САЩ все пак ще затегнат контрола над оръжията

След последните случаи на масови убийства САЩ се променят. Защитник на оръжията наряза автомата си, а Доналд Тръмп предприе законодателни мерки

Обратно в новината

Коментари - САЩ все пак ще затегнат контрола над оръжията | Днес.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Ок, ограничават оръжията. И какво? Май забравяте простичкия факт че то оръжието не стреля само. Ако го няма психопата зад него, оръжието е просто едно безобидно желязо... Пък психопата и без автоматично огнестрелно оръжие ще измисли как да изтрепе няколко човека. Интересно, защо в Швейцария няма такива масови стрелби?

Контрола на наркотиите трябва да засилят.

А не трябва ! Напротив , на всеки ъгъл безплатно трябва да се раздават многозарядни , автоматични оръжия със съответните муниции , също гранати , рпг-та ... Едно бързо самоизтребване на зомбитата , гарантира светлото бъдеще на целокупното човечество . Амин !

0бонго за 8 години опита няколко пъти да "затегне" контрола над оръжията, ама нищо не направи. Ни-що! И сега ще стане същото.

В най-прост вариант, у-вото за превръщане на полуавтомат в автомат, е просто една връвчица, не виждам как може да се забрани.

Заглавието е много неточно - че все пак в САЩ щели да затягат контрола над оръжията! Нека да е пределно ясно - ДОСЕГА КОНТРОЛ НА ОРЪЖИЯТА В САЩ НЯМАШЕ!!! Още един път - В САЩ НЯМА КОНТРОЛ НАД ОРЪЖИЯТА! Над продажбата, разпространението и притежаването на оръжие, включително автоматично и полуавтоматично! Всъщност това е една много стара и много болна тема - аз оше преди години имах разговори и спорове по тази тема, включително с местния полицейски началник, който ми опонираше и още тогава, поне преди 10 години му казах, че Америка ще си научи в края на краищата урока, но по "хард уей" тоест още много невинни жертви ще паднат, още много деца, жени и мъже ще бъдат застреляни и убити от ненормални, терористи или изперкали крайни радикали и неуспешни и мизерни лузъри, които намират единствена утеха в ... оръжието и омразата си! Защото само това им е останало, само това имат и единствената им утеха за собствената им мизерия е да мразят и винят някого другиго! А ЦЯЛА ЕДНА ОГРОМНА И МНОГО ДОБРЕ СМАЗАНА И БОГАТО РЕСУРСНО ОБЕЗПЕЧЕНА МАШИНА НА NRA, това е оръжейната асоциация на производителите и търговците на оръжие и муниции, една индустрия за стотици милиарди долари и основен спонсор на ЦЯЛАТА ПОЛИТИЧЕСКА КЛАСА непрекъснато атакува и промива мозъците на тези и такива като тези и ги надъхва и внушава страх и омраза, респективност необходимост от оръжие за да се пазели и защитавали...

Е, онзи ден се срещнахме с този началник, вече пенсиониран! И той ми каза, че той се е убедил, че е грешал, и че аз съм бил прав! Между другото тогава му казах, че контролът над оръжията е в полза на всички, дори и за полицаите, които също дават своите жертви! Аргументът, че оръжията гарантирали сигурността и безопасността на американците, срещу крадци, престъпници и нападатели Е ВСЪЩНОСТ ДИРЕКТНА КРИТИКА И ПРИЗНАНИЕ, ЧЕ ... ПОЛИЦИЯТА НЕ СИ ВЪРШИ ИЛИ НЕ ИСКА ДА СИ СВЪРШИ РАБОТАТА! А другите откачалки, които пък се дървят и зоват за защита с оръжие от ... ЕВЕНТУАЛНО ИЗДЕВАТЕЛСТВО ОТ СТРАНА НА ДЪРЖАВАТА СА ПРОСТО ТЪПАНАРИ И ПРОМИТИ МОЗЪЦИ - НЕКА ДА ТРЪГНАТ ТЕЗИ И НЯКОЯ ОТ "ПАТРИОТИЧНИТЕ ИМ ДРУЖИНКИ" С ОРЪЖИЯТА СИ СРЕЩУ ПОЛИЦИЯТА, да ги видим...Да не говоря за специалните части, а за армията да не споменавам... Идиоти!

Британската утайка, изклала и обрала коренното население на Америка е на път да се самоизтреби.

Те го сподвляха, но не за да му се радват, а да му се подиграват че е станал джендър

типична картинка- дебел американски дядка, който има 5 автомата, представя си че е голям мъж, че жените си умират от възхищение към него, и всяка нощ фантазира как сам героично отблъсква нападение над Америка от Русия, Иран и Северна Корея. Само след като американците се замислят достатъчно за гореописаната картинка, само тогава могат да направят някакъв напредък към това да намалт масовите разстрели.

Много филми за славната червена армия гледаш. Мини на вицове за Чапай и Петка.Ефекта ше е положителен!!!

Така, а сега да вземат да нарежат и танковете, подводниците, самолетоносачите и т.н. Да миряса и света от тях накрая.

Като в началото на 20ти век - колко само 'мирен' е бил Светът без Щатите..

Да помолят Путин да им предостави малко ядрени играчки с ограничен мащаб на действие... Достатъчно психясали са да се самоизбомбят...

'с ограничен мащаб'! Титанът на военната наука се изряза.

То се видя, че никак не са нормални и е време да им се вземат играчките.

НЕКА ВИ ВЗЕМАТ ОРЪЖИЯТА, КАКТО ВИ ВЗЕХА НАВРЕМЕТО ЗЛАТОТО!!! ВИЕ И БЕЗ ТОВА ВЕЧЕ СТЕ ПОД ТОТАЛЕН КОНТРОЛ!!!

глупак! свободните хора имат правото да притежават и носят оръжие!

свободни и ненормални като тебе

Подкрепям. Разрешете на великите американци всеки да може да си купи ОЩЕ ПО-МОЩНИ ОРЪЖИЯ - и по-бързо ще се самоизтребят.

защо изобщо го има?! във втората световна ли е участвал?!