Задържаха бивш легионер, барикадирал се и стрелял по полицаи

Полицията задържа 35-годишен мъж, барикадирал се в дома си в тополовградското село Орешник в продължение на 24 часа и стрелял по униформените.

Обратно в новината

Коментари - Задържаха бивш легионер, барикадирал се и стрелял по полицаи | Днес.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Човекът добре се е барикадирал и стрелял, но на грешното място. Трябвяло да се баликадира пред задния вход на НС и тогава да открие стрлелба. Най-добре сутрин към 11:00ч., когато нашите туфлеци отиват на работа.

Акъл ли не им достигне на организаторите на акцията срещу бай Петко в Лясковец за да приложат подобна тактика, та трябваше да се заплати с живота на полицайчето, както опропастяването на нечий животи по затворите.

Младежът, заплашил някакъв шеф от местния ГЕРБ и веднага го нападнаха с цялата мощ на държавната мафия!Какво е това ?Страх братче, той местния гербер се посрал вероятно!Поредното изхвърляне на Бойко Борисов !

Човека се казва Иван Пачелиев, толкова ли не можахте да научите името му .

по вече от ясно е ,че човека има психологически проблем.И много други българи са в същото състояние,просто отключващия фактор в България е много ефективен.

Търсен за преписка за кражба, но стрелял, защото не вярва в правосъдието... Вместо да си намери работа, се снабдил с оръжие и изглежда е вярвал, че може да се изхранва с насилие.

ми да беше те изнасилил в червената точка

върнеш ли се в тая кочина попадаш в ръцете на мафията и никой не може да ти помогне

Булгаристан не е за честолюбиви хора а за мижитурки които като видят мутра веднага се прекланят

Само да не пуснат Бай Петко от пандиза, че пак ще пускам болничен..

"възпроизвел изстрели с огнестрелно оръжие", а аз си мислех. че е произвел изстрел с лък......

може да е с пневматично. Така се пише в официалните документи.

от кой римски, т.е. ромски легион е тоя?

Е как да не е ясно какво е "психическото му състояние" - със сигурност е стабилно :)

Не знам подробности, но такъв се изкарва или с кучета, или със сълзотворен газ. Дори и да е с маска, след 1 часа филтъра ще се запуши и сам ще излезе.

Сега прочетох за подробности. 24 часа е стоял и се е оставил да го хванат. Не казват колко е стрелял, но явно не е било на поражение, иначе щяха да го гръмнат, а не да чакат и с физическа сила да го неутрализират. Това е обучен човек, вероятно участвал в реални бойни действия и ако реши да стреля на поражение, със сигурност ще свали няколко от атакуващите. Човекът явно не е имал ден, вживял се е като Рамбо и после му е дошъл акъла и е дал някакъв знак, че няма да стреля на месо.

Hай-добре с граномет.

Призив: всички андрешковци първо френски легионери, второ- на амбразурата срещу мутрите.

всички платени фалшиви медии се вдигнаха вкупом в защита на престъпника рецидивист с прякор Чакъра а когато един обикновен гражданин без криминално досие се опита да защити правата и личното си пространство като Петко от Лясковец и този 35-годишен мъж , същите тия ниско интелигентни слабоумни журналисти с промити мозъци оплюват жертвите вместо да попитат ...превишили ли са правата корумпираните и некадърни прокурори и ченгета ? Този 35 годишен щото е безработен а не корумпиран мазен държавен служител вместо да го извикат за справка по надлежния ред може направо да му разбият къщата и да го изкарат с ритници ...

На други места пишат,че тоя е бил с еднакви имена като Рамбото от Искър.

Явно проф. Христов бърка, тези 80 % освен, че са дебили са и - френски легионери, мутри, селяндури, малоумници и коври! И останалите 20 % страдаме заради тях! Тука нещо не се връзва! Този да стреля по полицаи и да не го очистят!

Имаше инцидент по магистралата по-горе. ..с Работещ, който Преди е бил Легионер... после маймай Имаше нещо от Негови Колеги... - та - да или ДА ?

какво са искали да го набедят?

ТочноТова питам, Колега !

Нещо се възпроизвежда, когато се е случило веднъж например възпризвеждане Обявяването на Априлското въстание В тази връзка изстрели се произвеждат , А НЕ възпроизвеждат. Някой сиурно много му се иска да възпроизведе Ограбването на КТБ и затова е объркал думата, ако изобщо знае значението и. Неразбирането на собствения си език означава инфекция в нацията.

Струва ми се Резонът за инцидента е ДостаДълбок. ...и Дир.бг/Екипът - Опитвайки се да попозамажат са се отплеснали в лингвинистизацийки...

...и така И НЕ разбрах ! - Защо Е станало това ?

не е от умните този ако е така както описват случката медията.не це вярвам и на медижте де. *Съобщението е транслитерирано от системата. Моля, пишете на кирилица.

ЕДИНСТВЕНИЯТ СЛУЧАЙ В ЧОВЕШКАТА ИСТОРИЯ ПОЛИЦИЯТА ДА "НЕУТРАЛИЗИРА" ЗАПОДОЗРЯНО ЛИЦЕ С ГРАНАТОМЕТ Е СЕЛСКАТА ПРОЯВА НА ТИКВУН РАПОНА ! И НИЙ СМЕ ДАЛИ НЕЩО НА СВЕТА ! ХАХАХАХА

ми в Беслан освен гранатомети ползваха огнехвъргачка хеликоптер и два танка. Та не позна отново

и загинаха 400 човека от общо 1300 ;) Това само руска проста тиква може да го измисли, или БокУ Ага Българоубиец I-ви

Мойто мнение по този случай е БЪЛГАРИЯ - ВЪН ОТ НАТО !

Къде Е връзката ?

отряд "Кобра".. Да не би Ван Дам да прави нов филм, или журналистите под командата на политическите си спонсори oтново се оср.. оляха?

Пич, представи си ,че имам някаква представа за служителите от " Кобра".И за ОР-тата по криминална на район, и за други неща. Сещаш ли се кой и защо ги " ръководи", направиха служителите на долен праг стъпало.

Ти си тъпак. Идея си нямаш момчетата от Кобра какви умения имат и на какви напрежения и режим са подложени. Мога да ти кажа че IQ-To и психическата устойчивост на всеки един от Кобра е с много по-добри резултати от набедените "лидери"

И един мармот завива шоколада.. Бас държа, че повечето вече охраняват мутри извънработно време и когато се подготвя акция им цъкат SMS-и да ги предупредят. С тази заплатка 1000 лева в МВР, в София си жив умрял, камо ли жена/деца/жилищен кредит/парно/телефони/интернет/лек автомобил/пътувания/почивки и т.н. Отделно храна ? Или викаш там работят мега машините за родинУ, за единият идеализъм да стоят гладни и бедни през 2018-а година, защото вярват в доброто и Бат Бойко ? Не ставай смешен..

Знам едно - че тия от "Кобра" срещу пари пазят рахатлъка на мутрополитиците, те са част от репресивния апарат, чиято цел е да пази не реда и безопасността на народа, а имуществото на богаташите и да ги защитава от народния гняв (който рано или късно ще помете прогнилите капиталисти и техните стражеви кучета)

Голяма акция, голяма успеваемост - след Лясковец вече слагат тиксо долу на крачолите, да не се покаже кафявото.. Сега му спрели тока и водата зимата и го чакали да излезе, иначе от вчера до днес 18.30 са минали 40 часа, абе пълен смях. Ако ги питат ще кажат, че е било нарочно , да не го убиват, да не използват сила, не че са се чудели 40 часа как да го извадят и са се изпонасрали, понеже ако стане втори Лясковец всички ще видят, че царят е гол. То и сега се знае, но има хора на го виждат.

Горките от "Кобра" - ще се преуморят, вече ги разкарват почти всеки месец!

Да дойдат танковете!

За скрап са!

... да, де... да ги натоварят на бдж & да ги докарат...

Интересно дали са го попиляли с гранатомети? Ако н.п.Премиера беше ръководил щяха да използват, ако нямат нещо по-така - 122 мм. гаубици или СС 23.Забравихте ли?

не не сме забравили. Не остави децата на тези полицаи да растат сираци без бащи.

тоо легион да се не разпаднал?!? Нещо много легионери се навъдиха по нашите земи и се се опъват на полицията..... ама па много лабави се оказват.. а уж легиона е голема работа.

всеки нормален човек трябва да има право да носи оръжие а иначе оръжие имат само бандитите и корумпираните тъпи ченгета

Циганите като мушкат с ножове баби и дядовци по селата не ги арестуват. за кражби дане говорим.Там извършителя е неизвестен,въпреки,че цялото село знае кои са.

народът изтрещя

Е га ти КРЕТЕНА! АКО ЩЕ СТРЕЛЯШ, трябва да си сигурен ЧЕ ЩЕ ГИ ПРЕЧУКАШ, тези по които стреляш! Останалото е като да си полубременна или от третия пол! ХАУ!

К'во става бе? Няма ли днеска новина за някоя нсилена или отрепана женица отпреди 10 години? Вие луди ли сте!? Тъкмо свикнах да ми вдигате адреналина сутрин...

Днес ще стрелят от къщите, утре по улиците. Едни свине седят върху буре, а фитилът догаря.

Дано е чул какво казах и да предаде където трябва, защото не се шегувам!

по парламента трябва да се стреля първо и после по подкупните ченгета ...

Па добре,че не са го опукали с гранатомета.

Ама няма ги бе(гранатометите де), отдавна ги продадоха на ИДИЛ!

човекът си е бил в къщата. Полицията имала ли е съдебно решение? За арест или обиск например? Като го търсят за справка - оставят му на вратата призовка и толкова. Не е длъжен да излиза, като го търсят!

а не бе, те са се дигнали от Кобра да бъхтат път до Тополовград без надлежните документи, само да може бай Паско да се прави на умен у форума

Ти пък,не думай :) Нали видя какво стана миналата седмица - качулки ала бала, Торино , морини, задържани за отвличане, гърмежи по медиите, пък доказателства на найси буратинес Водиха ги като на синджир 2-3 дни и се оказа че нямала достатъчно доказателства, единственото по сериозно било че единия имаш Шкода, а с такава Шкода била отвлечена жертвата. Вицовете за милиционери не са случайни да знаеш

То психическото му състояние е ясно, но защо не кажете името му и не разпространите снимки за да се пазим

мотиви ?? е та писнало му е на ... от простотии и дивашки рекет