Радев наложи вето на Закона за банковата несъстоятелност

Държавният глава Румен Радев връща за ново обсъждане в Народното събрание Закона за изменение и допълнение на Закона за банковата несъстоятелност.

Обратно в новината

Коментари - Радев наложи вето на Закона за банковата несъстоятелност | Днес.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

браво, не може закон да има обратна сила

Радев се изложи много... явно за него партията е над всичко, и да е крала, за него е права. Жалко, пак сме излъгани.

Босия селяндур Фатмака-льотчик с белия потник как се е барнал с очилца и възел! БРЕЙ!

Клепоухия (п)резидент иска да спаси крадливата еЛЕНА от далаверите и с фалиралата банка на ЦВ. Василев....."КОЙ КРАЛ,КРАЛ" ДА,АМА НЕ КЛЕПОУХИИИИИ...

На прав път сте.

фуражката.

Абе тоя спря да ме кефи.

Радев пази престъпниците от БСП, източили КТБ. Затова си го назначиха.

Умен Умнев - Ветото пак е неуспешен, не защото не е прав, а защото не къса с комунистическото си и минало са умни диригентите му. Я да си вземе Желю Бойчев напр. .Ще цъфне, може и да завърже.

КЕЛЕШ

Радев защитава крадците

Ама хората вече не се учудваме на тая анти българска личност .Тоя отрича всичко което се прави като законодателство в България.Тоя обижда парламента като го обижда с какви ли не думи .По голям глупак и невежа българската политика не е имала.Махай се при благодетеля си Путин .Тоя е поставен да руши в страната ни от КГБ,а такива предатели като тоя НАРОДА ГИ ЗАПЛЮВА.

по добре,да внася вето от колкото,да разхожда крантата,си-за сметка на народа...

Не може една фуражка на всеки закон да налага вето. Може би трябва да се намаля бюджета (или заплатата) на президента за всяко отхвърлено вето. Най-малко някой трябва да плати разходите на НС.

... а когато парламента "ремонтира" закон, който току що е приело, а преди това е отхвърлило вето на президента, в което той е посочил тази грешка?!

Та, каква излиза тя ? Пеевски и Цонев.... са инициатори на скопен законопроект, уж че "не знаели" че ще го върнат заради обратното действие - ..после за да могат да обясняват наляво и надясно , че видите ли те искали да излезе истината за КТБ, ама не бил приет закона за изменение. Правите цяла България на тъпаци... Ама фирмите им се нагушиха яко....

нс вместо да работи, половината време се занимава или с ветото на тоя, или с терзанията на курнелия!

Отхвърлените бета не се броят за свършена работа при следващия отчет!

Е то ако се броят и те ще излезе че е ударник!

На Рапончо пак му писаха домашното.

се цели да бъдат отменяни, ама вероятно не всички, а по субективна преценка действия по уреждане на дългове към КТБ. Вероятно доста хора се "спасиха" по втория начин, с цесии, анекси, други придобиха апетитни активи и всичко това на гърба на масовия вложител и данъкоплатец. Да де ама един такъв закон не създава ли прецедент, всяка една сделка да може да бъде връщана, преразглеждана, не дава ли твърде голяма власт на управомощените да натискат и се разправят със всеки един купил или продал нещо?

няма ли,да внесе?!

Първо Пеевски и компания трябва да напишат такъв закон!;) Ма като гледам как са се заели със законотворчество, няма да чакаш дълго появата му!;)

на чий Батюшка,се кланя!

Тая костенурка от снимката е цер на ветата. Без и да помисли, хайде вето на закона за..... Абе важното е да играе опозиция на правителството, нали е комунист и продължава да играе за БКП. Другото го знаете....

Гербажиите станаха съвсем несъстоятелни. Забатачиха държавата с разни джендъри и триполови хора. Да се чуди човек, Цецо какъв е, или Цецка кава е, или Цвета ... За Спас Гърневски е ясно - той е бил в БКП, после в СДС и накрая в ГЕРБ, значи е триполов джендър А Цецовците в Парламента не могат един закон да напишат като хората. Президентът все ги кара да повтарят ... И Т.Н.

РАДЕВ Е ИДЕАЛЕН ЗА ПРЕЗИДЕНТ -БЕЗЛИЧЕН, ДЪРВЕН, МНОГО ДОБРЕ ПРИЕМА ПАРАДИ! ПРОФЕСИОНАЛНО! ВИДЯХ ГО В ПЛЕВЕН НА 140 Г ОТ ОСВОБОЖДЕНИЕТО НА ГРАДА.

Мистър Вето !

СА ПЪТНИЦИ, по скоро осъдени по закона МАГНИТСКИ. Чака се само произнасянето което ще е като удар по главата на ОРГАНИЗИРАНАТА ПРЕСТЪПНА ГРУПА унищожила държавата. ВРЕМЕ Е РАДЕВ ДА НАЛОЖИ ИЗВЪНАРИДНО ПОЛОЖЕНИЕ!

Радев няма право по конституция да призовава за народно недоволство. Това което прави обаче явно показва, че не е на страната на мафията. Той вече за сетен път хвърля първият камък по закони, които са в ущърб на обикновеният избирател. Въпросът е обаче защо няма подкрепата на това заспало овче общество? Или трябва цялата борба да е само на неговите плещи? Една птичка - пролет не прави...

За пореден път се оправдава твърдението на Президента, че Народното събрание е един нотариат за обличане в законова форма бизнес решенията на ББ-Пеевски /Доган/.

НА НАС САЩ НИ БИЛ СКЪП , А ВАШИТЕ ДЕЦА ЖИВЕЯТ И УЧАТ В САЩ, НО МОСКВА ВИ Е ПО БЛИЗКА ТО БИВА, БИВА ЛИЦЕМЕРИЕ, НО ВАШЕТО Е.... И ПРЕСТАНЕТЕ ДА ГОВОРИТЕ ОТ ИМЕТО НА НАРОДА

Напоследък Пеевски се разприказва. Идеята ДПС да внесе Закон за банковата несъстоятелност била на Цветанов с гаранция, че ще бъде приета. Тъкмо работа за Пеевски, Цонев ... и Борисов. За тях банкови тайни не съществуват

Президентът Румен Радев да наложи вето над промените в Закона за банковата несъстоятелност, предложени от депутатите от ДПС Делян Пеевски, Йордан Цонев и Хамид Хамид - това поискаха от "Да, България" в официална позиция до държавния глава, придружена от няколко страници мотиви. ХРИСТО ИВАНОВ чий министър беше??? А гърбоидчета, с мозъчета на богомолки..

Xристо Иванов искаше съдебна реформа в противен случай подава оставка,и след като не я приеха - си подаде оставка.Нищо нередно не виждам

Но във форума има много драскачи по заглавие...

Кражбата КТБ, наритай ги. Знаеш ги кои са в играта, в кражбата де.

Уважаеми Г-н Президент, Връшането на закона е само прах в очите, защото всички знаем, че пак ще мине. Ако не сезирате Конституционния съд - направеното досега е само отбиване на номера.

Кефи ме! Да им връща всичко- бегом до хоризонта и обратно!

ГЕРБ не могат да сътворят един свестен закон. Вече прибягват до помощта на Пеевски и Цонев/Данчо Ментата/. Не случайно Президентът зададе въпрос на Борисов, какви са връзките му с Пеевски. Ами ето такива - банкови ...

Оплели сте се ,като петли в кълчища от закони ,разпоредби и наредби ,а до сега няма един осъден.Не разбрахте ли ,че нито един от вас не става.Ни от ляво ни от дясно защото всички сте от едно също котило.

колкото и вета да налагаш, пари от грипени няма да видиш... файда...

кажете на др. Нинова, че с тия номера от селски вечеринки няма как да налее рейтинг за избори!

се изучи и той за политик бързо - закона на другаря Пеевски да запорира! Играем си ролята в постановката, офцете да блеят. Той е наясно, че НС ще си го приеме, както е скалъпен закона и конституцията.

Поне връзките и приятелствата ще изпъкнат, че инак някои се правят на ощипани госпожици.

Браво! Аз съм една от стотици хилядите десни избиратели и избирателки, които на втория тур гласуваха за Радев! Доволна съм! Хайде сега и герберите/бивши БКП/ и другите комунисти от БСП да гласуват отново закона на Пеевски за доограбване на КТБ€

не си браво ти крадец на ника ми си

прост фатмак