Цветанов: Радев е проект за президент срещу ЕС и НАТО

Във всеки един скандал, който се стремят да провокират БСП мога да сложа и президента Румен Радев, защото БСП и Радев за мен са едно цяло.

Обратно в новината

Коментари - Цветанов: Радев е проект за президент срещу ЕС и НАТО | Днес.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Ей,........ много тъп бе !!!! Ела му няма !!!

Радев е завършил толкова натовски школи и институти, колкото цялата паплач на ГЕРБ не е завършила. Да се говорят такива глупости от този примат на снимката е просто един управленски спам.

Този Цецо има физиономия на палач и колкото остарява толкова повече заприличва на палач. . Толкова се бъзнаха от Президента Радев, че място не могат да си намерят. Бяха свикнали да си правят далаверите необезпокоявани и сега им е много трудно да свикнат с мисълта, че има и друг по- авторитетен фактор от Боко в България.

В зоопарка няма ли празна клетка за този екземпляр?

...а бе Цветанчо, ти нали си "американски" човек, ходиш на закусчици при Президента, за какъв дявол ти е тази силна Европа, та нали твои госпадари са американците.....?

Не е за вярване. Открили са липсващото звено в еволюцията на човечеството.

Не знам,чий проект е Радев /впрочем знам---на Цачева/но проектът ГЕРБ е пределно ясен---рентиери на еврофондовете и бюджета барабар с балдъзите....

Президента много ясно поясни, за тикви, като Цветанов, какво значи - България да поднася шербета! Бойко Борисов, като Премиер на България става домакин на среща между ЕС и Турция, без да се е погрижил на тази среща да се поставят и Български големи проблеми, висящи между България и Турция! Това са едни 10 милиарда долара без лихвите дължими от Турция на България, например и други! Ще се разглеждат въпроси интересуващи Германия и Франция, а разноските и охраната по тази среща ще са за сметка на България!

Ееее ма ти пък!!!Киде тие стратегическото мислене...Не си осъзнал стратегигическото приложение на шербета...Виж ся,ТОЙ/шербетът/ създава оптимално приятна обстановка на гостите на домакина и създава предпоставка за благодарности!!!!/може и материални/ и потупвания тук таме....А всеизвестно е , че потупването е само на една педя от ритника в гъза но е много по приятно...

МОЖЕ - НО ТИ СИ ПРОЕКТ на обратното общество -което българите не желаят-ПРОЕКТЪР ЖА..К

Спри се бе ''ПЪПЕШ''имаш късмет че купихте изборите,и Бойко Вожда на команчите отново яхна властта,иначе досега д а търкаш нара със Вальо Топлото,Пъпеш такъв,колко на брой ти стаха апартамените бе Страпон черен пъпчив а?Все Тъщата била ги подарявала а?

А една стара поговорка, стара колкото света, казва, че когато си прост - това е завинаги. Е, Цецко, капиш?

Какво си ти и кой те е избрал за да заемаш този пост??? Ти си нещастник и абсолютно отсъствие на мозъчна дейсност. А виж ПРЕЗИДЕНТЪТ РАДЕВ е ПРЕЗИДЕНТ НА РЕПУБЛИКА БЪЛГАРИЯ. НИЕ СМЕ СИ ГО ИЗБРАЛИ, ЗАЩОТО Е ДОСТОЕН И ВИСОКО ИНТЕЛИГЕНТЕН И ОТГОВОРЕН ЧОВЕК. А ти и компанията ти сте ПРЕЦЕДЕНТИ. Л*йна долнопробни!!!

Какъвто му ума на Цветанов, такъв и коментарът му.

Демокрацията е за демократите - диктатурата за слугите и подлогите.

Червените чабурашки ни набутаха тяхното злобо протеже.

Този докога ще се подвизава и изказва глупаво? Толкова си елементарен цвъцко, че просто ме е срам заради теб.

Ако Радев е против ЕС и НАТО, следващия път ще гласувам с две ръце за него! А дано, ама надали!

Цецоууууу, колко си елементарен баЦе, досущ, като шефа си Урко БорисоOFF! Не ви се нрави да имате опозиция нали?! Хареса ви да си имате президентче, като онова недоразумение Пювньо... Да, ама не - стига вече!

До колкото си спомням, точно БСП (с президент и премиер) ни вкара в ЕС, през 2008г. И пак техния президент, като върховен главнокомандващ, беше начело на държавата, когато влязохме в НАТО, през 2004-та. Що се отнася до Радев, това е ПРЕЗИДЕНТЪТ на България!

Прав сте, нещо повече при Виденов се подава молбата за членство. Само че БСП не осъществи нито реформи, нито стъпки за тази цел. Напротив докара страната за 7 години до два пълни банкрута. Понеже дирижираха в по голямата част прехода БСП подписа, но като партия тя е общо взето проруска а не проевропейска.

Абре, този да не е новия Вълко Червенков - говорим за врагъ с партиен билет!

смееха се на бай тошо,а не се виждат захапали властта вече 10 години и така ни омръзнаха че като ги видя по сутрешните екрани затварям нямате ли срам некадърници такива ,докарахте до там нещата ,че не остана читав човек да ви наследи в управлението,а пак ще ни се мъдрите и ще ни закопавате в малките градчета от училище с 2хил ученика останаха 250 направете си извод и си увеличете още заплатите щото сте били малко-голям довод

Не може всички да са като ЦвЦв проект на ЦРУ!

рапи това лиш ти наляха в щатите със закуската а продажнико,но ще ти кажа една китайска поговорка :както и да се въртиш задника вигаги е отзад не го забравяй щото и ти си отиваш

Много смешно звучи "Цветанов за пети пореден път на молитвена закуска по покана на президента Тръмп". Първо, съставът на българската делегация се определя от емигриралата през 80-те години в САЩ д-р Маргарита Каназирева, която има близки връзки с евангелистката фондация "Фелоушип" - организатор на закуската заедно с конгреса на САЩ. Така че Тръмп въобще си няма представа кой присъства на тази закуска от българска страна.

А, бе, защо ГРОБарите отиквяват толкова бързо. Това ще да е някаква бактериална зараза?

Този човек е живото доказателстово на поговорката, че гокато си глупав е най-добре да си мълчиш, щото като проговориш само ще го докажеш. Достойнство, срам, чест - няма такова нещо нашите политици са оперирани.

1.Този мълчи като тъпунгер. 2. Този е кръгъл тъпунгер. 3. Тоди е отайващ тъпунгер. .......

Освен в заглавието не можах да видя като текст такъв "проект". Друг е въпроса,че самият ЦЦ е проект на ЮеСЕй,макар че със Тръмп нещо не му върви, а едва ли Тръмп е чувал за него,има някой под-секретар който знае кой е ЦЦ.Канят го само на "закуска" от време на време,но сигурно на закуската присъстват замовете на ЦРУ и ФБР,

Този, с противната муцуна и вродена алчност и арогантност не трябваше ли да лежи до животно!?! Ако имаше държава,разбира се.

противния гербаджия ,след Плевналиев ,който е на първо място за всички времена

Комсомилския секретар го раздаваше безпартиен.

Абе щом Радев е "проект" (каква любима дума на лицето Цв. Цв.!) за президент срещу ЕС и НАТО, то тоя каунь какъв проект е? Че е проект на баща му, не спорим, ама май доста несполучлив. И кой идиот реши, че тоя трябва да е шеВът в сянка на НС, щото такъв го играе или по-точно се вживява като такъв?

Че е несполучлим проект, несполучлив е. Ама дали е на баща му?

Казал е това,което мислят по-голямата част от българите,бе апартаментчик.

Крадецо, лъжецо, Радев е Натовски генерал, а ти си подлога на САЩ.

Е голямо квичене срещу президента. Ами нека той по-често им припомня, че те нямат нищо общо с държавници и политици. Освен президента, тези дето им плащат заплати от данъците си трябва да им го припомнят и то всеки ден. И не само на тях, а и на техните господари от т.н. европа, на тези дето ни крадат вече 30 години точейки нашите средства за вода, електричество, комуникации, баналните супермаркети с френски картофи мазани с отрова, белгийски праз, немски лук и испанско месо с антибиотици, .... Браво на президента, той хубав пример ни дава, ние сме тези, които трябва да го следваме.

НАДЯВАМ СЕ ДА Е ТАКА...ТОЧНО ЗА ТОВА ГЛАСУВАХ ЗА НЕГО.НЕ ЖЕЛАЯ ЕС,НИТО НАТО

..се разбра , че герб е проект на дпс с подкрепата на доган

Няма да се изненадам,ако отановците наритат цецо. За президента-няма да е особено голяма загуба за обществото,ако поне веднъж в месеца прави изявление по БНТ за онова,което е очевидно,но никой от досегашните не го е казал.

Физкултурника и назначения генерал, сумарно, са поне на 50% от капацитета на Президента.

Е НАТОВСКИ ГЕНЕРАЛ Т. Е. ДЕСЕН ЧОВЕК. А ЦВЕТАНОВ Е ИЗРАСНАЛ ИВЪЗПИТАН В"ЗДРАВО КОМУНИСТИЧЕСКО СЕМЕЙСТВО" ГОЛЯМАОБЪРКВАЦИЯ Е В ТАЗИ ДЪРЖАВА

Ако не беше тъжно, щеше да е смешно един физкултурник да дава оценки на летец-генерал. Една гуменка да поучава един президент. Тоя няма да миряса с клоунадите и номерата си

ПРЕЗИДЕНТЪТ ИМ ВИНОВЕН, НИНОВА ИМ ВИНОВНА , ЖАБЛЯНОВ ВИНОВЕН, НАРОДЪТ НЕ ГИ РАЗБИРА .... ВСЕ НЯКОЙ ИМ Е ВИНОВЕН НА ТЕЗИ. Е, КАК ТЪЙ НАЙ-ЛОШИЯТ НАРОД ИМА НАЙ-ДОБРИТЕ УПРАВЛЯВАЩИ?

ОПИТИТЕ НА ЦВЕТАНОВ И КЛИКАТА МУ ДА НАДВИКАТ ВСИЧКИ С ИЗТЪРКАНИ ПРОСТОТИИ ПРЕДИЗВИКВАТ УСМИВКИ И МЕДИЦИНСКИ ИНТЕРЕС

ДА СМАЧКАТ ПРЕЗИДЕНТА,ЧЕ ПРЕГРЯХА КАТО РУСКИ "ЗАПОРОЖЕЦ" НА ВИТИНЯ. НЕ МОЖЕТЕ,БЕ! НЕ МОЖЕТЕ ДА ГО СМАЧКАТЕ. ПРЕЗИДЕНТЪТ ЗАТВЪРДИ КЛИШЕТО,ЧЕ КЛАСАТА Е ВЕЧНА

БЕЗМОЗЪЧНИТЕ ТРЪСТОВЕ НА УПРАВЛЕНИЕТО НИ ЗАВЛИЧАТ КЪМ ДЪНОТО.ЧУПЯТ ТЪПОМЕРА ИДИОТИТЕ МУ С ИДИОТИ. РАЗСИПАХА НАРОДА.РЕЗУЛТАТЪТ Е ЯСЕН - НАЙ-БЕДНАТА И НАЙ-КОРУМПУРАНА ДЪРЖАВА

МУТРИ ТАКИВА. АМАН ОТ ПРОСТОТИИТЕ ВИ , АМАН ОТ АКРОБАТИКИТЕ ВИ. НЕ МОЖЕТЕ ДА СТЪПИТЕ НА МАЛКИЯ ПРЪСТ НА ПРЕЗИДЕНТА

ЦЕЦО -ШЕСТАКА ПАК СЕ ИЗАКА

цвъки е проект на празна кратуна.

Всеки достоен българин би се гордял с такъв президент! Повтарям - достоен! Като няма какво да кажете, заяждате се за жена му. Има такива, които са си разменяли жените с приятели, но за тях нито дума! Опомнете се!

Изостави си децата и си чукаше люборницата в мазето на министерството докато се правеше на генерал. Аде чиба

Личният живот си е негова работа. Да беше само той с любовница, с мед да го намажем!Поне се ожени за нея, а не живее в "съжителство" като други. А в правителството на НДСВ се изпожениха за секретарките си и какво. Важното е, че той говори с езика на народа! Другото не ме интересува.

Но не пише СМС-и на малолетни,пример:боко пише на Каратанчева.

Румен решетката за изпълни нечий замисъл...ще води четири години либовницата по чужбина и после ще започне да ходи на лов и да пише книги