Явор Колев: Нищо в интернет не е скрито

Нищо в интернет не е скрито.Тези, които си мислят, че като влязат в мрежата могат да правят каквото си искат и срещу когото си искат, бъркат.

Обратно в новината

Коментари - Явор Колев: Нищо в интернет не е скрито | Днес.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Като не е скрито, защо се допуска да има сайтове с порнография, насилие, измами, продажби на наркотици и оръжие, детска порнография..!? Знаете кой къде влиза, а не знаете кой създава и поддържа такива сайтове?

този който създава и поддържа плаща или може да плаща, а другите не, та за това.....

След като, "Нищо в интернет не е скрито.Тези, които си мислят, че като влязат в мрежата могат да правят каквото си искат и срещу когото си искат, бъркат. " Как руските хакери вкараха Тръмп в Белия Дом! Или някой нещо ни баламосва!!!

Ченгетата искат да сплашат хората за да не изразяват мнение срещу гейберастката диктатура. Имало педофили в мрежата, а те искат да ги пуснат в училищата.

И за това като големи ''специалисти'' повече от година ми задържахте техниката и я върнахте потрошена за някаква ваша измислица основаваща се на ''източник''...

Приемам това изказване на този господин като опит за сплашване и налагане на цензура - против Конституцията на РБ, така че - отиваме на съд - ще го съдя, да видим там толкоз ли ще е ербап !

Ей мишок, кого ще съдиш бе, таласъм панелен. Кой те цензурира теб бе, нещастник. Наясно ли си че в мрежата е пълно с всякакви психопати, и затова наистина е необходимо и там контролът да е строг

Ето, седя си в мрежата и си правя каквото си искам !! Ела ме хвани, Яворчооооооо !!

Учим си децата, Яворе, рахат бъди;) Ама виж там да вземете да пообразовате разни висши служители, магистрати, висши полицаи и тем подобни, че с тези събличания пред камера "уронват престижа на институциите", отделно че станаха за смях;))

Колев, тъй като ви гледам МВР-то - не личи, че няма нищо скрито в нета.

особено активно шетат подривници с мягхий знаци. Те иначе никакъв продукт за международния пазар не могат да произведат. Бива ги само в шпионажа и диверсията...

Ако не бяха тези с мягките знаци, сега щеше да сервираш на манафите ,докато опъват скапаната ти жена. България каруца не може да произеде ще търси сметка на Русия която има военна техника на светлинни години от нашата. Марш във фъшкиите

ама признай поне, че сме най-добрите !! хехе

има скрито - покрито.

Верно ли?!

"Има структури, органи, които се грижат денонощно да не се случват такива неща" Абе, кубе, тези структури, тези органи в обедна почивка ли бяха, че проспаха вируса от името на НАП? Да ви е...б структурно!

Знаеме бе Колев знаем че дори в момента в който пиша големия Дзвер в Брюксел всичко записва е, и ?Който си се занимава с престъпления да си се притеснява но май има и много добри хакери щом и чичо самовите артисти пищят че те им назначили и чичо Дони ха ха пък тях не могат да хванат и разберат кой как и защо ма нюхат май само нас по форумите тях да хванат ха ха !!!!

Браво на агронома, след колко години стаж успя да го прозреш това?

Послушкото подслушва!!!

Нека следят, пожелавам им успех! Непрекъснато се пише и говори за извратеняци, терористи, джихадисти, криминални типове. Трябва да бъдат озаптени. Но дали хората на Явор се задоволяват само с тях? Дали не подслушват и непослушните според властта и дали това не им е приоритет? Не бих искал да е така.

все тая, защото тези които имат някакви намерения или задачи да работят срещу България не са по форумите, а са по коридорите на властта, защото по форумите хората изразяват личното си мнение или пишат поръчкови, но твърде глупашки неща, а тези по коридорите на властта директно правят това, за което са лансирани, финансово и информационно поддържани и са поставени на съответните постове, а комисарят и колегите му са им подчинени и по служба и по закон!

Няма нищо невъзможно ... трябва желание и опит ;)

Трепери Читанке! И други сайтове за споделяне на книги! Като ревнат родните "автори", че им се "крадял" труда и Я.К. е в стихията си! (нищо, че ако не са точно тия сайтове, почти всички родни автори ще останат напълно неизвестни)

ех, яворе... "всичко" и "нищо" са абстрактно понятия, моля те не говори. Смешен беше преди 10-ина години, още по-смешен си сега. Не си мръднал на милиметър. Публичините услуги са видими, всички големи социални мрежи ще ви предоставят инфо ако официално го поискате. Ама ако аз реша да си направя моя частна система и сам си контролирам сертификати / ключове ще подслушаш на баба си хаштага! ако можеше щеше и тор мрежата (а не е само тя) да спреш. Ама не можеш...

Г-н Колев,след като следине всичко и знаете,докладвате ли на Премиера за народната "любов"към него и любимата ГЕРБ?! Социолозите лъжат ,но хората не се лъжат вече !!

на президент, премиер и другите властимащи от този калибър това, което се пише за тях по българските медии, а му докладват за съвсем други неща. За тази работа, какво пише по медиите и форумите им, си има секретарки, лични сътрудници, прес секретари, пресцентрове и всякакви други от този род, които непрекъснато ровят из мрежата и не само четата, но и принтират всичко написана за този над тях и му го докладват. По този начин достигат да власт имащите всички, в това число и най-глупашките, писмено изразени мнения за тях или по някой злободневен за обществото ни въпрос.

Защо Кибер-Явор пропуска да ни каже, че производителите на "социалните технологии" търсеха (и постигнаха) точно тези зависимости, ефекти и овладяване на детското, младежкото и лумпеното самосъзнанение и поведение, които той сега посочва като ОСНОВНА ЗАПЛАХА ? Още от 90-те години на миналия век, първите подобни софтуерни "платформи" (напр. Microsoft NetMeeting ) 85-90% от темите, които листваше бяха за секс, педофилия и извратености... Всичките тези "технологии" поставят конкретният човек в тотална зависимост, овладяват начина му на живот, излагат на тротоара всичките му лични проблеми и тайни - например, кои са приятелите му, от какво се вълнува в момента, какви са здравните му проблеми, какви са разбиранията му по кажи речи всичко в Света. И това гарнирано с държава, която борейки се за "равен достъп" на всеки до всичко дава ама много равен достъп само чрез Интернет, "електронно", "виртуално" и т.н. Особено беззащитни са децата, които буквално са избутани на улицата, а родителите умилени си верват, че така ще ги научат на "информационни технологии" - умения, които когато им потрябват технологиите ще бъдат съвсем други !

Яворе, Яворе... Не можете да хванете никой, който знае какво прави. Дори и да стигнете до логовете на провайдера, ако ИПто е някакъв НАТ можете да се хванете за палците. Хотел например.

То това е целта на плурализма и демокрацията.Свободата е ясно отдавна че се намира в дефицит.Сменяйте Конституцията !Време е!Член 1 ви ГЕРБ го превърна практически в реалност така че дерзайте!Просто узаконете Диктатурата писменно.

Тоя момък да не се превъзнася чак толкова, вече и децата знаят как се заобикалят IP през виртуална машина с прокси. Могат да хванат някого евентуално през TOR, особено ако някой от сървърите е американски...и се влиза във ФБ и пр. шпионски платформи...но е загубена кауза, ако е 1-я вариант, и ползват криптиран чат за комуникации.

Точно през ТОР - друг път. 2014 американците "разбиха" ТОР като пуснаха в обръщение заразени ТОР браузъри с техен keyloger. Иначе да разбият мрежата - кауза пердута...

прокси викаш :) а проксито е най лесния начин да те подслушват... и собственика на проксито (или ВПНа) знае всичко за теб. Ако пък недай си боже проксито или ВПН е безплатен (хихи) почти 100% е собственост на държавна агенция, на онези мощните държави. Кой иначе ще остави така отворени проксита а? Милисш трудно е да се открият ли?

едни структури в една държава (но разбира се не е само тази държава), които са създадени точно с тази цел - да следят и анализират всичко което се появява в мрежата, та било то и под формата на детски забавления. Правят го в името на националната си сигурност, която не е само вътре в държавата а е със световен ареал. Така че, прав е Колев за това че нищо не остава скрито в мрежата, защото тези които контролират всичко са държавни служби които не само слеят, но и манипулират, когато си поискат, това което е в мрежата.