Майката на битите близнаци: Беден човек съм

38-годишна майка на 3-годишни близнаци от Пловдив, която беше задържана по подозрение, че ги е пребила, обясни състоянието им с това, че е бедна.

Обратно в новината

Коментари - Майката на битите близнаци: Беден човек съм | Днес.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Е няма такава държава

И сега какво ще стане с тези рожби на капитализма? Майката в затвора , децата в Дом!!!!!

плаче тая. Бетер циганка е. За кучето има храна и разходки, за къркане също има пари. За децата си обаче няма. В паднелата тая и то задълго, а децата - за да оживеят - задължително да и се отнемат.

А пари за пиячка и храна за кучета има.

... за това, пък, тя изглежда доста охранена ...

Имах един приятел, който отиде в чужбина (не като черноработник) и пращаше всеки месец по $500 за детето. Майката си купуваше скъпи дрешки, а детето ходеше като последното циганче и нямаше пари да си купи закуска. Накрая осъдиха мъжа. Е те това е анадолското правосъдие. Правото винаги на страната на джендъра на императорката.

За пореден път животът показва, че притежателите на кучета не са автоматично мили и добри хорица. Напук на лозунгите.

Това не оправдава постъпката и! И аз съм бедна,но винаги детето ми е нахранено,облечено!

goose

"Съседи обаче разказаха шокирани, че дори не са виждали децата в блока и не знаели, че тя има деца" Ето това изчерпва всичко. Няма вариант съседите да не знаят за децата, 3 годишни деца (особено пък недохранени) реват постоянно, вдигат шум постоянно ... Няма как съседите да не са знаели за тях. Обаче лелеяната поговорка "Преклонена глава сабя не я сече" се проявява с пълна сила - какво ме интересува мен, та да се мешам. Сега всички плюят по майката, но виновни за ситуацията са хората в целия блок. Дори един от тях ако беше имал доблестта да подаде сигнал до социалните шансовете на тези хлапета щяха да са далеч по-добри.

Ако са били недохранени едва ли са имали сила да плачат. Били са бити и изтощени, може и да не са могли да ходят. Душички, дано се оправят. А за "майката" нямам думи.

Вече 30 години държавата ни е оскотяла, омерзена, омърсена, корумпирана и криминализирана.Това състояние на държавата ражда изроди като това животно "майка". Има съседи, социални служби, Агенция за защита на детето,здравни служби и прочие, но никой не е чул и видял как системно се инквизират деца. Защо ? Имаме лъскави магистрали, а деца умират от бой и глад. Време е да кажем - 30 години стигат.

Ако държавата сме всички ние като народ все си мисля,че проблемът си е само в оскотяването на хората. Винаги е имало лоши и добри времена, но ние тук все повече ставаме като в Сомалия диваци

За това наричащо се майка- доживот. Поне да не създава други нещастни деца

Баси писачите - грам мозък нямат! Била бедна, ама за кучето и пиячката пари има, за децата - няма!!! Де била държавата - ми не съседите й не били виждали децата, социалните да не са пророци да ходят и да ги издирват. Не знам за какво я оправдавате - да се насмуче като пън може, ама за децата си, поне да ги даде на държавата - не може. На 3 години, не могат да говорят, тежат под 10 кг.... ама да има за пиячка и за кучето. Такива като нея - в затвора. Да ги беше дала като са били малки, повече късмет щяха да имат - толкова семейства без деца има.

причината за деградацията на тази майка. Явно е бедност и безизходица. За да се стигне до отчаяние, оскотяване, деградация. Една родилка е безпомощна физически поне 40 дни, особено майка на близнаци, носила такава тежест и по-тежко раждане има. И родови депресии правят родилките. Ако е била бита, може и децата си да не обичала още в корема си, защото са продукт на лошия съпруг. Ако е изоставена в бедност, с родови травми, ако не е имала пари за двойна количка, всяка дреха по 2 броя, якета, шапки, обувки, пералня, препарати, памперси...храна, отопление...отчаяние... пропиване.. душевно затъпяване и....деградация... увреден мозък от менте-алкохол. После - всяка стотинка за алкохол.Криене на децата , заради вида, килограмите, дрехите... Гневни пристъпи и т.н.

Според мен, като я гледам, за нея пари е имала, за кучето също, за децата - не! Според мен деградацията е от ниското образование и липсата май на такова. Чак пък безпомощна да е родилката 40 дни, аре посмали малко - толкова жени си гледат децата сами от раждането - без да има кой да им помага. Ти жената я изкара инвалид след раждането. Пий си хапчетата и по-малко ръси мозък.

Никой не знае какво и е положението, за да дава крайни оценки! Животът не е само в черно и бяло.... От страни всеки може да кряка! Защо не обвините мъжа, който и е направил децата? Деца лесно се правят, но грижите не свършват до там....

Няма държава,няма социални служби,няма пари,има една подтискаща мзерия и все по- оскотяващо население! Има магистрали,за да се отчита Бойко и олигарси,с нарицателното име Пеевски,които крадат,ограбват и последната стотинка на българите.Нагли,цинични,безскрупулни политици и депутати ,които вски ден ни разсейват хитро,чрез платените медии ,с някакви конвенции,които не са нужни на България. Искам да чуя един ,единствен политик или депутат, да говори за подтискаща та бедност в България и как се оцелява без работа,без пари ,без бъдеще. Омръзна ми да гледам как се пъчи този или онзи грабител на народа и безцеремонно ни лъже в очите ,колко сме добре. Омръзна ми наглия Станишев да каканиже случай след случай на домашно насилие, а да не каже нито дума,защо той и неговите съратници от тройната коалиция не създадоха закони,които да борят бедността,оскотяването и насилието . Докога о,боже,докога!

Тегло 9 килограма на 3 години! На една годинка нормално тежат 10 кг...

Боже, колко мъка има на този свят, Боже. Помогни на дечицата, моля те. И на майката - повдигни й Духа.....въпреки бедността, въпреки болестта.....всичко е така страшно навързано...

Западналите и ОПГ ГРОП са гаранта за мизерията.

Трябва задължително да се посещават първо от акушерки за бебетата, после от медицинска сестра до тръгване на детето в детско заведение, преди години беше така, това е истината...

Размножаването на такива хора води само до регрес и повсеместно опростачаване и вдебиляване.

Nnnnkkkkkgggg

Няма ли педиатър, който да се грижи за тия деца? Ваксини слагали ли са им? Изобщо службите, които се грижат за правата на децата с какво си уплътняват времето, докато чакат някой да им сигнализира за проблеми. Напоследък има толкова безобразни случаи с деца, че явно чиновниците, които уж им защитавали правата трябва да ги подпука прокуратурата.

Ами то педиатър пак родителите трябва да запишат

Maikata 100 kilograma,befna bila ,a dezata i 9 kg.Ne e v red,ostavete dezaya i dom ,msika i dete" plovdiv

Жал ми е за дечицата. Ако се възстановят физически, дали емоционално ще се оправят? Майката е болна...

Тази жена явно нещо е много зле - депресия, алкохолизъм, безумно отношение към собствените си деца ... Но няма ли някакви роднини, съседи - как може никой да не знае, че тя има две деца в тоя апартамент, и да не се заинтересуват как живеят те, какво ядат, къде ходят?! ... Куче развеждала - ами, никой ли от блока не говори с нея, няма ли роднини някакви, приятели?! Кошмарна история ... Ами детски лекари да се заинтересуват за тези деца - те са родени някъде, оттогава никой ли не я е посетил да я пита как са и какво става с тях?! Тя е облечена с някакви дрехи, косата ѝ е изрусена, гледа куче - не е напълно изпаднала, защо децата са в такова състояние?! Пълно разложение е настанало в обществото, това е просто абсурд!

През седмица ме посещаваше медицинска сестра да наблюдава развитието на детето ми, Но беше преди 40 години!

Лекарката на моите деца има над 3 000 пациента! И пак ми звъни ако закъснея с повече от месец за консултация на децата...НО за да имат лекар, майката трябва да го е избрала. Ако въобще не ги е записала при лекар, как той ще се заинтерисува, от къде ще знае, че съществуват тези деца...Би трябвало незаписаните при личен лекар деца да попадат в някъв регистър, НО такъв няма!

Кой го интересува? Всеки гледа в работата ден да мине, друг да дойде, да си взима заплатата редовно и ако може повече, без да го е еня дали си я е изработил! Когато няма санкции и наказания,така ще е....

...само конвенции са ви в главата. И джендър не разбрахте какво е, но ви се привижда където трябва и не трябва. Мъжът и я бие, тя бие децата, нормално.

и конвенцията с какво ще помогне?! При деца-банкомати?

Как я бие от Германия?

ДЕМОКРАЦИЯ и нейните резултати. И чакайте истамбулската конвенция да помага .....

Какво общо има демокрацията? Става дума за липса на държава и общество.

Тотална интеграция на българите към циганите.

Ако беше мъж щяхме да го наречем изрод и ето виждате ли ИК ще защити жените и децата. Лошото е че е жена и сега се чуди как да замажем.

Тежка психопатология обединяваща едновременно маргинал, кучкарка и алкохолик.

Тази жена трябва да бъде съдена и не толкова за злополуката с паднал орнамент, а за системен тормоз над невръстните деца и непроявяване на родителска грижа.Децата на 3 години тежат по 9 килограма, живи скелети!Само с хляб и тестени закуски да ги е хранила, като е била бедна, пак щяха да са в по-добра форма, а при ареста и в болницата тя е била и неадекватна, употребила алкохол.Как намира пари за пиячка, а децата да гладуват?Съседи разказват, че извежда редовно кучето, а не знаят за съществуването на близнаците.Това означава, че децата са били лишени от чист въздух, разходка, социални контакти и опознаване на света, последното става точно в тези първи годинки.Нищо не може да оправдае подобна инквизиция на малки и беззащитни деца, ако имаме нормална държава би трябвало тази дълго да не излезе от клетка в Сливен, а децата веднага да бъдат дадени за осиновяване на добро, грижовно семейство.

Добре съдиш, ама алкохола, много често и цигарите се употребяват точно от бедни хора. От отчаяние, липса на подкрепа, липса на перспективи, бъдеще, липса на нормална държава. Абсурдно е това да бъде в така наречената Европа и то в третото хилядолетие. Алкохолът е болестно състояние и се търси точно като някакво бягство от мъката, отчаянието и безизходицата. Поне докато се напие, не вижда тъмните облаци над себе си...

Държавата сме ние всички българи ! Всеки сам трябва да отговаря за себе си ! Родителите са виновни за психопатите, които са създали ! Престанете да вините хора, които нямат нищо общо с простотията на алкохолиците !

Бъркаш причина и следствие. Говедо , което пие и пуши поради липса на мозък, най-често обеднява.

като я осъдят, Нещастната жена в нещастна държава!

ВСЕКИ САМ ИЗБИРА КАК ДА ЖИВЕЕ !

Тази Пияница Автоматично получава Защита от Държавата - Ердоганската Конвенция . ЕС ще се усети като Българите .

Вчера социологическа агенция "Борисов-Харизанов" оповести, че стандарта на живот в България продължава да се подобрява. Брутния вътрешен продукт е 3.5 %; безработицата е паднала под критична граница 6%, а средна работна заплата се е дигнала над 1100 лв. За каква бедност говори тази жена ?

Ами да, то ако в една фирма 1000 работника получават по 1000 и шефа им един милион, средната заплата е 2000. И ако шефа започне да продава по-скъпо (или пък стане член на ГЕРБ) и си вдигне доходите до 2 милиона средната заплата ще се вдигне до 3000 и Боко ще отчете огромен успех не само сред статистите в Брюксел, ами и сред мутренските кръгове. Може даже погалвате по главата да спечели.

Единственото нещо което бих казал това е че живота на хората може да се превърне в ад само за един момент. Никой не е защитен от това, а започне ли веднъж да върви зле не всеки има сили да се пребори със злото. Не осъждайте преди да знаете всички факти.

Значи при демокрацията е така:силните оцеляват а слабите се маргинализират и дори умират.Духовността няма нищо общо.При просяците една трета са висшисти и те ли са духовно бедни?Всеки просяк е една житейска трагедия.Със жената положението е същото.

Всеки съвременен бг управник е житейска трагедия.У всеки бездомник има много човечност. Да избереш да живееш на улицата е опасно за самия бездомник но бг низък комунист управник е опасен за всеки от народа

Висшето не те прави автоматично богат.

Интересно, този път не се споменава Истанбулската Конвенция въпреки, че случаят е точно за подозрение за домашно насилие. Възможно е поради факта, че не е заподозрян мъж в насилие, затова да не е интересна подобна спекулация.

Джендърите и феминистките веднага те минусаха.явно не им изнасят подобни коментари.

Милите дечица... Направо сърцето ми се свива от болка като си представя в какво състояние са децата, и че с нищо не са го заслужили. Дано се възстановят по-бързо!

Значи съседи видяли че разкарвала куче, а за деца изобщо не знаят.

е имала бебешка количка за близнаци? А по две якета, две шапки по две...????

Беден друг път, храна за куче пари има,а за децата няма!Поредната умопобъркана мейнстрим джендърка кучкарка ,зелена лепиларка,веганка,феминистка ,мале то фемале и фемале ту психаре !

Това е соц поколение и се познава, че е закърмено с алкохол от един впиянчен в голямата си част народ.

Какъв социализъм те гони.Това е демокрацията.Има голяма група маргинализирани хора като просяци родители на помощи и прочие.И в Америка е така.Така че свиквайте с такива картинки.

Това соц поколение роди по 2 -3 деца в семейство,а от вас освен кучкари,лезбийци,лепилари и джендъри нищо няма да излезе!

Имайте милост към жената. Всеки може да попадне в нейното състояние. Жената е болна

Нейната болест е бедността.

Не, не е бедността... Друга е ... Много други я имаме, но се проявява по различен начин...

Жал ми е за нея, явно е болна, но за децата ми е хиляда пъти по-жал. Като не може да ги гледа, да ги даде в институция, как ще допусне да станат на скелет от недохранване, нямам думи.

Греховете ни остават дълго време скрити и колкото по дълго е това време толкова по лошо е това за нас.....

Не виждаш ли и в институциите как ги гледат! ....И ги бият.... и не само в институциите, а и в обикновените детски градини... Скопана държава, без ред и правосъдие!

Мнозина деградирали индивиди оправдават скодоумието си с бедност.

Бедността води до деградация, особено в комерсиализирано общество, в което покупателната способност се отъждествява с качеството ти на човек! Потвърждавано и утвърждавано от водещи политици, публични личности, интелектуалци и др., НОВИТЕ ЦЕННОСТИ!! Едно време бедните можеха да се гордеят - беден, ама честен?! А сега, беден - значи си будала/абдал?!!

Не търси извинения за жестоката и безумна постъпка да малтретираш и държиш гладни собствените си деца. Тази отлично знае, че може да получи помощ стига да пожелае, но е оскотяла до там, че ги е оставила да умират постепено, защото съзнава, че ако им навреди рязко я чака затвор за убийство. действията й са премислени в някаква степен.

От сега нататък ще е така.Това е грозната страна на демокрацията не всичко е банани.Бате Бойко да си направи изводите а не да обяснява колко сме добре.

Как така, от дира нали ни убеждават цял месец за мъже насилници. Последно време чувам само за агресивни жени в семейства и детски градини.