването на морето, ктб, създадена още от царя, та през тройната коалиция, румен-овчовщините....допиши си списъка сам, ако ти стиска.

Хмнмн,и защо са и на бсп данни,нали оная бившата на джендъра от украйна беше снимала как мигранти минават

ства дума кой строил, кой крал, бе нещастник!Това, че оградата не я е минал само който не е поискал , е известно на всички!

Ами да питат орешара,нали тогава се започна строежа

Искаме оставката на Сотир Цацаров.Не изпълнява разпорежданията на БСП и има общ бизнес със Бойко Борисов.Искаме си изпитания другар и бил вече гл.прокурор достойния другар Борис Велчев.

Е, как да дадат на някой нещо, преди да ге е видял Винету? Нали после ще има кълбета по Банкянските ливади! А докато той го види, пък после прочете (той не обича четенето, знаем!!!), пък докато осмисли част от написането (всичкото осмисляне е за "феодалните старци от БАН"!!!), пък после като отсече...И чак тогава някакви си сигналисти като Велизар и Елена ще са на ред, ако въобще им дойде такъв...... Та така с разледването на кражбите на калинките! Аме те са направо като мравки, бе! К'ви калинки? Направо мъкнат мощно и много лоши, като ония големите и жълтите!

Да сте очаквали нещо друго?!? Би било чудо невиждано...Нали ТОЙ (да се свети името МУ) си го избра цацата..От всичко изписано от тази институция има само БЛЯ БЛЯ БЛЯ и СЛОВОБЛУДСТВО на което са царе шайката----

А как по рано преди 1989 г. съдиИ,прокурори,следователи рапортуваха за изпълнени партийни поръчения пред първичните партийни организации/ППО/,а сега гл.прокурор да отказва да дава сведения на Председателката на БСП.Това е позор.Това е гавра със сто и няколко годишната партия.Любимата партия на народа.Партията-майка.Ма как може така,бе?Някакъв си прокурор да се бъзика с Корнелия Нинова ,с БСП.

а какъв прокурор?! Избран от Боко! Нали приказката беше:"Ти нали си го избра?" Но покрай шума на водата в тоалетната, тази фраза потъна в небитието!

Зомбирано джендърче,гаврят се не с Нинова и партията БСП. Гаврят се с цял народ герберунгелите и техните подлоги,но ограничения ти мозък едва ли може да проумее това...

чи пляс...Вместо целия този талаш, можеше просто да проверят колко е струвала оградата на гърците и да сравнят с нашата, като, разбира се , се вземат предвид различните условия на терена!

Какво искаш ти бе, предател? Да вкараме някой политик в затвора ли?

Интерестно защо загрижените европейски чиновници не се интересуват от докладите (БАЦИС, оградата и т.н.)...

да не се интересуват? ЕК ясно си го каза в доклада-корупция, корупция и пак корупция!Навсякъде!

Вчерашния инцидент с младежа от Международния Легион е Невалиден и ареста му е незаконен , защото Правителството е Назначено ,а не Избрано и е Незаконно !

Забелязвате ли що нещо е изписано,за да се стигне до краткия отговор-няма да ви дадем това,което искате!!!

Хахаха, нама корупция! То и министърът на здравеопазването си подаде оставка защото го оплюха, а не защото има корупция и дъщеря му и зет му без регистрация на фирма спечелиха търг в здравеопазването. Неееее, в грешка сте. ВЕРВАЙТЕ!

И на мен не ми пука от кучетата, които само лаят, а не хапят...

Основен прийом на държавната мафия е засекретяването на корупционните обекти, така че да бъдат прикрити за обществото и го държат в неведение !! Е, сигурни ли сте , че не ви стрижат ежедневно, а овчици !!

"Прокуратурата отговори на БСП докъде е стигнало разследването за оградата по границата с Турция, като изтъкна, че не може да й даде материали от доклада на ДАНС " Гузен негонен бяга... Отказът на бокоцацаратурата да предостави материалите от Доклада на ДАНС, е повече от красноречиво доказателство, че Велизар Енчев, Елена Йончева и Корнелия Нинова са прави. Крещящ пример за корупция на гербопатриотите. Като се сетя как Бай Бойко громеше Орешарски, хулеше го и го обвиняваше в оскъпяване на оградата... А сега и 2-3 пъти поскъпналата ограда се разпада, и държавността...

Не чакайте обективно разследване ,от този дебел Палячо ! Живеем в Мутро- Тоталитарен Режим и тайната за кражбите на Управляващите е Държавна Тайна ! Това казва с една дума НАЗНАЧЕНИ от САЩ ,Народа на България не е избрал никого ,затова и техните Закони са Невалидни ,Българина не е длъжен да им изпълнява Законите на една Лъжлива и Крадлива Шайка !!!!!!

Как ще казва на БСП.това значи Цацата да застане срещу този,който го назначи на този пост-Великият ни Буда.Нали парите се разпределиха между тях.

Този на снимката ТОЙ си го избра.Така,че какво искате.Какви материали,какви отчети.Всички власти са НЕГОВИ.Ще си прави и управлява еднолично, както си ще.

Ако , този е казал за един гвоздей на оградата ще го изгонят ! Всички са като СВИНСКИ черва , откраднаха едни пари за нещо което е най-скъпото нещо на планетата в най-бедната Държава България ! Идва Съдния Ден ! Следващото Правителство трябва да вкара тази крадлива паплач в дранголника на вечно ! Ненавиждам ви гадове мръсни !

"Ако от изборите зависеше нещо щяха да ни забранят да гласуваме". Другия път ще ти назначат същите управници, а гарван гарава око не вади...

Нещо не разбирам тоя като какъв се мисли че на хора с допуск до квалифицирана информация да не дава материали по проверка което е заведено по тяхно искане...Мутренскомафиотската власт си прави каквото реши в държавата си а балъците си траят...

Н. Кокинов: Нали ти си го избра...