Съвети срещу тероризма: Не гледайте атентатора в очите

Столичната община обмисля план и нови мерки срещу тероризма и дава препорък как да реагираме при атентат или ако сме заложници.

Обратно в новината

Коментари - Съвети срещу тероризма: Не гледайте атентатора в очите | Днес.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Това със структурите дето били тръгнали е като в стария виц: Някакъв обърнал ТИР, натоварен с яйца в дере и яйцата станали на омлет вътре. Оня излазил до пътя, седнал на мантинелата, хванал се за главата и се вайка "Олеле, отидоха ми яйцата!". Дошъл катаджия, погледал го и се обадил в Бърза помощ "Пратете незабавно линейка, щото на един тука са му отишли яйцата!" Бърза помощ "ОК! За яйцата разбрахме, а органът как е?" Катаджията: "А, органът е на телефона!"

Виж ко ся, яс съм нацепена батка и те тоо го кръшим на две одма. Ама одим с джипа а не с метрото.

Ако станете обект на нападение на територията на столична община, то оказвайте пълно съдействие на нападателите тъй като, ако окажете съпротива и нараните някой от тях е много вероятно да бъдете заловен и осъден. Ограничете до минимум преминаването си през териториите с преобладаващо малцинствено население, тъй като техните обичаи и културни особености не попадат под влиянието на националното ни законодателство. В никакъв случай не се разхождайте по улиците на София сам, ако сте дете, възрастен човек или младеж с нежна физика и черти, тъй като това може да се приеме като накърняване независимостта на териториите завладени от улични банди. Ако се возите в градския транспорт и в превозното средство се качи шумна и буйна, татуирана компания, слезте възможно най-бързо на следващата спирка, без значение къде отивате и колко спешно трябва да стигнете там. Ако в превозното средство има контролни органи, не разчитайте на тях, те могат да глобяват само деца и възрастни хора. Когато пресичате улиците, не разчитайте единствено на пешеходни пътеки и светофари, но винаги давайте предимство на луксозните автомобили и джипове движещи се с висока скорост. Ако забележите джебчии, крадци или други съмнителни елементи, част от частната организирана и неорганизирана престъпност не търсете съдействие от организираната държавна престъпност. Ние нищо не можем да направим. Ако въпреки всичко решите да се разхождате из София, то знайте, че го правите само на собствена отговорност.

Ъъ разликата между терористите и родната "патриотична" мафия каква е точно?

Второкласници ли са писали тия глупости. Смеем се целия офис. Шефът е терорист щот е злобар и скръндза и ходи все със стиснати устни.

Първо обарнете внимание на това 4е в метрото влизат хора с обемист багаж куфари туристи4ески раници даже и с газов котлон съм виждал!

Тия се опитват да създадат страх. Няма какво толкова да го мислиш. Вероятността е много малка. Чак ако попаднеш, ще му мислиш. Вероятността е може би по-малка, от това да уцелиш шестица от тотото. ;) А такива кампании са като подкана за терористи. Обикновенно те гонят публичност, а терористиченп акт тук няма да има чак такъв международен ефект. Имаше един на летище Сарафово срещу евреи. Ние в момента не сме основна цел.

"структурите, които са тръгнали да обезвреждат терориста" Тва му се вика къртене на мивки :))) Просто цветущи фрази!

Съвети срещу тероризма: Не гледайте атентатора в очите, извадете ги.

Само Чък Норис и Стивиту Сегал ги знаят тия работи.

Боже, какви инструкции само... Кой е написал тази помия? Защо стресирате народа? Или да си запълвате новините с глупости? За какво се плаща на службите за охрана и на пазителите на реда?

Тея ни мислят за овце. Още с доближаването на такъв ще се опитам да му отвъртя главата като тирбушон пък ще видим какво ще стане. Или той или аз такъв е живота.

Големите онлайн герои... По-добре помисли за нещо премахващо миризмата...

Значи, щото някаква безмозъчна маймуна й стърчи пистолет точно до двете ти ръце и ти вече си готов да напълниш памперса, така ли да те разбираме? Бягай да четеш за насилието над жени, не си за тук.

Ако оръжието му се окаже близо до нас, е хубаво да не го взимаме, да не го пипаме, тъй като ако структурите, които са тръгнали да обезвреждат терориста, са наоколо, може да пострадаме ние вместо него Значи ще имам възможност да му взема оръжието и да му го навра в г.за толкова на дълбоко, че чак Аллах ще му се яви пред очите, а вместо това да му правя мил поглед и чупки с мека китка, щото някакъв наш роден фатмак можело да ме обърка. Сега, и ако ми кажат, че за тези пасквили се дават пари на някой... Започвам да си мисля, че в тази държава 1 лев данък не трябва да се внася. Има опасност всичките ни пари да отиват единствено за глупости.

поредното творение на умния офис чиновник,с една дума простотия

сутрин , в метрото , толкова много хора виждам съсредоточени и със стиснати устни, та не зная....?!

Терористи са. Викай на помощ полицията. ;)

Терорист ли ??? Нека да дойде в хоремака , да види кон боб яде ли .Ке го отепам само с един стол .

А може ли и няколко сървайвъл съвета как да се отключим от тоалетна в български влак

А ако дойде мутра да ви рекетира. Да ви иска пари Да иска част от собственоста ви - 1 ) не го гледайте в очите 2) не правете резки движения 3) испълнете исканията му 4) усмихвайте се След това е безсмислено да звъните в полицията Не си харчете парите за адвокат Може да уведомите Мая Манолова тя няма да помогне но поне ще падне голямо чесане на езиците

То е егати задръстенията, да дойдат разни гавази да те рекетират...

Глупости на търкалета Мене ме интересува ако терорист се опита да ме вземе за заложник а аз му счупя челюста например мене ще ме съдят ли и колко ще ми дадът ? А не дай си боже да го нараня със собственото му оръжие - със сигурност ще лежа повече от него

Ще познаете терориста по надписа на гърдите му - "аз съм терорист".

Този антитерористичен план ще влезе в сила само ако се добавят още 3-4 глупости !

".....атентаторът е много съсредоточен и с плътно стиснати устни. " ........ така е и с този дето го е подгонило редкото щастие,и със сетни сили удържа взрива

Ох, от вашия коментар така се залях с кафе от смях, че ми дължите една риза.Да не говоря ,че и съпругата ми се скара

хахаха Не си далеч от истината! Някой така се беше изрязал, че първата ми мисъл бе, бляяяяя да беше взривил нещо :)

Жоре, жоре... 2 съвета не можеш да препишеш като хората. съветите са: при взрив в метрото на бързайте да СЛИЗАТЕ (от влака на релсите) защото може да има напрежение. Закрийте устата и носа си С ДРЕХА за да ограничите действието на газове при пожар.

Много оптимистични насоки, предполагат че четящият ако попадне на терористичен акт ще оцелее.

Казват ни бъдете джендър.

Репликата не е лично към теб,а към повечето пишещи тук. Престанете с тази Шибана дума 'дженджър/джендър, менджър и всичките и тем подобни разновидности. Излезна нова дума и се скъсахте да я използвате.

Политическата измет докара терористите в европа и сега дава къл на населението да не ги гледа в очите и да си носи вазелин. На населението е забранено да носи оръжие, че току виж успяло да се защити. А политическата измет се вози на бронирани лимузини пазена от пазванти от НСО, платени (лимузини и пехливани) с нашите данъци.

Да, това е най-характерното за облъчените. Те си плащат за унищожението. Напомня за заблудените евреи които са си плащали за транспорта до крематориумите.

Абе хора, какво е лошото на тези препоръки? Прости и смислени съвети; защо трябва да се отрича и да се плюе и малкото смислено нещо, които идва от горе?

Политиците довлякоха тероризма и сега ще ме напътстват как да се боря с него. Хамаха... .. Пък и съветниците "разпознаха" атентатора от "Сарафово", нали?!

Какво е лошото ли? Представи си как всичйи вървят свели глави да не би случайно да срещнат нечий поглед.....Ужасно, що трябва да се страхуват хората? Смелост, смелост трябва!

не гледайте километража

не ме гледай така момче, не ме гледай такааааа, не всяка усмивка е нежност, не всеки наш поглед е жест

кашкаваладжиите ББ и ЦЦ и партизанката Корнелия никой не ги гледа в очите ..

единственият отговор е бдителността

може и селям алекум и аллахакбару !

Как точно ще различите един терорист?! Значи- да се втурнем всички да кандидатстваме за работа в данс, да ни приемат, да изкараме специализирани курсове, включващи психология, криминология, криминалистика, превенция на престъпността и чак тогава да влезем в социалната роля на пътници в метрото, за да имаме изградено професионално око, за да можем да изпълняваме съветите на СО,така ли? Ако човек иска да работи в мвр, си кандидатства за работа там и чак ТОГАВА кара тези специализирани курсове! Как така ще бъдат задължавани обикновените хора да играят ролята на полицаи- държавни служители и служители на мвр по КТ?! Това е АБСУРД!!!

Ами ние бдим, но сектантите пускат талибани и терористи да се разхождат свободно в ЕС.

.... Според описанието, което се дава, атентаторът е много съсредоточен и с плътно стиснати устни.... Моляяяя? Всички в столична община са ИЗПАТКАЛИ! АЗ понякога вървя така- налага ми се наум да прехвърлям 1-2 неща от тезите ми, докато вървя пеша от таксито до съдебната зала! В ОБЩИНАТА СА СЪВСЕМ ИЗКУКУРИГАЛИ! Впрочем- има и студенти, които преди семестриален изпит изглеждат и се държат точно по този начин- и аз и те , значи, според СО, сме терористи, а? Абе.......многоточие, заместващо нецензурен израз....

Абе недей .........., че ще се народят още като тях и няма да можем да ги изтърпим всичките.

Знае се, че терористът има брада и засукан мустак. Ако си без брада и мустак, значи си ок.

Откога мисълта е сетиво?!

Пълни глупости!Никакво смирение,веднага трябва да се потърсят подръчни средства/камъни,павета,столове,бутилки.../ и мръсния мюсулманин/или такъв пратен от ЦРУ или МОСАД/да се убие на място едновременно и от всички.

н. а "Орлов мост" стояха едни заградителни табла (заради ремонта там), на които бяха написани някакви правила какво да правим в случай на природно бедствие или не знам какво...Така и не успях да ги прочета, защото автобусът, с който пътувах, бързо ги подминаваше... А не ми остана време да сляза и специално да ги прочета. Пък и мислех - Каква е тази тъпотия ( освен усвоени едни пари). Като ги е грижа за мен, защо не напечатат дипляни и не ги пуснат в пощенските ни кутии - да прочетем, да повторим, да запомним.. Сега ако вече са преместили загражденията къде ще ги прочета? Грижа ...

".....атентаторът е много съсредоточен и с плътно стиснати устни. " Като влизате в метрото се хилете безпричинно с широко отворена уста. Иначе има опасност да ви докладват, че сте атентатор.

не само в в пакета.

Господа, нелепо е да гледате враг в очите. Гледайте другаде - как да го унищожите, кога, а ако не можете сами - с кого. С висше уважение към Христо Смоленов, възразявам. Той бърка. Неговия съвет е за смирение за ивот в срам, т.е. е към смирени жертви. Обратно на срамната ни пословица, сабята сече най-вече преклонените глави. Което знам от тези преди мен и следователно е свише, е : -Убий врага. Търси възможност, измисли какво да можеш за главното, то е: -Убий врага. Ако не можеш ти, измисли как да навредиш на врага и да помогнеш на можещия главното, а то е: - Убий врага. А за този, който не може защото не иска, цитирам с благодарност за точността "Хити ": - "Пусни му водата!" Не успееш ли -за мъртвия в бой няма срам. Следвал си главното за човека, а то е винаги: - Убий врага! И така - не смирение и белким друг се бие, b2-b4!, Хити! - Убий врага!

и ти не ме гледай в очите, момче, че ти отиде мисията..

лека полека вървим към 1984 :)))

ли го измисли? Аз руски си зная от 5-клас.

Ужас, безумие и простотия... не ни трябват терористи, ще измрем бързо и мъчително от оглупяване ...

Много са хубави аз пак ше си ги прочета. А защо не сложите превръзка на очите на терористите, да не мижам докато гледам бг новини

Първо пълниш гащите до половината - ако не помогне - напълни до край! Ако и това не помогне - бегай - ще си по-лек от терориста с една торба ! Ако те настигне - тогава си поговорете!

Колко клатикуци с добри заплати има в тази община.

Дали може да поискаме от него\нея автограф? А да си направим с него\нея селфи? Много са непълни препоръките. Органите гледат работата си през пръсти.

Абе аз от терористи знам как да се пазя, кажете как да се пазя от шофьори, които се опитват да ме прегазят в гръб на тротоара или по пешеходните пътеки?! Колко души са умрели от тер. актове в България? Айде моля

Ми лесно бе Уотсън, върви с ЛИЦЕ към тях.

Тия глупости ли са съветите??? Много ми помогнахте!