Нов закон в Украйна - за военна сила срещу Русия

Украинският президент Петро Порошенко подписа закона за реинтеграция на Донбас, който разрешава употреба на военна сила срещу Русия.

Обратно в новината

Коментари - Нов закон в Украйна - за военна сила срещу Русия | Днес.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

ТЕЗИ СА ПЪЛНИ ИДИОТИ.ДАВАТ ЛИ СИ СМЕТКА КЪМ КАКВО ТЛАСКАТ СВЕТА ТЕХНИТЕ АМЕРИКАНСКИ ПОДСТРЕКАТЕЛИ.

Следя общо взето внимателно какво става в Украйна ,само защото ако там пламне пожар и ние ще изгорим.Тия дни не съм се интересувал от новините и -щрак Марийке на портрет!Просто не мога да повярвам ,че тази новина е вярна и такъв закон е приет!Това ми се вижда нещо като повторение на 2008 г-,когато Саакашвили е дал команда да нападнат руския мироопазващ контингент!В дъното на тази работа стоят без съмнение американците ,които искат да нагнетят напрежението преди президентските избори в Русия и преди световното по футбол!!...С Грузия беше същото,считам,че американците и сега бъркат!При такова развитие Путин няма да се поколебае да жертва световното по футбол!! Ще си позволя една прогноза-ако киевските управляващи решат да нападнат Русия Украйна ще остане без Одеска,Харковска и Николаевска области,които заедно с Донбас ще се обединят под някаква форма с Русия !А останалата част - в период на перманентен саморазпад до окончателното разрушаване на Украйна!А Европа твърде вероятно ще изпадне в разрушителна криза,защото ще трябва да избира между войната и сътрудничеството с Русия!

това ми изглежда като сценарий за фантастичен филм на молдовска кабелна телевизия

Разпадът на измислената държава (У)крайна наближава. И познайте кой ще бъде виновен за тъпотиите на фашистката хунта в Киев.

виновен ще си ти, и ще те екстрадираме право в Киев, да го кажеш лично на Прошенко

Следя Украйна от първата Оранжева революция и първия Майдан, познавам и украинци, и руснаци. Още преди се очерта линията: Янукович печели в Донецк, другите в Киев и разликата беше много малка. Само че парламентът е в Киев и вторият Майдан узурпира властта, изгони всички неудобни политици, някои понаби, други уби и решиха да правят чиста нация. Но в Донецк не искат фашистите да ги изколят като овце и да им сменят имената, та посегнаха към оръжието. Вие уж осъждате Възродителния процес, пък искате армията и фашагите да избият несъгласните. А Порошенко официално прие закон, в който чужденци могат да служат срещу заплащане в укроармията и така се подсили с наемници, защото масово украинците бягат от военна служба.

Много лесно ще се разреши проблема само ако Украйна върне на Русия всички руски територии, които се намират в границите на днешна Украйна.

Въпрос към украински артилерист: "защо обстрелвате Донецк, нали там живеят украинци"? Отговор: "Зашото там има руски войски". "А защо не стреляте по Крим " "Защото там наистина има руски войски"

Лъжеж, че обстрелват Донецк. Доказателства!

не лъже Инженера, в Донецк е, слугува на терористите и те му разказват тези истории

Търпение! Може да не се наложи никой да обстрелват, както в Германия през 1991г. Иван ще се изнесе от Украйна само с гащите на гъ*а си.

Няма 5лкак да се изнесе от нещо което не е украинско а руско.

Иван се изнесе, но Сам изобщо не си е тръгвал оттам :)

Знаете каква е разлика между зелени човечета в Крим и на Олимпиада? Никаква. Едни и други без опознавателни знаци))

А между теб и зелените човечета (имам предвид извънземните) не виждам никаква разлика. Кравар безполов.

Финита ля мельдония, полово загрижен любител на свинщина)

Така е ! Вече и за долари не искат да се бият , затова се налага да ги задължават със закон ! Ще се засили обратният ефект ! Това е положението !

Интересен закон, който ако се приложи, ще даде и правно основание на Русия да предприеме отговор чрез военна сила. Не осъзнават ли украинците, че така всъщност ще развържат ръцете на Путин да прати и редовната армия, която за няколко седмици ще анексира и Киев.

Всеки втори - бележит международен анализатор! Ура!

Законът, приятел, е за реинтеграция на Донбас и по никой начин не касае Русия! Освен, ако в този район има регулярни руски войски, които в случая се явяват окупатори. Приемам, че заглавието те е заблудило, иначе като един принципен човек, предполагам няма да си против Украйна за защити териториите си.

Бившият депутат от Държавната дума Виктор Алкснис заяви в интервю за телевизия "Дожд", че при удара на американската авиация на 7 февруари в Дейр Зор са загинали 334 руски наемници. По думите на Алкснис, който е полковник от руските ВВС, сред загиналите са 217 души от 5 щурмови отряд, 10 души от 2 щурмови отряд, 94 от щурмови отряд "Весна" и 13 души от артилерийската дивизия. Според него, цифрите не са окончателни. Алкснис твърди, че по негова информация, в операцията на руските и сирийски сили са участвали и военнослужещи от Силите за специални операции на Русия, но за тях няма никаква информация.

и каква е връзката с тази статия? или си на копи-пейст режим, без мисловен процес?

че пляс!

а пък шефа на Вагнер каза че са загубили 5 човека. Ти сериозно ли мислиш че ще тръгнат в атака 400 руски военни без грам въздушно прикритие?

да

буахахахаххаа не са 334 цели 6000000 са ама те не знаят .Бухахахахахаха абе само кретени пишат вицове и анекдоти.

Самият Пентагон говореше за "100 войника на Асад". Но желанието и старанието ти заслужават да се отбележат.

"ЗАКОН ЗА ДЕОКУПАЦИЯ........"

Да си изясним две неща - Порошенко е длъжен да го направи - това е задължението му като президент - да отстоява неделимостта и териториалната цялост на Украйна. Второ- ако Русия няма войски там, е безпредметно да се ангажира! Ако се ангажира с военна сила, това ще означава, че там и преди е имало руски войски , маскирани като "доброволци", "башибозуци " и всякакви други паравоенни формирования от рода на Вагнер.

праильно! - Фалшиво заглавие.

За това ни плащат!

Меркурий,"Там където има заплаха и за един американец,или са заплашени американските интереси пращаме самолетоносачите и ги защитаваме".Военна доктрина на щатите.Руснаците я копират учат се от най демократичната държава.В Донбас и Луганск има много руснаци подложени на геноцид т,е, те са длъжни да ги защитават.Или за едни може за други не.

Пьотре, настъпи котето. Ще гледаш ЕС и НАТО през крив макарон. Съгласувал съм го с Ангела и Бойко.

България и Украйна са най варните протрити американски изтривалки

Нужни са ми 2 часа за да стигна до Лвов пред Таймс/12.7.2017 г. Командир на спец.дивизия на ВДВ в Новоросийск

"Едно е да искаш, друго е да можеш, а трето и четвърто да го направиш". Те за три часа не можаха да стигнат от Тартус до Дейр ез Зор да помогнат на онези техните в месомелачката, той бълнува Лвов!

Е, и кой ще те пусне на КПП-то на летището? Май само дрън-дрън.

слушка менторите си от WDC, които обаче само го насъскват. Никой освен напълно откачен няма да се сбие с Русия. Най-малкото американците. Те ще са последните, които ще предприемат подобна стъпка. Потрошенко ще им е машата, а те само ще ръчкат огъня, ще снимат по телевизията и ще надават вой до небесата. С надежда да се докопат до някое парче в крайбрежието на Украйна за военна база.

тъпо

А с американците на кого му стиска да се сбие? На Русия? А-а-ха-ха-ха!!

Руснака не го е страх с никой да се бие.

Говедарите са нападали само слабо държави. Корейци и виетнамци ги направиха на таратор. Да не говорим за Афганистан и пр. и пр.

Какво правят руски паравоенни формирования в Украйна?

ИхтамнЕтЯт Напоследък просят пари за билети до матушка.

Ами, какво сме недоволни тогава от Порошенко?

Каквото правят и антируските паравоенни формирования - участвуват в гражданска война.

Няма такива, само инструктори има, които обучават шахтьорите да бият бандеровската шайка бандити, която незаконно е узурпирала властта.

Как би приел ти чужди военни инструктори в България - турски например?

Какво правят 4 000 военни инструктори и служители на ЦРУ на 12 000 км. от Америка в Украйна бе джендър ? Чий го търсят там? Ще цепят скоро дърва в Сибир

Ти да не си от горското?

Добре, де, Порошенко се бори с руската агресия, възстановява украинската икономика, премахва корупцията... Защо тогава отново се е събрал толкова народ на майдана? Защо видият борец с руската диктатура и агресия - Саакашвили - беше изгонен от Порошенко в Полша? Защо МВФ отказа повече да дава пари на Украйна? Защо Меркел и Макрон отказват да се срещнат с Порошенко?

е издигнат в ранг на опозиционер от КГБ дето е служил за да обедини "руски майдан" в центъра на Украйна. Що не се върне в Грузия да го срещнат с рози..

А вратовръзки ? Или там ги е изял всичките ?

долна и подвластна на презокенаските кръволоци фашизирана киевска сган, палачи на Род и Отечество....ще плащате с кръвта си и вие и господарите ви

И на най-непросветените е ясно до къде може да доведе евентуално използване на оръжие срещу Русия. Това е известно и на Порошенко, и на тези, които стоят зад него. Проблемът е, че на бандеровците и другите радикални организации в Украйна беше дадена свобода на действие и духът излезе от бутилката. В момента властта в Киев е техен заложник, поради което нещата ще продължават да бъдат непредсказуеми.

Оръжие срещу Русия ще има само, ако има руски войски в Донбас!

А такива няма.

биха приели закони за широка автономия на някоя област, та са препоръчали това на Украйна в т.нар. Мински споразумения. Не са чули персийската поговорка: да укротиш злия с добро е като да укротиш бясно куче с парче пай.

То в споразуменията имаше и ,, прекратяване на огъня " ... ,, изтегляне на тежко въоръжение ''... но хохландия се сеща за тях когато почнат да трепат ,, американските инструктори " .

просто да знаеш - Германия е ФЕДЕРАЛНА република. Всяка провинция си има свое правителство, лантаг и т.н., тоест широка автономия.

Сега да видим каква ще бъде реакцията на ЕС, след като всички виждат, че Порошенко се съобразява, т.е. действа в съответствие с указанията на Вашингтон.

ЕС ще премълчи и ще се прави, че не вижда нищо, както се прави че не вижда нацистите, които маршируват в Киев и нападат руски посолства и т.н.

Голям смях - за трети път се трие мнение за о г ъ з е н а г е й р о п а .

каква ще е реакцията на Русия след като де факто в Сирия вече се установява широка автономия...

И ЕС прави същото.

това ще е и нашата съдба - източният фланг на нато е пушечното месо на уса; гадовете ще ни накарат да се самоизбием, после ще разграбят природата ни

ОКУПАЦИЯ ОТ РУСИЯ!

Искаш да кажеш,Порошенко =Асад.Защо в Сирия са борци за свобода а в Украйна сепаратисти .И двете групи са против президентите си.Да не говорим за Косово където бяха борци за свобода.

Меркел каза да за северен поток 2,турския е вече построен наполовина, тези пак щели нападат че остават без газ, протестърите будисти искали ченгетата да бият народа за да вземат властта поради несъгласие за лифт в планината, такива ми ти работи.

АЙДЕ, ВРЪЩАЙТЕ НИ КАЗАН! ТОЙ Е БЪЛГАРСКИ! И ВОЛГОГРАД (БЪЛГОГРАД)! ВРЪЩАЙТЕ НИ ИЗКОННИТЕ БЪЛГАРСКИ ТЕРИТОРИИ, КЪДЕТО Е ОСНОВАНА СТАРА ВЕЛИКА БЪЛГАРИЯ - ТЯ Е БИЛА НА ТЕРИТОРИЯТА НА ДВАТА КЕНЕФА!

А Беломорска Тракия ?

атила теб не ли ти дават хапчетата навреме?

разбира се че е бил наш но как да си го вземем сега ти какво предлагаш а да пуснем нашия самолет да пуска позиви ли що ли :) ?

Те и в Сирия бяха победилил, а виж какво стана!

Първо Адолф се опита да си вземе ВОЛГОГРАД - може да опиташ и ти! Вече имаме само един КАЗАН! Той е в ада!

да я караме със сила, а? Ами тогава няма да се оплаквате от санкции, малко са ви! Нали така, правото на по- силния?хахаха

По тази логика. И тукашната България трябва да я върнем на гърците(Византия).

Знаете ли колко му пука за Русия и Украйна? Пука ми да не тръгнат украински пълчища към България, каквото ни готвят и това ще стане, ако спите , а не излезете на улицата!

Горби си беше една марионетка на глобалистите.Същите за това вият сега до небето че Путин не си дава държавата не че там не върви Новия им световен ред даже по бързо и натискат руснаците за това но не искат да си дадат държавата на неолибералите и това е!

Хората в Украйна не искат да живеят в бедна еврогейска държава управлявана от бандеровската шайка бандити.

Не е лош закона. Руската армия ще придобие богат опит за водене на война срещу натовско въоръжение в реални условия. А в Германия, благодарение на санкциите и министърките на строгата господарка ще липсват зимни дрехи за ротата, която им се полага.

Ако не си забелязал, тя вече го трупа - в района на Деир ез Зор! Разбира се, като за начало засега трупа само трупове, но трупането на опит е дълъг, труден и понякога доста болезнен процес - много се отказват далеч преди да са натрупали богат опит.

Ако говориш за ЧВК Вагнер то си смешен отвсякъде! 14 убити и вой до небесата!Без никакво прикритие от въздуха,без ПЗРК и без да се крият сред мирни жители срещу авиация и артилерия ти какво искаш да стане!

До като не бъдат свалени от власт тези проамерикански бандеровци, мир в Украйна няма да има.

До като пробутват руски фашизм, винаги ще имама и бендеровци. Те са анти рускифашисти.

Не, само са фашисти, и то от най-мръсните.

а кого чичо самовите артисти ще освободят цял етаж от сграда в центъра на Киев и те какво правят там като не допускат даже и укри там а ?"специалисти" ли има там или продават прах за пране на укрите а ?А че Порошенко е на къс повод го знае целия свят но ако чичо самовите си мислят пак да палят Европа а те да се греят от далеч жектоко са се излъгали ще гори и тяхната черга а нищо чудно и първа.

Украинският фашизъм бандеровщината никога няма да могат да постигнат мерзските си цели, защото срещу тях стои правдата и справедливостта. Русия защитава свои законни права.

Какви закони права има русия в Украина? ))

За пореден път САЩ организират руснаци да стрелят по руснаци в руската република Украина. Там кога ли ще се опомнят?

Руснаците дори в русия нямат руска република. Къде са тръгнали да търсят по чужди, имперско завладявани земи? Особено в Украина. Нищо общо нямат украинци с руснаци нито в език, нито фолклор, нито в менталност. Общи само беля , които са донесли руснаци на украинци. Московска област, бивше московско царство, ето я руска република.

От де ви копат такива тролчета? Руската държава започва от територията на днешна Украина. Първата руска столица е Киев! Езикът който се говори там е руски. Официалният (сега) език се нарича мова и е наречие от полските територии на западна Украина. Днешна Украина е създадена през 1991 година от Хенри Кисинджър с идеята за разцепление между руснаци. А самите руснаци наистина са твърде търпеливи, в Либия вече подпалиха американското посолство, тук още дремят.

А украинската република къде е, на 1-3 от сегашната си територия. Добре, че беше Русия, да ви подарява чужди земи.

Русня може роди само недорепублики ,като Приднестровие, Днр, Лнр, Абхазия, обречени на разруха, воена пропаганда и тотална изоляуция от цивилизован свят.

Законът е за реинтеграция на окупираните от Руската Федерация територии: Крим и Донбас

американците са му го написали тоя е подписал

Спомням си, как преди не много време бяха тръгнали, "като на парад" да "усмиряват" непокорния Донбас, а то какво стана - стъкнаха им няколко "котленца", поразредиха им доста "армийката" и онези от "секторните батальони", че даже им направиха и "дневна екскурзия" по улиците на Донек, да му видят забележителностите ... сега искат май да повторят същото ...

Руският фашизъм повтаря немския: горене на книги и унищожаване на паметници в окупиран Крим убийства и насилие в окупиран Донбас Гьобелсова пропагандна машина срещу гласовете на истината Тотален контрол вътре в Русия

Сега идваш от там и лично си го видял ? Защото иначе се получава , че си част от също такава пропагандна машина .

Глупаците имат затормозена Мисловна дейност съчетана с липса на Логика и Реалност. Порошенко не прави изключение от тази "порода хора". Абсурдът на Неговото поведение е толкова, колкото Абсурда на страната наричаща се "Украйна". Но "борша" дето са си сготвили в "Украйна" ще си го сърбат сами. Може и на янките да дадат, че и те да се "посерат" - да ме извините за последната думичка.

Украинският президент Петро Порошенко се е появил пиян на Мюнхенската конференция за сигурност, предават световни медии.

укрите още нямат регистрирани граници в ООН! Всеки може да си взема от тях, колкото иска!

Те за това Румъния и Полша вече оглеждат земите .

в украйна трябва да има само украински войски...

То и в България трябва да има само български, ама има и американски.

трябва в България? Да вземем заедно със съюзниците си да ви натирим на руски ферибот към Новорусийск, както вие сте прогонили немците от Кьонигсберг. С по един куфар.

Сигурно пак е бил пиян, като в Мюнхен, тез дни. Убитите му тежат на съвестта, порошенкова.

Интересно, защо не е включен и Крим???? Може би защото там наистина има руски военни! :))))))

Тия сами си просят шамарите. А и хайде да не се лъжем, който е по силен, той определя какво къде и как ще става. Нас като ни оглозгаха WW2, и какво, силните казаха това така ще стане, и така и стана. Колкото ние ще си върнем териториите, толкова и те.

Е, щом Потвърждавате че Кремъл води Война...

за спиране на финансиране на програмите си за Украйна..Що ли "обективните" ни медии не ни информират.. Щото в тях пише - ЕС се умори да чака рИформи..

ПреОбобщавате. - от Една страна - Украйна просто НЕ може да се справи със Саботажите на Кремъл... - от Друга - ЕС продължава да има ИзлишнаТолерантност към Кремъл.. - от Трета - Нещата в Украйна очевидноЕскалират.

sulio@mailinator.com

От четвърта - прибирай се вече в стаята с Наполеон и Йода, че иначе пак ще ти спрат нета и ще ти предпишат от силните инжекции. Най-съжалявам, че през "демокрацията" затвориха лудниците и такива като Дървосекача се накачулиха по форумите....

Избива с армия собствения си народ. Трябва да бъде съден за военни престъпления.

Кремъл/Късака ли ?! - ми то това им Е "правило".

Тоя да вземе да плаща пенсиите, а не да прави войни!

Разбира се,ме Украина ще иска да си върне икономически силните области които са окупирани и опустошени от руската армия и паравоенните и подразделения!Ако Путин продължава с противопоставянето ще бъде изгонен и от там позорно!

Няма как да върне нещо, което не е негово. Хората не искат да живеят в бедна еврогейска украйна при тази бандеровска диктатура.

А Крим няма ли да нападат? Или ще скимтят като помияри, да им го върнат?

Е далечко. ...пък И Турция&Грузия - Са готови.

Още година, и укрите ще духат в празните тръби.

Потокът - Е вече Реверсивен.

И цената става една такава... реверсивна...

Подписаха Минските съглашения , но Украйна въобще не спазва договора ! Нарочно бърза да подпише , иначе както бяха тръгнали ДНР и ЛНР щяха да спрат на Полската граница ! Постоянно нарушаваха примирието и избиваха методично цивилни хора и деца ! В края на краищата се стигна до този закон ,който е против подписаните в Минск Мирни договори ! Хохлите са като евреите все се правят на Гяволи , този път ако нападнат ще ядат голата опашка ! Лошо е че са близо до нас и ще ни развалят рахатлъка ! На 12 февруари Началника на Генералния Щаб на БА е бил в Киев и какво там е подписвал никой не знае !

И самолет свалиха, за да спрат настъплението.

Е, щом "стигнахте" да Си признаете че Сте от отрядАнтон - ... - НЕ Киев, а Кремъл - НЕ изпълни АбсолютноНищо от Подписаното ! ...ха Сега - ако обичате Изкажете КойТочно Е бил от БА В Киев ? ----- ...а отн. Антисемитизма-Ви - просто го Спрете .

Кремъл,Бон и Париж са гаранти а не страни по Минските договорености.Но дерзайте!Който си търси майстора винаги си го навира /намира/.

Хохлите не са като евреите, но на 100% в момента ги управляват евреи.