Близо 3000 бездомници са регистрирани за нощ в Париж

Близо 3000 бездомници са регистрирани в Париж в нощта срещу 16 февруари при първото по рода си преброяване във Франция.

Обратно в новината

Коментари - Близо 3000 бездомници са регистрирани за нощ в Париж | Днес.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Париж - 3 000 Москва - 50 000 САЩ - 9%

Брюксел Лондон Берлин -отдавна са гета.Даже не е енужно да си в център - самият център на тия гета си е гето отвсякъде.Около централният фонта в Берлин е пълно със спринцовки и празни бутилки от алкохол.

Сред тях има много бели французи дето Фортуна им е обърнала гръб което е много жалко.Но СИСТЕМАТА мачка всичко по пътя си и не жали никого.Особено ако човек изпадне не дай боже извън борда.Но статията е в случая навременна за да даде сигнал какво е възможно да се случи и в други така да се каже ИНТЕГРИРАНИ в ЕС европейски столици.

ако бяха само белите французи, мощната социална система на богата страна като франция щеше да им помогне в много отношения. но изпадналите орки, довлякли се от клоаките на африка и близкия изток да плюскат на корем, без да работят, не са задължение на френския данъкоплатец!!! и това касае всички европейски страни.

трябва да почерпят.

Кво да се прави, по телевизии и медии вървят бутици и централни улици. Демокрация, кво да се прави.

Напълниха Европа с чернилки...Поне ги Ентегрирайте

При над 2,5 милиона население на Париж това не ми изглежда много. Отделно че преобладават африканските навлеци наречени "мигранти". Мислех че са по-зле нещата при тях.

в еврогейския кенеф Париж. Не е рай като москва - по улиците щастливи ватенки щъкат в студа - хармония , усмивки, почерпени с водка индивиди празнуват...

Още един, дето злите рашки са му виновни, че не му става малка буба :) Статия за бездомни (предимно черни) в Париж, дошли в Европа след простотиите на една отвъдокеанска държава в Близкия Изток (отпреди руската операция в Сирия), слабоумниците цвилят за Русия.

идея си нямаш от къде са тези черните в Париж. Щото ги имаше и преди 10 и преди 20 и преди 50 години. Ама на Владо не му се учи... на Владо му се троли.

току - що ви преведоха сумата от руското посолствоо? хахах ибрици!

Така е - всяка статия в която не се цвили, че руснаците са виновни, че на тия като тебе не им стават малките буби, е платена руска публикация, имаща за цел затриването на Запада. Статия за бездомни (предимно черни) в Париж, дошли в Европа след простотиите на една отвъдокеанска държава в Близкия Изток (отпреди руската операция в Сирия), слабоумниците цвилят за Русия ...

странно, но в лабессете нямаше нито един бездомник!

като гледам бездомниците си мисля защо франсетата ги държат бездомни а не си ги пращат по колибите в пустинята откъдето са дошли,дееба тая либерастия дето ния натресоха евро либерастите