Петър Москов: Министерският натиск върху НЗОК не е проблем

Натискът на министъра на здравеопазването върху другите структури от системата не може да се счита за проблем.

Обратно в новината

Коментари - Петър Москов: Министерският натиск върху НЗОК не е проблем | Днес.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

А какво стана с ваксините?

Този от коя лудница излезна?

тоя муньо защо не си завре главата в задн.ка .

Този даде ли си сметка какъв хаос създаде с пръстовия отпечатък. Пък и от хигиенична гледна точка, кой знае какво доверие на хигиената в бг. болниците нямат. Като 1000 човека си сложат пръсовия отпечатук преди теб и не е хигиенизирано - за болестите на всеки преди теб си има риск. Особено като наслагат разни нехигиенични устройства за ползване масово от хората, за да си спестят управляващите някои неудобства за сметка на здравето на хората.

Не ти вярвам, Москов! Ти въведе министерския натиск върху НЗОК, но се провали с гръм и трясък. Ти въведе Наредба 1 за специализациите и ги спъна! Защо не си мълчиш! Добър, но празен оратор!

Когато излезе проблемът с ваксините, малко след това Москов се скри и много дълго време не даваше интервюта (между другото същото се случи и с Игнатов, който пък беше министър на образованието)-явно това е маниер, да се сниши за малко. Здравеопозването е най-големият провал на Борисов, нищо че се хвали колко пари дал. А Москов да си гледа болните хора и да не се появява, защото се е провалил, защото беше и си остана лакей на Борисов.

НЕГОДНИК НАРОДЪТ МУ ДАДЕ ШАНС И АКО БЕШЕ КАДЪРЕН, СЕГА МОЖЕШЕ ОЩЕ ДА Е МИНИСТЪР...

МНОГО Е ГАДНО, КОГАТО БГ ЖУРНАЛИСТИ НИ НАВИРАТЕ ПРОВАЛИЛИ СЕ УПРАВНИЦИ С НЕКОМПЕТЕНТНОТО ИМ ДОКАЗАНО НМЕНИЕ! СЪЩО ТАКА ВРЕДИ И НА ПОСЕЩАЕМОСТТА ВИ... АЙДЕ, ПАРИТЕ ЩЕ ВЗЕМЕТЕ НАКОЛКО ПЪТИ, АМА КАТО ОСТАНЕТЕ БЕЗ ПОСЕТИТЕЛИ, НЯМА ДА МОЖЕТЕ ДА ВЗИМАТЕ ПОВЕЧЕ НИЩО...

Тоя слабоумник откъде изпълзя?

Кой ти дава думата на тебе?Изплати ли далаверата ,за апаратите за пръстови отпечатъци.Участие имаш ли някъде,например в частна клиника? Всички до един сте некъ..ци и крадци нищо повече.