Две българки заеха ключови позиции при Юнкер

Две българки заеха ключови позиции в администрацията на председателя на ЕК Жан-Клод Юнкер. Това са Мариана Коцева и Андриана Сукова.

Обратно в новината

Коментари - Две българки заеха ключови позиции при Юнкер | Днес.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

СТРУВА УДОВОЛСТВИЕТО?ОЩЕ РАЗДУВАНЕ НА ЩАТОВЕТЕ НА НИЩОПРАВЕЩИТЕ ЧИНОВНИЦИ В БРЮКСЕЛ?! ДО КОГА ТАКА?

Те са ЗГ- заслужили герберки.

Ще служат вярно на господарите си :)

О-па! Сега статистиката в Евростат ще удари върха - тефтери, калкулатори, EXEL и стихотворения за възхвала на подвизите на статистиците.

Е нема текава държава. И това са саму доказаните случаи на мъртви души. На мени ми е смешно, ми нале има ЕСГРАОН, те мухи ли лапът кату давът егенета. Компутернат система нема ли, има ли. Кликваш един бутон и имаш справк от базата данни, кой брои на ръка на днешно време. Броенето на ръка е по-скоро да се свери какво е декларирано в базата данни, а не защото броене се налага. Не статистика, а стъкмистика. Ми ако 2011 хората са биле преброни малко над мелиона, то сега ако се извърши преброяване със сигурност ще са под 5 мелиона. Големо броне нема що. Кметствата да не знает колко са умрелите, а болницит да не знает колко са изродили. Ебаси броенето, щом бройката варира с отклонение доказано от 170 000 човека. Това са човеци бе, не са оФци в планината,нито говеда в равнината, стадо. Ето откъде идвт избирате;лните ресултати - нагледайте се как ви мамът и защо точно определени хора държът базата данни, ЕСГРАОНА и цифричките по поръчка се декларират.

важно е статистиката по квотите на ек да се запълва с бройки.

Аферим,ашколсун,машалла,голяма новина

...ма боли ма фара начи...

Грохнали, климактерни тетки. Отвратителни за гледане. Това ли е най-доброто, което България може да предложи?

Е, не е от годините - само трябва да папкат, да слушкат и много да не знаят. Знаещите са неудобни за всички - и отгоре и отдолу. Жалко за Инджова, можеше да въведе нещо повече от тефтер, калкулатор и EXEL в системата и да ги светне , че статистика от отговори в свободен текст нестава.

Големи профита са! Четем: "Коцева бе замесена в огромен скандал. Тя влезе в конфликт с бившия премиер Ренета Инджова. И двете се били шефове на НСИ. Скандалът бе за липсващи 167 хил. българи при преброяването от 2011 г., когато Коцева е била шеф на НСИ. Впоследствие Инджова, като шеф на НСИ, разкри грешката и обвини затова предшественичката си. В крайна сметка скандалът бе потушен".

Четем старите новини от 2014 г. Преброяване на населението - 2011 г. Според официалните резултати у нас към тази дата са живели 7 364 570 души. Оказва се обаче, че допълнително към реално преброените хора са били добавени 157 858 лица. Те не са били намерени от преброител, не са починали и за тях е събрана информация от други източници - НАП, НОИ, университети и други. Тези лица не са записани на определен адрес и са преброени като едночленни домакинства. По същия начин се е процедирало с 9424 деца под 5-годишна възраст. Това на практика е деформира броя на домакинствата в страната. "Оказва се, че хората в България са намалели с 560 000 между последните две преброявания, а домакинствата са се увеличили, което е абсурдно", каза още Балев - зам.шеф на НСИ. "Ще се запозная внимателно с критичния доклад на НСИ и едва след това ще го коментирам", каза бившата председателка на НСИ през 2011 г. Мариана Коцева. Тя е специален съветник с ранг на зам.-генерален директор на статистическата служба на Европейската комисия (ЕК). Това е най-високият пост извън квотите на България в евроинституциите, на който е назначаван българин.

Браво! Ще научим европейците как се прави статистика.

Ех този ЕС. Юнкер даже лобира за по-голям членски внос заради брекзит. Тук незнам защо не са го отразили.

Наградени са за добра и вярна служба в ЕК !

Едната работила 6 години за Евростат, другата - 7 години за ЕК....

ЕС е една чиновническа структура, която паразитира на гърба на всички европейци. Апаратът в Брюксел, Хага и Люксембург и т.н. само расте и гълта заплати. Стотици нови агенции, хиляди нови чиновници и ... всички лапат!

в тази връзка да питам "големите специалисти" във статистиката: Как така статистически заплатите растат, икономиката расте, а хората все по-недоволни и по-бедни? Къде е "грешката"?

мутра на селска магазинерка от соца, но за еврогея юнкер си е направо екстра

на глобалиста юнкер му трябват мижитурки слуги по възможност по корумпирани и безхарактерни дебили за по лесно манипулиране...точка

Какво като са българки? Да им отворя по една бира ли? Оная куковица дето ни спря реакторите да не би да е била туркиня...?

Кукувицата с реакторите е шломка .

Чудо голямо ,да му мислят ЕС ! Две Калинки с чувство за лъжа и подмяна на истината !

Чудо голямо ! Имахме представител на висока позиция и какво ни се случи? Излагация пред целия свят. И никаква полза за народа ? Госпожата е работела за глобалния елит, но не и страната издигнала я на тази позиция.

Браво на Коцева! Познавам я лично - много свестен и светъл човек, явно и добър специалист и са я оценили... като чета мненията - много нихилизъм, много яд , как живеете със себе си бе хора..

кво си седнал да ми хвалиш некакви безочливи кариеристки допълзели да станат част омразното племе на брюкселски бюрократи, които на практика ограбват щастието от душите на истинските европейци, ... ти чул ли си ги някога гореспоменатите да изкажат обществена позиция по който и да е въпрос ?

тебе кой те познава? Тая що гледа като натровена с мухоморки?

"Познавам го лично - много тих и учтив човек... Винаги поздравява на стълбите. Не мога да повярвам, че е сериен убиец!"

...и се борила против кривата краставица, е сега има стандарт "права краставица" и по-дебела....!)))

бахти физиономията, като на дълбоководна риба, ... кво хубаво можеш да очакваш от човек ощетен от природата, по рождение

а Андриана Сукова не са я показали щото носа и не се побира на снимката

тя не кандидатсва за мис или мисис евростат.. а за шеф. схващаш ли разликата.. а и снимката, която са сложили е малко грозна, но жената в действителност е доста приятна. и нашите снимки - не всички са блестящи.

стоиш на вратата и отключваш и заключваш след всеки влизащ и излизащ. А връзки с подземния свят и да работиш за него - регулираш пътниците в метрото и викаш "Качвай се, композицията тръгва!" И се къпете, не взимайте душ, тоест не го откъртвайте да си го носите на рамо. И запомнете - има съществена разлика между Шекспир и гласпапир, поне че не е едно и също. А градиаторът не е продавач на гладиоли. А сега да видим, кой ще пуска още бузки и гушки и кой ще се смършава при задаващите се арктически студове?

Българка шеф на статистическа агенция, отговаряща за целия ЕС. Падение.

Мераклии за еврочиновници - бол! Ей, мърлячи, ама ние също искаме в Европа! Дайте си ни заплатите!!!

За коцева не знам но дрогарката СУкова_тошева е много зле! Мнооогоо! Лоша визия, слап искас, англииски ала Кен лий...

Абе то хубаво,ама няма ли по млади в тая държава?

Тая ми мяза на джинджър!

Тези креатури са по скоро джендъри, отколкото жени..и са назначени точно с цел да стимулират признаването на третия пол за легитимен.

gsm-те и Кабинетите им вече са качени за ПОДСЛУШВАНЕ /пране монилаундринг врьзки с политици сьмнителни лица /

като гласуваме ИК , как ще им се определя пола

Значи още повече мизерия.

Коцева и Сукова... хахаха тези по имената ли ги избират Юнкера? (коце и сука)

Ал

"Днешните назначения ще увеличат значително броя на жените генерални директори и заместник-генерални директори от едва 11% през 2014 г. до 36% сега. Това е резултат от ангажимента на председателя Юнкер да постигне целта от 40%" Ето това, ПОЛОВО вместо професионално, назначаване на генерални директори, които оперират с десетки и стотици милиарди евро, е еманацията на днешния идиотски неолиберален модел на разсипване на ЕС.

Директор на дирекция, генерален директор на генерална дирекция. На чиновничеството крач не мож му хвана.

оле оле ОЛЕ ОЛЕ! Аман бей, аман!!!

Ал

Радвам се, че българин се издига на висок пост, но се питам колко и какво ще ни струва идиотията на Юнкер да си назначава екипа по полов признак.

там няма "българи". Назначават обикновено "еничари", безродници и чиновници без националност!

Паисий

Ти СерГей или Пръмова за българи ли ги броиш? Или Сталинка? Или Дянков?

Уважаеми хейтъри . Без да познавам 2-те госпожи като професионална биография но КАТО БЪЛГАРИН се радвам , че 2 БЪЛГАРКИ са на тези 2 позиции.Така се гради международно лоби , така се изгражда и национално самочувствие.Или бихте се радвали на поредната публикация в западните медии затова че българин (ром?) е свършил поредната беля?Имайте предвид , че съседите Гърци именно заради силното си международно лоби живеят значително над стандарта който са си изработили.От друга страна и останалите еврочиновници са обикновенни хора със своите проблеми и недостатъци.

ма мноооого си далеч от истината и си живееш в някаква си твоя реалност и аз като българин се радвам но не за тия еврочиновнички !

ти кристалина георгиева за БЪЛГАРКА ли я имаш също?

Паисий

А може би сорос го имаш за унгарец?

Каква е ползата/за България/ от тях? Може би по-правилно е колко могат да навредят

се натискаха за Ес, сега и за шенген и еврозоната - да ходят безпрепятсатвено и да заемат топли постове...

Сега ще блеснат в светло розово и европейските статистики. Кой друг е по-подходящ от българин за този пост, каквато е поръчката на поръчващия музиката, такива ще са и данните, в това отношение сме с богат опит. Може би само в това отношение...

Тия в Брюксел или са откачили или са им сипали нещо в кафето.Белгийския пияница е ясен но явно и другите са мръднали здраво.

Ко' речи? Ако говориш за Юнкер, той е толкова белгиец, колкото и ти имаш акъл.

нали Кунева е при него и го съветва, тя ги познава.

в които е властвал матриархат. До днес, нито един от тях не се е запомнил с нещо добро. Всички са приключвали с разруха и погром. И номерът с атака върху Русия, също винаги е приключвал с общочовешки страдания. Но опитите продължават, по примера на забременяването на мъж.

какво би станало ако високопоставени служители се явят без протекции на изпит за младши екслерт

Как ГЕРБ печели избори и управлява 10 години?Девиза на ГЕРБ ,,Измама,а в замяна при Юнкер на заплата осигурен".Тоя плужек знаели,че къде комунист пипне трева не никне и на божи гроб да ходи не става хаджия,а джебчия.Ех Шенген,Шенген веднъж да влезем има да търсите бялата лястовица.

"Кристалини в повече"

Нормално, нали трябва да четем глупостите на герберите, дето размахват "факти и статистики" за "хубавия живот" у нас.