Търсят мини в имота на бившия легионер в Орешник

Днес започва претърсване на имота на 35-годишния Иван Пачелиев, който се беше барикадирал в дома си и стреля по полицаи.

Обратно в новината

Коментари - Търсят мини в имота на бившия легионер в Орешник | Днес.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Тази новина показва само едно,колко слабо са подготвени силовите структури в държавата!!! Този Цанков чува ли се какво говори,да вкараш 80 души цяла нощ да пазят един дървар докато спи!! Ще му кажа простичко като човек който поназнайва тези неща,ами драги,двама полицаи с две ръчни димни гранати щяха да го извадят за нула време като мишка от дупката му!!!

пак имам чувството, че ни лъжат. Отишли само за справка и те ти, на - Рамбо-15.

За един човек пращат 80 полицаи за залавянето му.Ами ако бяха трима, тогава полицаите щяха да са 240! Една казарма военни.

а, ако са 300 - ще трябват 24 000 - даже и армията няма да ни стигне с команден и цивилен антураж към нея

ако беше стрелял по полицаите резулата щеше да е като при бай петко.

Защо Цацаратурата не се самосезира, и да направи подобна акция и в един имот в Банкя?... По анонимен сигнал там има струпване на много въоръжени типове, има складирано оръжие, и няма възможност съседите да проверят какво се прави вътре...!!! :::))) Ха, ха, ха... :::))) Дааа...!!!

Наистина бб с гранатомета трябваше да се появи!

Мини или злато, щото от Африка внасят злато и диаманти, затова франсетата са още там. Още не съм чул някой от Африка да повлече мини!?

Глупости!

И. Г. И. 35 годишен жител на с. Орешник, известен с прякора си Дюмона, бивш легионер, предизвика напрежение в органите на реда за около 24 часа. Вчера 19 февруари, екип от РУ Полиция Тополовград го е потърсил за справка по преписка за кражба /няколко пъти И.Г. бе хващан в кражба на дървесина/. Намерен в дома си, който се намира в горния край на селото, но отказал да излезе. Вместо това се заключил и барикадирал вътре, започнал да заплашва служителите на реда и произвел няколко изстрела. След като за случилото се е уведомена прокуратурата, днес 20 февруари в опитите за извеждането му от къщата и задържането му се включиха сили на реда от Хасково и София. Някъде около 18 часа днес той напуснал дома си и след това е обграден и заловен в малка уличка около т. нар. общинска чешма. Мнозинството от хората в селото изобщо не са разбрали за какво става дума и за какво е това голямо струпване на полиция във и около Орешник. И. Г. И бе известен в селото и в общината и с това, че изкара няколко години служба във френския Чуждестранен легион и има отлична физическа и стрелкова подготовка. От няколко години се е прибрал в Орешник и не е известно да се е захванал с някаква постоянна работа

Да беше им " признал",че някъде в градината има наркотици, та да я прекопаят и да свършат някаква полезна работа.Измислят си някакви брутално агресивни престъпници и извършват подвизи при залавянето им, а истинските си купуват хотелчета.Хората от селото казаха,че са учудени от спец акцията,защото Иван бил кротък човек.......

Да го пуснат да се разходи из имота с вързани очи.

Герберската тъпотия е безгранична!

А този ако така стреля по Хамерикански полицаи, пак ли така ще му се размине? Дали? Да не говорим за Русия... Тамошните части първо стрелят после питат... ако се сетят да попитат обаче :) А ние този сега ще го хрантутим.. Защо? Кой ще гарантира, че утре няма да посегне отново?

Как е възможна тази некомпетентност на прокуратурата! Когато стреляш по някого, това е абсолютен опит за убийство. Няма никакво значение дали е имал предишни провинения или не. Оръжието в ръцете му е абсолютно достатъчно. А употребено срещу полицаи, провинението е дори по-тежко.

Стрелял във въздуха, не на месо ,защото щяхме да четем за трупове.

Иван Петров

а, от къде знаете, кой е стрелял?

Браво бе. 80 спец полицая срещу един човек и не могат да го обезвредят часове.... Открийте разликите ъмежду френските и българските сили за сигурност...

разликата е че френските спецове допуснаха Шарли Ебдо и няколко атентата в Париж и оня с камиона дето ги газеше, а българските допуснаха само един в Сарафово с един български гражданин курбан. Дет викаш разлика май няма

защото други опити не е имало.

ДРУГО СИ БЕШЕ ПРИ БСП В ГОРНА ОРЯХОВИЦА ЕДИН СЛУЧАЕН ЛОВЕЦ ГИ НАТРЪШКА НЯКОЛКО ОТ СПЕЦ ЧАСТИТЕ !

Нема го боко гранатомета да им каже какво да правят .

човека има подготовка в легиона за да избие не 80,а 160 ченгета....

Стрелял по полицаи, а няма обвинение за опит за убийство?!

... 80 човека... те са били навсякъде, къде другаде да стреля?!..

Сигурно ли е че тази свиня е била в легиона!?!

... да, в арабския...