Нов скандал с антисемитски песни в Австрия

Седмичникът "Фалтер" публикува в утрешния си брой материал за новооткрита брошура с антисемитски песни, възхваляващи Холокоста.

Обратно в новината

Коментари - Нов скандал с антисемитски песни в Австрия | Днес.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Еврейте се натрапват в дадена държава и почват да лобират за мулти-културно, мулти-расово общество. Уникално !!!

Светът се държи все по-безумно. И колкоро повече всякакви корифеи се ОПИТВАТ ДА ГО ПОПРАВЯТ, по-безумен става. Може би ако всички го оставим на мира, той ще се оправи сам, а?

След като на еврейската общност не й понася, да вземе да се изнася. Имат си държава Израел, прав им път. Що за наглост е да се намърдаш неканен в някоя държава и да задължаваш жителите и стопаните на тази държава да правят това, което искат някаква бройка чужденци. безпределната еврейска наглост, демонстрира на живо, защо, където и да отидат по света, навсякъде ги намразват. Ето така действат. За това повече от 2000 години всички ги мразят. И както обикновено, всичките сме криви. Единствено те, в света са правите. Поради което всички трябва доброволно да им станем слуги и да им предадем парите си. Това е доктрината на техния Талмуд.

Скандалът е, че едно активно мероприятие на либералния комсомол срещу АПС се разпространява в мейнстрийма, а е ясно че това е една класическа фалшива новина.

Естествена реакция на натрапваните на хората мултикултарализъм , толерантност и пр. ценности. Не случайно някои хора вече се оглеждат за новия Хитлер. И ако все пак такъв се появи някъде - кой ще носи отговорност ?

"Столетья течаха в окови, столетья на сълзи и страх столетия камъне нови валяха въз Юдиний прах. Днес грее светата свобода, свободен е прежния роб, но камъне йоще народа изпраща въз Жидовий гроб."...

ИВАН ВАЗОВ - патриарха на българската литература!

Даааа...!!! Но сега някои подлоги на жидмасоните ще кажат че Иван Вазов е антисемит, и пак ще поискат премахването му от учебниците на българчетата...!!! Бог да пази България и българите...!!!

Тия австрийци почват да ма кефят мм'а им д33ба! Почват яко яко да ма кефат! Като почнем от премиера им, та стигнем до тея стоденти...!

Върху нас българите се е провеждал кървав геноцид 500 години,а сега ни натрапват съжителство,присъствие,на кръвожадните орди и прочие.Сега същите западняци,които са гледали безчувствено как ни унищожават ни налагат измислени пречки и ни затриха като държава,а за някакви си песни вой до небесата.Нали е толерантност,мултикулти,значи ще приемат,че това са културните особености на австрийците.

Когато натрисате на обикновения човек тумби мигранти, когато натрисате "анадолски конФекции" по подмолни начини ... ами какво очаквате - рано или късно хората намират начин да реагират, независимо дали конкретната реакция е най - правилна или не!