Откриха незаконна кланица, иззето е 1237 кг месо

Полицаи от РУ-Кърджали разкриха незаконна кланица в село Среднево.

Обратно в новината

Коментари - Откриха незаконна кланица, иззето е 1237 кг месо | Днес.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

1237 кг месо Че това е полоин слон бе.

Ограбиха човека просто. В региона е пълно с кланици, но на медиите се съобщава , че е открита незаконна кланица!? Всъщност суджук гейт преминава в поголовен грабеж на всичко за докопване. ГЕРБ вилнее, а хората от всички градове в тази държава се кефят! Немислимото се случва и няма оправдание за този народ, че мълчи пред подобна наглост.

Горкият човек! Искал е да се скрие от всички държавни изроди. Хората са купували качествено месо на смислени пари. Сега ще го тормозят. На пазара (при Подуяне , птичия пазар) в София в събота от където можеш да си купиш качествена храна - държавно-общинските изроди на Герб тормозят и рекетират търговците. Само храната от западните вериги е "качествена"!

Истински качественото месо е само и единствено в хипермаркетите. Всяко друго не отговаря на санитарните изисквания и е незаконно придобито.

Кланицата незаконна, това хубаво, ама кажете какво ще правим с месцето.

Властта не обича да има конкуренти.Пишат ги веднага незаконни и хайде в боклука.А ония данъчен,където вкара 600!!! камиона с месо менте и се разприказва,а след това бе ликвидиран-не било проблем?!БОКЛУЦИ!!!