Нинова: Оставка на Жаблянов е отмъщение, сезираме Страсбург!

Оставката на Валери Жаблянов е елементарно отмъщение за оставката на Димитър Главчев, заяви лидерът на БСП Корнелия Нинова по време на дебатите в парламента.

Обратно в новината

Коментари - Нинова: Оставка на Жаблянов е отмъщение, сезираме Страсбург! | Днес.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

внезапно да не се окаже прав цветанов като прогнозира вчера че някой прави заявка за лидерски пост, но едва ли е жаблянов тоз

Тези се подиграха с българския народ, като казаха, че 80% от българите са дебили. Сега се гаврят с паметта на невинните жертви на комунистическия режим, обявен в Европа за престъпен, а и у нас има такъв закон. Мародери! И продължават да си стоят в парламента, защото наистина има комунистически дебили, които гласуват за тях (Слава Богу, под 20%). Те ще се самоликвидират, ама гадовете накрая най-много пищят и жилят. Та сега се мобилизират: партизан за бой се стяга... С една дума ниномания!

Аман от селска пропаганда!Конярката пак пришпори с лъжи,за кой ли път,та откогъш от върла приватизаторка демократка става върла комунистка?Само където има яма/руски спонсори/и плебеи да и се връзват!То е време да се изследва финансирането на призедентската кампания.

Говори на руски с конете си ,или само на български?Руска подлога!Осъдени от Народния съд са и убитите преди него при саморазправа от развилнели се болшевики,подклаждани от СССР,осъдени са и убитите от окупационната армия, ей така за кеф,също постфактум с изфабрикувани присъди!Окупаторите са изнасилвали жени,а който се противопостави минава под дулото,кражби от домовете и убийства,ако някой им оспорва "плячката"!И всичко това е " антифашизъм"?Брей!

бсп да работят по въпроса а после ще видим кои колко си знае , може и натяга .

"Каквото повикало,това се обадило" За бясното куче и 100 тояги са малко. Ако не бяха го направили,повече нямаше да гласувам за ГЕРБ. Едно куче като не знае да лае вкарва вълка в кошарата! Вие от БСП заслужавате нов народен съд,за да видите хубаво ли е !

Време е да се отърсим от комунистическата мръсна зараза с огън и меч. Бий престъпните комунистически морди където и да са.

ГРАМ СРАММ НЯМА ТАЗИ! ЩЕ СЕ ЖАЛИ В СЪД ЗА ПРАВАТА НА ЧОВЕКА, ЧЕ Е НАЧЕЛО НА ПАРТИЯ, ИЗБИЛА ХИЛЯДИ И ХИЛЯДИ БЕЗ СЪД И ПРИСЪДА. МНОГО Е НАГЛА ТАЗИ!

За Курнелия и съпартийците и единствената достойна присъда е тази с която са обрекли българските патриоти в Народния съд, а именно - всички комунисти с изстел в тила на неназовано място посред нощ.

КУРНИ. ВЪРНИ "ТЕХНОИМПЕКС" НА ИЗБИРАТЕЛИТЕ СИ! ВЕДНАГА!

Нали с тези пари изпрати сина си в САЩ

Курни, като се жалваш в Стразбург направи го и за Главчев. Защо само за олигофрена Жаблянов ще го правиш?

Абе хората отдавна ги разкараха и вървят напред, ние още им слушаме и търпим глупостите на тези комунисти прости. Така се бяха насрали от страх 89 г ,че не смеех да шукнат..., ама народа тичаше и сега си тича да пуска червената бюлетина.....

Има само една работеща институция в държавата и това е омбудсмана!

0000000% на избори. само тогава ще си затворите наглите уста!!!! Докато ви бутат в парламента и докато българите все стоят разкрачени между изтока и запада, тази страна трудно ще напредне..., а Ниновици ще кудкудякат ....и ще ни губят времето

Главчев: "Уважаеми напускащи зала демократи от БСП, наследници на БКП... имайте малко срам." Не срам, а погнуса изпитвам, когато бивши комунисти, първи ръководители на организациите си като другаря Главчев и другарката Цецка, заплюят по партията им-родилница... И същевременно ги съжалявам, защото преди всичко плюят по сурата си...

Най -вече срам и погнуса трябва да изпитваш от т.н Социалисти, бившите....,

Здравейте другари. Помните ли времето когато имаше едно 70 постановление. През 80те години. На мен народният съвет не ми даде жилище защото дядо ми като помагач на нелегалните преди 9 септември отказал да стане активен борец против фашизма. За това че другият ми дядо като фронтовак от 3 войни също отказа да е активен борец против фашизма не ме приеха в партията, и за това до сега съм безпартиен. Ами времето след 1990г. когато давахте на сухлю и на пухлю чувалите с парите и им подарихте предприятия. Да аз помня защото децата ми израснаха в немотия но станаха ценени специалисти в чужбина. Аз се устроих и съм добре. Днес обаче искам да се видите че попарата дето си самнодробихте та давахте апартаменти , наливахте пари на такива като Борисов и Цветанов днес ви изритаха. Така ще ви изритат и от парламента. Дори ще ви изритат и от България. Моля ви изсърбайте вашата попара попарата която си надробихте да край.

Коце, освен онези 80 % на проф. Ив.Христов има и едни други 20 %. В тези 20 % има и такива , които бяха свидетели на опашките за влизане в БКП. Като те чета излиза ,че дядоти и цялата рода сте били носители на едно неизвесно отличие от времето на соца - активен борец против влизането в БКП.

В сайта на БТВ има анкета по този повод, която според мен отразява сегашното отношение на обществото към НС и управляващото мнозинство. Само 38 % от анкетираните считат, че мнението на Жаблянов за Народния съд е истинската причина за неговото отстраняване . 3 % нямат мнение по въпроса , 59 % от участниците в анкетата смятат, че истинските цели на ГЕРБ и креатурата около тях са съвсем други . Основната част от тези които смятат че се преследват други цели - 54 % са убедени, че истинската цел на ГЕРБ и креатурата около него е създаване на скандал за прикриване на по-големи проблеми. 47 % от невярващите на истинските цели на управляващото мнозинство считат, че истинската причина за отстраняването на Жаблянов е отмъщение за изритването на Главчев от председателското място на НС и само 0,03 % смятат, че целта на управляващите е създаване на интриги в БСП. Мисля, че по-добра оценка на обществото за дейността на ГЕРБ и креатурите около него трудно може да се намери.

Като са толкова нагли от гроб да ходят да питат във Франция те имали ли са аджеба народен съд след май 1945 г. и колко предатели-фашисти са изтрепали !

След това тези съдници на Народния съд във Франция са съдени,не са оставени така!Но Франция е рядък случай,подобно на нашия ,също инсцениран от комунисти за саморазправа,не за реални деяния .Никой французин в днешно време не го толетира,нито одобрява!

Нинова, не се подмотвай, арменският поп в Русе отдавна чака да го сезираш!

Августовска жега, задух, никаква хладинка, пот отвсякъде се лее, а ние сме на нивата. Жътва е, ден година храни, работим до изнемога. Селото е опустяло, всички са на полето, мало и голямо работи. Тук-там се чува жътварска песен, но скоро стихва, силите не стигат, жътварите са превили гръб: душата се радва когато след теб лягат сноп след сноп. Само неколцина нехранимайковци от селото, най-големите калпазани, които никой не считаше за хора, са на хладина в кръчмата. Те самите се наричаха комунисти понеже щели да преобръщат света: дрънкаха там някакви глупости, на които никой здрав човек не обръщаше внимание; с една дума болни хора, ако мързелът е болест! Отвреме-навреме започват да пеят революционни песни, и премалелите от труд жътвари чуват бодрата им песен, която те крещят от кръчмата. Запомнил съм само припева, а именно: да-а-а живей, живей труда!. Като че ли днес го чувам: всичко живо работи и се трепе, а комунистите от кръчмата пеят за труда, майко мила! След време същите тези герои се оттеглиха на хлад из горите, станаха партизани, а когато се връщаха, пак пееха (те се извъдиха големи певци!): Ний идем бодри партизани (сиреч, както веднага хората го промениха на калпазани!) с нож и вилица в ръка! така съм я запомнил, истинските думи не помня. Тия същите станаха управници, тогава запяха друга песен: пребиваха хората за каквото им скимне, злобата си изливаха! Успяха за няколко години да разсипят китното ни село. Всичко опустя, стана невъзможно да се живее, тръгнахме на гурбет да си вадим залъка. Така стана какво ли друго можеше да се очаква от тия хаймани и разбойници?! Ех, Българио, какво направиха от тебе!

Истината,ти тури в малкия си джоб разказвачи и видни писатели като Страшимиров,Хайтов,Радичков и др. От къде се пръкна толкова надарен?? Няма съмнение от редиците на ГЕРБ,СДС или от реститутската орда!!!!

Да ви имам "столетницата"!Проклети хора!Пак ще промиват мозъци,абе докога ще защитавает диктаторски режими и политики,като нещо добро,особено Сталинизама!Че и заплашва Марешки да не гласува за оставката,Иво дебила и него го скатаха с явните лъжи за евреите.Ами спомнете си Априлския пленум с който се издигна на власт байчо Тошо,именно срещу сталинизма,то не че при него нямаше чистки в началото ,но после даде назад по така,но вече към 70-те.

Сталинистка първа степен е другарката Лъжовна.Абе тя кого защитава,малко срам,ама къде ти.Иска да изкара ,че всичко през комунизма е "добро" ,че електората да не избяга.Иначе с какво ще ги захранват ,с проваления преход ли,а друго е да вървят с плакати на Живков и Сталин.То е имало Народни съдилища в много страни,но почти навсякъде най вече във Франция са послужили основно за саморазправа с опоненти,дори и със съседски вражди са използвани политичиски.Затова във Франция е бил закрит след месец ,защото през това време са избити 20 000 души.Та става въпрос,справедлив ли е бил Народния съд или ултимативна политическа поръчка от СССР.Тя не може да не знае истината ,но важното е да я скрие под друга форма,да обърне палачинката.

Iivanov84

Сезирайте ако искате и АРМЕНСКИЯ ПОП,все някой ви е длъжен на вас,трябваше да ви затрият целите родове мръсни комунисти скапани....

Жабленов си е чугунена комунистическа глава и главен герой в един фалшив театър.Цялата дърдория е за да не се коментира руската окупация след 09.09.и сталинския режим по време на който са издавани присъдите от Народния съд.Да не се обидят спонсорите им.Народния съд няма нищо общо с народността дирижиран от Сталин ,Димитров и изпълнителите му тук.Доста е комично БСП да се отъждествява с БКП и доказва отново, че е руска креатура,дори и подкрепя престъпления от Нар.Съд Папата също осъди като най голяма зло сталинизма и нацизма,тия от кой кладенец черпят вода.А всички помогнали за спасяването на българските евреи са осъдени точно от този Народен съд,,измъчвани,пребивани в затворите.На кого е дело македонизма,известно е много добре.

Тоя Главанаков нямапредвид Нинова за конете, а фашисткия процес на Хитлер против Димитров. Познайте на коя страна симпатизира ТОЯ ? И според мен трябва да му се потърси международна съдебна отговорност за думите му и да бъде изгонен от парламента и да бъде осъден за реабилитация на ФАШИЗМА. Отново ставаме посмешище на Европа , която осъди ФАШИЗМА, дори и в Германия. Главчев, трябва реабилитира и жертвите на Нюрнбергския процес. И той е осъдил на смърт фашиски престъпници . П.П.: Но и за този Главанаков ще има Видов ден ! Съжалявам избирателите му , тези които са "гласували" за него и анатема на ЦВИНОКИО осигурил бюлетините !!!!!!!!

Иронизира я!Баси руската подлога ,Нинова няма равна в слагачеството си.В Германия е имало нацизъм,не фашизъм.При положение че в Нюрнберг са осъдени на смърт само 9 нацисти,а тук с хиляди,без да сме участвали във война на страната на Райха,нито на Източния фронт,а единствено през ВСВ в състава на З-ти украински фронт и то с най добрите офицери и армия,които после са и осъдени пак от Народния съд..

Тоя Главанаков нямапредвид Нинова за конете, а фашисткия процес на Хитлер против Димитров. Познайте на коя страна симпатизира ТОЯ ?

ТОВА Е ЗА НИВОТО НА КОМУНИСТА , ЗА ДА СХВАНЕ !

Другарко, защо Страсбург ще сезирате а не Сочи?!

на БСП е БАЛГАРО--СЪВЕТСКИ ПРЕДАТЕЛИ така че всичко,което върши ЧЕРВЕНАТА СГАН не учудва никого !!!

А това което генерира фашистката сган ?

Явно не си българин , а КОМУНИЗМА е много по страшен , ЗАЩОТО по времето на комунизма са избити истинските патриоти , които са се борили против ФАШИЗМА , но не са съгласни след 1944г. с ТЕЗИ СЕГАШНИТЕ КОМУНИСТИ , КОИТО СА ДОШЛИ С ЕДИНСТВЕНАТА ЦЕЛ ДА КРАДАТ!!!

Страсбург да защитава гадостите на комунизма ,висшата форма на фашизма ...??? Нинова ,Нинова ти не разбра ли за какво е всичко това ,не разбра ли ,ЧЕ ВИЕ ,КОМУНИСТИТЕ ,ПРЕВЪРНАХТЕ ТОЗИ ПРОЦЕС В .......ЧУЙ ВНИМАТЕЛНО , ПОЛИТИЧЕСКИ И ИЗБИХТЕ ИНАКОМИСЛЕЩИТЕ ПОЛИТИЧЕСКИ ПРОТИВНИЦИ !!!!

Да ти имам речника!

Циганка

Куковице,не ни размахвай пръст като твоя Ленин и Г.Димитров защото толкова си се усрала че много скоро ще бъдеш поставена на мястото ти в ЗАТВОРА. Там им е мястото на лъжците,крадците като тебе и цялата ти измекярска партия БСП . Махайте се да не се наложи пак да ви изхвърляме от парламента.

Я повтори! Ало, това не е ли закана за насилие! Не беше ли подсъдно?

Ако ти се струва като насилие да напуснат сами парламента или да приемат ИСТАНБУЛСКАТА КОНВЕНЦИЯ !

Изпълнете закона мушуминги ,не се ослушвайте !!!!!!!!!!!!!!!

pdf напишете без пауза.....

Някой прави заявка за лидер на БСП, както мисли Цветанов НО КОЙ Е ТОЙ.

Оставката е за нарушение на действащия ЗАКОН ЗА ОБЯВЯВАНЕ НА КОМУНИСТИЧЕСКИЯ РЕЖИМ В БЪЛГАРИЯ ЗА ПРЕСТЪПЕН, Обн. ДВ. бр.37 от 5 Май 2000г. , където несправедливите присъди на Народния съд са изброени сред престъпленията на комунистическия режим. Т.н. Народен съд е образуван и действувал в нарушение на Конституцията и Наказателния кодекс. Това веднага отхвърля една от тезите на комунистите, че сред многото невинни жертви на Народния съд е имало и виновни лица. Но както констатира и Конституционният съд присъдите на Народния съд не могат да се окачествят като съдебни актове. С други думи, няма осъдени от т.н. Народен съд и няма доказани престъпления. Има само невинни жертви, някои от които са разстреляни, а други са измъчвани в комунистическите лагери и затвори. И всичко това се извършва под непосредствения диктат на окупаторите от СССР, защото не може да се говори за независим съд в една окупирана държава. Но основната вина е на партията на българските комунисти, главен организатор и извършител на този погром.

СССР никога не е бил окупатор, а съюзник, В България никога не е разполагал окупационни войски. Което не може да се каже днес за САЩ, които буквално са ни окупирали, поставили са си 3 военни бази. И управляват чрез посолството си държавата.

До 22.06.1941 г партията на българските комунисти се е борила активно за съюз с фашистка Германия, следвайки инструкциите от Москва, съгласно договора Молотов-Рибентроп за дружба и сътрудничество между СССР и Германия. Съгласно една от тайните клаузи Хитлер и Сталин си поделят Полша и въобще влиянието в Европа. А в България не е имало фашистки партии, особено пък в парламента. Това пък "монархо-фашизъм" си е чиста комунистическа измишльотина. На 5.09.1944 г СССР обявява война на България в нарушение на дипломатически отношения и на 8.09.1944 г вероломно окупира страната ни. В България има 600000 окупаторски войски, които задигат златния ни резерви ограбват държавата. Историята трябва да се знае!

За нарушение на закон се полага наказание. В нито един действащ български закон няма наказание "оставка"! Вместо са се правиш на историк, и най-вече, на юрист, вложи силите си в нещо друго. Например, гледай овце - баш шефа ти, Боко Умното, каза, че в Саудитска Арабия много се търсело българско агнешко, та маже и да успееш... Сега към вас, Дир-ници: защо изтрихте предишната ми реплика към същия коментар и с подобно съдържание? Велоятно, щото бях написал, че Цецо Ухото не си подбира троловете ли? Или че плаща за всеки пост, който не е срещу ПП Гроб? Ха, трийте пак, на воля! Щото иначе пък на вас няма да плати!

сезирате,за кой ли,път?

И това време наближава. Ще имате възможност отново да се пребоядисате. Хамелеонщината е изкуство!

провала не герб е пълен. каквото могат ще гледат да докопат и опропастят. Вредят на народа и страната. Ама няма да изкатат много. краят им се види. ДСесницата това е провал - 1913та, 19та, 44та, а за след 1989та няма да говоря. Над 2 милиона жертви на крадидемокрацията по седесарски и гробарски.

11:1,нали?!

Тука е напълно права защото Жабленов показа и документи за мнение на хората начещи нещо през това време.. Само слепия глухия и тъпия по душа няма как да признае поредния парламентарен ''демократичен'' рекет на властващите..

Да кажа....нито ми се иска да обидя артистите от цирка,нито дечицата от детските градини....тази държава нвма ли наболели проблеми за решаване,че се занимавате с глупости.....

Жертвата на Жаблянов за един проветрив пост отваря много пътища на БСП и им развързва ръцете. Жертвите на нар. съд , колкото и да е несправедлив измиха лицето на буржоазията и десницата в БГ за поредната катастрофа след 13та, 19та, дойде 44та и там имаше наказани. Спасиха се границите на държавата, репарациите бяха поносими и нищожни спрямо исканото от Гърция например. Няма напразни жертви. Ама днешната десница пак ни вкара в катасрофа. Какво следва - пак народен съд. Този път ще е справедлив надявам се. Да им се услади затвора на крадците.

И имат очи да казват, че изгонването на Жаблянов е произвол!!! А народния съд какво е бе чугуни тъпанарски?! Тлака в Жабокрек ли? Не е ясно, с какви юридически мотиви, се позволява въобща БСП да присъства в парламента. Комунистическият режим е обявен със закон за престъпен. Това, че БКП си смени името не ги имунизира, срещу отговорност! Не може един престъпник, да си смени името и да стане извъднъж честен и всички обвинения да се свалят от него. Пълен абсурд!

Да,вълка козината си сменя,но генома от дедите не може......

За правото на бившия зам.председател на Народното събрание Валери Жаблянов да осъди Народното събрание чрез Европейския съд Über das Recht des ehemaligen stellvertretenden Vorsitzenden der Volksversammlung Valery Zhabblyanov die Volksversammlung durch den Europäischen Gerichtshof zu veruteilen link

Тъпотеоз на Типичен"наш". - Всяко Решение на ЕСПЧ отн.България --> Се разглежда&Финализира от "нашта"секцияТам ! ----- Престанете. ВечеНикой НЕ мож спаси Вси"наште".

Чекай, чекай! Преди Страсбург трябва да сезираш др. Решетников и сие, пък, ако те кажат може и Страсбург.

За пореден път се уверявам, че да си привърженик на БСП трябва да си или слабоумен, или циганин, или престъпник.