МС даде съгласие Данчо Дяков да оглави НСО

Министерският съвет даде съгласието си генерал-майор Данчо Дяков да бъде назначен на длъжността началник на Националната служба за охрана.

Обратно в новината

Коментари - МС даде съгласие Данчо Дяков да оглави НСО | Днес.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Западен възпитаник и кадър. Радев настъпва бавно и методично. Така се сменя 28 год. статукво, наречено преход. В противен случай България е обречена.

Правилно взима мерки за охраната си,защото след онези " намеци" за бизнес интереси....... келешите са способни на всичко!

За това, което беше при Радев не става, но за службата НСО може. Щом тя е по ЗОВС, трябва да е военен човек и да приложи закона, Правилника и да подреди нещата в тази политизирана разпасана служба. Щом е по военния закон - ЗОВС, милиционери/полицаи нямат работа там. Иначе те са компетентни, знаещи, можещи, акалии, всезнайковци. Умел ход на Радев. Да овладее нещата и на който не му харесва на вън.

Сега е момента да попитаме новия началник дали НСО ще продължи да ни харчи парите за охрана на едно корпулентно тяло, иначе "прост депутат, не ходещ на работа, и на един почетно пенсиониран "хидроинженер"?;)

Пенсионират един качествен военен, за да го сложат да пази Доган,Пеевски и госпожа Деса Радева-Великолепна?! Защо?

Ех,радев свалям доверието и от теб. Никъде по света няма такова чудо НСО,което да е в услуга само на властимащите.ГЕНЕРАЛИ....в МО други няма само ГЕНЕРАЛИ. Десито ли ще охраняват?

За друго не става и да работи по ЗОВС, както е установено. Без Военна академия да няма подполковници и полковници пазачи в службата. ЗОВС. Ако не го направи ще удари по Радев, който го изпраща там. Там няма ред и е слободия.