Нужна е кръв за 18-годишен ученик, пребит пред дискотека

18-годишният ученик от Бургас Илия Стоянов е с опасност за живота и се нуждае от спешно кръвопреливане, след като преди няколко дни е бил пребит пред дискотека.

Обратно в новината

Коментари - Нужна е кръв за 18-годишен ученик, пребит пред дискотека | Днес.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

сега от червения кръст да разпънат една сергия пред дискотеката вечер и да събират кръв....

Защо пускат непълнолетни в заведения където се продава алкохол? Защо след такъв инцидент заведението не се затваря и разрушава? Защо не се търси реална отговорност от родители, които не контролират непълнолетните си деца а после оревават света за помощ? Някой може ли да даде смислен отговор?

Точно за такива го.на наречени "футболисти"боко извива ръцете на доста хора в бизнеса. Да има за тях,така както в БДЖ. После ама защо?Защото имат подкрепата от най високо ниво и правят каквото искат.

Къде са родителите, какво прави ученик 12 клас в 5.30 часа сутринта в или пред дискотека? По това време всеки нормален човек е в дома си, да не говорим за децата. Жалко че се случват такива неща и дано се оправи и му е обеца на ухото, но в днешните опасни времена трябва да се мисли къде, кога и с кого ще бъдеш1

Дано се възстанови момчето. Интересно, че за едно момче кръв няма, но за митю имаше. Срам

Еаси в днешно време човек трябва да ходи с охрана навсякъде или супер голяма компания за да се пази от шбани комплексари дето си мислят че са в джунглата

Колко младежи загинаха вече по тези скапани дискотеки. Докога ще ги търпим?

дискотеките не са някакво ново явление. даже ако проследите откъде произлиза тази дума, ще ви учуди "древността" на тези заведения за танци. въпросът е за какво отиваш в тези заведения, за да покажеш колко си "мъж", или за да се веселиш. ние ходехме за да се веселим. като разбира се трябва да отбележа, че и тук има разлики в разбирането за "веселба". за некои, веселба е да претрепеш някого. "разни хора, разни идеали", дето е казал Щастливеца.

Странно разсъждение, според вас да закрием всичко, което би могло да е заплаха, енергетика, транспорт и каквото се сетите. Не сте ли били някога млади. Трябва да идете да живеете в пещера.

насилието на цензурата на дира над свободните мнения с нищо не е по-различна от насилието извършено от тоя футбалер. прихванало го и пребил някого.

евроатлантическите ценности в действие. не може да се очаква нищо друго от младежта, така успешно "интегрирана" в "свободата" и "демокрацията", разпростаранявана с полу-истини, пълни лъжи и цензурно насилие.

Поколението на анаболните чалгари, които от 10 клас вече се мислят за играчи и при наличие на малоумни родители това е ефекта на дефекта. Кой нормален на 18 години техните го пускат да си ходи до 6 сутринта по бардаци пълни с наркомани, дилъри, малки и вече одъртели -Урви, селски гангстери от Меден Рудник и Поморие ?!

дира пак с половината новина, другата половина от новината е скрита за да не се окаже полит. некоректна. добре, че има и други, а не само джендър- медии.

Ученик,дискотека,05.30 часа.... Какво има да се дискотира,,, Междувпрочем в Бургас имат великолепен театър.опера,концерти.изложби...!

1. Футболист 2. ТОХ 3. Защо няма бой пред библиотека ?

счупиха ми носа при рязко спиране на автобус, от удар в отсрещната седалка. След първоначалното наместване от пластичен хирург се прибрах и след 2 часа започна кръвоизлив от носа, който едвам го спряха в болницата. Не разбирам тия с пластичните операции на носа. Минимум две седмици спах полуседнала, късмет имах с доктора

Ужас, как може, приет в болница преди 3 дни уж с лека травма, а след това изпада в кома. Да съдят не само бияча ами и некадърните лекари, които не са обърнали никакво внимание. Може ли да са толкова некомпетентни!!!

Май че спортните среди са източник на престъпност.

да. вместо да са източник на успехи... скоро българин да е ставал световен шампион? ама всички плюем по гришо и по кобрата. те не само че не биха набили някой, но даже биха помогнали

Този, който може да се бие-обикновено не го прави. Не знам дали ме разбра.

Мухльото да зарязва спортната кариера. Такива кадри са добре дошли в столичния градски транспорт

полицаите, съдиите, прокурорите и прочее.... са инструктирани да не закачат престъпниците, защото ако ги вкарат по затворите икономиката съвсем ще се срине. какво ще ядят застрахователите, сотаджиите, ключарите, производителите на автомобилни аларми, бодигардовете, късачите на билети по паркингите... а кажете на батка си: ако няма престъпност ще си сложите ли сот? ще се застраховате ли? а? сладури

Абе как не пребият един пред библиотека или книжарница бе?!?!

Да би мирно седяло, не би чудо видяло. Затова туризма ни е на това дередже, защото подобни младежи, вместо да залягат над учебниците чакат петък и събота да се напият и да боднат нещо.

Гадна работа.Оказва се че всички в таз гимназия са с "-0 "кръвна група или някой използва случая да си зареди кръвния център.Аз пък си платих като момченце 160 лева за 1литър и някакви емигранти напълниха банките.И така става.

Радостин Нгуен се казва биячът. От Локо София, бил на проби в Созопол, и какви са тия проби, като в 5:30 сутринта е в дискотеката още?! Някакви си младежи на съседната маса така го били "изнервили" цяла нощ, че като излязъл от вратата, и се хвърлил върху първия срещнат - който се оказал, за зла беда, този Илия - който пък точно си тръгвал в тоя момент, и не бил от изнервящите ... Какво е това чудо, умът ми не го побира!? Как може един спортист, ужким със спортен режим, по време на важни за него проби в друг отбор, да седи цяла нощ в дискотека, да се нерви неизвестно защо, и накрая да прати едно напълно невинно момче в кома с фрактури по цялото лице, счупен нос и челюст, че и с тази рядка кръв отгоре на всичкото ... Тия хора нормални ли са изобщо - и двамата?! Ами гардове няма ли в тия дискотеки, те къде са зяпали?! Не са ли там точно за това - или те могат само да бият когото не харесат, и също така да убиват невинни деца - имаше няколко случая във Враца и други градове?! Защо тия младежи се бият и убиват за най-малкото нещо или без нищо?!

Ама ти наистина ли си толкова наивна или просто така звучиш? Ритнитопковците отдавна не са спортисти, а чалгари. Дискотеките са място, където такива се събират и от 4 сутринта нататък се почва. Това е ежедневие, но явно нямаш познати полицаи. В случая, този юнак е пострадал повече и затова се пише. За да отнесеш 3 последователни попадения в една и съща точка, значи хептен нямаш умения, та какво търсиш в такова свърталище изобщо? Може и да съм софиянец, но много добре ги познавам гларусите - от Бургас, включително, надолу е пълна гмеж. Случката е напъно в реда на нещата, просто развръзката се оказва по-тежка. Стига с това "невинни". Почти винаги невинните го отнасят, така както и слабите. Има си хас лумпените да нападнат някой "виновен". Той който е виновен, почти винаги е ротвайлер куче и затова такива помияри скачат на пинчери като пострадалия тук, защото този не е скочил на абсолютно първия срещнат пред погледа си, а на най-лесната жертва, като съм сигурен че преди това е огледал няколко потенциални "кандидата", но се е въздържал, защото не му е харесал "коефициентът", ако ще говорим по ритнитопковски.

Преди много години така пострада дъщерята на един български хирург който беше в Корея по време на войната. Натрошиха и лицето и единственото което и помогна беше това че лекарите хирурзи бързо откриха, че е дъщеря на техен колега- многочасова операция за да я спасят и успяха. А тя е била нападната когато се е връщала от работа. Съдби човешки.

На тези години по Живково време държавата вече щеше да го е облякла в кафяви шаечни въшкарциници, да му е зачислила шинел, автомат, нож, манерка, комплект ракети, три пълнителя патрони. И младежът щеше да броди денем и нощем по чукари и дерета за да пази южната граница на България. А не да се бие в 5.3о часа сутринта пред дискотеките. Аз съм 0 отрицателна и няма да дам капка кръв.

Не си прав. С нищо не е предизвикал тази агресия - оня дръвник си е бил "изнервен" неизвестно от кого и с какво, и му се е нахвърлил откъм гърба, като с няколко удара го е пратил в кома ... Ако наистина имаш подходяща кръв - най-добре дай, за да се спаси детето, това би било човешка постъпка! И аз не съм съгласна да са в дискотеките в 5:30, но като се е случило вече ... Аз давам кръв, когато чуя за кампания в София, и веднъж в годината задължително - не за някого конкретно, а за когото трябва там ... Но моята е плюс, не става за този случай, а и не съм в Бургас ... Горките му родители! И горкото момче, дано да се оправи!

По бай Тошово време точно граничар щяха да го направят?!?!? Отива си в затвора и толкова. ГВ не е било дисцип.

... третия пълнител е бил само за такива като тебе... комплексни...

Защо това дете, защото е ученик и е дете, нищо, че е на 18 г. - излиза от дискотеката в 5:30 сутринта?! И попада в ръцете на някой надрусан или пиян, или и двете, бияч?! Къде са родителите му, няма ли училище на другия ден, какво става изобщо в тази държава вече?! Няма ли някаква полиция в тоя град, особено пред дискотеките рано сутринта, когато децата си тръгват?! Дано да се оправи и никога вече да не осъмва в дискотеки! Какъв кошмар!

Ако извади късмет ще пукне като куче а майка му ще сложи черна забрадка каквато напълно си е заслужила. Не ме е грижа.

я погледни датите преди да тролиш. 11 е неделя. тогава са го намерили. т.е. е отишъл на дискотека на 10ти - събота. ей... повърхностна нация бе.

Само не ми се връзва нещо - 11 февруари е неделя. Едва ли Илийчо е тръгнал в 05:30 на училище, защото по това време там не би трябвало да има никой! Тогава? То е вярно, че на 18 години държавата ми беше зачислила АК, ама да имаш ученик и да го пускаш на самотек по дискотеки по това време??? Що за родители са това? Не че по какъвто и начин приемам такова решаване на каквото и да било! Не! И ми се иска побойникът-гамен не само да бъде хваната, но и ефективно опанделен за дълго! Но все пак имам и усещането, че май загубихме и инстинктите си за самосъхранение, заедно с продобиването на такива на диви зверове !

Някъде пише,че момчето било в кома? Абсолютно непровокирана,гадна агресия от някакъв"футболист"на 22г. Жестокост. Желая купаж на родителите и късмет,възстановяване на момчето!

Докторите , по всичко личи , че пак са сгазили лука. Вече не е средна , ами не знам до къде ще стигне телесната повреда.

побойникът да се прати в затвора, където му е мястото

За да не се упражнявате какво се е случило-отворете сайта Флагман. Нападението е БЕЗПРИЧИННО. Биячът е търсил кого да набие, нападнал е в гръб и е почнал да удря-за удоволствие. А потърпевия е ПЪЛНОЛЕТЕН-и е повече от нтормално да ходи на дискотека. Кога, ако не на 18г? И изобщо пълнолетно лице може да ходи където пожелае, и това не е причина дебили тук да оправдават побоя. Ма наистина ли си вярвате,че потърпевшия си е виновен, бе тъпаци?!

Щом си е ползвал правата - да си "сърба попарата"!

Аве, какво като е пред дискотека, това променя ли цялостната картинка. Факта е, че някакви изроди си трепят наред, пред дискотеки, пред училища или просто на улицата посред бял ден, и нищо не им се случва. Това са рецидивисти, които получават условни присъди и продължават да тероризират хората. И колкото повече им се разминава, толкова по нагли стават. Дано момчето да се оправи и да го намери тоя побойник, та да го смаже от бой.

Три удара в носа, ако е вярно, че се търси само един човек - прийом от бойните спортове, най-вероятно от някой ММАско пишлеме. Хлапето е жертва на системата - нефелни родители, учители и изкривени ценности. Прав е писалия по-долу, че ученик няма работа пред дискотека в 4 ч. сутринта в учебно време.

Ти тъп ли си или да. Лицето е на 18г. пълнолетен е. Къде ще си прекарва времето си е негова работа. Ученик е заради глупостта да има 12-ти клас. Само до края на 90-г гимназията беше до 11.ти клас, но за да се дава работат на учителите по изкуствен начин има 12-ти клас. Щоме пълнолетен е повече от нормално да ходи на дискотеки, ГЛУПАКО. 18 ГОДИШНИТЕ ПРИ ВОЙНА ЩЕ БЪДАТ МОБИЛИЗИРАНИ И ПРАТЕНИ НА ФРОНТА, НО НЕ МОГАТ ДА ХОДЯТ НА ДИСКОТЕКИ. Тъпак . Къде ще ходи, щом е пълнолетен е негова работа, и това не е аргумент да бъде пребиван. Защото глупако, във Флагман излезе,че е пребит безпричина-биячът е търсил кого да набие е нападнал първия срешнат. Но за теб бития е виновен? Тъпак!

Хората са си го казали - play stupid games, win stupid prizes, ако ме разбираш. Никой не казва, че не може да ходи по дискотеки. Може да ходи навсякъде и после да си носи последствията. По това време на денонощието основно такива неща се случват, както тук, така и по света, да не кажа "особено по света". Ако си мислиш, че на запад не се премазват от бой по тези часове и по такива заведения, значи не познаваш нито един bouncer. Щом е пълнолетен и е голям мъж, какво реват сега, че "трябвало кръв за ученик"? Ясно, че онзи е търсил кога да набие. Има си хас да не е търсил. Такива постоянно търсят и в 99% си намират най-подходящата жертва. Пак питам - защо някой такъв ритнитопковец не пребие някой като мен? Защото няма къде да се засечем и защото само като ме види, ще се преориентира към някое хлапе като това тук. Хищниците и в природата нападат най-слабото животно, вместо най-силното. На всички ни е ясно, че такива неща са незаконни, но също така ни е ясно, че уж е демокрация и човек трябва да разчита първо на своята преценка и способности, а чак след това на полиция, следствие, прокуратура и т.н. Няма го това държвата да се грижи и мисли за всичко, пък ние да блеем с нетърпение животът да си мине и замине без много - много да ни ангажира.

с тая кръвна група по добре е да си наляга парцалите, а не да се дърви на батковците.. Най-добре е да учи за програмист или художник.

Що за глупост е този коментар. Програмистите и художниците не могат ли да попаднат идиоти, че не схванах... И ако се разболее, директно в моргата ли да отива. Дано се оправи момчето.

Глупак. Нападнатия е нападнат в гръб, без причина, не се е "дървил" на никого. Биячът е търсил да набие някого, който и да е. Прочети във Флагман-биячът вече е заловен, и вече почна да се извинява,че не знае какво му е станало!

Естествено, че ще е нападнт в гръб без предупреждение. Бе, ти от бой изобщо разбираш ли нещо. Като ги гледам сега младите (не че аз съм стар) какви са блейки - вторачени в телефони, със слушалки в ушите и т.н. - егати бройлерите отвеяни. Никакъв situational awareness, дет се вика. То, такива откъдето и да ги подхванеш, все ще е изненадващо. Тези агресивните винаги нападат след преценка, че шансовете им да нанесат максимално вреда с минимални последствия са оптимални. Да не мислиш, че не съм се сблъсквал с лумпени? То, София вечер гъмжи от такива. След размяната на няколко погледа, образно казано минават на другия тротоар, независимо колко са и аз дали съм сам. Да не мисилш, че оставям пролука някой да ме удари в гръб, за разлика от този юнак тук, който със сигурност е бил пил и замаян от липсата на сън и децибелите там, т.е. със заглъхнали уши. Такива най-обичат да си притъпят всички сетива, щото е много яко, пък после ги били изненадали. Ми, то само на тепиха нападението не е изненадващо, бе, наивници...

В гръб? Три пъти по носа? Е как става това бе?! Бой без причина - НЯ МА! Знаел е че не му е там мястото по това време и това е провокирало нападателя. Мислил се е за голям и е разбрал че не е. Кофти начин, но пък убедителен. Ще се оправи. Мъж не се става с перчене.

Та казвате в България имало политици които народа избра за да могат същите тези политици да съсипват и народа и децата му. Продължавайте, докато разберете, че е време да поставите условия на политиката която се води в България.

тъпи, ми те политиците казаха, и в закон го написаха, че учениците трябва да учат, и ходят на училище, а не в 05.30 да излизат от дискотеката!

Не зная дали съм тъп, но сигурно ти си забравил че си бил млад. Ако това момче си позволява рядко да посети едно такова място означава ли това, че трябва да бъде осъждан за това и пребит?

Лицето е на 1. Пълнолетен. Ако стане война-ще го викнат на фронта. викаш-може да умре при мобилизация, но не може да ходи на дискотека? Схванете най-накрая-заради глупостта да има 12-ти клас пълнолетни лица са държани в гимназиите. по света средно образование се завършва преди 18г-средно на 17г. После-който искап да учи-си има университети, който не иска да учи-работи. Заради тъпотията да има 12-ти клас мъже и жени, пълнолетни са държани в училищата заедно със 6-годишните.

Жалко, че анадолската конвенция защитава само джендърите. Няма да има справедливост за момчето. Дано оздравее и да разбере, че дискотеките отдавна не са място за забавление, а развъдник на наркомании, агресия и проституция.

Разрешаваме съдебни спорове бързо и за. ..дребни парици!

Другите сайтове вече писаха, кой е Р.Н., някакъв футболист от Локомотив Сф. Аман от тъпи гуменки! Дано момчето се оправи, а на онова да му се израдват, където трябва.

Като сет на толкова, да не сте хванали бога за...носа? Това вашто не е дискотека, а направо кютека! И на излизане гледайте нагоре звездите, да не ви окапе кръвта от носа...Луди хора. Представям си какво ще е на 281 38 ири 48 - направо с винкерло у чутурата и на место. И не се тъпчете пияни с мацките у бащината си кола да се перчите, че крайпътните дървета искат другарчета и ви чакат. Тц-тц-тц, как некой не пострада от учене например, да ви го....разясна.

Ама това не беше ли в сряда? Те във ваканция ли са или какво, че в 5:30 сутринта се бият по дискотеките? Що мен някой не ме вкара в операционната? Защото знам, че най-криминалното време е около 4:30 сутринта, защото съм въоръжен, защото бицепсът ми е колкото на това хлапе бедрото, защото не пия и по дискотеки не стъпвам. Когато си с поведение на жертва се стига дотук. Спомням си, на неговите години, сряда срещу четвъртък ми беше най-тежко, защото в сряда имахме блок 3 часа по БЕЛ и 2 часа по химия, а в четвъртък имахме отново същите предмети - обемът на домашното беше на ръба на възможностите, а контролните в четвъртък естествено обхващаха материала от сряда. Дискотеки до сутринта ли...

да му събират кръв по дискотеките, в които си е оставял парите

Тази болница в Бургас е известна. По - добре не ходете там. Как така му се усложни състоянието след операцията бе? Вие помагате ли или какво?

да го оперират в дискотеката

Глупако, като ц-и-г-а-и-н-ъ-т получи инсулт беше пратен самолет до София. За р-о-м може, но за младс човек не 18г-не заслужава да получи добро лечение? Особено защото очевидно е българин, та не му се полага добро лечение, щом не е достоен и за него да му се осигури лечение в добра болница?

Ало келешите. що не си биете по един шамар ами с тукати .... ей пилета прости от това се мре ... пък после съжалявайте колко си искате .

Да се беше прибрал по-рано у дома си, нямаше да пострада. Да ама - не. Голяма демокрация настана, келешите висят по кръчмте по цели нощи, пият, взимат наркотици и после се бият на убиване.

Глупако, келеш е баща ти, че не си е сложил гумичка и се е пръкнал дебил като теб. ПЪЛНОЛЕТНО ЛИЦЕ МОЖЕ ДА ХОДИ КЪДЕТО СИ ИСКА, И ТОВА НЕ Е ПРИЧИНА ДА БЪДА ПРЕБИВАН! 18 годишните , при война ще бъдат пратени на фронта, да умрат-стават за война, но не може да ходят на дискотека?! Ти нормален ли си. Кога, ако не на 18г ще ходиш на дискотека. Като станеш на 60 ли? тъпанар!

Как за Митьо - очите се намериха 30 литра кръв а за ученика няма и 3 литра !?

Митьо очите е национален герой, а това е само ученик. Ако пък и се учи добре, съвсем...

Добър въпрос! Отговор: докато ви управляват пожарникарчета и (бивши) полицайчета с мозък колкото грахово зърно, ВСЕ ЩЕ Е ТАКА.