Делян Добрев свърза ветото на Радев с Елена Йончева

От ГЕРБ се усъмниха дали ветото на президента върху закона за КТБ не е свързано с Елена Йончева и липсата й на отговор на въпроси за източването на банката.

Обратно в новината

Коментари - Делян Добрев свърза ветото на Радев с Елена Йончева | Днес.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Делян Добрев свърза ветото на Радев с Елена Йончева Кумецът има признаци на шизофрения...

Това момченце с инфантилно излъчване и голяма рода е добре по-малко да се изявява. Липсва му морал, но нахалството му е безмерно. В Хасково се разказват легенди за него- наглец- дриим тим

Много се излага Делянчо и колкото повече говори по-прост става!

Добрев - символ на интриги, простотия и шуробаджанащина. Чудя се и се мая на наглостта му,че продължава да му се дава трибуна. Корумпе! Дриим тим- простотия та дрънка

За Партията са ги крали. И матупка Русия. Нищичко не са си оставили за тях. Ни-щич-ко!

Е, не! Айде припиши на Йончева и финансовата криза от 2008-ма, сриването на Нюйоркската борса, падането на биткойните...Абе от де ви намират такива в тоя ГЕП бе? От умен по-умен, се едни такива "умни" въпроси задавате, че да се чуди човек какъв е бил капацитетът на това помощно училище...

Това вече е обсесия, сигурно я и сънува.

Делянчо, Делянчо, кой те излъга,бе момче, че от тебе поне чеп става?!Ти си само един прислужник, ратай, който чисти нечистотиите на чорбаджията.

Най-после намериха виновен за КТБ. Елена Йончева я е източила. Това е бил пасива, съборил банката. А на мен ми е по-интересно какво се случи с активите на банката, след като я затвориха. Защото ние платихме със заем пасивите. А едни други хора, някои от тях в една партия с тоя на снимката изглежда прибраха активите.

Ами ПРОЧЕТИ, ако въобще четете мотивите, пък тогава СловоБлудствай. Това какво си мислиш е лично твоя работа и ако е грешна, кво правим? Еми нищо, до другите избори.

е Йончева за президентството!

Лай,,то и в целуфан да го авиеш все такова ще си остане а за тоя за бая ''целуфан'' бая години плащаме ние

Делян Добрев - млад, но пък завършен мухльо. Който не знае кога да спре, за да не се излага повече.

Делянчо мяза ва жертва на домашно насилие!:)))))) ...Йончева го е била през джуките някъде в кулоарите на НС:)))) ....И джендърчето сега скимти за Елена Йончева----даже като си гледа пишлето!:))))) .... БХК --спи!;))

И лъжливия молец и крушовската селянка ще си го получат подобаващо но и двете женици са изтрещели от този тежък климакс и целият свят им е крив-ФЕМИНОРМ бе женици,лапайте хормоните и се успокойте ако искате да се правите на политици защото сега сте просто едни заядливи лелки от женския пазар

заради Костов и Вежди Рашидов дето си уредиха с цесии вложения и задължения. Може да са му симпатични.

Момченцето кошмари сънува, че кака Ленче му разтури колибката. как хубаво си играеха с другарчетата на папа лапа...

Хем насран , хем засмян .

ЕЛЕНА ЙОНЧЕВА Е ИЗТОЧВАЛА КТБ ?! Е тази комунистка с какви очи се прави на морален съдник на нацията?

Е,крушата не пада по далече от дървото и ти си тъп като Боко -тиквочо ,или даже повече ,след като си повярвал на поредната глупост на дебилния си вожд!

Конкретизирай "официално", моля - ако за теб твърденията на Джука Ла Пиовра са официален източник, трябва да те разочаровам - не са!;)

Намерихте поредния виновник за боковошишенските далавери най накрая:)))))))) Вече не се учудвам кой и срещу какво си пуска достойнството ако разбира какво е за герберомутри и герберомутреси..

Този ако поне малко се уважаваше да си е подал оставката ,вместо това се занимава с махленски работи ,клюки интриги,които не прилягат нито на поста.Ако ГЕРБ продължава с такива кадри ще ни откаже от тях.

Че то има ли един нормален човек в ГРОБ?

До като комуноидната пасмина така яростно храчи с/у ББ той все ще печели изборите....тъпите селски дебили изобщо не се сещат,че по този начин само наливат вода в мелницата му:)))))))))))))

Свързани ли са приказките на Добрев с кафявото около дупето ку?

Най-големият терорист (вносните са без значимост) е самата крадлива мафиотска ДС-арска псевдодържава, поддържана и финансирана от EU и УСА, която законно краде от банкови влогове, от здраве, от съдби, от природа, нагла, лъжеща и мизерна като народа си робски!

Да си татуира Елена Йончева на дирника да седне и да миряса.

не отрече, че има участие в офшорки! И каза, че не вижда нищо незаконно в това! И посъветва Добрев да представи материалите пред прокуратурата и съда ако иска! Делян Добрев нещо много бавно стопля като че ли!

Интересна форма на защита на интересите на Шишака е избрал Добрев!!!През наколко кладенеца вода прелива за да се получи интрижка! Пък не му пречи,че гласува закон предложен от един от основните кредитополучатели на КТБ!!!

Аааааа, не гледайте позитанския джеб!! Там не сме социалисти!

Добре си се замислил, сине татюв, за парите на Йончева, ама първо си кажи, КАК И ОТ КЪДЕ ТАТЕТО ТИ ДОКОПА 2(ДВА) МИЛИОНА, ДОКАТО ТИ БЕШЕ МИНИСТЕР(ва) НА ИКОНОМИКАТА, за заводчето за пелети в с. Буково? Нещо не се чуват подробности по темата! А сега се се замисли, колко много "горчивина ще остане у теб", ако(когато) в България има безпристрастни прокуратура и съд!

ЕЙ, ТОЯ МЕ НАДМИНА!!!

Ти получи ясен отговор от Ленчето - ако имаш какво, внасяй го при Прокурора!

Този политически клептоман, докога ще продължава да изпуска неприятни миризми. Нека си купи "финансово" огледало и да си направи сметката...

Мнозина гербери са озверели от корупция, злоба и завист и ненавиждат всичко читаво. Нито един гербер няма отишъл в чужбина. А според В. Рашидов останалите и за "чеп за з..." не стават.

Делян Добрев да спре да се занимава с Ленчето. Имала офшорка, източили 42 милиона. Ама моля ви се, 42 милиона пари ли са- джобни. Сега това не е на дневен ред. Пред държавата стоят много нерешени въпроси. Ние и тях ще ги решим през офшорката. Да му мислят 80те %.

и за 4 години (тяхна власт) не можаха ли да докажат кой -какво е източвал?

Нали на този АскоФски каун ВАС му каза да си ходи на село ! Няма работа в парламента. Поне да има чест и достойнство, както и уважение към съда !

А бе джукестото, нали Радев ти беше съученик бе?... :::))) Защо плюеш и храчиш срещу него, а не правиш същото и срещу кумците и брат'чедите?... :::))) И да те попитам: - С това просташко държание ли си мислиш че ще гарантираш животеца си, застрашен от осветяването което направи на "Тенчо" и Форукомци?... :::))) А?... :::)))

НА МЕКЕРЕТААА... А СЛОНЧЕВА В ЗАЩИТА НА РУСКИТЕ ИНТЕРЕСИ КОМПРОМЕТИРА ВЛИЗАНЕТО НИ В ШЕНГЕН С КОМПРОМЕТИРАЩИ ФИЛМИ

Ааа, ето нов, модерен подход. Досега беше Орешарски, после е беше Радев, а сега Йончева. Това са виновните за Шенгеня. Този път Предишните не са виновни

ГЕРБ играят ролята на ГЬОБЕЛС, или една лъжа повторена сто пъти истина за обществото.

Евалата Длеанчаа. Върви Бащиния Бизнес с Пелетите за Огрев

до каквото се докоснат и го оси...рат. Благодарение на тях конфронтацията е на всички нива, а простанищата, наглостта, посредствеността и калинките са навсякъде! Пфу!

ЗА ПРОСТАЩИНАТА НА кУрнелия

Делян Добрев става смешен с заяждането си с Йончева.

Делан Дубреф Развали договорите на Американските Марици и сега се заема с други дела.

Еваларката за това... :::))) Ха, ха, ха... :::))) Да, ама не - както се казва при такава ситуация...!!!

Делян Добрев - един нечистоплътен човек, който няма ниакакво достойнство и разиграва циркове (да ме извиняват цирковите артисти) в параламента !

Срам ме е от такива "управляващи"...

Лошото е че всички свързват Гурелян Добрев с Корупция. За другото не знам

КТБ е една от многото банки. Ако искаме Еврозона не може да правим закон за всяка банка поотделно. Трябва да имаме закони за всички, равни условия и т.н. Ако има пропуски правим закон, ама това с отделен закон за КТБ - направо си признаваме далаверите пред ЕС. Ще видим еврозона на кукуво лято. Дано излезе истината ама не вярвам. Всичко си е една мутренска далавера, беше и ще бъде с тази власт, докато тя падне. Данчо ментата може да има качества ама бая далавери и мръсотии има за него по Варна. Не му вярвам, няма как и закона му да приема. С този имотен балон надуван днес после закон за всяка разпищолена банка ли ще правим.

Делян Добрев - "селската пръчка", да си наляга парцалите и да си заминава на село !

И той ли е от крушовица или от друган-радомирско,че не разбрах кой в кое село да си ходи?Тази просташка селска маса която ни залива всеки ден с помията си държи България на дъното по поръчка на руските си господари но още малко ви остава предатели мръсни и ще се каете горчиво!!!

никога не би могъл да бъде - фатмак!Но един огнеборец, винаги ще си остане на нивото на фатмака!