Станишев кани лидера на Еврогрупата в София заради еврото

Лидерът на ПЕС Сергей Станишев кани лидера на Еврогрупата в София на дискусия по присъединяването ни към Еврозоната.

Обратно в новината

Коментари - Станишев кани лидера на Еврогрупата в София заради еврото | Днес.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

вълци ръфат Бг

Скрийте го.

Цветанов е прав някой прави заявка за лидер на БСП.

За народа рубли и СИБИР,а за нас другарите ДОЛАРИ и ЩАТИте. Става ли така бе ДЕБИЛИ......

Да вкараме биткойна за национална валута еврото вече е отживелица ;д;д

шегувам се ... не сме готови за еврото още ...

Не могат да го контролират чифутето... ще бЕрем големи ядове в политичеси аспект (иначе в икономически ще сме си екстра) :)

За нас ти си г-н Никой. Канил украинеца ? Пак някаква изгода. Нинова изводи си прави. Имай късмет да ни го пробуташ пак. Сладичко е в Швейцария. Иска още.

Ако не се проведе реферндум,после ще трябва да се съдят Станишев, и всички,които чуем да лобират за еврото. Една банда взима всички решения,апосле народа тегли. Това все някога ще престане да бъде така,и ще има съд. Когато въведем еврото самоубийствата в в БГ ще станат масови.Самозапалванията ще бъдат истинско аутодафе-

Тоя пак лобира ,да падне някоя пара.Въобще не му дреме че приемането на еврото ще разори и без тоза изнемогващия обикновен човек от БГ.ДЕЙСТВИЯТА МУ СА ВИНАГИ ВЪВ ВРЕДА НА БЪЛГАРИЯ ,ЗНАЧИ ЛОГИЧНО - НЕ НИ ТРЯБВА ЕВРОТО!!!

Ние втасахме с ЛЕВА че, за евро вече мислим ! Не ни трябва евро! Нише сме най-бедната страна ,ти с провокации се занимаваш ! Станишев време е БСП да се отрече от Теб ,вървиш срещу Народа на България !

Тоя разсипа БСП,сега и държавата иска да разсипе.Стигат ни гробарските подлоги

Това че педро от украйна кани друг педро евро,не означава че укро траверса не е педерас

Станишев не може да падне по-ниско. Яростен натиск да се въведе джендърството и влизането в еврозоната, което ще ни отнеме и малкото свобода, която имаме.

Ей това момче, трябваше да излезне извън България да почне да върши полезни неща.

Ей тия швейцарци много глупави защо ли не искат еврото.

ми не искат еврото, щото не са член на ес!

А ти си тъп на сороски плондер

Станишката гони кариерата и далаверата на всяка цена. Нинова къде спи да не го озапти.

Този постсоциалистически кариерист що не си гледа службицата и евровците по сметката и остави България и нейния мизерен и отруден народ на мира, за чието състояние и той допринесе активно ! Нашата слава е нашият лев и славно минало, но не и настояще !!

Бате Серго отдето мине трева не никне,тръгнал акъл да дава и дейност да отчита,абе посерко,я се скрий,е чудите се защо се натиска за конвненцията ,ами че тя е за такива пе...ти като него...ко да прай човека ,то по хората ходи ,не пита ..нагон...

Българите хем виждат какво става в Гърция хем се натискат да се влоши положението в България. Ми врещиме, ама само пред компютрите. Кой го еня за една територия която няма нищо ибщо с понятието държава?така ще бъде лашкан народа докато изчезне.

Тоя първо да се оправи Кур Нинова

значи се задава нова пирамида ... европеиска ... всички цени по 2 ... не им стигна че обраха спестяванията на хората през 90-те

България няма място в еврозоната, нито в ЕС! Да не мислите, че европейските политици не знаят, че в България управлява политическа мафия?

https://www.youtube.com/watch?v=V2mxgZ7S_94&feature=share

Съсела е надушил неква далавера.

е за, кака е против. И така до края на света.

Първо ни натресе плоския данък,от който няма отърване,после Пеевски за шеф на ДАНС,сега се пънеш за еврозоната....която ще направи още по беден бедния българин,но ще бъде опоскан валутния резерв който крепи борда.... Когато сме готови със стандарт близък до тоя на еврозонта,ще ни приемат...ама зорлем да натискате???? Народът не е съгласен Станишев,ако изобщо го чуваш.

на Орешарски го опоска и без еврозона. Или забравихте , че наследихте 16 милиарда, а оставихте 4,8

ама пусти минимум, под който не може да се падне по закон

вождът ги ,,опраска...и затова ,,световната банка,, ни е седнала на гърба...!!! не е нужно да те коментираме ...!!! за ,,кухи,, кратуни и ,,кауни,, само думите си ...,,хабиме,,...!!!

не се прави на улав.

ПЕС беше партията в Европарламента която предложи да се ратифицира Истанбулската конвенция, която идва от Севета на Европа;) Тази конвенция идва от Станишев на практика.

Алчно, нагло, кариеристично, неолиберално, оядено и то срещу малкия човек. Ляв бил ? Сит на гладен не вярва. И коя партийна организация в България застава зад него ?

Най-големият терорист (вносните са без значимост) е самата крадлива мафиотска ДС-арска псевдодържава, поддържана и финансирана от EU и УСА, която законно краде от банкови влогове, от здраве, от съдби, от природа, нагла, лъжеща и мизерна като народа си робски!

Много против е банковото БГ лоби. 1. Падат лихвите по кредитите. 2. Падат или изчезват таксите по преводите от и за евро банки. 3. Изчезват комисионните при обмяна на евро за лева и обратно.

пада четири пъти ,,стандартът,, за бедния българин...изпираме си ,,парите,, и т.н. ...!!! остави си ,,смешният анализ,, за ,,клоуните,, дето ни управляват...!!!

Ти как ги пишеш тези работи? И като вкарат еврото банките ще плеснат с ръце и ще дават на многострадалния български народ както в ЕС?????? Изби змея!!!!

като не можете да биете триете, трийте другари бесепари

Ние българите, особено пенсионерите с ниските пенсии казваме: НЕ ИСКАМЕ ДА ВЛИЗАМЕ В ЕВРОЗОНАТА ЗАЩОТО СМЕ ОБРЕЧЕНИ С ТЕЗИ ПЕНСИИ.

Абе говодо ти нали получаваш заплата в евро май се срамуваш да пазаруваш в лев но идиото малко ако си учил икономика ще знаеш че ти не си социалист а крупен капиталист какво искаш пак далевара Намърда се на топлото и те не е еня и мислиш че народеца е по глупав от теб

Цветанов е прав някой прави заявка за лидер на БСП, но май това не е Жаблянов, както мисли Цветанов.

Украинецът работи срещу България. Срещу обикновените хора. В БНБ има едни 24 млрд. €, които крепят валутния борд. Въведат ли € у нас някой иска да ги докопа €, като при КТБ. И този май на там драпа. Да разшири имота си в Швейцария. Българин бил ? Вреден.

Абе Станишка не ти ли омръзна от гаф след гафа що не попиташ бащата на валутния борд какво ще стане с българският лев и с средният а не като теб богат бугарин. Абе лъжливо овчарче ти нямаш ли акъл а ако немаш питай бе питай един с питане не ба на моя мъж жена му

С приемането на еврото губим и малкото ни останал финансов суверинитет - край - забравяме за Българският лев, окончателно и безвъзвратно.Защо ли англичаните си пазеха ревниво и до последно лирата като национална валута?Защо швейцарците и през ум не им минава да се присъединяват към еврото?

много .,, за Москва - няма да може лесно да ни изнудва. това ви безспокои много.

Някой може ли да обясни какъв е смисълът България да се вкара в т. н. "чакалня на Еврозоната" или механизма ERM2... ПРЕДИ ДА ПРИЕМЕМ НА ЕВРОТО, след като сме във валутен борд с Евро и годишната инфлацията от години е под 3%??? Отделно, че няма никакъв проблем да теглиш Евро на каса в банките.

saint

веднага се сещам, че лихвите по ипотечни кредити ще паднат, вероятно някой стоки ще се покачат с някоя и друга стотинка от закръгляване но нищо сериозно. Като се ходи по европа няма да има нужда от обмяна на пари....

Че що не си отвориш еврова сметка с бедитна или кредитна карта? Няма да обменяш пари като пътуваш, а за стинка нагоре ги говори на други. ВЕРВА ми, ама друг път.

Блаженни са вярващите... Чепа с въвеждане на еврото го ядох на времето в Австрия. Така им закръглиха цените на австрийците че виеха като Дракула на месечина. И то общо взето в Австрия беше сравнително културно. Гърците го изядоха още по- гадно. А тука направят ли го ще вървите и ще си говорите сами 100 години.

вижте го тоя джендър на снимката! Е тва представлявате!

Вие изтрещяхте всички, първо се пънете за джендерство, после се пънете на ни набутате у шамарите. Що не се напънете да вдигнат пенсиите на хората, пардон това хора ли са с по 200лв. да изнемогват???? Като се приземите в Брюксел чавка ли ви изпива мозъците?????

Абе, Станишев защо не поканиш бащата на Валутния борд, а каниш този кьорфишек от държава през разпад?

Този съсел до кога ще дразни и ще работи срещу народа ? Нагло, безцеремонно, работещо за олигархията срещу народа. Натресе ни плоския данък и заменки за милиарди €, сега пак работи да ни унищожава. Стой си в Швейцария бе отроче на ЦК на БКП.

станишко, как може така бе! Ами от раша ще ти спрат тока бе!

Изтъкнат ивентмейкър, за друго не става.