”И сам воинът е воин” срещу строежите в ”Младост” и ”Дружба”

Един единствен активист се яви пред Народното събрание на обявения голям протест срещу застрояването на столичните квартали "Младост" и "Дружба".

Обратно в новината

Коментари - ”И сам воинът е воин” срещу строежите в ”Младост” и ”Дружба” | Днес.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Имам чувството, че нарочно тоя протест така е направен за да "покаже" колко много хората са съгласни със застрояването, как всичко е законно и в норма. Как се организира протест в средата на работния ден, два часа преди това. Струва ми се, че вчера дир.бг пуснаха поредната фалшива новина, за да може днес да я опровергаят..

Не е редно една държава да се управлява вместо от закони от протести. Всички искат по-високи заплати, ама те заплатите не идват от небето. Заплатите идват от фирмите, които извършват дейност. ЗА да извършват дейност тези фирми трябва да имат сигурност, че всичко незабранено от закона е разрешено. И да се конкурират помежду си. Освен всичко протестиращите са ЛИЧНО МАТЕРИАЛНО ЗАИНТЕРЕСОВАНИ. Пречките пред новото строителство повишават цените на имотите в този квартал. В момента цените в този краен квартал на София са на нивата на квартали , които винаги са били по-скъпи.

Еми презастроява се. Преди поне в крайните квартали на София имаше ивици от поляни, на които намаше и една постройка. Сега на същите места има тук таме полянка. Няма ги вече, съответно няма и тревата която произвежда кислород. Няма и дървета. Зимата листата падат, а няма и почти никакви иглолистни и нама какво да чисти въздуха. Последното садене на дървета което помня, май бе по комунизма. Бе покрай уличните платна.

Напомни ми за края на ,,Под игото,, и там ставаше въпрос за самотен протест....

умри бе кумуне ахахахах Само ГЕРБ!!! Да живей Бойко! Смърт на кумунистите ахахаха

ГуЩерев пак долази на припек.

Очевидно презастрояването не пречи на никой.

Защо ги давате тия новини бе толкова изпаднала медия ли сте !

Протестът беше при бившия партиен дом, който също е сграда на народното събрание.

Един народен будител и стотици хиляди охлюви конформисти! Срам ме е , че не знаех и не бях до него. Браво на този човек! Седите на опашка сред стотици коли на широката улица? Извинете оттеглям думата "широката". Тя никога няма да е широка с такова застрояване, защото шибаните надути архитекти с ограничено конско въображение никога няма да се сетят, че на тясна улица няма как да има спокойно движение и малък трафик, нито спокоен живот. Тъпаци с бедняшко мислене унищожават квартал след квартал под мъдрото мълчание, бездействие и съучастие на политическата класа, която забогатява и унищожава бъдещето на нацията. Те нацъцкаха всички квартали с високи сгради, а днес хората стоят изнервени по задръствания, а общината издевателства над всички, че имало много коли! Подлеци! Едно време дядо Добри беше сам. Молеше за милост. Даже не го разбрах като ми каза: "Милост" какво има предвид. Той беше сам, както този човек е сам, но е на правия път. Погледнете стари картини от турското робство. Ще видите, че хълмовете около големите градове са без дървета и всичко е голо. Това е трагедията на робството и народната слепота. Най- добрата инвестиция в бъдещето на българския народ е залесяването на широколистни и иглолистни гори.

Така ще е. Да се мъчи някой да буди заспалото общество си е загуба на време. Някой беше казал: Не ме е страх от насилниците и злодеите, а от мълчаливото съгласие на безразличните....

изкукал

Тоя е дошъл да го подстриже кмета на младост хахахах, вече и децата разбраха че иванчева не става а само лъже хората

днес в софия се строи по правилото кои е на баце приятел !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!