Иван Евстатиев вече е в затвора

Бившият кмет на Пазарджик и Стрелча Иван Евстатиев, който бе осъден на 4 г. затвор за изнасилване на 16-годишно момиче, вече излежава присъдата си.

Обратно в новината

Коментари - Иван Евстатиев вече е в затвора | Днес.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Тя доброволно се качила в хотелска стая с него, доброволно пила алкохол - след това правили секс пак доброволно, и след няколко дена се сетила че е по добре да го набеди и да изкарат дивиденти... Стига глупости... Да той е дърт и гнусен, но това не е причина да го осъждат като не е виновен!!! А и няма нищо лошо в секса между стари и млади - проблема е че никой не иска да спи с бабички над 35 години и те за това квичат незадоволено....

Гадост на 59, тя на 16. Може да му е внучка. Да го разцепят в панделата. Свежа плът му се приискало и налетял на наивно дете. Даже някаде пишеше, че била девствена. Горкото дете е осакатено, вместо да изживее първите си ласки с любим младеж, дъртак я опипвал. Пфу

Не съм бог да го съдя...Но този е отвратителен о всякъде...Бих го осъдил на 1000години-без да се замислям!!!

хайде и р овч да ходи да му прави компания в дранголника. този път не за изнасилване, а за милиардите загуби и неустойки, които платихме заради него

ето това са комунгутаните от бкп - педофили, мошеници, предатели, лъжци. днес хванаха друг дърт комунопитек от бкп в хасково да кара пиян. най-нагло лъже, че бил отишъл само да премести колата и пил една ракия, а с 1.50 промила. този педофил пък се оправдава, че доброволно бил напил и осеменил дете на 16 години, че даже се заканва да съди родината си. за какво? затова че му дадоха само 4 години, вместо 10, или затова че го осъдиха само да плати 10000 лева, вместо 50000? пострадалото дете е олицетворение на много изгубени поколения българи, които страдат и бягат от родината си, заради наглите, корумпирани и извратени комунопитеци като този на снимката

Това наивно момиче, но по младежки самоуверено се е предоверило, качвайки се в стаята на хотела по покана на ШЕФА НА МАЙКА Ѝ. За нея ТОЙ е авторитет и сигурност, доверие. Доверила се е, че по народен обичай на маса се сипва алкохол и се кани да пият - все пак това се случва на всеки имен ден, сватба, банкет. До тук - нейният младежки опит и ДОВЕРИЕ към АВТОРИТЕТА на този човек я правят по-нататък естествена жертва. НО....ЮРИДИЧЕСКИ, ПРАВНО..... НАШЕТО ПРАВО, НАШАТА ДЪРЖАВА ПРИЗНАВА ЛИ БРАКОВЕ, ДЕЦА, СЕКС НА НЕПЪЛНОЛЕТНИ, НО НЕ НА 16, а на 11-14-годишни от един ЕТНОС? Изражда ли такива майки, регистрира ли такива родилни актове, лекува ли такива бебета- всичко това безплатно, подпомага ли със социални помощи от нашия труд и лишения тези непълнолетни родители, за които трябва да се грижат техните родители? Те са нарушители на Закона, допуснали педофилство от децата им, полово насилие, женене чрез открадване и т.н. С тях работят ли служби, психолози, криминалисти, полиция? Те ЛЕЖАТ ЛИ В ЗАТВОРА? А ЗАЩО НЕ? СПОРЕД КОЙ ЗАКОН, НЕ? Значи РАВЕНСТВО ПРЕД ЗАКОНА НЯМА. Тогава Евстатиев по какво се различава от 18-годишен ром, отвлякъл за жена 12 или 14-годишна? КАКЪВ Е тоя ДВОЕН АРШИН В ПРАВОРАЗДАВАНЕТО? РАСИЗЪМ, КСЕНОФОБИЯ, ТОЛЕРАНТНОСТ, ВСЕОПРОЩЕНИЕ за ОТГЛЕЖДАНЕ БУРЕНИТЕ на един ЕТНОС, ограбващ и задушаващ ни с възпроизводството не просто на деца, а на криминални актове и ограбване на социалните ни каси?

обира гнева на българите, всички родители, защото го смятат за педофил, за партиец, който трябва да има морал и да бди над морала на младото поколение, което му вменява партийната и политическа власт. И аз съм на това мнение. НО..... четвърт век филми, клипове, чалгата, легализирана във всяко заведение и ТВ-канал, НАЛОЖИ разбирането колко е ВЕЛИК един мъж с младо непълнолетно гадже с напъпили гърди и твърд вирнат задник. ТОЗИ ДЕВИЗ струеше от всеки екран, канал, ресторант, дискотека, списание.... Даже Милко Калайджията ОТКРИ 14-годишната МИРА, направи я ЗВЕЗДА, а баща ѝ беше интервюиран по всички видове медии и твърдеше колко МНОГО СЕ ГОРДЕЕ С ДЪЩЕРЯ СИ! 14-ГОДИШНАТА! Е, аз си мисля, че този Евстатиев е жертва на тази рекламирана и наложена култура! И , че е забравил бащинското, човешкото в себе си, партийните норми и морал от преди 89-та, подхлъзнат от лесния лед на Властта, упражнявана от него и явно - главозамаян. Освен, че е и алкохолизиран явно от безплатни обеди и вечери, подкупни. ТОЙ Е реалният ОБРАЗ на ВЛАСТТА и МОЛАЛА на нашето ОБЩЕСТВО. И е негова ЖЕРТВА, спрямо ЗАКОНА, обаче. Нали всички денсихте на Милковите "Пиленца на батко"! Сега като сте бащи и майки - РЕВЕТЕ ?!!!???? ЛИЦЕМЕРИЕТО МОРАЛНО Е ПРОБЛЕМЪТ НА БЪЛГАРИЯ. ТО ПРАВИ ЖЕРТВИ ДЕЦАТА НИ.

На този дедак, ще му разхлабят края на дебелото черво. Но такива извратени и защитени от закона боклучета, требва да ги шкартират.

Случка в чужбина! Азиатка дълго време преследва българин за секс! Човекът отказва! След едно парти, отиват в дома на единия колега! Пийват още, и българина отива в съседната стая и си ляга! След него отива и азиатката! Явно правят секс! Следващите няколко дни, тя му изпраща Есемеси, но той не и отговаря! Тя отива в полицията и се оплаква,че той се е възползвал от нея, щото била пияна! Осъждат го!

Нищо общо между 2та случая. Педофил нещастен!

Българска измет, дато ти сменят калибъра мангасаритте в панделата. Всъщност, ние българите сме свикнали на тусрско-мангалски кор. Имаме петвековен стаж.

За мен вината на този жалък комунист е несравнимо по-малка от тази на убиеца от Борисовата градина отнел безпричинно човешки живот.

Някой "сготви" комунягата. Кой и защо нямам на идея. Но като зная нарава на комунистическата сган нищо чудно това да е негово комунистическо другарче. Иначе девойката сама си каза, че е правила доброволно секс с него. И я цитираха по всички медии. Но някое другарче на Евстатиев явно се погрижи да бъде изпържен.

тоя цървул като кмет на Пазарджик викаше проститутки да забавляват гостите на общината.

Ами тоя е изработен от семейство цигани. Тия често правят такива капани. Циганите хвърлят бебета пред коли за кинти от обезщетения, камо ли да не го играят сутеньори. Тоя кмет е прост затуй, че е сметнал цигането за безопасно и не е очаквал да го прецака. Приискало му се нещо свежо на дърти години и това му коства сега панделата. Абе много заблудени,а някои и прости, българи има дето се лъжат да имат алъш-вериш с цигани и винаги горят!

ами и аз така съм чувал че циганите крадели кашкавал от мандрите, и взривявали влакове а след това комунистите били осъждани.

И циганите направиха три преврата, и циганите загубиха две войни, ама после Народния съд им разказа играта!

Възрастта за сексуално съгласие варира из цяла Европа. Възрастите за съгласие понастоящем са между 13 и 18 години. Повечето от държавите определят границите между 14 и 16; 14 години за сексуално съгласие! Албания, Австрия, България, Босна и Херцеговина, Естония, Германия, Унгария, Италия, Лихтенщайн, Македония, Черна гора, Португалия, Сан Марино, Сърбия. И какво става сега?

ама тои добре я е напоил и я е докарала до положение в което тя не е способна да даде съгласие или несъгласие.

И аз така казвам! Пиенето е мъжки занаят, който не може да го упражнява, да не се захваща!

Пак ще плащаме издънките на съда и прокуратурата! Отвсякъде е видно, че изнасилване няма! Сама се е качила, сама е пила, сама си е събула гащичките!

Ама къде е коментара на Нинова? Нали червената тиква винаги е специалистка по всичко?

Не е ясна ситуацията. Няма логика да се съгласи да отиде с него, освен ако не го познава покрай работата на родител в общината. Въпреки това е странно да отиде с него. Странно е и да се напие. Едва ли е по принуда. Това също можеше да откаже. И за двете ако бе свестно момиче трябваше да ги откаже. Това не изключва изнасилване, но го прави съмнително. За идването при него може да е наивна. Но за алкохола си е виновна сама! Иначе престъплението започва от преди това. Едва ли не да я е вързал и напил. От връзване щеше да има белези. Какво всъщност доказва изнасилване освен думите на самото момиче? Те тярабва да са нейните срещу неговите и това е недостатъчно за осъждане. Може да си е признал нещо, като че и е дал алкохола, за което е виновен. Или има някакви наранявания и те от тогава ли са?

гнусен комунист безспорно, но убиеца от Борисовата градина заслужава доживотна присъда.

Ей, доживях да прочета, че поне един насилник е осъден и дори затворен! Макар и с намалена присъда! Дано да пукне в това общежитие! И другите като него - също да бъдат съдени, осъдени на по-дълги срокове, и затворени - изолирани от обществото поне за няколко години! За да не съсипват децата и жените в тая държава!!!

Святата ни република, виждате ли какво е? А? Ето ни я святата република на Левски, .. република на бандити, на бандити във властта, на бандити в ежедневието ни затова хората напускат страната и затова когато премиерът се изпъчи пред българи напуснали страната завинаги, го плюят и му крещят в лицето като започне да се хвали колко сме напреднали. През социализЪма никога не е имало такава престъпност и толкова своеволия!

беше много по-лошо при комунизма, всички безпартийни бяха жертви.

Тая, не стига че е к====ва, ами е и пиянка!

Мръсна комунистическа фъшкия.Само бой,много бой и пак бой в панделата.

Да! Смъртна присъда за тоя боклук е най-подходяща! Както за всеки педофил!

БГ правосъдие. Сега като осъди България в Страсбург кой ще плаща.

сипвал и е с фуния в устата?

и останалите крадливи и ебливи комунисти при него

от 16 годишните не са девствени, кой ги оножда, светия дух ли?

Ами то и 16 г момчета не са девствени, ама за мъжете може всичко, нали? Даже е гордост синО да изчука някоя! Станал е мАж! Иначе 16 г. девойка може да се оножда с подходящ за възрастта и младеж. А не с някой, дето може да и е дядо! Няма никакъв шанс да го направи доброволно и да и е кеф! Така че присъдата е точна, може би даже малка!

Стоян Алексиев и Ивана! Жив пример! Нещо да кажеш лъжец?

Да, със сигурност актът може да се нарече доброволен, щото няма начин това момиче да не е било наясно за какво отива там. Обаче всеки набор с малко акъл в главата, трябва да е наясно, че никоя такава изпечена играчка като тази не е с него за собтвен кеф и може да го изпързаля за изнасилване когато и както си иска, и да не сяда с гол зъз в кактусите за едното 3-секундно удоволствие.

По времето на соца един мой комшия го осъдиха на 6 години за изнасилване. Едно курве, след 6-7 месеца се сетило, че било изнасилено от него, наклевети го, заведе дело и му разказах играта. След 3 години се самоуби в затвора....

Както и да се извърта случая, ясно е, че момиче със свободно поведение и е очаквало да напълни касичката от шавливия дядо. Законите в БГ през куп за грош наблюдават такива случаи на секс с непълнолетни, иначе трябваше всички цигани да са по затворите. А иначе примери много, дори Чарли Чаплин е таковал 15 годишни.

от изнасилени ку*вета

Може и да са му направили к..капан

Той твърди, че сексуалният акт с 16-годишната Ирена е бил доброволен. Тя твърди, че е опиянена и изнасилена. Само двамата знаят истината. Но, ако помните, тя отишла сама при него в хотела му... Според материали по делото, от 1 до 15 януари (когато е станала случката) ТЯ му е звъняла по телефона 14 пъти!!! Твърди, че е била девствена, но експертите посочват общо 2-3 стари перфорации, освен последната. Изобщо, целият случай е съмнителен. Със сигурност обаче той сам си е виновен, че е спал с лице под 18 години.

Всяко дете можеш да подмамиш с шоколад и да ти дойде в къщи . Това не те оправдава . Смърт трябва за този .Какво ми разсъждаваш че едно дете е отишло само ? Ти в ред ли си бре човече или не си . Или си педофил или си със сериозни отклонения в психиката .

всяко иска сухо

16 годишна -подмамена с шоколад - ха ха , ебати малоумника

Шоколад ли, искала е захарна пръчка, а след това решила да стане златна, нещата не са се получили и накрая обвинение. при това е на 16 години, каква ли ще е на 25-30-35 години?

Възрастта на сексуалното съгласие в България не е 18, даже не е и 16 години а е само 14 години. Много хора не го знаят.

Нещо понамирисва на политическо обвинение, а какво ще кажете?!

Ся на спокойствие ще лъска бастуна и ще мечтае за 16 годишни путета.....

явно е живял в фиктивен брак, каквито са повечето, мъж, които обича съпругата си не ходи да насилва ученички по хотели.

И мене ме съмнява, че е било изнасилване.

Мисля, че човека е осъден неправомерно! Никъде не виждам изнасилване! Никъде, ако бъдем честни! Всичко е било доброволно! Даже си мисля, че тя го е изнасилила!

В Стрелча има още нещо, което трябва да се изкорени - гонки по улиците с коли с бясна скорост. Както и малки деца - по на 14-15 години, които не притежават шофьорски книжки, но карат по улиците коли с висока скорост.

По време на соца, една комшийка се омъжи 16 годишна! Българка! Вярно, че с разрешение на родителите, но 16 годишна!

След време, Ирена ще пледира, че е била изнасилена, и трябва да се приеме Ислямската конвенция! Забележете колко пари получава като обещетение!

По-скоро ще бъде ликвидирана при тези обстоятелства.

Може да е гадно но справедливо - По времето на Соца след изнасилване на дете даваха по 5-8 години затвор на престъпника и по 3-5 на тези които са знаели за това (от тогава е лафа - ама аз не съм е,,, пред съда , съдията отговаряше - да си ) и след това престъпника го застрелваха при опит за бягство за да не се жалва по натам , родителите бяха спокойни за децата си .

Само къде видя изнасилване в случая? Ако това ми обясниш, ще те черпя!

През соца имаше някои добри неща и не бяха малко.

тоя ли урод е бил кмет на някаво населено място ??? леле в каква кочина живеем !!!!

О този КМЕТ не знаели че е малолетна и не може да се оправдава с това че е било доброволно.Гнусен долен наглец

Не била малолетна

Днес на черния втори Маркуджик, който си е жива урва една 77 годишна скиорка караше като бясна. С нея бе един 70 годишен дядо който също караше много добре. Заговорих ги на седалката. Бяха антикомунисти получили имоти от реституцията.

Искаш да кажеш, че са били пропуснати от Народния съд ли? Или че са си останали с детския акъл и на тези години? Като теб?!

Когато искаш да се оправдаеш е лесно да казваш, че акта е бил доброволен. Дали ще остане на същото мнение и след 4 години, когато доста упражнения ще има и върху него. Чакат го с нетърпение за доброволни актове....

в затворническо общежитие, бе?Сега затворническите общежития са нещо като бившите ТВУ-та!