ДПС: Не сме съгласни с мотивите на президента за КТБ

Не сме съгласни с мотивите във ветото на президента Румен Радев.

Обратно в новината

Коментари - ДПС: Не сме съгласни с мотивите на президента за КТБ | Днес.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Докато двама (в случая ДПС и Радев) се карат, трети (фараон Цецо Василев) печели, защото няма кой да му потърси отговорност и може да си живее до 90 години със заграбеното от КТБ!

И това ми било Народно събрание - предполага се политическия елит на държавата, а досега един закон не са приели който след месец да няма поправки и допълнения. Срам, срам, срам!!!

Много прости хора има по форумите, които ама съвсем от партийни пристрастия не виждат и не разбират за какво спорят и пишат. Е в този дух бих казал, че не очакваме от Радев льотчика да разбира от право и правистите при него явно обаче не разбират. За да спреш с вето закон от каквото и естество да е, трябва да си подготвен и да знаеш поне за какво иде реч, а не сляпо да вярваш на тези около теб и да цитираш точ в точ каквото са ти написали, без да гоо разбираш. Съжелявам, но поредното излагане на Радев...

Не очаквам нищо добро, от нещо изготвено от Пеевски и ДПС

===21 ти правиш ли разлика между реални случили се събития и празни пропагандни приказки на комунягите, защото да отричаш реално случили се неща автоматично те поставят в ония 80%!!!

"За погасяване на задължения, за произнасяне по цесиите, ще се произнесе българският съд." Конституцията забранява точно това: българският съд да се произнася за действия /сделки/, които не са БИЛИ обявени от закона за престъпни към момента на извършването им! Сега дори и да ги обяят за престъпни, то никой не може да бъде съден за сделки, извършени когато не са били престъпни!

Цветанчо Василев с номер 007... по-спокойно господинчо. Нещо много си наплашен.

Радев блъска вето,ДПС-то си пие шербето.

С новия закон се заобикаля забрана в конституцията, като се атакуват сделки като престъпни, извършени преди приемането на закона! "Чл. 5. (1) Конституцията е върховен закон и другите закони не могат да й противоречат. (2) Разпоредбите на Конституцията имат непосредствено действие. (3) Никой не може да бъде осъден за действие или бездействие, което не е било обявено от закона за престъпление към момента на извършването му."

Мистър ВЕТО !

По добре ''вето'' отколкото пеЦидентно магаре дето го търпяхме да се надупва на властващите ербераси непре- къснато та и за смях направи България на всякъде що се разходи че му беше мналко на родна територия..

===какво коалиция, сутринта пак бяха БСП+ДПС против оставката на комунягата, за вота на недоверие пак БСП+ДПС, фатмака го избраха пак с гласовете на ДПС...всичко друго е лъжа!

И за какво си доказвате нефелността с едни и същи приказки???Та нали дпс напусна за да има по голяма ''тежест'' поредното мутренско действия спрямо кворума...Гербавите и дпс играя общо от бая години но явно на такива като вас истината и реалността им 'бяга'' от погледа може би защото е забит в земята..

=ВНЛ! КОАЛИЦИЯТА ЛЪСНА!!!!ПАК!

Осман Октай-Зад ДПС стои българската мафия,чрез българските служби.Зад ДОСТ стои Анкара в целия ресурс на агресия ,която от Турция се пренася в България.Осман Октай е един доблестен човек.Бил е в кухнята на политиката.ДПС е вредно за страната.

Така е , и като добавиш БСП и Атака зад които стои Русия, си даваме сметка че в парламента няма партия зад която да стои България.

Само като видях "независимият български съд", и ми стана ясно че лъже мекерето.

с герб против президента, с жаблянов против герб, с атака за русия, с герб и бсп против зелените, една голяма и тъпа каша от псевдополитици

Пеевски, Данчо Ментата и Дюран Дюран, подкрепяни от ББ и Ахмед Доган, този път ще духат супата, няма да могат да заграбят активите на КТБ. Дори и да мине на второ четене закона, той ще бъде пратен на Конституционен съд. Той категорично противоречи на конституцията, като се предвижда прилагането на закона за предшестващ приемането му период! Това е абсолютно нарушение!

За голямо съжаление и Конституционният съд е назначен от Дюран Дюран и от ББ и ЦВЪ ЦВЪ

Те са предложения на мафията, но имат да бранят професионален авторитет. Казусът за прилагането на закона за предшестващ период на приемането му, т.е. със стара дата е безспорен и освен това има безспорна забрана затова в конституцията!

.....аидеee червени гадини стига рИвали, КОЙ сутринта напусна заседанвието на НС и е против оставката на оная комунистическа гад жабляна, КОЙ гласува заедно с комунягите вот на недоверие на правителството, КОЙ даде гласовете си за тъпият фатмак и го избра за президент,... така че дебилчета колкото и да се пънат червените ви едноклетъчни мозъчета на лъжите ви се хващат само червените гниди!!!

прочети коментарите...по долу... Па може и да научиш това онова как става в парламентарните игри...

Дали осъзнаваш, колко си ЖАЛЪК ? Надали .Егати тъп"ка.

Тези текстове, които ние сме предложили в преходните разпоредби, осигуряват активите да не бъдат разграбвани и те да стоят в масата на несъстоятелността, докато не се произнесе независимият български съд, допълни още той. Докато се произнесе съда,за има няма 10-на години,си представям само как синдиците назначени от ДПС ще пазят активите на банката.Така както ги опазиха и с КТБ.

БСП няма как да управлява без ДПС! ТАКА,ЧЕ ИЗБОРИ ЩЕ ИМА НАЙ РАНО СЛЕД 3.5 ГОДИНИ, СЛЕД КАТО СВЪРШИ МАНДАТА НА ТОВА ПРАВИТЕЛСТВО. До тогава, троленето е безсмилсено:)))

ама и никой не се е съмнявал ,че ДПС няма да подкрепи ГЕРБ !!! поръчителя на Борисов,ДОГАН,ПОДКРЕПЯ И ЩЕ ПОДКРЕПЯ поръчания борисов !!пълен цирк,вече и дебилите се усетиха !!симбиозана борисов пеевски е невъзможна без омертата между ДПС и ГЕРБ !!!

Агент Буда подал ръка на агент Сава да не би кредиторите на КТБ да си вземат заграбеното от обръчите фирми на... Пеевски. Ако премиерът-който-не-обича-суджука и депутатът от ДПС Пеевски имат общи финансови и бизнес интереси както намекна Президентът Радев, тогава има,е ли конфликт на интереси? Подобни закони гласувани съвместно от клакьорите на премиера и почетния председател повдигат с един замах завесата на задкулисието спускана от ДС.

На всички трезвомислещи Българи е ясно, че дпс и герб играят в един отбор...Абе, всички са мошеници и интересчии, които нехаят за Нрода а гледат само собственото си благополучие.

Cамо ние сме пътят, истината, животът, светлото бъдеще и най-вече честни приватизаторки !

Крайно интересно. "Депутатът"от ДПС ПееФски-законотворец!Смайващо! Дебелчо ще спасява от доразграбване точно КТБ.Подобно порно може да се случва само в съвременна БГ.

Че какво интересно има тук?! Това си е направо доказателство за гения Му - ово е стандарт в законотворчеството : да напишеш закон без един ден да си стъпил в НС, че и да ти го приемат без забележки!;) И сега Гениалното на Мама пише вече втори закон!;)

Герб+ ДПС....май вероятно програмно... Да подкрепят само Герб вече не устройва ДПС...те искат да се лигитимират и у нас и навън... На Герб трябва да,им е ясно...че няма да имат вече полезен ход да прикриват връзката си с ДПС...Ердоган..гледа.

Че той Радев ви стана президент с гласовете на ДПС. Днес заедно с БСП напуснаха НС като се гласува за Жеблянов. Този галофон още ми говори за връзки на ГЕРБ с ДПС за някакъв закон за вторичното разбрабване на КТБ. Тъпанари!

при гласуването на оставката на Жаблянов беше в полза на Герб. Така те осигуриха предимство на Герб и ОП...откъм численост,а Воля да всеки случай се вкючи за да са предотвратени всякакви изненади. Добре е да си запознат преди да пишеш....50+1 от присъстващите в зала бяха нужни.... Така ДПС услужи на Герб.

Ами кой вие виновен че приятелчето ви ердоганчо не разбра че местанчо няма как да събере гласове за ''майка ви'' гербераска???? Та те вашите днешни подлоги НЕ гласуваха за нея даже..

Не ревИ, Хамидчо, сега нали пишете с Ментата и Корпулента нов закон - за медийната среда!;) Него гледай! Пък този за КТБ - с братската помощ на ГЕРБ и Воля - ще преодолеете ветото, рахат бъди!

Къде е майорът, дето така яростно плюеше срещу ветото? Да дойде и да защити другарчетата си от ДПС!

Няма начин играещите заедно герб и дпс да не се подържат което виждаме ежедневно - или напускат или гласуват амблок

Да излезе лично законотвореца Пеевски и да се аргументира

Сега депутатите от ГЕРБ, трябва да излязат от залата когато закона трява да се прегласува, както ДПС днес излезе от залата при вота за Жаблянов. Ако не, оставам силно разочарован. Казвам това, защото чух лично Борисов да казва, че ГЕРБ едва ли не гласували закона от немай къде, да не ги обвинят в нещо си.

Нали с техни гласове се прие и май още има неразбрали защо излезнаха от залата - за по нисък кворум на герберасите..за да кажат как с ''мнозинство'' са направили поредната си щуротия

Чакайте, БСП са онгажирани със Жаблянов и нямат възможност да светнат Президента!

ДПС и ГЕРБ-ръка за ръка в геноцида срещу българския народ!!!

Затова, когато се целИваха на Орлов мост другарите Местан и Станишев, какво ще кажеш!?

Ще кажа, че България има нужда от нов десен проект, който вече е на хоризонта и набира скорост! Да! ;)

Те поне директно а не като боко и доган задкулисно и то не само целувки..