Районният прокурор на Пазарджик подаде оставка

Районният прокурор на Пазарджик Георги Кацаров е подал оставка като ръководител на ведомството. Той остава като редови служител в държавното обвинение.

Обратно в новината

Коментари - Районният прокурор на Пазарджик подаде оставка | Днес.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

В България думата прокурор се превърна в синоним на престъпник! На ОПАСЕН престъпник-рецидивист!

Само по вратовръзката си личи , че бифш милиционер или партиен секретар от 80те !!! Дори и стила на обличане и подстригване си е останал същият !!!

СКРЪБ В ЛАГЕРА НА ГОШО ГРОЗДАНОВ.ВЕЧЕ НЯМА КОЙ ДА МУ ДАВА СПРАВКИ НА ДАНС ЗА КУПУВАНЕТО НА ГЛАСОВЕ.

Това е Проблема - Не можеш да си с Позиция Директор и си Некадърен да отидеш на Позиция Секретарка - В Частния Бизнес изпадаш от класацията . По-просто - в Бюрото за Безработни имаш шанс еди път , след това ти предлагат работа която не избираш .

Срещнах вълшебната фея и тя каза, че ще ми изпълни едно желание."Искам да живея вечно!" - казах аз, "Нямам право да изпълнявам такива желания", "Добре, тогава искам да умра след като Европейският парламент или парламента на САЩ почне наистина да си върши работата и помaга на гражданите си!". "Ах, ти, хитро копеле!" - каза феята.

Святата ни република, виждате ли какво е? А? Ето ни я святата република на Левски, .. република на бандити, на бандити във властта, на бандити в ежедневието ни затова хората напускат страната и затова когато премиерът се изпъчи пред българи напуснали страната завинаги, го плюят и му крещят в лицето като започне да се хвали колко е напреднала странат ни. В страната ни през социализЪма никога не е имало такава престъпност и толкова убийства!

УМЪТ РЕДЪТ, БЕЗРЕДИЕТО и ЗАКОНЪТ Умът на човека, такъв какъвто е, e преграда за разбирането му. Дори умът на президентите на САЩ или Русия е преграда. Те не могат да разберат, че какво и да кажат е лъжа, защото истината не може да бъде изказана чрез думи. Те си мислят, че ще създават ред в света чрез думи и законно насилие върху останалите, а това е най-голямата лъжа. Лидерите не могат да създадат ред в света, защото естественият ред му е присъщ, той винаги присъства. Когато те се опитвате да създавате изкуствен ред, чрез него те създават безредие. Всеки човек трябва да бъде против наложения изкуствен ред на шепа хора - лидери, защото има само спонтанен естествен ред, който настъпва и се развива автоматично. Не е необходимо да се налага от шепа хора (лидери) върху останалите. Защото, когато те се опиват да създават изкуствен ред, те винаги създават безредие. Ето защо цялата история на човека може да се опише само с една дума: "безредие". Истинските неща никога не могат да бъдат наложени, а шепа хора - лидери от десетки стотици години се опитват и отново се опитват, да наложат техния изкуствен ред върху останалите, но вместо ред, резултатът е винаги само безредие, нали. Всеки човек се ражда добър, добротата е неговата естествена природа. Така стоят нещата, всеки човек се ражда добър и се нуждае само от едно естествено развитие. Няма нужда от никакво налагане на ред, но въпреки това, винаги шепа хора - лидери налагат изкуствен ред върху теб, всеки ден от твоето раждане. Защо. Мирът не е нищо друго освен подготовка за война. Между две войни съществува само интервал, а именно този интервал се нарича от тях мир. Той е само интервалът между две войни, който е наречен от лидерите: "мир". Какво е война, какво е мир, какво е справедливост, какво е закон. А сега какво.

Пазарджик, най мсфиотският град вбг