Пуснаха майката на недохранените близнаци без обвинение

Майката на двете близначета, които са били системно недохранвани и се предполагаше, че са бити, е освободена снощи, след като е изтекло 24-часовото й задържане.

Обратно в новината

Коментари - Пуснаха майката на недохранените близнаци без обвинение | Днес.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

"Майката" няма да коментирам. Съседите също. То е ясно - подчовеци. Възмущават ме институциите. Не било ясно откъде са синините по телата на децата! Не е ли дълг на полицията да установи от какво са синините? Три годишни деца с насинени телца и тия пускат зверкинята по живо и по здраво! Евала.

Явно, че не е полагала грижи за децата. Бедността ли е виновна, че е допуснала гипсова заплаха над главите на децата си. За това не се искат пари, а разум и грижа. Ако може да се помогне с пари или храна на бедния, как да му се помогне ако ако е безмозъчно същество.

аз израстнах в блок, има много съседи, които са скарани, има необщителни, надути, злобни, егоистични, напълно е възможно и до 7 да ги държи затворени, без никои да разбере, че има деца там, сигурно ги е държала цял ден пред телевизора, а при вдигане на шум ги е удряла.

Само да отбележа,при социализма нямаше такива драми. Нямаше банани, но и такива драми ВСЕКИ ден нямаше....Пък странно защо при демокрацията има...Баси демокрацията,която не се грижи за децата.

абе аман от мушмороци - никой не знаел, че отглежда деца. нали ги е водила на преглед, нали се чува когато има дете, викат, плачат, играят. кой й е пазарувал, като е бедна значи няма сушилня и простира дрехи. абе прост народ слаба държава!

по-лесно е да не ни интересува! Иначе, на дали комшиите не са я одумвали! Ние, българите, това го можем.....

Аз съм майка, баба и работя с деца. Тази не е майка. Същество егоистично и зло, което има пари за алкохол, прическа, храна за себе си и време да разхожда кучето. Горките малтретирани, бити, гладуващи дечица. Ти си срам и позор. Ти си садистка и престъпник. Бедността не е оправдание. Хляб ще изпроси и пак децата няма да гладуват. Бог да я накаже. А децата да оздравеят и да имат късмет в живота.

МН.точно казано, ние затова отлагаме взимането на куче=доста и финансови ресурси е...!

ако беше циганка щеше да получава достатъчно пари за де се грижи за децата, а българките са обречени на мизерия, за българските деца няма нищо, нито детски добавки , нашата държава е оставила българките с малки деца на произвола, а само изисква от тях, е как да стане???

подозирам, че освен това на 3 години не могат да ходят и говорят още са в памперси, некъпани, с риск от инфекция, гледани са пред телевизора, тя не поддържа връзка с родители, понеже все пак е биологична маика да и дадат 1 последен шанс да ги гледа, под наблюдение на соц. работник.

Никой не знаел че има деца ли??? Не е истина просто!

наи-вероятно децата са огладнели и са почнали да и искат храна, тя искала да си почива или гледа телевизия, ядосала се и ги ударила, а момчето е удряно повече, понеже е по-силно и е било по-настоичиво от момичето.

Ще изкарат кучето виновно!

ненормален/ненормална си! Пак за кучето се загрижили не за горките деца. Майката е същата извратена като теб. Стана ясно чв кучето е хранено и извеждано за разлика от горките деца. Повръща ми се от такива вече. Нямат милост към бебенца, а само към кучета.

Естествено, нали е жена! Гипсова чиния паднала, а синините и по другото детенце и това, че са недохранени, ще ги прожектират на НС. Оная Невена, дето си уби бебето като го остави да умре от студ в продължениен на шест часа, също я пуснаха. Иначе рев и вайкане до небесата как жените били жертви на системно насилие, а като погледнеш, и убийство им се разминава само защото са жени. На такова лицемерие само тъй нареченият слаб пол е способен.

Учевадно е че може да изхранва децата,но не желае.Също така е Учевадно че ги и бие,но видиш ли защото била казала че е бедна и че нараняванията над децата са от една декорация някак си всички органи се съгласяват с твърденията ѝ и я пускат по живо по здраво?!

Не съм се съмнявал, че ще я пуснат. Ченгета, прокурори и съдии обичат изродите и мразят нормалните. Понеже те самите са уроди и дегенерати, за тях всичко човешко е чуждо и го мразят.

От статията не се разбира дали ще върнат децата при майката? Тази жена има нужда от лечение и помощ, но докато не си стъпи на краката, не трябва в никакъв случай да й дават децата. Какво има да проверяват надутите държавни служители? Първо трябва да осигурят нормална среда за живот на децата и след това да си водят разследванията години наред...

Хаиде да си ходи по живо по здраво, пуснете я. Утре ще има още десет като нея. Нещастни случаи...Да се оправят децата, това е най-важното ! Да не са осакатени, че тежки , много тежки години ги чакат в тази държава.

Личен лекар ги бил гледал? Защо е мълчал? Бедността иначе я виждам от кофите постоянно се хранят хора. Клошар до клошаря. Пълната мизерия в страната е факт и води и до оскотяване на хората.

По малко права за майки които пият бият децата си правят скандали на мъжете си без причина изневеряват и ВЪОБЩЕ ПРЕВРЪЩАТ ЖИВОТА НА ВСИЧКИ ОКОЛО ТЯХ В АД КАТО ГИ ТОРМОЗЯТ ПСИХИЧЕСКИ И ФИЗИЧЕСКИ ЗАРАДИ ТОВА ЧЕ МИРИЗЛИВИЯ ИМ ГЪЗ НЕ Е ЗАДОВОЛЕН И НЯМА И ДА БЪДЕ............. ЗА НАСИЛНИЧКИТЕ ЗАТВОР И ДА ПЛАЩАТАТ ДОКАТО СА ЖИВИ.............. НИКОЙ НЯМА ПРАВО ДА ТЕ ПРОВОКИРА МАНИПШОЛИРА И ТОРМОЗИ!

Не знам защо, но се сетих за лафа "русо гладно нема"

А един мармот завива шоколада в станиол....

Гледам я тази "бедна" жена на снимката: добре охранена, изрусена, че и за алкохолец, казват, намерила пари, за кучето също полагала грижи - разхождала го редовно, казват съседите, явно е и хранено. Само пари за храна на децата си не намерила, "горката", и време да ги разхожда също не ѝ е оставало от прекомерни грижи...!

Да вземат да се задействат организациите за закрила на животните и да видят що се случва с кучето!Вероятно по техните закони ще може тази по-лесно да я приберат задълго, където и е мястото.Всичко друго е това, но не и нормален човек, който да живее в обществото.Тя добре охранена, за куче за храна пари има, за пиячка също, а децата скелети и при това никога неизвеждани!Кучка да беше, първо ще гледа да нахрани кутретата, а после ако остане за нея.

Мъжко ли е кучето? Може да го е отглеждала за мандръсане

БЕДНА АМА ИЗРУСЕНА

Тая ще я пускат ли на стената или не става за реклама на Истанбулската конвенция? Що за урод трябва да си, за да си прецакаш така децата?

А за пиене има пари? И наистина тя самата изглежда охранена.

Казха ви че НЕ е била пияна и всичко което е казала вечерта се потвърждава от двата огледа ама нали сте на вълна омраза и плюене си продължавате вместо да се замислите над реални неща..

И паднала гипсовата отливка и за това децата недохранени и изостанали...

Изводът от Новината е, че ВСИЧКИ замесени са малооумници - социални, лекари, разследващи, родители, съседи............. 80% дeбили.

Аз заставам на страната на майката и нейното право да и се даде възможност да бъде такава. Ако децата са били родени недоосени дали още в болницата са били изписани правилно и дали след това се е наложило специални грижи и храна за тях. Самият факт че съседите не са ги виждали нито чували говори за нашето общество. Как като имаме проблем се затваряме в себе си и не смеем да споделим с никой. Проблемът в това семейство е много голям. Това е трагедия и вместо да помогнем на семейството да бъде заедно , защото това е най добре, ние обвинямаваме майката и решаваме че трябва да и вземат децата. Защо се дават повече пари за гледане от приемно семейсто , а да не се дадат на истинското семейство? Някой замисля ли се за това?

Замислям се, че ако имах такива проблеми, нямаше да отглеждам и разкарвам куче, камо ли да пия...

Аз самата съм близначка и със сестра ми сме се родили недоносени. Като малки бяхме толкова слаби , че всички ни питаха дали ни хранят... Освен това рискът от други увреждания при неродените е голям. Ако имате болно дете с увреждане и неможете да го приемете , защото какво ще кажат хората ...може и това да е причината да посегне към чашката. Старите хора са казали :дяволът не е толкова черен, колкото го изкарват.

Това, което пишете в границите на чистата теория е ок, но дори да приемем прецумпцията, че така стоят нещата, когато си родител не можеш да очакваш друг да носи основната отговорност за децата ти. Самият факт, че съседите не са чули, означава, че е нямало никакви индикации, че в този дом има деца - здрави, нездрави...И фактът, че съседите са видяли куче, значи, че не са чак толкова "слепи". И дори да се абстрахираме от всичко останало - какво прави тежка гипсова чиния над главите на децата??? Хайде да престанем да оправдаваме безхаберието си с бедност. Основната отговорност на един родител е да се грижи за децата си по възможно най-добрия начин. Ако не може - има съответни начини да поиска, потърси, получи помощ.

Ти видя ли снимките на децата? Три години е имала право и възможност да се погрижи за тях! Сега пък болницата е виновна, че дете на три години не може да ходи и говори, че е само кожа и кости, че е цялото в синини, а другото е с опасност за живота!... Тази жена наистина има нужда от помощ, но не и за отглеждането на близнаците. Досега се е крила, да не разберат и комшиите, че има деца в дома си! Явно трябва лечение и за нея. Самата тя не е потърсила помощ, а защо, нека я питат. Колкото до взимане на децата, аз съм твърдо до последно да се прави опит истинските родители да се грижат за тях, но си има компетентни органи за случая.

Значи деца като са малтретирани от майка си, е трагедия, а жена като се оплаква от немай къде, че е системно насилвана вкъщи, е престъпление? Феминистка ли сте?

Тя,обаче , не изглежда недохранена ... Жалко за дечицата

На майката трябва да и се прожектира името на дувара на народното събрание ,защото едното дете е малък мръсник от мъжки пол и и е осъществявало домашно насилие върху нея- като иска да яде ,докато тормозената майка си разхожда кученцето!

Интересно ми е защо личната лекарка на децата не е забелязала всичко това???Някой от многобройните институции как не е стигнал до това семейство след като ми се хвалят как обиколили 175000 домакинства за да ''върнат'' 17000 в училище...Мизерията води до това а съседите дето ''не знаели че има деца'' знаеха обаче че са се карали???

Къде са 4 лапи и тем подобните??? Ами кученцето милото, кой ли знае какъв живот е водило... Веднага да го "осиновят" и спасят.

За сетен път се убеждавам, че чиновниците в бг и всичките им там сателитни организации са чиста проба паразити и требе да бъдата изчистени веднаж за винаги за да стане някаква промяна в тази "държава"!

От прочетеното излиза, че кучето е живеело по-добре от дечицата! :( Дано намерят подходящ дом за тях!

Нормално за кучкар.

Пишат ти минуси, но си много прав, този случай е 100% доказателство. Няма пари, ама гледа куче, извежда го, т.е. полага някаква грижа, а децата ги видяхме на какво приличат, т.е. за тях грижата е била нулева... И това че някое от тях не е починало е просто щастливо стечение на обстоятелствата, питам се обаче педиатърът на тези деца въобще виждал ли ги е, не е ли настоявал да извърши необходимите прегледи и ваксинации през тези 3 години и ако не, то защо не е сигнализирал за потенциален проблем или поне да се извърши проверка. Впрочем той самият може да направи домашен преглед по своя преценка.

щот не сме ратифицирали конвенцията...

Алоу бюроклатите с фуражки, зщо не и е повдигнато обвинение по закона за закрила на детето бре? Пак се криете зад нормативи и бумаги случайно да не си свършите работата! А там разните паразитни организацийки и фондацийки къде се завряхте бе добитъци?

Малоумно ненормално същество Пияница смогана!То добре пияница-затривай се ама защо раждаш деца да се мъчат!! Егати говедото безчувствено!

Къде са защитниците на Стамбулската измама? Айде жендъри къде са скрихте?

Животът на момченцето все още е в пряка опастност.Счупването на черепа е нанесло тежка мозъчна травма.Дано се пребори. Съдбата на тези деца е крайно неясна. Тази от фотото и животно не я бих нарекъл,защото познатите ми такива,дават живота си за рожбите си.Била бедна,но за пиячка пари е намирала.9 кг.телесно тегло....като на дете около година,че има и по-тежки.Колко добри и свестни хора,се мъчат с години,кои успешно,кои-не,за да имат дете.На този урод,Господ му дал две,то ги "отглежда",както в концлагер. Пуснали са я,естествено.Да се прибере зад никак не бедната си врата и да се налочи отново.

Боклук, пияница и класически унтерменш. Няма какво повече да бъде обсъждана.