Българин намушка италианска полицайка, спаси я телефонът й

50-годишен българин нападна полицайка в италианския град Таранто и я намушка с 18-сантиметров нож. Жената оцеля, защото острието се забило в телефона й.

Обратно в новината

Коментари - Българин намушка италианска полицайка, спаси я телефонът й | Днес.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

със сигурност ще изяде бахура!

Поне 15г най-малко , ако изобщо излезе ....

Този българин, етнически българин ли е ?

5 години живях в милано без документи полизята ме спираше и всеки пат ме пускаше като кажех балгаря.а сега тоя боклук скапан да лежи 3 доживотни +здни мангал ти ева маиката

Само не ни го пращайте тука, че ще осъдят полицайката за нанесените по ножа му щети. Купила си е здрав телефон и моментално отпада версията й за самозащита.

Бугарин да се наричам, първа радост е за мене!

Жабарите, се българи им се привиждат! Що са ни нарочили, нали тиквата се гушкаше с Берлускони -сваляча? То не беше Сергей Антонов, сега пък Иван Иванов... Как разбраха, че е българин и как се казва, като е клошар? Ни документи, нито нищо. Каквото им каже, това е. Ако е турски циганин от възродителните, кво му пречи да си измисля каквото си иска -че и езика горе долу може да го докара.

Пишете си ги ЦИГАНИ бе , стига с това българи, заради еврейския малцинствен комплекс съвсем се объркаха нещата. Сега и джендърството като ни внедрят и съвсем ще се обърка всичко. Съдията ще съди мъж, а накрая той бил джендър и присъдата отпада.

От наште е Циганин или Джендер е бате..еваллла

Е сега ще види в Италия кон боб яде ли и дърт турчин в джамия пърди ли!?

Човека е клошар, а на вън е зима. Просто, човека е искал да е на топло. Едно убиство на полицай ти гарантира дълги години безплатен хотел. И то в Италия.

на тази задача? Пращат се яки, здрави полицаи поне по двама. Не казвам, че за жените няма работа в полицията, но тази точно работа изобщо не е за жена. Не е даже и за необучен полицай. Италианският командир е некадърник

Тези /българи/ в чужбина си мислят ,че могат да бият полицаите така както в Б-ия. Ей тоя умник искам да скочи на USA полицай -та да видим. Таман ще се отървем от такива като него.

Грешка за минуса

Трябва да има чалъм да се съдят такива нетолерантни квалификации! Защо избягват да споменават: мюсулманин, арабин (за неър и цианин въобще не питам) а българин може!? Знаете ли колко съм обиден!

Този ще да е от "ЕЛЕКТОРАТА". Ама там е Италия - сега ще му разгонят фамилията на този отворко!!! Лошото е, че ни прославя на длъж и шир!!!

Къде я намушкал и с какво точно я намушкал.

Е сега ще разбере що е то правосъдие!

До живот ще му е малко.

мдааа. според модератора това полицията да застреля нападател, който ги напада с нож, е противообществена проява. наистина, кой ви назначава на работа и поне сами не се ли срамувате?

Отвсякъде се прославя България .още по голяма тежест за европрецедателството.

Очевидно този не е българин, а български гражданин. Има разлика между двете понятия.

Я кажи Невена Тенева с какво гражданство е, като толкова се гордееш.

Един от милионите гурбетчии, преуспяли на запад. Да са ни живи и здрави сънародниците зад граница! Добре че е западът, че да им даде благоприятна среда за развитие.

Алооо, дир-а - етническите българи от мъжки биологичен пол на около 50 годишна възраст, обичайно НЕ НОСЯТ в себе си ножове и не ги употребяват като средство за разрешаване на конфликтите си! Лицето може да е български гражданин, но не е българин- т.е. не принадлежи към народността българи! Спрете с внушаването на негативните конотации, с провеждането на пряка дискриминация по правнозащитения признак * народност- чл.4 ал.1 от ЗЗДискр. и стигматизацията на българската народност, живееща в България, която е и държавообразуващата народност на България и съставлява 85% от населението на България!

циганите ни излагат по света

Ако скрийн-сейвърът и бил със снимка на Чък Норис, ножката е замязала на тирбушон.

ххх

Заглавието е малко двусмислено. С какво я е намушкал - с нож или с член ?

Ами те си мислят, че като тука могат да бият , крадат и ръгат и са под закрила, така ще е навсякъде. Затова НЕ на никакви конвенции. Всички - равни пред законите!

Моля ,покажете снимка на въпросния нападател. Нека срама да си е за лицето и за майка му ,а не за всички българи.

МНОГО МИ Е ИНТЕРЕСНО КАК ЩЕ ГО НАКАЖАТ??????

100% циганин

И този е взимал кофти наркотици...

а сега кажете и марката на телефона,може да ви платят за рекламата

Български циганин !

Защо не е застрелян при самозащита???

И на мен ми е чудно ... Да стрелят и после да ни покажат трупа му ... да го видим дали е българин, че е съмнително с тоя нож.

Най-вероятно ще умре в италианският затвор!

а аз помислих че я е мушкал,че те италианките много,много не отказват

Ще заплюват вече българите по улиците на Европейските градове. До къде се докарахме от липсата на закон и ред в България, докъде!

В статията пише, че е намушкал не полицайката, а телефона ѝ :))) Оправете заглавието на : Българин намушка телефона на италианска полицайка с 18см нож

клошар или циганин,че двете определения се различават