България и ЕК призоваха за приемането ни в Шенген

Министърът на вътрешните работи Валентин Радев и еврокомисарят Димитрис Аврамопулос призоваха Съветът на ЕС да одобри приемането на България и Румъния в Шенген.

Обратно в новината

Коментари - България и ЕК призоваха за приемането ни в Шенген | Днес.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Този паркетен военен оправи МВР, сега и за Шенген апелира.

Не вярвам да бъдем приети в Шенген докато тези управляващи и тяхната администрация са на власт и поне още пет години след това.Един български гражданин може свободно да се движи в страните от ЕС,кокто всеки гражданин на друга държава от ЕС.Гражданин на държава,която не е член на ЕС,за да може това ,трябва да получи виза.Да вземем за пример един мексиканец.Ако получи виза от Германия то той може да отиде и в Белгия и във Франция,и в Испания и във всяка държава от Шенгенското пространство.Ако същият мексиканец получи виза от Бя,то той може да пребивава само у нас.Когато един самолет кацне,да речим от Мадрид, в Кьолн няма проверка "граничен контрол".Немската администрация вярва на испанската администрация,че надлежно проверява лицата влизащи в Испания от държани извън ЕС и сред пътници няма лица,които нямат необходимине разрешения.Когато на летището в Кьолн кацне самолет от София всички пътници трябва да минат през граничен контрол.Т.е. на проверка подлежат не българите,я всички пътници.Българските граждани и гражданите на държави от ЕС влизат без проблеми.Гражданите на държави не членки на ЕС за да влязат е необходимо да имат немска виза или виза от друга държава от Шенген.Когато администрациите на държавите от Шенген имат доверие и на нашата администрация,каквото доверие имат помежду си,тогава ще ни приемат в Шенген.Аз ,като обикновен български гражданин, не търпя негативи от това,че страната ми не е член на Шенген.Проявявам разбиране към тези,които нямат доверие на българската администрация,защото и аз не й вярвам изцяло.

Дано тия балъци от ЕС ни приемат в Шенген и да заработят с нашата: реформираната Съдебна система,прокуратура,полиция,НАП,митници по да вземат и някой от успешните ни политици-Цветанов,Каракачанов,Симеонов може и Доган,виж Сидедеров и Антон Тодоров -НЕ. Политически корифей НЕ,НЕ и НЕ западните политици са твърде доверчиви и ще попаднат в мелницата на Българския преход и тогава трябва да разпадаме и ЕС както стана с Византия,Турция и СССР. Руснаците,ако ни бяха взели овреме за 16-та република,желязната завеса щеше да падне още през 60-години и сега всичко щеше да е по мед и масло:ЕОЩ(Европейски Обединени Щати) -конституция,отбрана,икономика и най-важното президент-Бойко Методиев Борисов не да спорят,кой пръв да го прегръща и целува,а обща Евро-Атлантическа-ЛЮБОВ!!!! ЕХ...ШЕНГЕН,ШЕНГЕН и ти ще бъдеш ПОБЕДЕН!!!!!

Ако се случи, това наистина ще е революционно. Първата не-правова държава, приета в Шенген.

Абе фатмак,Шенген ще го видиш на п....н ден.Луди ли сте или се правите на такива.Унищожихте страната ни с тъпотиите си и искате да ни приемат.Такъв филм няма.

народи,които узаконяват и прикриват зплоутребата със власт,корупцията и организираната престъпност,нямат място със цивилизованите култури и икономики,просто реалната пазарна кнюнкура ги отхвърля защото са губещи и анти човешки икономики.натискът за реална промяна към софия и букурещ е за добро на нормалният и обикновен българин, а не на мошенниците от дърявната и местната администрация независимо от партиината групировка-герб,бсп,обединени патриоти,дпс,дост,ндсв,и други многоброини като за намаляващото население на българия партии и хиени за власт,вляние и пари!

Що не се договорим с Ердоганчо и да им врътнем 1-2 милиона чернилки??? Да ги видя как бързо ще се разтичат тъпоумните еврогейски старчета!

Остават в първата страна дето ги регистрира.

Голям зор за тоя достъп до информацията, че да се спуска на клиентите от сенчестия бизнес ...

Шенген ни липсва като на свинче звънче..мутрите щр станат два пъти по богати, народа - два пъти по беден. Шенген е нашия Джендем, НЕ, НЕ, НЕ

ще прескоча ли Шенген.....на Луна ли беше този припев?

Работата е онези да ни кацнат и да ги изтърбушим като за световно, за да видят звезди посред бял ден. Понеже са педали огризани трябва някой да ги опука като им опразва тировете по границите.

Слава Богу, че има нормални чужди държавници и политици, които да се противопоставят на налудничавите напъни на нашите мутри за Шенген, от който българския народ ще страда много, защото мутрите ще въведат еврото и цените в левове ще бъдат същите в евро, а доходите ще станат два пъти по ниски, затова е този неистов напън на мутрите за Шен Ген, те ще крадат двойно и тройно и от нас и от Шен Генците.

Имат право да се страхуват, че евентуален пълен достъп до информационните системи на Шемген, ще бъде компроментиран по български, както вече сме се доказали с червеите, митниците, КТБ и прочие далавери на властта Е как на тая власт да й бъде гласувано доверие- само целиване с юнкер по брежневски и шопск салати не стигат

този е от нашите, само не знам от калайджиите ли е, или от кардарашите...

Не сме готови. Не може една страна, където законът се погазва ежеминутно от политиците, да бъде допусната до клуб от страни, където законът се спазва. И аз престъпник няма да го пусна в къщата си

като не ни искат в ченген ,ще станем Българо-Швейцарска провинция ,ама първо да изловим комунистите и талмудистите . а те са прекалено много за малка България.

Шенген не е само граница . Докато казваме ,че сме готови явно не сме на ясно какво значи това. Корупцията на това ниско ниво което съществува ,като съдебната система , управлението на страната без нужното образование , квалификация , назначавания с роднински връзки и подкупи образа на страната е трагично . Когато в страната има много хора с много пари а не с активи това значи , че страната не е в нормални параметри . Шанген е изграден с нормални страни и ние нямаме за сега място в нея . Както и да се напъвате всеки път ще казват едно и също . НЕ . Необходимо е много квалификация за да разберете какво казват и какво е нужно да се получи . В управлението на страната и на ниво местна управа се изисква коренна промяна . Силови изпълнители без грам мозък няма да успеем.

защо евромафията се опъва на тяхната бг рожбичка ?или предстоят няколко сделки-изнудвания -джендърски конвенции , конвенцията за много щастливи кокошки с демократични права ,приоритет за ром-премиер и ром-президент ...

Политиците не оставиха ухо не продънено с тия призиви за Шенген, а това, че народът не изпитва никакво въодушевление, вече не им прави впечатление... аналогично на приемането ни в НАТО навремето... и просълзеният Соломон... комико-трагично! Сега обаче, (Euro) теслата ще е по-голяма и по-осезаема за народеца.

Искат € за да се освободят едни 20 млрд. € от БНБ за да ги гепят.

Ако рекъл Бог и България.

Кварталния полицай каза че иска да влизаме в Шенген, да но Москов може да избяга от правосъдието.

Пичове време е за "евро и франкове, долари и марки" Вратата се отваря бавно, но е време. Може и в имоти. Важното е да не се вижда от никакви регистри.

Мястото на "изтривалката" е пред входната врата, а не вътре в жилището! Анадъм?

Твърде опасно е за гражданите на България приемането ни в Шенген. Всичката паплач събрана в Западна Европа ще може да влиза и излиза от България без проверка на документите.

Толкова ли не може да разберете, че Шанген не е само граница и технически съоръжения, ами и информационна система. При тази корупция достъпа до информационните масиви на шангенското пространство е опасна работа. За това не искат да ни приемат

Аха, по-десни и евроскептични от сегашните обаче.

Радев и представа за шенген !

Като гледам какъв кух министр е тоя, не вярвам някой да го вземе на сериозно, същото се отнася и до началника му от селото Банкя.

Ако ни приемат в Шенген, как това ще се отрази на потока на мигранти?

Благоприятно.

СЛАВА НА РУСИЯ !

Не ни занимавйте с този шенген! Няма да стане!

Смешно. Има кой да решава къде ще е България. И този паркетен военен от соц институтите се обади. Слава на БКП.

тъкмо ще влезнем в Шенген и ония ще си измислят Менген. и пак ще сме чакащи. не ми трябва никакъв Шенген и ЕС. откакто сме се запътили натам все повече потъваме.

България въобще не трябва да влиза в шенген. Само може да загуби от това.

Всеки който иска БГ да влезе в Шенген и да няма граници е национален предател!

кои е българия и питали ли са народа дали искат шенген ..тоест да стане всичко 2 пъти по скъпо и да станем буферна зона за имигрантите ... не на шенген !!!

Като гледам това тъпашко излъчване си спомням з филма "Планетата на маймуните"...

"Министърът на вътрешните работи Валентин Радев и еврокомисарят Димитрис Аврамопулос призоваха Съветът на ЕС да одобри приемането на България и Румъния в Шенген." А НЯКОЙ ОТ НОВИТЕ ДРУГАРИ В КАБО ВЕРДЕ - ПРИЗОВА ЛИ ЕС ДА НИ ВЗЕМЕ В ШЕНГЕН???

Най-големият терорист (вносните са без значимост) е самата крадлива мафиотска ДС-арска псевдодържава, поддържана и финансирана от EU и УСА, която законно краде от банкови влогове, от здраве, от съдби, от природа, нагла, лъжеща и мизерна като народа си робски!

ама друг път, стига сте лъгали хората, та нима те не виждат, че никой не ни иска там, защото сме мутра до мутра и крадеме яко!

Стига пускахте Фалшиви новини ,никой не ви вярва вече ! Ходете си по живо по здраво ! ОСТАВКА !

Не знам дали мисля правилно, но влизането ни в Шенген, ще увеличи цените на стоките, а това ще доведе до нови увеличения на цените. Явно управляващите не могат да с есправят с финансите. Това увеличение на дълга на страната за три години при положение, че има еврофондове означава, че в държавата има огромна корупция. Явно управляващите не могат да намалят бедността. 1/3 от населението да живее под прага на бедността - ами много е.

Покъртителна новина! Кобо Верде!!! Най-после без визи! Ох, слава Бойку!Най-сетне ще отпаднат не само визите, но и онази единствена пречка пред развитието на българската тъговско-инвестиционна експанзия в Кабо Верде - визовата анкета с един-единствен въпрос: "Можете ли да посочите на картата на света местоположението на Кабо Верде?"

За Великден и Гергьовден цяла България - на Кабо Верде!

Не ни трябва Шенген, това, ще е гибелно, за нас. Ще се напълним с пришълци. Докато не се изградят центрове на място в северна Африка никакъв Шенген. В Брюксел най-масовото име е Мохамед. Новината е от днес!

"България настоява България и Румъния да бъдат приети в Шенген. Румъния се съгласи с позицията на България. Повече по темата - утре."