Мъж преби до смърт възрастния си баща

55-годишен мъж от Батак е задържан и изпратен в психиатрия, след като преби до смърт 85-годишния си баща, съобщиха от пресцентъра на МВР.

Обратно в новината

Коментари - Мъж преби до смърт възрастния си баща | Днес.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Все повече се убежзавам в ретроградната издателска политика, която води Дирника. Вместо да изгражда и възпитава ценности, с подходящи примери за падражание журналистите ни занимават само с насилие. Утре не се учудвайте, ако и над вас някой извърши насилие. Която и медия да пуснете само насилия и насиля. Аман от тези статии.

Да убиеш създателя си...камоли за друг да има милост.

...колко българи са убити от ционисткия режим в Бг ?сигурно милиони и милиони прокудени в чужди земи ...

"Извършителят е настанен за лечение в Държавната психиатрична болница" Каква психиатрия, има убийство? Ако е за там защо не е вкаран там отдавна.Много луди се разкарват по улиците. Държавата умишлено ги държи навънка за да правят ненаказани поразии.

ционистката държава черпи с наркотици и алкохол българите (често и роми),за да убиват бащи,майки,братя,сестри,пенсионери . толкова лесно им се получава ,откакто сатанистите ви изтръгнаха най-ценното благо -Вярата ,но истинската ,защото сега вие вярвате както дявола !

не сме народ а мърша

богохулстващи гои .

Мизерията оскотовя хората и никакви конвенции няма д променят това. Беден и гладен народ озверява и не мисли с главата какво прави. Това получихме за десетилетията тормоз от страна на управляващите които и да са те. За нас хората, беднотията все по-голяма и увълчаването няма граници. Ето д какво води джафкането за простоти между избраниците на народа бесепари,гербаджии, патриоти и подобни. Ако не се плотят и помислят за тая България, сега и в момента, за това как да се вдигнем от дъното и полека излезем от блатото, всичкото зло ще продължава. Хубавото може да се случи с умните, знаещи и можещи хора които искат да оправят страната ни, независимо от партийна принадлежност. Всичко друго е преливане от пусто в празно и няма оправяне.

В Българските села има доста такива случаи- пребият бащите си и бащите им умрат след няколко дни, но наказани няма. Иначе -това са добри момчета. И затова са на свобода.

Не истанбулска конвенция а драконовски закони срещу домашно насилие трябва да се приемат. В България е ФАКТ масово, че не толкова жените са тормозени, колкото възрастните хора, без значени от това мъж или жена! От една страна ги тормозят разни малцилствени елементи, които ги обират. От друга собствените и деца ги тормозят за пари или имоти.

И това е верно, но има и много случаи, когато децата - големи хора вече хора вече са тормозени и манипулирани по всякакви начини от своите родители, които приемат децата си като даденост и собственост. Колко опустошени животи заради егоцентричността и ограничеността на възрастните хора има! Очакват децата им да живеят заради техните собствени интереси, като един вид отплата за това че са ги родили и отгледали. За това обаче не се говори.

Отцеубиец!

ако бяхме приели конфекцията това нямаше да се случи нали дир

Под всяка новина от този сорт, дрънкате едни и същи глупости. Банален си.

Да, бе да! Тя е само ако биеш жена си! Ако тя те бие, или ти биеш родителите си - не става. За такива случаи - трябва друга конвенция.

едно си тролчо знае, едно си бае.

Тя не беше ли само за жени. Ааа или по-точно само за джендъри, ни жени, ни мъже?

и какво ти пречат джендарите,нито са ти на масата нито в къщата,какъв ти е проблема