Борисов поиска скъпа зона за коли в центъра на София

Премиерът Бойко Борисов предложи на Столична община да направи скъпа зона за автомобили в центъра на София.

Обратно в новината

Коментари - Борисов поиска скъпа зона за коли в центъра на София | Днес.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Ох, и аз да одобря нещо казано от този човек, не много скъпа, непосилно скъпа трябва да бъде, то се напълни с коли, нито да вървиш пеша, нито да ползваш градски транспорт, който перманентно закъснява от безобразния трафик. Трябват вече по здрави мерки, всеки си излязал сам с колата и не мисли за чакащите по спирките, какво ли остава пък да помислят за мръсния въздух, който оставят след себе си. За това предложение едно голямо браво.

Да не е закъсал бизнеса с амфетамини и затова Борисов да търси други източници на приходи?......

като нов собственок на чез ще направи елколонки за елколите, перспективно нали

Аз пък искам, където ходи борисов с кортежа си СЪЩО ДА ПЛАЩА ЗА СИНЯ ЗОНА

Чиновниците от министерства, държавни агенции ще плащат ли или ще ползват ведомствените държавни паркинги????

Тоя пък само иска, не се наяде!

От неговата уста в Божиите уши,ха дано ама надали.Българина е свикнал и до тоалетната да ходи с кола и да не плаща за това.А иначе е добре таксата за синя зона да поскъпне не двойно,а поне десеторно.

Няма кой да мисли за обществото. Еле пък някои доказано затрили държавата ни. Със зъбрани не се решават проблеми. Отново разделение, имащите ще имат още повече/ вкл. свободни места за паркиране/, а другите и таратора ще духат.

abasador

може ли, по накратко да коментирам, че: Премиерът Борисов предложи... Премиерът Борисов посочи... Премиерът Борисов препоръча... Милионерите и мутрите да паркират в центъра на София, там където си искат... не е необходимо, полицията да вдига коли и да им търси парко места... ... е то, за тези предложения, коментара е излишен! Лек ден.

Бойко синята зона на голата улица да даде пример всички депутати да им вземат лимузините и да ходят на работа само с градския транспорт и тогава да поучават и убират автомобилистите.

1.Всичко в името на човека. 2.Сичко в името на парите. И за кво му е скъпа зона. Нямал къде да си парикра колата.

Защо не, след като няма ти да плащаш. Също ако се приеме от общината при замърсяване да не паркират коли в центъра, това няма да се отнася за колите на общинарите. Абе като имате такива извратени идеи, дайте личен пример. Бойко и Фандъкова на велосипеди - безценно ...

Този още ли е кмет...... ???????

:)

умници, защо ПАТРЕОТИТЕ не се сетиха те да направят това предложения ?

Мутрата свикна да дава акъл на всеки и за всичко...чакай Бако, България не е само твоя...и хората имат право да изкажат мнението си!

Нормално е ако централната зона е зона за забавления да е достатъчно скъпа . Когато обаче там е дислоцирана "новата администрация" ' "новите агенции" , където всеки може да има работа ТОВА Е ТЕЖКА ГРЕШКА>

А, мен къде ще ме паркират, когато вземам шефовете? На "Дондуков? 1 и 2 -не става принципно, а сега ще е и много скъпоооо. Значи -съвсем не става, защото в бюджета никога няма пари /за никой и за нищо/. Следователно: Решили са да тичат за здраве и ми готвят "съкращение" Лошо, много лошо! Но ние се усетихме навреме и си направихме профсъюз "АУУ" -"Автомобилите управляват управляващите" От утре спираме да палим за 1 месец, след това за 3 и т.н. Девизът ни е: "Без мерцедеси в София, но с магаре на село!" А, сега да ви видим, кой кого ще съкрати и как ще отлетите, като фини прахови частици, за появата на които само аз нямам вина!

Този знае само да изнудва, време му е да си ходи...

и цялата свита, много остаряха, а и работа не вьршат

То коли за какво са ни ?

Тролей, зад който се е стелел черен дим!? А метрото вече го имаше.

Няма да се оплаквате сега,сами си го избрахте,и сега ще ви ибе във въздуха,и ще си мълчите ивце такива,само за стрижене ставате,за нищо друго.

Плондир,защо не се разходи пеша из София за да види какви ги е натворил. Готово. Нека бръкне в милиардите,които открадна от нас и да плаща паркинга. Бълха го ухапала. Злодей.

"Борисов поиска скъпа зона за коли в центъра на София" "...достъпът до центъра на града трябва да е скъп. " Браво горски, един път за последните 15 години от как си в медийното пространство да съм съгласен с тебе.

А за държавни чиновници трябва изобщо да е забранен! Да пътуват с метрото. Има спирка както до Министерски съвет, така и до Народното събрание. А не половината център да е превърнат на паркинг за тях.

Така е, съгласен съм и с това.

Ето какво може да свали ГЕРБ от властта.Дали вече на управляващите и преуспелите с "честен" труд и "много ум" бизнесмени не им се иска да са си само те по улиците?!Ами да, за какво да им се пречка простолюдието, като може да го натъпкаме по обществения транспорт, даже и под земята/метрото си е супер иначе/.И по софийските улици без задръствания ще са само политици, мутри, мутреси - "цвета на нацията".

Този премиер ли е или кмет и защо се изказва по всеки въпрос все едно БГ му е бащиния. Борисов ти не си цар. Предлагам направо да затворят центъра за всички автомобили и най-вече общински и на политици. Да ходят пеш, щом са толкова загрижени и да дават личен пример.

И ВСИЧКИ ДЕПУТАТИ ДА ИДВАТ С КОЛЕЛО НА РАБОТА!!!

Няма да се реши проблема ако стане 3 или4 лева зоната. Като цяло целия център трябва да е платена зона дори за преминаващи през него между орлов мост и руски паметник (посока Изток- Запад и лъвов мост и НДК Север- Юг)

Що ли гласувах за теб???? Не е ли ясно,че не колите,а кварталите на въглища и циганските куптори,дето се гори всичко са основните замърсители!?

"Борисов поиска" И от каква гледна точка е това изказване на мин предс, малкото детенце поиска близалка, щото Гошко така каза или от икономочески борисов анализ!?, или го е хванало задръстване в центъра/хипотетично и си е казал край тъпаци ....пречат ми бе тате пречат... първосигнално мислещ или не...

центърът на града ще се препълни с мутри, бизнесмени с неизвестен бизнес и лакеите им. Не страна, а слънце.

Защо статиите със снимките на Борисов и Доктора са една до друга на слайдшоуто?

... всички се правите на улави... тролеи-икаруси нема... всеки софиянец/банкянлия го знае... придошлите - не... икарусите са автобуси, друг е въпроса, че се появиха седемдесетте години, нови & боко се изкарва много млад... ама това е гротеска, бе, хипербула...

... а тролеите - чешките - да по-старички са... някои от педесетте... Bервам му!!!

Господин Борисов Вие ще слезнетели от служебната кола.Та и тя замърсява околната среда.

Кортежа му най малко е от 7 коли. Пускат зелена въна 5 мин преди да мине и прави огромни задръствания, да не мислиш че го интересува?

Щото е избран по волята на народа. Когато народа избере мурзилките - тогава ще имаш думата. Тоест никога.

Не стройте паркинги и гаражи, правете все по-скъпи зони и купувайте паяци! Това се казва Общинска политика, това се казва грижа за гражданите! БОКЛУЦИ МРЪСНИ МИЗЕРНИ!

А в центъра на Банкя ще има ли?

Егаси отврата! Е няма един който поне малко да мисли. Не коментирам пишетите, визирам политолози, социолози, политици, НПО-та....

и премиерските и президендски коли да не се качват по пешеходните зони а като много му е замърсен ваздуха на тоя да изнесе сградата на министерския съвет извън софия неща стник

Цитат: "Най-новият тролей е бил по-възрастен от него. Пътуваха едни стари Икаруси и като тръгнеха от Орлов мост към Плиска зад тях се стелеше черен дим." Мале, мале, какви хора ни управляват! Тролей, който се движи на ток, пушел черен дим! Този със всичките там трябва да са в затвора, а не на свобода и да ни управляват, пардон - да ни крадат нон-стоп! Направете първо удобен транспорт във ВСИЧКИ софийски селски квартали и тогава мислете за ограничаване на колите в центъра! Спрете миризливите коли от движение! Направете безопасни велоалеи и нещата биха се подобрили! С удовоствие бих се придвижвал с градския или с велосипед, както съм правил в чужбина, стига да има условия и безопасност за велосипедистите! Няма къде да караш с колелото, освен няколкото велоалеи, къде ще те блъсне някой тъпанар с кола, къде ще те подгони някакво бездомно куче... А Бойко кога ще спре да се придвижва с кола, самолет, вертолет? Защо не започне и той да ползва толкова екологичния градски транспорт?

Що да не пуши черно бе? Може да се е подпалил от урината между жиците на циганите, които пътуват гратис в него...

кво пишете? Тук става въпрос за по скъп паркплатц, вместо да се строят блокови гаражи - вземат по малко место щото са са на етажи!

Тъпак е Тиквоний. И той беше един кмет... с х.й да го сочиш, мърльо. Влизал съм в кабинета му като кмет и затова си позволявам такъв израз.

Както винаги интелегентно изказване. Тролейте били по-стари от него,били " "Икарус" и много пушели. Никога не е имало такива тролеи и те са на електричество, но стоим над тези наща! Важното е да се краде - сега "наши" хора ще усвоят парите за центъра ще споделят, а после ще стрижат двойно за спиране...

банкалийска БОКО погледни по на дълбоко в проблемите на БЪЛГАРИТЕ ,погледни какво става по селата,хората живеят в мизерия и не само там.Не гледай и не се ласкай от западните севдо демокрации,които те лъжат и те потупват по рамото,започваш да приличаш на един наш водач от блиското минало.Не се прави на политик много си смешен,срам ме е от теб по добре вземи маркуча и гаси пожари в краен случай почвай да миеш улиците.

Тиквоний съвсем изтрещя!

така и не разбрах къде ще отиват парите от скъпото паркиране я си го заврете паркирането отзад!!!! и от кога софия стана една от европейските столици???? софия си е една безстопанствена кочина без стил ,с мръсни улици с дупки и измет за управници !!!!!

Управниците като народа

градска мобилност винаги ще е на загуба ...

Еех тикво,тикво никога няма да узрееш.

Ники

Семплата женица - столичен кмет не отчита къде отиват паричките от синя и зелена зони. Прави се на ударена, като я попитат. Тоест пътя е към една касичка. БокУ иска още по-бързо да се пълни.

Абе тоя сега и като кмет ли се изживява? Борисов, това беше преди 10-тина години, сега си министър-председател, бе!