ВМРО иска затвор за родители, непращащи децата си на училище

ВМРО иска родители, които не пращат децата си на училище да носят наказателна отговорност.

Обратно в новината

Коментари - ВМРО иска затвор за родители, непращащи децата си на училище | Днес.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

А защо не питата това което всъщност те наричат образование в нашата страна, то такова ли е или свърталище на убиици, наркомани и сексисти на ранна детска възраст.

Дайте пример, помогнете на мнозинството си избиратели. Представям си Шкембе войвода ограмотява циганчета във Факултето или Джамбаз ага агитира майки и обикаля махалата да събира ученици. Това ще е сюжет за гениален художник и част от вечния фонд на културното ни наследство.

ВМРО са много загрижени за циганите .В Пловдив няколко гласа не стигнаха да изберат кмет в най- голямата циганската махала в страната. Очертават се като циганска партия. Български гласове трудно събират, а общо членовете им са стотина в цялата страна , а в парламента за парламента имат повче цигански гласове от български, повечето им избиратели не знаят за кого са гласували.

Ще припадна доносниците от МВРО и труд и културни ценности. Всички необразовани и от селски произход, всички или доносници или партийни членове на 18 г, обикновенно и двете , без ден трудов стаж извън апаратна дейност, нито един с корен от Македония , но занимаващи се с македонски проблеми.

в нашия град има една циганка с 9 деца - немисля че някои от тях ходи на училище - тя трябва да влезе до живот значи.

ВМРО се показват като анти-българи - това искане а част от джендарската програма за БГ. Ще прокарват джендаризма и без конвенция. . В Бг за престъпниците няма затвор, но за тези които не искат децата им да бъдат джедаросани в училище ще има!? Не забравяйте че ВМРО-то подкрепя конвенцията, те са предател-патриоти.

Готово! Съгласих се! Идеята е добра, ама не осъществима! Затворите в България и сега са претъпкани. Какво ще стане, ако се приеме предложението? Ами тогава, половината роми трябва да ги вкараме в затвора. Няма що, във ВМРО са титани на мисълта. Хубаво е,че искат да се харесат на електората, ама поне малко мозък трябва!

Има решение,ама се иска акъл ,какъвто управниците ни нямат!Знам решението ,но няма да го кажа,докато не ми изберете я депутат,я министър.Само за един месец ще ги вкарам в училище поне до 7-мми клас,а то и повече не им е нужно на братчедите!

да се види и какво е КАЧЕСТВОТО на образованието, защото нещо ми говори, че и там са се натрупали огромни проблеми.

Кои са тия от вмро, каква част от населението ни представляват, че се изявяват като коректив? Има, няма 2-3 % от лумпените на проф.Христов са гласували по неясни причини за Шкембето и компания. Други 15-16% са гласували за Тъпото Прасе. Тези горните правят коалиция, брак по сметка и се изживяват като управляващи. И тяхното време ще дойде скоро, след което ще потънат в историята.

не е лишено от смисъл. Макар, че заплахата със затвор, да е твърде силна. Трябват други стимули.

Тия май искат да запълват местата в затвора за да няма място за тях но са се излъгали жестоко....Всеки ден глупост след глупост за оправдаване на мангизите дето прибират..

ом не си изпълнява задълженията , значи няма и права . От просто по - просто ,ама на кого е удобно ?Май неудобните сме ние българите . Срамувам се от продажността на българските политици.

Ами те -орките умишлено убиват , крадат и рушат ,за да влязат в затвора за през зимата ,че там са на парно ,хранени и обгрижени са То вече е ясно ,че българските деца трябва да си търсят начин ,защо сред циганета не е лесно да си на училище .И за Вас ли целта е унищожаване на хубавите български деца ,г-н Каракачавом?

ОБРАЗОВАТЕЛЕН ЦЕНЗ ЗА ИЗБИРАТЕЛИТЕ! ВСЕКИ ГЛАСОПОДАВАТЕЛ ДА ИМА ЗАВЪРШЕНО СРЕДНО ОБРАЗОВАНИЕ! ПИСНА МИ ДА ГЛАСУВАТ ХОРА, КОИТО НЕ МОГАТ ДА ГОВОРЯТ И ПИШАТ НА БЪЛГАРСКИ! ДА ЖИВЕЕ БЪЛГАРИЯ!

Образователен ценз за гласоподавателите . Когато престанат да са електорално интересни на разноцветния политотпадък , нещата ще си дойдат на място . Подкрепям спирането на всякакви помощи след първото дете. Изобщо всякакви средства за ограничаване популацията на орките са позволени и полезни за обществото . Логично преди това трябва да се забрани дейноста на антиБългарските нпо-та в страната .Просто и ефективно !

jingiby

Е откъде толкова затвори за сичкото сиганин?

Циганинът си е циганин.Не подлежи на приобщаване.Пример-италианският циганин ,израсал в цивилизована среда пак го тегли към волния живот ,без задължения и към гетото.Там си му е хубаво.Жалко за осиновителите.

Виж затворът няма да свърши работа, но изселването им в страна по произход - ще ни помогне много. Индия, Турция - кой където желае.

за тях. Даже и в Толерастан /ЕС + Норвегия/ не ги щат и ни ги връщат.

И понеже държавата има средства - ще гледа децата.. Те едни детски не дават не дава като хората... дават, колкото за Бог да прости.... Е на това му се вика популизъм !

Самите цигани показват какъв е верният път. Човек ще трябва да си изкриви душата, ако не признае, че след известен период прекаран в Европа, у тях няма забележими наченки на цивилизоване. Причината е в излизането им от гетото. Същото става и у нас, ако по някаква причина циганите се отделят от собствената си среда и сос. Понеже у нас е по-трудно пълното отстраняване, то и резултатите са по-лоши. Та това е пътят - ако средата държи децата извън училищния цивилизационен котел, те трябва да бъдат принудително отделяни от средата. Как затворът за родителите ще вкара децата в класните стаи?

Не в затвора , там пак ние ще ги хрантутим ! Спиране на детските надбавки , задължително полагане на обществено полезен труд и задължителна кастрация след първото чааве !

преди години имаше такова нещо да спират надбавките резултата беше, че караха майките пратили децата на ясла да връщат пари. Предното НС това пак се въртеше, дали го приеха не помня, но и тогава нали беше ВМРО-то в покрепящите правителството? Обществено полезен труд, чакай ти точно от тях. А за кастрация, мажеше, ама ако сме Китай и не ни дреме от никой и нищо.

за наднарменото тегло на децата си, независимо от възрастта и партийната си приназлежност

качеството на храната (съдържанието на хладилника) и възможностите за спорт са функция на размера на заплатите ако ме разбирате.

не е виновен, че има грипни епидемии и се разболяват децата, ама приха да плащаме по три кинта за бележка нали? И Лилянка не беше никого питала дали искаме да ни вдигнат винетките, ма ги вдигна "да се поддържали новите магистрали".

Според мен, справедливо е който не знае български да няма право да гласува на избори.

Няма кой да ги пази в затвора. Много са. Нали ги завъдихте такива за електорат! Сега пък искате и на училище да ходят. Ем, че да им бяхте плащали да ходят на училище, вместо да се множат!

Точно в конституцията е записано ,че не друг а родителя е задължен да осигури образованието на детето си. Та вместо да слагат всички НЕпосещаващи училище деца в един кюп,нека преди г-да депутатите си направят труда да проверят знанията им. Някои от най-талантливите ни деца са на индивидуално обучение. Има наистина много умни и образовани деца за които е истинско мъчение да прекарат повече от половин ден с такива които тепърва се учат да четат и пишат .Особено товарещо е и травмиращо да бъдат принудени да изживяват ЕЖЕДНЕВНО АГРЕСИЯТА на такива ,които не са научени да се държат прилично. Справедливо е да се даде право на онези които с лекота се справят с материала да запазят възможността да избират как да се обучават :самостоятелно или в училище. Нека задълженията (евентуално) да се отнасят само за тези които НЕ се справят. Благодаря!

те на 16 имат по едно- две джавета, каракачанов иска да вкарва родителите им в затвора, че не ходили на училище??

ама па нали е ваш кадър бе бившия милиционер

аа, каракачански си е ваш каТър, и изтъкнат русолюбец, голяма бяла птицо!

Ами това е така и от ВМРО са прави но няма ли да има вой от мекеретата, НПО, и от БХК и тем подобни и кога ще накарат циганите да ходят на училище ?

а не може ли просто да се спрът помощите на циганското население,и ако от бхк протестират да ги пратят на бригада да помагат на циганите да работят

Не може преди в закон да се посочи кой е циганин и че няма право на помощи. И веднага тука ще ни засипят със жалби и вой, че възкресяваме хитлеризма.

предпочитам хитлеризма пред защото все пак там имаше ред и дисциплина,и мързелите бяха принудени да работят,а сега разни навлеци зовящи се политици хрантутят циганите и ни смучат и без това измуканото дередже,поне това при комунизма не се толерираше

Неходенето на училище може да се превърне в сериозен проблем и в българските семейства,защото всяко по строго изискване и контрол от страна на родителя може да да се запише на клип и младежа да донесе в ДАЗД и НПО ,че върху него се извършва вербално и психическо насилие!

Защо в затвор бе Каракачанов, ще ги пращаме в армията да служат. Освен доброволна с имаме и принудителна служба . Ех комсомолец докога ша те уча.

строителни войски, да ама тогава на подизъплнителите на "инфраструктурните проекти" се взема залъка, а на управляващите суджука.

да ходят, а искат да се "женят"? Не могат да ги набият, не могат да ги държат гладни, няма да мине такъв закон. Разбирам да се иска за тези дето умишлено спират децата си да ходят, но пък това как ще го докажат?

Luna0102

Ама зимата само, че лятото е време за бране на жилязу.